- 24 Şubat 2009
- 608
- 4
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
moonlıgt cnm okudum şimdi
hayırlısı demekten başka bısey gelmıo elımızden cnm
benım ılk 3 denemede ıcımde 1-2 gun ancak dayanan embryola koydular ve olmadı
bu kez onca embryodan dusun 3 durdu gelısımı, hepsını çözduerduler 8 embryonun
ınsallah yenı başlayacağın tedavıde hersey yolunda gıdecek canım ebnım
merkez cok onemlı ben doktorumu gonul rahatalıgıyla tavsıye ederımm sana cnm
arkadaşlar ,
yeni listemizi oluşturdum ama yeterli sayımız yok ne yazıkkibaşka katılmak isteyen kimse yok mu ?[/QUOTE
canım beni ekleyebilirsin
arkadaşlar ,
yeni listemizi oluşturdum ama yeterli sayımız yok ne yazıkkibaşka katılmak isteyen kimse yok mu ?[/QUOTE
canım beni ekleyebilirsin
KAÇ ADET YAZAYIM CANIM SANA ?
KAÇ ADET YAZAYIM CANIM SANA ?
ben 2 tane okuyabilirim canım
ben 2 tane okuyabilirim canım
yazıyorum canım . Teşekkürler.
ya liste neden bu kadar azaldı?ilk haftalarda daha çok kişiydik.
ilk hafta fazlaydık ama tatlım arkadaşlar uğramadılar bugün sanırım . akşama kadar bekliyorum bu sayı ile bir kişiye ancak okuyabiliriz(
kızlar yeni liste için katılımlarınızı ve okuyacağınız yasin sayılarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmmmmm :)
not aldıklarım ,
tondora
oya81
perlanore
gayem07
patsy
sardunyam0604
masal01
katılmak isteyenler lütfen bugün akşama kadar bilgi versinlerrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
Bende bu ay 2.aşılamamı yaptırdım bu cuma günü sonucu öğrenicem inşallah tutar konuyu bugün gördüm çalıştığım için çok fazla olmasada 2 tane okuyabilirim ama ne zamana kadar okunması gerekiyor ve okuduktan sonra yada önce etmemiz gereken bir dua varmı bu konularda bilgilendirirseniz çok sevinirim ilk defa başkası için yasin okuyacağımda
canım Allah razı olsun 2 tane olarak seni yazıyorum şimdi listeyi de yayınlayacağım onun altında kimlere okunacağı yazıyor .
kızlar, yasinler katılım sırasına göremi okunuyorrr??? ben en son öyle hatırlıyorum..:44:
arkadaşlar ,
yeni listemizi oluşturdum ama yeterli sayımız yok ne yazıkkibaşka katılmak isteyen kimse yok mu ?
canım Allah razı olsun 2 tane olarak seni yazıyorum şimdi listeyi de yayınlayacağım onun altında kimlere okunacağı yazıyor .
Est. elimizden geldiği kadar bu yolda yürüyenlere yardım etmek isterim çünkü bende aynı zorlukları yaşıyorum yıllardır. bu arada tekrar sorayım dedim yasin okumadan önce yada sonra okumamız gereken bir dua varmı yada ne bileyim kim için okunacaksa onun adınımı söylemeliyiz? bu akşam okusam olurmu perşembe yada cuma günü regli olabilirim (olmazsam zaten hamileyimdir)
est. Elimizden geldiği kadar bu yolda yürüyenlere yardım etmek isterim çünkü bende aynı zorlukları yaşıyorum yıllardır. Bu arada tekrar sorayım dedim yasin okumadan önce yada sonra okumamız gereken bir dua varmı yada ne bileyim kim için okunacaksa onun adınımı söylemeliyiz? Bu akşam okusam olurmu perşembe yada cuma günü regli olabilirim (olmazsam zaten hamileyimdir)