Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

valla öyle ya 4 tane yasin okudum ard arda. ben 2 den fazla okuyamam normalde. dedimki bide bunun ardına meryem suresi okuyayım:) namaz vakti geöiyor diye meryem suresini yatsıya bıraktım. ama ne yalan söyleyeyim kendim için hatim de yapıyorum hiçbirini bu kadar lezzet alarak okumadım.
ahada buraya yazıyorum en az 3 hamilemiz olacak bu ay.....

ağzınızdan bal damlıyo arkadaşlar hz allah bizede hayırlı bişekilde anne olmayı nasib etsin en hayırlı ve kısa zamanda inş....kızlar bi şey söliyimmi aslında birazda korkuyorum evhammı deir başka bşeymi adını koyamyorum hani ahir zaman ortalık kötü dünya nereye gidyor falan böle şeyler düşünüce yinede tek duam hz allah zatına layık kul habibine hakiki ümmet ve büyüklere hakiki kardeş olacak evlatlar yetiştirmeyi nasib etsin bize bizde ihlaslı samimi kullarından eylesin ve o bebeklerede hayırlı anne babalar eylesin bizleri inşaaaallaaahhhh amiiinnnn.... hadi topluca amin diyelim inşaallah amiiinnnn....[/QUOTE]

canım bana bir büyüğüm 8 yıl önce şunu söylemişti." ahir zaman geliyor ve ahir zaman neslinin annelerinden olacaksın. kendini çok iyi yetiştirmen lazım." düşünsenize ahir zamanda çok iyi müslümanlar olacak. onların anneleri olacağız rabbimin izniyle. korkma kendini ve evladını rabbine emanet et.

kızlar degerım 43.31 den 150 ye çıkmıs yanı hamıleyımmm
darısı basınıza ıns rabbım tez zamanda sızlerede nasip eder ıns

ayşe hiç sürpriz olmadı biliyo musun? elhamdürillah inancımız boşa gitmedi.,
dün bi kaç arkadaşla sohbet ettik bu topikte ve onlar da duaları çok kolay ve güzel okuduklarını söylediler. kalbimizi bozmadan daha da inanarak okursak gelecek bizim mercimek tanelerimiz de:D
bu arada enişteye çok zulmetme :D

ayşe şuan bebeğine daha ruh üflenmedi. ahirette arkadaşlarıyla bekliyor hala. bebeğine söyler misin onlara bizden haber versin.,anneleriniz sizi çok özlemiş. bıkmadan usanmadan sizi bekliyorlar desin. nazlarından vazgeçirsin onları. babanneleri anneleri ip alıyor ama bi türlü örmeye başlayamıyorlar. onlar gelince dedeleri bi çok şey alacakmış. en güzel beşiği seçtik, en güzel modellerden bir iki kazak hırka ördürtmek niyetindeyiz,nevresim takımın, resminin konulacağı çerçeve, ismini bile hazır desin.
çocuklar annelerini üzer mi hiç? üzmesinler artık................................

günaydın kızlar,
kimse beni merak etmemiş:4::4::4:
doktora gittim sabahtan, rapor yazdı, evde dinleniyorum şimdi.bir de adet oldum hepten yatar vaziyete geçtim.
kızlarr kimse bana cevap yazmadı mı? 1 adet meryem eksiğim var yarınki dualardan. diğerlerini okumuştum.

Ayşecim, değerin çok güzel katlanmış canım. gözün aydın. içimden sana dair ikiz geçiyor biliyor musun:49::49::49:

Son düzenleme:
günaydın kızlar,
kimse beni merak etmemiş:4::4::4:
doktora gittim sabahtan, rapor yazdı, evde dinleniyorum şimdi.bir de adet oldum hepten yatar vaziyete geçtim.
kızlarr kimse bana cevap yazmadı mı? 1 adet meryem eksiği var yarınki dualardan. diğerlerini okumuştum.

