Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım sağol Allah razı olsun. :16: Çok dikkatliyimdir zaten aksine,hep sıcak tutarım ayaklarımı kendimi,nazlıyımdır ama hepte beni bulur bu tür şeyler,çok hassasım :26:

Karbonatla kabartma tozu aynı şey mi :27:

hassas olunca canım zaten mıknatıs gibi oluyorsun o konularda maaşallah hemen yapışıyor yakana bi taraftan hastalık ama şu soğuklarda geliyor aman canım aman:16:

o test yüz de yüz doğru değil ama genellikle doğru çıkmış. geçen ay ben yaptım köpürmedi zaten negatifti sonuç. köpürmediği halde pozzitif çıkanlarda olmuş ama.köpürüpte negatif çıkan benim izlenimime göre çok az.

idrar tahlili ile belli oluyo endişe etme ama yinede sen hazırlıklı git.. korkacak bşey yok bi iğne bi ilaç tamam su iç sen çok bol

Sadece idrar tahliliyse problem yok,daha fazla ertelemeden iyi bir doktora gideyim,yaşadımya anladım ihmale gelmeyecek.Suyu çok içiyorum canım,şişem var hep ona doldurur doldurur içerim.

hassas olunca canım zaten mıknatıs gibi oluyorsun o konularda maaşallah hemen yapışıyor yakana bi taraftan hastalık ama şu soğuklarda geliyor aman canım aman:16:

Haklısın canım,ister istemez üşütüyo insan.Dikkat etmek lazım daha çok :53:

hangi şehirdesin kardeş...

Canım ben Ege'den bi yerlerdenim :27: :69:

Sadece idrar tahliliyse problem yok,daha fazla ertelemeden iyi bir doktora gideyim,yaşadımya anladım ihmale gelmeyecek.Suyu çok içiyorum canım,şişem var hep ona doldurur doldurur içerim.

Haklısın canım,ister istemez üşütüyo insan.Dikkat etmek lazım daha çok :53:

Canım ben Ege'den bi yerlerdenim :27: :69:

Aman canım dikkat aman:34:

canım lısteyle sen ılgılenırmısın
yarın dra gıdıcem aksam gırerım ancak ..

İlgilendim bal kaymagim :)))
Nasilsiniz bakem ne dedi doktor bir haber var balim bize :)) 832 sayfadan sonra varsa okuyanlari eklersin tatlim.
Birtek sanirim rainsun okudum yazmis o sayfadan sonra.

Son düzenleme:
ayşe şuan bebeğine daha ruh üflenmedi. ahirette arkadaşlarıyla bekliyor hala. bebeğine söyler misin onlara bizden haber versin.,anneleriniz sizi çok özlemiş. bıkmadan usanmadan sizi bekliyorlar desin. nazlarından vazgeçirsin onları. babanneleri anneleri ip alıyor ama bi türlü örmeye başlayamıyorlar. onlar gelince dedeleri bi çok şey alacakmış. en güzel beşiği seçtik, en güzel modellerden bir iki kazak hırka ördürtmek niyetindeyiz,nevresim takımın, resminin konulacağı çerçeve, ismini bile hazır desin.
çocuklar annelerini üzer mi hiç? üzmesinler artık................................

çok duygulandım canım dılerım rabbım en yakın zamanda nasıp eder kimseye aratmaz

İlgilendim bal kaymagim :)))
Nasilsiniz bakem ne dedi doktor bir haber var balim bize :)) 832 sayfadan sonra varsa okuyanlari eklersin tatlim.
Birtek sanirim rainsun okudum yazmis o sayfadan sonra.

canım bu ara sen ılgılenırmısın lıste ıle eşım bırakmıyo ya rısklı dıyo.ama gırmeye calısacağım..yarın gıremezsem lısteyı yap canım..
bu arada drum amelıyattaydı yarın gıdıcem allaha emanet ol canım

canım bu ara sen ılgılenırmısın lıste ıle eşım bırakmıyo ya rısklı dıyo.ama gırmeye calısacağım..yarın gıremezsem lısteyı yap canım..
bu arada drum amelıyattaydı yarın gıdıcem allaha emanet ol canım

Cnm yarin girip bize haber ver ama dr ne dedi diye . Ayrica bilg cok oturma basinda ya yat dinlen keyi yap bebisle beraber :))
Onq cizgil film izlet :1:

Ayrica. Haftaici listeyi guncellerim. Hafta sonu yapamam bilgisiyarim yok benim evde
Telden guncelleyemiyom ben liste uzn diye. Haftasonu sen bakarsin olmazsa.

