canım bu lısteden gurbetcıkız pamukee yasenı çıkarabılırsın yasen kaç haftadr topiğe gırmedı ve okumadı hıc..
pamukee ve gurbtcıkız katılmak ısteyınce lısteye eklendıler fakat ondan sonra hıç topiğe gırmedıler bu ısımlerı cıkarabılırsın canım..
gulec87 1 yasın okumus
bende 1 yasın okudum 707 ya varıs cektım yasenın dualarını okundu dıyebılırsın canım
selam arkadaşlar
hayret daha önce görmemişim ben bu topiği.çok beğendim.Allah kabul etsin dualarımızı.ben de aranıza katılmak dua etmek istiyorum.Bizim de olmuyor
nasıl yapıyorsunuz nasıl ayarlıyorsunuz?????
ecrin007bu hafta sırada sen dılek ve sevıl61 var allah kabul etsın ıns
canım tefriciye listenle burdaki listede küçük farklılıklar var. orda okuyan sayısı biraz daha fazla. bi bakıver istersen
selam canım bende okurum ne zamana kadar okuycaz acaba?
Arkadaşlarr ne zamana tamalıcaksınızz???? yeni listeyi hazırlamaya başlıyorummm.Ayşecim bu listeden de çıkarılacak olan varsa beni haberdaar eder misin eklenecek arkadaşları eklicemmm
ANTİKDENİZ
TONDORA
SEMİNAY84
ŞAŞKINANNE
YASEMİNSEZA
ÖZLEMLK
TURKUAZ8 (akşam okucak)
TAYLANDİLEK
MUHAT (1 tane kaldı)
ASBELOVA
M_FAİRY
YASEN
REDHAİR REDGIRL
SARDUNYASİ
PAMUK_EE
GURBETCİKIZ
Ayy sonunda sıra bana geldi mi kaç aydır şükürler olsunn
kız 1000. sayfaya geçtik. illaki vardır 959
canım sayısı var mı? biz topik olarak 1.000.000 salavat çekebilir miyiz? yani bu sayıya tamamlama şansımız var mı?
canım eş dost gördükçe söylüyorum inanki. belki haftaya 5 tane ayarlayabilirim. ama kesin değil. ecrinin bitmiş darısı senin başına
hoşgeldin, emin ol sonradan kendine kızacaksın" nie önceden bulmadım bı topiği diyededikodu yeri değil dua yeri manevi olarak rahatlıyosun. ve bazı arkadaşların doktorlardan daha fazla bilğisinin olduğuna şahit oldum
hoş geldin canım.
canım benim 1 tane kaldı yarına kadar tamamdır
hoş geldin esma. ecrin arkadaşımız ilğileniyor listeyle. yarından sonra yeni liste yapılacak.
hoş geldin canım. inşallah hamilesindirbu ay 3 hamiş bekliyoduk şuan 1 tane var. 2 hamiş yok inşallah hamilesindir de açığı kapatırız( açığı kapatmak işin şakası tabiki) rabbim vakti tamam demişse gelecektir.
hiç sorma kays ya, geçen 2 gün boyunca 1 sayfa bile ilerleyemedik. şimdi gündüz girmedim ya hanımların hepsi gelmiş gitmiş. 11 sayfa konuşmuşlar. insafsızlarrrrrrrrrrrr
bu arada 4 yeni arkadaşımız var. gittikçe kalabaklaşıyoruz
onu sonradan attıysam olabilir canım haberleri aldıkça yeniliyorum sağolasın uyardığın için
muhat zaten bilgi vermiş ama bir zaman belirlemedim kafamda canım sağolasın ekliyorum listeye
ecrincim ismimi asbelove diye düzeltebilir misin a ile biraz kaba oluyor
bende okudum Rabbim kabul etsin
Afedersin canım yaa düzelttim şimdi kusura bakmalisteye de okundu die işaretledim
canım bu lısteden gurbetcıkız pamukee yasenı çıkarabılırsın yasen kaç haftadr topiğe gırmedı ve okumadı hıc..
pamukee ve gurbtcıkız katılmak ısteyınce lısteye eklendıler fakat ondan sonra hıç topiğe gırmedıler bu ısımlerı cıkarabılırsın canım..
gulec87 1 yasın okumus
bende 1 yasın okudum 707 ya varıs cektım yasenın dualarını okundu dıyebılırsın canım
cnm bişi sorucam bn ya varis nedr duymadım dha önce hiç ilk burada duydum nette baktım net bi bilgiye oradada ulasamadım :s
canım RABBIMIZIN guzel ısımlerındendır evlat sahıbı olmak ısteyenlere bol bol cekmelerı tavsıye edılmıs..bazı kayanaklarda7007kere cekılmesı tavsıye edılmıstır
hertanede ya varis diyerek mi çekicem cekmek isterim bnde buradaki arkadslar için kendim için :) saolun ya iiki buldum burayı sizleri :)
herkese merhaba,
Cumanız mübarek olsun inş. Rabbim bu mübarek günde o güzel gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı zamandahayırlı şekilde nasip etsin inş.
hepiniz hamiş kalında topic bebekler ile dolsun taşsın inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?