dualara ben de katılmak isterim ,çok güzel bi topik olmuş,beni de eklerseniz sevinirim
ben de bebek istiyorum 1 tüp denememiz oldu olumsuz sonuçlandı ,inşallah eylül 15 gibi ikinciye başlıycam
dua halkanıza ben de eklenmek istedim çok güzel olmuş,ayse035 ellerine yüreğine sağlık..
bahar 85 transferin hayırlı olsun bebeğin ya da bebişlerin sımsıkı tutunsun sana..
kızlar günaydın
dr.geldim şimdi de bir günaydın diyeyim dedim.kontrolüm güzel geçti yumoşlarım büyümeye başlamış yasinleri okuyan arkadaşlarım var allah sizden razı olsun
cnm benim herşey çok güzel olacak
bu haftaki listeyi sorunlarımdan dolayı asel arkadaşımın takip etmesini istedim..dualara katılmak isteyenle de bana özel mesaj atsın ....
bu perşembe günü başka arkadaşlarımız için okuyacağımız listeyi hazırlamam için okumak isteyenlerden sadece özel msj bekliyorum çünkü çalıştığım için sitenin her sayfasını takip edemiyorum ve yeni katılanlar ya da okudum okuyamadım diyenler gözden kaçıyor.sizden tek ricam bu perşembeye kadar sağlıklı bi liste oluşturabilmem için sadece özel mesaj bekliyorum
1 tane kalmıştı transfer de etmediler dondurmadılar da gelişimi yavaşlamıstı ,çok ısrar ettim evladım ziyan olmasın diye ama 2 transfer edilmişti 3. yü transfer etmediler..cnm benim dondurulmuşla mı yoksa tekrar mı tedavi olacaksın
cnm benim herşey çok güzel olacak
MRB kızlar. bende okurum demiştim ama adet gördüm.
bu cuma dondurulmuş transferim iptal edilmişti. progestan iğne ve esstrofem kullanıyordum.
onu bıraktıktan 3 gün sonra adet gördüm. yarın doktordan randevu aldım. normal mi bilemiyorum?
takrar tedaviye başlasam mı acaba. kararsızım. eski ilaçlar vucudumdan atılmışmıdır ki?
öneri bekliyorum kızlar.
hepinize merhabalar öncelikle katılımınıza çok sevindim dua dolu günle bizi bekliyor.daha tanışmadık ama aramızda hamile olup duaya katılan arkadaşımızda var alllah senden de razı olsun ..inşallah yavaş yavaş tanışacağız..bu arada bende çalışıyorum ve biraz daha katılım olursa ilk partiye bu hafta başlarız inşallah öpüyorum allaha emanet olun
bu cuma dondurulmuş transferim iptal edilmişti. progestan iğne ve esstrofem kullanıyordum.
onu bıraktıktan 3 gün sonra adet gördüm. yarın doktordan randevu aldım. normal mi bilemiyorum?
takrar tedaviye başlasam mı acaba. kararsızım. eski ilaçlar vucudumdan atılmışmıdır ki?
öneri bekliyorum kızlar.
aşkolsun beni yazmamışsın
öneri bekliyorum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?