canimben sana yasin okuycaminsallah ozelin doluymus yollayamadim..eyer cevremdekilere verebilirsem ssenin icin yazarim yine...ama biraz zor gibi...vck icin sordumda ablamdan baska kimse almdi sanki kuran okumaya korkularmi nedir..

canım sana katılıyorum birgün bir arkadaşım şöyle dedi insanlar beni görünce kaçıyor bende neden dedim çünkü hergün bir sıkıntım için yasin okutuyordum artık beni görenler dua okutacağımı düşünerek kaçıyorlardı dedi.
aslında okuyunca hem mav-nevi olarak rahatlıyoruz hemde Rabbimin izniyle bir arkadaşımızın gönlünün hayırlı muradının olmasına vesile oluyoruz biz millet gibi sihirle ,büyüyle,fallan uğraşsaydık o zaman herkes peşimizden koşardı bence:20::20::20::20:

canım arkadaşlarım sizleri biraz geç tanıdım ama iyikide tanımışım .sizlere biraz kendimden bahsedeyim beni bu topikte fazla tanıyan yoktur diye düşünüyorum.9senelik evliğim eşimde sperm sayısı sıfır bebek özlemiyle yanıp tutuşanlardanım.hem ben hemde eşim çocuk çok severiz ama Rabbim bizi en sevdiğimiz şeyle imtihan ediyor demekki.ilk evlendiğim zaman çocuğumuzun olmayacağını bilmiyordum kaynanamın ısrarı ve iğneleyici sözleri üzerine doktora gitmiştim doktor bende sorun olmadığını eşiminde doktora gitmesi gerektiğini söyledi .denilenleri yaptık ve dünyamız başımıza yıkılmıştı.biz hiç bir zaman yakınlarımızdan saklamadık çocuğumuzun olmadığını .ama kaynanam sağolsun hiç kabullenmedi oğlundaki sorunu durup durup bana sen doktora git oğlumda sorun yok diyordu.bende ona test sonuçlarını gösterdim cahil kadın bana şöyle dedi ben rüyamamı inanayım yoksa doktoramı demezmi:47::47::47::47:neyse senelerce hem kaynana dırdırı hem evlat özlemiyle bugünlerimize geldik.tabiki koca karı ilaçlarıda kullandık.geçen gün gittiğimiz doktor eşime bir kan tahlili verdi bunun sonucuna göre eşimde sperm çıkıp çıkmayacağı ameliyat öncesinde belli olacaktı.hatta sonucun iyi çıkması için hepiniz Allah razı olsun bizim için dua etmiştiniz .gelelim sonuca normalde olması gereken değerler 16 ile 225 arası .eşimde ise 5 çıktı yani kötününde kötüsü.2 gündür ağlamaktan gözlerim şişti evet Rabbimden gelene razıyız ama kimse kendine kötüyü yakıştırmamışya öyle işte.neyse biz umuttüp bebekte aslında bu ay tüpbebek tedavisine başlıyacaktık ama bu test sonucuna göre sperm çıkmaz gibi görünüyormuş.testi uygulatan doktor şimdi tedavinizi erteleyin ve biraz iğne tedavisi uygulayalım sonra belki sizde sperm çıkışı olur ama tedavi en az 2 sene sürecek dedi.benim yaşım 31 eşimin 40 .umuttüp bebekteki doktorumuzda hayır bu test önemli değil siz bakmayın o doktora gelin tedavinize başlıyalım dedi .ben çok kararsız kaldım sizden ricam istihare yapmayı bilen varsa benim için yapabilirmi ben kendim için çok denedim maalesef rüyamı hatırlamadım yada rüya görmedim.inanın çok üzgünüm ve ne yapacağımı bilemiyorum bana yardımcı olabilicek kişiler varsa lütfen haber verin şimdiden teşekkür ederim.:16::16::16::16:

canım benim bence senin için hayrlısını iste imtihan işte bize istiare bildiğim kadarı ile olurmu olmazmı olay diilde hayırlısımı diil mi die biliyorummm ama bence umudunu kaybetmeee kaciboynuzu içiyomu esiin bi ibrahim saracoglunu arasanaa

arkadaşlar herkese selamlar

canlar valla hızınıza yetişmek hiiiç mümkün olmuyor. :9: 1 gün girmedim 50-60 sayfa geçmiş çalıştığım için hepsini okuyamıyorumda. sırf bu yüzden dua kısmından çıksammı diye düşünmedim değil ben size yetişene kadar siz skora koşuyorsunuz valla :52:
aysecım ben kendım için olan 2 yasin 1 meryem suresı 16 ayetel kursı ve 350 ya varısı
m.fairy okuyamıycanı yazmıstı onun yerınede 2 yasın 1 meryem suresi ve 15 ayetel kursı
ve ema için kalan 1 meryem suresını okudum cnm rabbim kabul etsin inş.

