- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 41
benim başka olma ihtamili yok bebeğimin sadece tüp bebek şansımız var
ben bunu duyduğumdan beri daha bir yorgunum sanki psikolojik olarak çökmüşüm bile bile yiyiyorum ya kilo ver dedikçe birileri daha fazla yemek istiyorum yeniden o pisikolojiye nasıl geçicem hiç bilmiyorum
kızlar nasılsınız ben dr. geldim hayırlısı ile başlıyorum durumum gayet iyimiş ilaçlarımı alamadım sadece her yer kapalı yarın artık alıcam birde kan sulandırıcı coraspin kullanıyordum iğneye geçiçez transferden sonra ve hamilelik boyunca kullanıcakmışım bakalım hayırlısı olsun ve son olsun inşallah sizde ne var ne yok pek uğrayan yok sanırım
tedavin hayırlı olsun canım inşalla hemencik our bebişinnn bizede umut olurr:)
kızlar tüp bebek tedavisinde ananas çok iyiymiş bebişin tutunmasına faydası varmış bugün öğrendim komşumunda tüp bebekle oldu ananas tavsiye etmiş doktoru oda bol bol yemiş ve sonuc pozitiff.ve kendini rahat bırakmak çok önemliymiş kendisini olmazsa bidaha denerim tutana kadar deneerim diye rahatlatmış.şimdi çok şükür dünya tatlısı bir bebeği var ..
kızlar tüp bebek tedavisinde ananas çok iyiymiş bebişin tutunmasına faydası varmış bugün öğrendim komşumunda tüp bebekle oldu ananas tavsiye etmiş doktoru oda bol bol yemiş ve sonuc pozitiff.ve kendini rahat bırakmak çok önemliymiş kendisini olmazsa bidaha denerim tutana kadar deneerim diye rahatlatmış.şimdi çok şükür dünya tatlısı bir bebeği var ..
Canım üzülme diyeceğim ama haklısın tabiki kolay değilkızlar nasılsınız ?
ben hıc ıyı degılım. gece cok agladım. esıme duygularımı uzun uzun anlattım uzuldu ama bırkac cumleden baska bırsey soylemedı ona kızdım benı anlamadıgı ıcın bana destek olmadıgı ıcın. aglayacak omuz arıyorum resmen. yoruldum guclu gorunmekten. ıcımdekı uzuntuyu saklamaktan, herkesın bebegıne hedıyeler almaktan, etrafımdakı tek cocuksuz kadın ve cıft olmaktan...... cok agladım. aglamaktan grıp olmusum sanırım.
Hayırlı olsun inşallh güzel haberler alırsınkızlar nasılsınız ben dr. geldim hayırlısı ile başlıyorum durumum gayet iyimiş ilaçlarımı alamadım sadece her yer kapalı yarın artık alıcam birde kan sulandırıcı coraspin kullanıyordum iğneye geçiçez transferden sonra ve hamilelik boyunca kullanıcakmışım bakalım hayırlısı olsun ve son olsun inşallah sizde ne var ne yok pek uğrayan yok sanırım
Kilo vermek çok önemli gerçekten bendede pko var ve kilo sorunum var biraz diyet ve spor yaptım biraz verdim ama dahada vermem gerekiyor.Tam bir kısır döngü kilo vermek istiyorsunuz ama bu hasatlıkta kilo yaparak kilo vermeyi zorlaştırıyor.Allah yardımcımız olsun gerçektenbebegın olmuyor degıl mı ? benım gıbı. kılo gercekten onemlıymıs. benım takıp ettıgım dıyet konularını takıp et bak ben bır haftadır cok azımlıyım lutfen hem kendı saglıgın ıcın hem bebıs olması ıcın bıze katıl. ben cok cesaretlendım ılk kez.
kızlar naptınız. yasinler bitti mi. ben hala okumadım. bu akşam okucam inş
benım 4 okumam gerekıyordu. zor olsa da bıtırdım. cunku cok grıbım dun sabahtan berı.
kızlar nasılsınız ? ben moral olarak daha ıyıyım. dıyetıme odaklandım zayıflayıf anne olacagım dıyorum artık
kızlar nasılsınız ben dr. geldim hayırlısı ile başlıyorum durumum gayet iyimiş ilaçlarımı alamadım sadece her yer kapalı yarın artık alıcam birde kan sulandırıcı coraspin kullanıyordum iğneye geçiçez transferden sonra ve hamilelik boyunca kullanıcakmışım bakalım hayırlısı olsun ve son olsun inşallah sizde ne var ne yok pek uğrayan yok sanırım
cnm benim inşallah herşey güzel olacak[/QUOT
inşallah güzel olacak bende öyle ümid ediyorum
kızlar günaydın yeni yasin listesi belli değil değilmi ayse de 3-4 gündür girmemiş sanırım umarım herhangi bir sıkıntı yoktur.
Günaydın şeker :)
canım evet Ayşe gelmemiş okunanların duası yapılacaktı . bir sorun yoktur inşl . bugün gelmezse ben akşam işten eve gittiğimde yeni liste ile ilgilenebilrim . yada burada yardımcı olmak isteyen arkadşalar vardır bence vakit kaybetmeden yeni listeyi yapalım .
Ayşe gelir gelmez buraya uğrayacaktır eminim .
arkadaşlar selam
yeni listeye benim ismimi de yazabilirsiniz.tatilden döndüm artık.
Selam canım hoş geldin .
acaba diyorum ki sıfırdan bir listemi yapsak ismini yazdırıp gelmeyen arkadaşlar var .
hoşbulduk
benim için farketmez canım ben herşeye uyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?