Ayşecim, değerin çok güzel katlanmış canım. gözün aydın. içimden sana dair ikiz geçiyor biliyor musun:49::49::49:

Hayırdır tatlım rahatsızlığın yoktur inşallahhhh

Hayırdır tatlım rahatsızlığın yoktur inşallahhhh

çok şiddetli alerji ve nezle biribirne karıştı canım. elim yüzüm şişti. bi garip toparlak surat bişi oldum. ama ilaçlar biraz olsun hafiletti sabahtan aldım. umarım çabuk geçer. 4 gündür süründürdü beni.

ayşe şuan bebeğine daha ruh üflenmedi. ahirette arkadaşlarıyla bekliyor hala. bebeğine söyler misin onlara bizden haber versin.,anneleriniz sizi çok özlemiş. bıkmadan usanmadan sizi bekliyorlar desin. nazlarından vazgeçirsin onları. babanneleri anneleri ip alıyor ama bi türlü örmeye başlayamıyorlar. onlar gelince dedeleri bi çok şey alacakmış. en güzel beşiği seçtik, en güzel modellerden bir iki kazak hırka ördürtmek niyetindeyiz,nevresim takımın, resminin konulacağı çerçeve, ismini bile hazır desin.
çocuklar annelerini üzer mi hiç? üzmesinler artık................................

canımya dünden beri zaten gözümde yaş kalmadı birde bu sözler tuz biber oldu al bende de o kadar aynı sözleri benim içinde iletsin belki işe yarar:14::14::14::14:

canım benım inan hep hissediyordum sanada dedım cok şükr canm benim hayırlısıyla kavus bebegıne
darısı bize inş. dua et bizlere
çok şükür bin şükür :119: :119: :119: :119:

cnm mrbbb inş..bişe sorcam bu soğan kürünü bende yapıyorum bu ay da ama ben 7 gün başladımm bide normal soğandan yapıyorsun demi bi sitede beyaz soğan diye okudumda acaba hangisi?

ben adet bitimi başladım yumurtlamada bitiyo oyle olunca
evet yüzü sarı olan bıldıgımız yemeklık sogan canım
beyaz kırmızı sopan olmuyor saraçoğlunun sitedede yazıyor :)

ayşe canım gözün aydın Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin

ecrin senin icin benimle birlikte 5 kisi okudu

asbelove canim senin icin benimle birlikte 3 kisi okudu sanirim bu msj daha iyi oldu...

çok şiddetli alerji ve nezle biribirne karıştı canım. elim yüzüm şişti. bi garip toparlak surat bişi oldum. ama ilaçlar biraz olsun hafiletti sabahtan aldım. umarım çabuk geçer. 4 gündür süründürdü beni.

Çok geçmiş olsun canımmmm aman dikkat et alerji kötüdür:53:

ecrin senin icin benimle birlikte 5 kisi okudu

asbelove canim senin icin benimle birlikte 3 kisi okudu sanirim bu msj daha iyi oldu...

Sağolasın canımmm Allah razı olsunnnn

aysecim tekrar gozun aydin canim...sen cok sanslisin bebeyin fazla ugrastirmadan geliyor insallah...hayirlisiyla insallah kucaginada almak nasip olur..........canim ben dualardan bir kisinin payina duseni okudum okuyamayan olursa koyarsin...

canımya dünden beri zaten gözümde yaş kalmadı birde bu sözler tuz biber oldu al bende de o kadar aynı sözleri benim içinde iletsin belki işe yarar:14::14::14::14:

inşaallah ayşenin bebeği ikizdir:) kulaklarından tutup getirirler:D

canım allah razı olsun rabbım en yakın zamanda sızlerede nasıp etsın ıns ..
Bende pco vardı..bı kaç ay klomen kullandım bu ay asılama ıle hamıle kaldım şükürler olsun..
Cuma lıste hazır olacak allahın ıznı ıle pazartesı başlarsan olur canım..sayıyı bılmıyorum ama..yasın ayet el kursı meryem suresı ve ya varıs okuyoruz

canım merhaba.. öncelikle bebeğin hayırlı olsun.. allah sağlıklı sıhhatli hayırlısıylan kucağına almayıda nasip etsin inşallah...
dua gurubuna bende katılabilirim.. ama nasıl yapıyosunuz bi anlatırsan sevinirim... birde benim içinde okunmasını istiycem mümkünse.. bende 1,5 yıldır istiyorum ama nasip olmadı daha..

canım senin içindemi yasin okunuyor

ben birazdan namazdan sonra

ecrininkini okucaktım

sanada okurum inşallahh

Back
X