Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

NİYET niyet ettim Allah rızası için tilavet secdesi yapmaya"
birde tilavet secdesi "Namaz kılması mekrûh olan vakitlerde yapılmaz" DITE BİŞEY DUYMADIM HIÇ NETTE BULDUYSAN DOĞRUDUR CANIM

Ayşecim bir sorum daha olcak sana ben bu hafta 2 meryem suresi okuyacam ya ...tilavet secdesini yaparken 2 meryem suresi için ayrı ayrı mı tilavet secdesi yapacam yoksa 2 meryem suresi için bir kere tilavet secdesi yeterli mi????yardımmmmm...

NİYET niyet ettim Allah rızası için tilavet secdesi yapmaya"
birde tilavet secdesi "Namaz kılması mekrûh olan vakitlerde yapılmaz" DITE BİŞEY DUYMADIM HIÇ NETTE BULDUYSAN DOĞRUDUR CANIM

evet bende duymadım.tilavet secdesi namaz değil duadır.ama yinede daha iyi bilen biri varsa bilgilendirsin.

Ayşecim bir sorum daha olcak sana ben bu hafta 2 meryem suresi okuyacam ya ...tilavet secdesini yaparken 2 meryem suresi için ayrı ayrı mı tilavet secdesi yapacam yoksa 2 meryem suresi için bir kere tilavet secdesi yeterli mi????yardımmmmm...

İki tane tilavet secdesi yapcan cnm ama niyet edip ikisini pes pese kilabilirsin

ayşecim 3 yasinimide okudum..
allah kabul etsn inşallah:34:
bu hafta sonu kaynanamlardayım yeni listedekileri pazartesi okurum inşallah çok öpüyorum :54::54::54:

YA BİDE ben bilmiyordm biri tilavet secdesini yaptımımıı sende gordunmu yapmak zorundaymıssıın ?????:53::53:

hayır canım.şimdi fıkıh kitabıma baktım.ifadeyi aynen yazıyorum.SECDE AYETİNİ SÖYLEMEKSİZİN BAKMAK DA SECDEYİ GERKTİRİCİ DEĞİLDİR.ayrıca kitapta mekruh vakit diye bir şeye rastlamadım.

2 meryem suresi için ayrı ayrı tilavet secdesi yapacaKSN CANIM

Kızlar ben çıkıyorum....kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun.....gidip abdest alıp önce kılamadığım tilavet secdemi kılayım sonra meryem surelerimi okuyayım....sonrada onların tilavet secdesini kılayım inşallah....kızlar bana dua etmeyi unutmayın nolur..yarın rahim film çektirmeye gidiyorum..inşallah herşey yolunda gider.....öpüyorum hepinizi..rabbim şimdiden dualarınızı niyetinizi kabul etsin..gönülleriniz ferah olsun..rabbim sıkıntı keder vermesin.....

hayır canım.şimdi fıkıh kitabıma baktım.ifadeyi aynen yazıyorum.SECDE AYETİNİ SÖYLEMEKSİZİN BAKMAK DA SECDEYİ GERKTİRİCİ DEĞİLDİR.ayrıca kitapta mekruh vakit diye bir şeye rastlamadım.

seyyancım nette osman ünlü diye bir hocanın açıklamasından dinledim ben bilmem bu konularda bilgi sahibi değilim....sadece duyduğumu paylaştım belkide sizin bidiğiniz doğrudur..yada bunu çok iyi bilen birine danışmakta fayda var.....

arkadaşlar eğer içinizde tilavet secdesini yaparken mekruh vakit ise şayet şüpheye düştüyseniz ihtiyaten diğer vakitlerde yapalım ki şüpheli durum ortadan kalksın.çünkü kesin bir bilgiye rastlamadım ben bu konuda.

arkadaşlar eğer içinizde tilavet secdesini yaparken mekruh vakit ise şayet şüpheye düştüyseniz ihtiyaten diğer vakitlerde yapalım ki şüpheli durum ortadan kalksın.çünkü kesin bir bilgiye rastlamadım ben bu konuda.

seyyancım sende dinlermisin osman ünlü hocayı netten ....

kızlar ben çıkıyorum....kendinize iyi bakın allah'a emanet olun.....gidip abdest alıp önce kılamadığım tilavet secdemi kılayım sonra meryem surelerimi okuyayım....sonrada onların tilavet secdesini kılayım inşallah....kızlar bana dua etmeyi unutmayın nolur..yarın rahim film çektirmeye gidiyorum..inşallah herşey yolunda gider.....öpüyorum hepinizi..rabbim şimdiden dualarınızı niyetinizi kabul etsin..gönülleriniz ferah olsun..rabbim sıkıntı keder vermesin.....

canım anestezılımı yaptıracaksın

osman ünlü hocayı bilen var mı aranızda...bilgisi nasıldır...ben bilmiyorum tanımıyorum sadece konuşmasını dinledim paylaştım..yüreğinizde şüphe yarattıysam affola.....

Son düzenleyen: Moderatör:
tilavet secdesinin şartı;iftitah tekbiri(allahuekber) vebelirleyecek şekilde niyet dışındaki namazın şartlarıdır.yani dipnot;hadesten taharet,necasetten taharet,setri avret,ve engel olucu bir zaruret olmadıkça kıbleye dönmek dahi bunda şarttır.mekruh vakitlerde OLMAMASI da şarttır. kitapta aynen böyle yazmaktadır.yani mekruh vakitlerde tilavet secdesi yapılmaz.

Son düzenleme:
Back
X