Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ayşe yasini eksik olan arkadaş varsa bana özelden mesaj atın olur mu?

Canımmmm enişteyi ayakta alkışlıyorummm Allah razı olsun hepinizdennnnn nasıl duygulandım anlatamammmm canlarımmmmmmm
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/QUOTE]

canım bizi bizden başkası anlamıyor..bizler birbirimize yardım etmezsek kim edecek....Allah sizdende razı olsun.....rabbim dualarınızı kabul etsin.....

allah razı olsun canım sendende eşindende .. Rabbım ettığımız bu duaları kabul etsın ısteyen herkese evladını nasip eyleısn ınsallahh

aminnnnnn canım isteyen herkese nasip etsin inşallah.....Allah sizdende razı olsun...ecrin kaç yasin kaldı çok mu?? en son 70 di....

kızlar şaka maka hergün dua okur oldum bu sayede..ne güzellll şimdiye kadar yapmadığım hata......rabbim iyi hayırlı haberlerle sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuştursun.....

kızlar rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah...
Haftasonu doktora gidiyorum nolur dualarınızı esirgemeyin.....
Inşallah bir sorun çıkmaz....

canım benım dualarım senınle bırlıkte ınsallah bı sorun cıkmıcak rabbım kabul eder ınsallah dualarımızı

canım ben kendi payımı okudum. diğerleri de pazara kadar bitirir aklın kalmasın.

evet enısteyı bende ayakta alkıslıyorumm :) ya okadar guzel bağ varkı burada çıkarsızız hepımız.. Sadece ellerımızı açıp bırbırımız ıcın hayırlı dualar edıyoruz okadar guzelkıı ınanın tanıdığınız ınsanlar yapmıo bukadarını burası bızler bambaskayız oleyyyy :))

evet canım bu bağ ne güzel bir bağ ve Rabbime şükürler olsun ki sizlerle tanışmamı nasip etti bana:16:

ayşe yasini eksik olan arkadaş varsa bana özelden mesaj atın olur mu?

Ben attım özelden msjjjj bana da okur musunnn:16:

Canımmmm enişteyi ayakta alkışlıyorummm Allah razı olsun hepinizdennnnn nasıl duygulandım anlatamammmm canlarımmmmmmm
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım bizi bizden başkası anlamıyor..bizler birbirimize yardım etmezsek kim edecek....Allah sizdende razı olsun.....rabbim dualarınızı kabul etsin.....

aminnnnnn canım isteyen herkese nasip etsin inşallah.....Allah sizdende razı olsun...ecrin kaç yasin kaldı çok mu?? en son 70 di....

kızlar şaka maka hergün dua okur oldum bu sayede..ne güzellll şimdiye kadar yapmadığım hata......rabbim iyi hayırlı haberlerle sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuştursun.....[/QUOTE]

evet canım bizi bizden başkası anlamıyor dışarda bir arkadaşa söyledim ırım kırım etti nasıl üzüldümmm iyi ki sizler varsınızzzz:16::16:

Dualarımız seninle canımmmm inşallah hiçbir problem çıkmayacakkk inşallahhh
İnşallah canım ağzından bal damlıyor..rabbim kimseye dermansız dert vermesin....bizleri onsuz bırakmasın.....

evet enısteyı bende ayakta alkıslıyorumm :) ya okadar guzel bağ varkı burada çıkarsızız hepımız.. Sadece ellerımızı açıp bırbırımız ıcın hayırlı dualar edıyoruz okadar guzelkıı ınanın tanıdığınız ınsanlar yapmıo bukadarını burası bızler bambaskayız oleyyyy :))

Aynen katılıyorum hatta arkandan kuyunu kazıyorlar.....ben çok mutluyum sizleri tanıdığımaaaa..bu bağımız kopmaz inşallah....

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar şaka maka hergün dua okur oldum bu sayede..ne güzellll şimdiye kadar yapmadığım hata......rabbim iyi hayırlı haberlerle sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuştursun.....[/QUOTE]

52 TANE KALMIS CANIMMMMM :)))

evet canım bu bağ ne güzel bir bağ ve Rabbime şükürler olsun ki sizlerle tanışmamı nasip etti bana:16:

canım ben okudum senin payını da:) rabbim kabul eder inşaallah. nedense bugün yasin surelerini su gibi okudum. hiç yorulmadım. ecrine de okudum. inşaallah bebeklerinize dalalettir:D

kızlar şaka maka hergün dua okur oldum bu sayede..ne güzellll şimdiye kadar yapmadığım hata......rabbim iyi hayırlı haberlerle sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuştursun.....

evet canım bizi bizden başkası anlamıyor dışarda bir arkadaşa söyledim ırım kırım etti nasıl üzüldümmm iyi ki sizler varsınızzzz:16::16:[/QUOTE]

......................................

Son düzenleme:
Kuzum aşkım birtanecik meleğimmmmmmmm karşımda yasin okuyorrrrrr ne mutluyum anlatamammmmm......
rabbim dualarımızı kabul etsinnnnnnn......

evet canım bizi bizden başkası anlamıyor dışarda bir arkadaşa söyledim ırım kırım etti nasıl üzüldümmm iyi ki sizler varsınızzzz:16::16:[/QUOTE]
canım okudum ben senin payını da. ecrininkini de okudum. nedense bugün çok kolay geldi yasin. su gibi okudum. bebeklerinize dalalettir inşaallah:D

İnşallah canım ağzından bal damlıyor..rabbim kimseye dermansız dert vermesin....bizleri onsuz bırakmasın.....

Aynen katılıyorum hatta arkandan kuyunu kazıyorlar.....ben çok mutluyum sizleri tanıdığımaaaa..bu bağımız kopmaz inşallah....

amin canım aminnnnn Rabbim imanımızı almasınnnnn

evet canım bizi bizden başkası anlamıyor dışarda bir arkadaşa söyledim ırım kırım etti nasıl üzüldümmm iyi ki sizler varsınızzzz:16::16:
canım okudum ben senin payını da. ecrininkini de okudum. nedense bugün çok kolay geldi yasin. su gibi okudum. bebeklerinize dalalettir inşaallah:D[/QUOTE]

Sağol canımmmm ne güzel şeyler söylüyorsun öyle ağzından bal damlıyor balllll aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım okudum ben senin payını da. ecrininkini de okudum. nedense bugün çok kolay geldi yasin. su gibi okudum. bebeklerinize dalalettir inşaallah:D[/QUOTE]

muhatcım inan bende aynı şeyi hissettim...okudukça okuyasım geldi...dün akşam meryem surelerini okurkende böyle oldu bir hoşuma gitti anlatamam....şu aralar sadece zaman problemim var...okuldan dolayı ..yazılı sıkıntısı var ..keşke booooool booool dua okusak..beni çok rahatlattı....eve geldiğimde kendimi hasta olacak gibi hissediyordum..ama abdest alınca sanki üzerimden bir ağırlık kalkmış gibi kuş gibi hafiflediğimi hissettimmm....bu da beni çok mutlu etti....bebişler geliyorrrrrrrrrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhh....

kızlar eşim yasinlerinizi okuyunca buraya yazarımmmmmmmmmm...şu an okuyor....rabbim kabul etsin...

bende çıkıyorum yemek hazırlayayım artıkkkkkkkkkk.......görüşmek üzere Allah'a emanet olun....

Back
X