canım bu cuma kontrolum var.. Kaç haftalık olacağını ogrenecegım ıns..benım asılama oldugu ıcın gecen hafta test gunumdu yaptım cıktı çoksukur..
Benım esım çok tıtız parlatıyo vallahı
maşallah cnm benimde testte çıkmıştı kopkoyu çünkü 10 gün gecikmişti adetim
aferin eşine ne güzel benimki daha önce yapmadığı için bilmiyor çaylak daha ama yetiştircem :)
bu gülme isaretlerini nasil yapıyoruz kızlar hep kodunumu gireceğiz aklımda tutamıyorum doğrusu
canım yazdıgım sayfanın altında suratlar oluyo yokmu sende
yok malesef bende garip garip simgeler var
evet ayşe kardeş bunlar bizim için bire sınavdır...çok uğraş veriyoruz nede 3 yıllık evliyim ilk yıl tüp bebek denedik ama malesef başarısızlıkla sonuçlandı...biz yine sebeplere başvuracağız,neticeyi yaradana bırakacağız..allah bana ve benim gibi bebek hasreti olan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ...yakın bir zamanda tüp bebek deneyecek olan var mı arkadaşlar
rabbım yardımcın olsun canım en yakın zamanda nasıp etsın ıns..aramıza hoşgeldın
Bu gülme isaretlerini nasil yapıyoruz kızlar hep kodunumu gireceğiz aklımda tutamıyorum doğrusu
Evet Ayşe kardeş bunlar bizim için bire sınavdır...çok uğraş veriyoruz nede 3 yıllık evliyim ilk yıl tüp bebek denedik ama malesef başarısızlıkla sonuçlandı...Biz yine sebeplere başvuracağız,Neticeyi Yaradana bırakacağız..Allah bana ve benim gibi bebek hasreti olan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ...Yakın bir zamanda tüp bebek deneyecek olan var mı arkadaşlar
bizimde sorun erkekte canımarkadaşlar sorum olacak sorunun eşinde olan var mı yani erkekte biz ilk tüp bebek için istabulda etilerde fertijin tüp bebek merkezine gittik doktorumuz Seval Taşdemir tanıyanınız vardır,bize şu söylendi ilk erkekte sorun olması yani kadında sorunun hiç olmaması tüp bebeğin iyi sonuçlanmasına şans veriyor yani erkekte az sperm olup kadında hiç bir sorunun olması bizde öyle idik bende Allah a şükr bir sorun çıkması ama sonuç olumsuzdu diyeceğim şudur Allah cc. isterse olu istemezse olmaki isterseniz en iyi kliniğe gidiniz Önce Allahın istemesi ŞART tır
Eyy Rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına istiyorum.
O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede ;
halim,selim.alim, hayali,imanli,edepli,takvali,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarimiza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalişkan,her konuda başarilive becerikli hak yolda,hep hayir yolda olan her şeyiyle rizani kazanan,her yönüyle hayirlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle tüm evladini kaybedenlere sabir ver ve evlatlarina cenneti a'la yi nasib et.Amin Amin Amin.herkesle birlikte bizede hayırlı sağlıklı Rabbini bilen dinini yaşayan bir evlad nasip et Allahım sen verensin duaları kabul edensin bizlerinde duasını kabul buyur.amin
kizlar esim konusmus hastaneyle ve guzel bir aciklama yapmislar kahverengi lekelenme normalmis eski kanmis yani vucut onu atiyormus kirmizi olmadikca cok onemli degilmis ama cooook dusuk bir ihtimallede dusuk habercisi olabiliyormus benim ayin 22sindeydi randevum one cektiler cok sukur carsamba gunu ultrasonla bakilacakmis insallah....bisey yoktur insallahda yumosumu yada yumoslarimi gorurum....kizlar dua edin lutfen benim icin
birde bu kahverengi lekelenmede namaz kilabilirmiyim?ozure mi giriyor yoksa bilemedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?