Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar yeni listeyi yaptınız mı ne zaman başlayacaksınız bana da haber verin lütfen
sayfa hızlı ilerli,yo göremiyorum

Merhaba Candan ablacığım ellerine sağlık düşünüp çizelge yapmışsın bunu düşünmen bile yeterli
Abla arkadaşlarında dediği gibi benimde gönlüm razı değil.Sonuçta hepimizin ayrı sıkıntısı derdi vardır.Sen nasıl düşünüp bizler için çocuğun olduğu halde dua ediyorsan bizlerde senin için dua etmek isteriz.Şahsen bu benim fikrim
Perlonerenin telefonu yok bende buradan iletişime geçerse bizimle buluşma kararı alınabilir
Hallederim canım seve seve
Rabbimin izniyle hamileyim canim bugun 6+1 gunluk oldu Rabbim isteyen herkese versin insallah....
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tabiki canım ne demek farketmez benim için seve seve okurum
Bu hafta ki dualar tamamlandı çok şükür Allah bütün okuyanlardan dua edenlerden razı olsun Rabbim hiç birinizi zorda bırakmasın ne diliyorsanız Yüce Mevlam hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Sendende Allah razı olsun canım amin inşllh
Anladım canım çok sağol inşallah sende faydasını görürsün.denerim olmazsa şuan hayıt suyunu kullanıyorum çok karıştırmaktan korkuyorum

Sendende razı olsun canım.

bende okurum ecrin

kızma yav :18::18::18:

kizlar ben tup bebek yaptiriyorumya igne vurunuyorum simdi 14 gun oldu normalde simdiye kadar gornal-f baslamistim,ama bu igneye adetten sonra baslaniyor,ama benim adetim daha gelmedi,kagverengi lekelerim oldu cok az simdi bisey yok yine,sorum su tup bebek yaptiranlar da oldumu boyle gecikmeler,lekelenmeler,tahminim igneden oluyor.gunum iki gun gecti,normalde 2 gun once olurum,gecen ay 5 gun once oldum,ne oluyo bana?hic gununu sapmazdi,bir bilgisi olan varmi?aslinda doktoru ariycaktim ama inanin siz doktordan daha bilirsiniz bence,o yuzden aramadim

Selamun aleykum arkadaşlarım
ben dr dan geldım sukur dr ıyı dedı keseyı gorduk ufacık bı bebeğim var..
Rabbım hepinize nasıp etsın ıns..
Ama yenı lısteyle ılgılenen olmamıs uzuldum buna..ınanın suan ben eşimden gızlı gırdım uyuyo..
Hemen cıkacagım bu haafta lısteden meryem suresını cıkaralım diğer duaları candan abla raınsu ve nekadarzor ıçın okuyalım
ama lutfen bırı lısteyle ılgılensın

Kendı lıstene 8 yasın ekledınmı arkadaslarım okuyacak oncekı sayfalarda gormemıs olabılırsın dıye tekrar yazdım

Arkadasının oğlu ıcın 1 yasın okurum canm

Canımm ne güzel bebişin büyüyo Allah sağlık versin korusun ikinizide inşallah
Listeyle ilgileniyoruz sen merak etme o zman Meryem suresini çıkaralım bizde öle düşünmüştük sen düşünme hallederiz biz
Yasin için de çok teşekkür ederim Allahım evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Kendine iyi bak

ayşecim çok sevindim hayırlı olsun
Listeyle ilgilenmek isterim ama birisi daha yardımcı olabilirse çünkü çok sık giremiyorum nete

Canım ıns bısey olmayacak ıcını ferah tut ıyı seyler dusun ona dua et hep bolbol ayet el kursı oku rabbım sıze bağışlasın
ve devamlı dınlen ..

ayşecim çok sevindim hayırlı olsun
Listeyle ilgilenmek isterim ama birisi daha yardımcı olabilirse çünkü çok sık giremiyorum nete

allah razı olsun..darısı basına ıns..
Canım o zaman sen lısteyı yaparmısın sımdı..mutlaka yardımcı olacak arkadaşlarımız cıkacaktır..bende gırdıgım zaman okuyan olursa eklemeler yapacağım..
Lıstemızden meryem suresı çıkarılacak..
Bıde bazı arkadaşlar lısteden cıkarılacak
lıvpe--asenat--mausı--selınım
lısteye yenı katılmak ısteyen bı arkadas var onun adını unuttum bakayım sımdı bıde o eklenecek

canım allah razı olsun rabbım sana da nasıp etsın ıns..
Duru arkadaşımıza sende yardımcı olursan daha kolay olur tabıkı bende gırdığımde ılgıleneeğim..
Az önce eşim uyandı kafasını kaldırıp bana baktı gerı uyudu sence uyanınca hatırlarmı

Canım bende yardımcı olurum ben pazar günleri çok sık değil ama diğer günler hep burdayımm seve seve yardım ederimmm

allah razı olsun canım
ben şimdi çıkıcam sen bana ister özelden msj at olurmu akşama yada en geç yarın liste hazırlarım senide ekleyeyim değilmi bide bağışlamayı da yaparsın demi

Yazdıktan sonra okudum valla sen benden önce davranmışsın tabiki yardım ederim seve seve umarım kocan rüya gördüğünü sanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…