esmacım Allah senden razı olsun :16: Rabbim evladını hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasipetsin.:49: inan omuzlarımdan öyle bir yük aldınki anlatamam. Rabbimde senin yüklerini haifiletsin işlerini kolaylaştırsın inşallah. :16::129::103:

canım ben 2 yasinini okurum

hayır:D kırşehirde okudum.

muhat arkadaşım çok sağol çok teşekkürler. esma arkadaş hepsini okumuş sağolsun. yine niyetini Rabbim kabul etsin inşallah.

kızlar degerım 43.31 den 150 ye çıkmıs yanı hamıleyımmm
darısı basınıza ıns rabbım tez zamanda sızlerede nasip eder ıns

çok sevindim :52: ayşe inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın bebişini :46::emir_bebek::46::emir_bebek::46: ayşe birde senden ricam listenin altına ,o listenin ayın kaçına kadar okunması gerektiğini yazabilirmisin. takipte zorlanan arkadaşlar için (mesela ben) :9: daha rahat olur diye düşünüyorum umarım yanlış anlamazsın benimki sadece bir öneri

herkeslere hayırlı haftalaaaaaaaaaar :66::80:

canım benim bence senin için hayrlısını iste imtihan işte bize istiare bildiğim kadarı ile olurmu olmazmı olay diilde hayırlısımı diil mi die biliyorummm ama bence umudunu kaybetmeee kaciboynuzu içiyomu esiin bi ibrahim saracoglunu arasanaa

öyle canım zaten duam hep öyle rabbim hakkımda hayırlısını ver yada hayırlısını gönlüme sevdir kabullendir diye dua ederim.işte hayırlı mı değil mi yada hakkımda hangisini yapmak hayırlı tedaviye başlamam mı yoksa başlamamam mı?niyetim bu anlayacğın.canım benim zaten saraçoğluyla iletişimdeyiz eşim onun kürlerini kullanıyor şifa Allah'tan elimizden geleni yapıyoruz işte sonuna geldik çok kararsızım bir doktorun ak dediğine biri kara diyor ne yapacağımızı bilmiyoruz:34::34:

s.a arkadaşım öykünü okudum Hz Allah yardımcın olsun hayırlısı ile muradına ulaştırsın inş. acizane bi teklifim olacak sana müsait olduğun bi gece teheccüd vaktinde yada seher vaktinde Kuranı Kerimdeki ondört secde ayetini oku ve hepsi için ayrı ayrı secdeni yap ve hz Allah tan muradını iste...Bizlere dualrın kabul olabileceği saatler Peygamber Efendmiz ve büyüklerimiz aracılığı ile bildirilmiş bu anlar yağmur yağarken, seher vakti cuma vakti mübarek geceler vs.. ayrıntı için sahih olan sohbet kitaplarına bakabilirsinz yine büyüklerimiz secde ayetlei ile iltica etmeyi bizlere tavsiye etmişlerdir bizden fiili ve manevi olarak dua etmesi HZ Allah hepimize hayırlısını versin istediklerimizi hakkımızda hayırlı eylsin Hakkımızda hayırlı olanlarada gönlümüüz razı eylesin inşaallah selam ve dua ile... HZ Allah dualarımızı hayrlı bi şekilde kabul etsin inşaallah.. Amin....

