canim senin icinde iki kisi okudu
Canım seninle birlikte mi 2kişi acaba ona göre yazacağım bi tane bi tanedir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim senin icinde iki kisi okudu
valla öyle ya 4 tane yasin okudum ard arda. ben 2 den fazla okuyamam normalde. dedimki bide bunun ardına meryem suresi okuyayım:) namaz vakti geöiyor diye meryem suresini yatsıya bıraktım. ama ne yalan söyleyeyim kendim için hatim de yapıyorum hiçbirini bu kadar lezzet alarak okumadım.
ahada buraya yazıyorum en az 3 hamilemiz olacak bu ay.....
kızlar degerım 43.31 den 150 ye çıkmıs yanı hamıleyımmm
darısı basınıza ıns rabbım tez zamanda sızlerede nasip eder ıns
bunun uzerine iki kisi daha ekle canim Allah kabul etsin
günaydın kızlar,
kimse beni merak etmemiş
doktora gittim sabahtan, rapor yazdı, evde dinleniyorum şimdi.bir de adet oldum hepten yatar vaziyete geçtim.
kızlarr kimse bana cevap yazmadı mı? 1 adet meryem eksiği var yarınki dualardan. diğerlerini okumuştum.
Ayşecim, değerin çok güzel katlanmış canım. gözün aydın. içimden sana dair ikiz geçiyor biliyor musun![]()
Hayırdır tatlım rahatsızlığın yoktur inşallahhhh
ayşe şuan bebeğine daha ruh üflenmedi. ahirette arkadaşlarıyla bekliyor hala. bebeğine söyler misin onlara bizden haber versin.,anneleriniz sizi çok özlemiş. bıkmadan usanmadan sizi bekliyorlar desin. nazlarından vazgeçirsin onları. babanneleri anneleri ip alıyor ama bi türlü örmeye başlayamıyorlar. onlar gelince dedeleri bi çok şey alacakmış. en güzel beşiği seçtik, en güzel modellerden bir iki kazak hırka ördürtmek niyetindeyiz,nevresim takımın, resminin konulacağı çerçeve, ismini bile hazır desin.
çocuklar annelerini üzer mi hiç? üzmesinler artık................................
cnm mrbbb inş..bişe sorcam bu soğan kürünü bende yapıyorum bu ay da ama ben 7 gün başladımm bide normal soğandan yapıyorsun demi bi sitede beyaz soğan diye okudumda acaba hangisi?
kızlar degerım 43.31 den 150 ye çıkmıs yanı hamıleyımmm
darısı basınıza ıns rabbım tez zamanda sızlerede nasip eder ıns
çok şiddetli alerji ve nezle biribirne karıştı canım. elim yüzüm şişti. bi garip toparlak surat bişi oldum. ama ilaçlar biraz olsun hafiletti sabahtan aldım. umarım çabuk geçer. 4 gündür süründürdü beni.
ecrin senin icin benimle birlikte 5 kisi okudu
asbelove canim senin icin benimle birlikte 3 kisi okudu sanirim bu msj daha iyi oldu...
canımya dünden beri zaten gözümde yaş kalmadı birde bu sözler tuz biber oldu al bende de o kadar aynı sözleri benim içinde iletsin belki işe yarar![]()
Bana da bana da 1yasincikkkk lütfennnnnnn![]()
canım allah razı olsun rabbım en yakın zamanda sızlerede nasıp etsın ıns ..
Bende pco vardı..bı kaç ay klomen kullandım bu ay asılama ıle hamıle kaldım şükürler olsun..
Cuma lıste hazır olacak allahın ıznı ıle pazartesı başlarsan olur canım..sayıyı bılmıyorum ama..yasın ayet el kursı meryem suresı ve ya varıs okuyoruz
ecrin senin icin benimle birlikte 5 kisi okudu
asbelove canim senin icin benimle birlikte 3 kisi okudu sanirim bu msj daha iyi oldu...