Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ayy sönmez daha da heyecanlandım şimdi. tekrar hayırlı uğurlu olsun canım. yollarda git gel zor olucak ama ne yapalım. lucrin illaki dolapta tutulması gerekiyor canım. otobüs yolculuğunda nasıl koruyosun, buz kalıbıyla mı? puregon hiç kullanmadım ama duyduğum kadarıyla en kaliteli yumurta onla oluşuyormuş. dün gittiğinde yaptırdın mı akupunktur?
randevuyu önceden mi almıştın?

Son düzenleme:

evet yaa....bilirsek daha iyii yanii mümkün olduğunca haberdar olalım yoksa 1-2 hafta idare edilirr...canımmm niye olmasın....düzenli olarak okumayanlarr çıkarılsın tabikide....
size biraz zor olucakk takip açısından emeğinize sağlık...allah gönlünüze göre versin...

a.s. cüz varsa alabilirim....ve son zamanına yakın hatırlat canım insanlık halii....

Ecrin
Bu haftaki liste icin 3 yasin okudum. Allah im kabuletsin ins amin
Ozlemin yerinede okuyacagim.
Ama ozlem artik gelmeyeck o yuzden onu bir sonraki haftanin listesinden cikartalim.
Gelir diye ben onun yerinede okuduyordum.
Tskler

özlem neden yokkii.....hiç mi gelmeyecekk..

hoşçakalın kızlar görüşmek üzere Allah'a emanet olun....23 ocak ta yollarda olacağım....şimdiden kandiliniz mübarekkkkkkk olsunnnnnnnn......öpüldünüzzzzzzz canlarrrr.....

canım tedavinde başarılı olsursun...seninde kandilin mübarek olsun şimdiden...allah kolaylık versin....hayır etsin....sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallahh..canım....

ben bir yasin okuduydum çoktan canım.

canım 3 yasini okudum.Allah kabul etsin.okunacak arkadaşlarımında Rabbim muradlarını tez zaman da versin inş.

hafta sonu geldi yine buralar sakinn.......ben artık bu hafta sonlarını sevmiyorum çook sıkıcı geçiyorrrrr.....

Supriz
Ozlem kasimdan beri yok kurtaj oldugu icin. Morali bozuktu vs.
Simdide sifresini unutmus. Yeni sifresini Nasil alabilecegi konusunda bir Oneride bulundum. Ama sanirim artik gelmeyecek. Yani 2 aydir gelmedi.maildede gelecegini filan soylemedi.
O yzden listeden cikaralim dedim. Olurda gelirse yeniden ekleriz.

tamamm şimdii hatırladım.....yine sözü olmuştuuu....neysee hayırlısı olsun ...üzülmek çare değil tabiii..üzülmedende kendimizi alı koyamıyoruz....bende aralığın 3 ünde hayallerim yıkılmıştıı...ama sizi tanıdığım için çook şanslıyım....siz bana gerçekten iyii geliyosunuz....dualarla zamanım nasıl geçiyor anlamıyorum....bir meşguliyet oldu benim için ..hemde birbirimize dua etmekten huzur duyuyorum....rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ...dileğim o ki evlat isteyen herkes hamile kalsın.....tez zamanda inşallahh...

Kızlar naber,banlıydım yoktum bigündür

Ecrin eşim Serkan için okudu,kimseye borcum yok dua konusunda,geçmiş sayfalarda soru işareti vardıda ondan söyledim

Hayırlı geceler hepinize

hocam sen nasıl istersen öyle olsun. gelemediğin haftaların yerine ben okumaya çalışırım. onu takma kafana

Kızlarrr 1 tane daha okudum sonunda listemniz tamamlandıııı

Allah razı olsun canım

Liste çok güzel olmuş özellikle duaya bayıldım emeğine sağlık canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana inş

Sönmezcim senin bu hafta ki dualarını ben okurum sen merak etme

Listeden çıkmakta ne o öyle sen gelene kadar idare ederiz canım

Amin canım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

AYŞEcim canım ben 1000 salavat çektim bitirdim allah kabul etsin inş

bana düşen üç yasin-i şerifi okudum.Allah kabul etsin. Duaların okunduğu arkadaşların rabbim muradlarını en kısa zamanda versin inşallah.

merhabalar arkadaşım ema sayesinde forumunuzda bulunuyorum üzerime düşen neyse söyleyin okuyayım bu ay benim de duaya ihtiyacım var beni de kalbinizden geçiirseniz çok sevinirim.allah a emanet olun...

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşım ema sayesinde forumunuzda bulunuyorum üzerime düşen neyse söyleyin okuyayım bu ay benim de duaya ihtiyacım var beni de kalbinizden geçiirseniz çok sevinirim.allah a emanet olun...

hosgeldin canim...her hafta 3 kisi icin yasin okuyoruz...senide listeye ekler arkadaslar...Allah gonlunde ne varsa sanada nasip etsin insallah....dualar olmasa ne yapardik bilemiyorum

kızlar merhaba ben bu siteye yeni üye oldum benimde 3 kaybım var 2 si düşük 3.de dış gebelikle sonuçlandı 8 ocakta laproskopi ile ameliyat oldum bende dualara katılmak istiyorum ben şuan korunma sürecindeyim ama hamile kalmak için sabırla bekleyen tüm arkadaşlarıma benimde naçisane bir katkım olursa çok mutlu olurum dualar listesine benide ekleyebilirseniz çok sevinirim rabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı hamilelikler hayırlı evlatlar nasip eylesin..

sa kızlar ben gelsim yine kimse yokkkk ama ben böyle olunca üzülüyoruuuuummmmmmmmmmmm..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…