s.a arkadaşım öykünü okudum Hz Allah yardımcın olsun hayırlısı ile muradına ulaştırsın inş. acizane bi teklifim olacak sana müsait olduğun bi gece teheccüd vaktinde yada seher vaktinde Kuranı Kerimdeki ondört secde ayetini oku ve hepsi için ayrı ayrı secdeni yap ve hz Allah tan muradını iste...Bizlere dualrın kabul olabileceği saatler Peygamber Efendmiz ve büyüklerimiz aracılığı ile bildirilmiş bu anlar yağmur yağarken, seher vakti cuma vakti mübarek geceler vs.. ayrıntı için sahih olan sohbet kitaplarına bakabilirsinz yine büyüklerimiz secde ayetlei ile iltica etmeyi bizlere tavsiye etmişlerdir bizden fiili ve manevi olarak dua etmesi HZ Allah hepimize hayırlısını versin istediklerimizi hakkımızda hayırlı eylsin Hakkımızda hayırlı olanlarada gönlümüüz razı eylesin inşaallah selam ve dua ile... HZ Allah dualarımızı hayrlı bi şekilde kabul etsin inşaallah.. Amin....
teşekkür ederim canım Allah razı olsun yapıcam inşallah çok hoşuma gitti.bendende sizlere bir dua şöyle bir hafta boyunca teheccüd namazına kalkılacak perşembe günü başlanacak bir hafta devam edilecek.teheccüd namazı kıldıktan sonra hacet namazı kılınacak şöyleki önce hayırlı niyetini söylüyorsun sonra ellerini bağlayıp 100 tane besmele okuyorsun.sonra rükuda secdede otururken her defasında 100besmele okuyorsun en son secdede 86 besmele çekip namazını bitiriyorsun tekrar dileğini söylüyorsun toplamda 786 besmele okunuyor.uygulayanlar çok faydasını görmüş sizlerlede paylaşmak istedim belki uygulamak isteyen olur.

canım arkadaşlarım sizleri biraz geç tanıdım ama iyikide tanımışım .sizlere biraz kendimden bahsedeyim beni bu topikte fazla tanıyan yoktur diye düşünüyorum.9senelik evliğim eşimde sperm sayısı sıfır bebek özlemiyle yanıp tutuşanlardanım.hem ben hemde eşim çocuk çok severiz ama Rabbim bizi en sevdiğimiz şeyle imtihan ediyor demekki.ilk evlendiğim zaman çocuğumuzun olmayacağını bilmiyordum kaynanamın ısrarı ve iğneleyici sözleri üzerine doktora gitmiştim doktor bende sorun olmadığını eşiminde doktora gitmesi gerektiğini söyledi .denilenleri yaptık ve dünyamız başımıza yıkılmıştı.biz hiç bir zaman yakınlarımızdan saklamadık çocuğumuzun olmadığını .ama kaynanam sağolsun hiç kabullenmedi oğlundaki sorunu durup durup bana sen doktora git oğlumda sorun yok diyordu.bende ona test sonuçlarını gösterdim cahil kadın bana şöyle dedi ben rüyamamı inanayım yoksa doktoramı demezmi:47::47::47::47:neyse senelerce hem kaynana dırdırı hem evlat özlemiyle bugünlerimize geldik.tabiki koca karı ilaçlarıda kullandık.geçen gün gittiğimiz doktor eşime bir kan tahlili verdi bunun sonucuna göre eşimde sperm çıkıp çıkmayacağı ameliyat öncesinde belli olacaktı.hatta sonucun iyi çıkması için hepiniz Allah razı olsun bizim için dua etmiştiniz .gelelim sonuca normalde olması gereken değerler 16 ile 225 arası .eşimde ise 5 çıktı yani kötününde kötüsü.2 gündür ağlamaktan gözlerim şişti evet Rabbimden gelene razıyız ama kimse kendine kötüyü yakıştırmamışya öyle işte.neyse biz umuttüp bebekte aslında bu ay tüpbebek tedavisine başlıyacaktık ama bu test sonucuna göre sperm çıkmaz gibi görünüyormuş.testi uygulatan doktor şimdi tedavinizi erteleyin ve biraz iğne tedavisi uygulayalım sonra belki sizde sperm çıkışı olur ama tedavi en az 2 sene sürecek dedi.benim yaşım 31 eşimin 40 .umuttüp bebekteki doktorumuzda hayır bu test önemli değil siz bakmayın o doktora gelin tedavinize başlıyalım dedi .ben çok kararsız kaldım sizden ricam istihare yapmayı bilen varsa benim için yapabilirmi ben kendim için çok denedim maalesef rüyamı hatırlamadım yada rüya görmedim.inanın çok üzgünüm ve ne yapacağımı bilemiyorum bana yardımcı olabilicek kişiler varsa lütfen haber verin şimdiden teşekkür ederim.:16::16::16::16:

canım denemeye değmezmi sencee..inş sizin için hayırlıı olann olurr ve hayırlı olanda bebişlerinin biran önce gelmesidirr..imkansız olmaz diye bişey yok sende biliyorsun canım RABBİM GÖRÜYORR BİLİYORR İNŞŞŞ VERECEKK SANA DA BİZEE

Back
X