• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım aksam nete gırebılecegımı sanmıyorum ama bugun dorde kadar arkadaslardan haber alsak çok ıyı olur ..sen suan cekmeye devam et ıstersen bıde muhat cekıyor sanırsam

Ayşecim ozaman ben 4 de yazıyım sayıyı olurmu anneme kardeşime falan da sölemiştim onlarda çekiyolar onlara canlı bağlanırım sonra sana haber veririm en geç 4de anlaştıkmı?

Ayşecim ozaman ben 4 de yazıyım sayıyı olurmu anneme kardeşime falan da sölemiştim onlarda çekiyolar onlara canlı bağlanırım sonra sana haber veririm en geç 4de anlaştıkmı?

tamam canım en gec dortte nasıpse canım..
bu arada melek181 adına okuyacağım canım

aslıcım canım 10 dk engelınden dolayı burdan yazdım..
evet yarın öglene kadar ama ben sabahtan dısarda olacağım ve sayıyı arkadasıma vereceğim o da hocasına ıns..
aslında yarından sonra bızde topik olarak baslayalımmı bı sayı hedef koyalım onu da herkese paylastıralım ben bağışlarım ıns

günaydın kızlarrr nasılsınızzz rabbimmmm gölümüzden her negeçiyorsa onu bizlere nasip etsin inşşşşşşş sonsuz hazinesinden bizleride güldürüsünnnn

günaydın....amin inşallahh..

gunaydın arkadaşlarım nasılsınız..
lıste içinde bazı arkadaşlar haftada 1 defa gırıyo onun ıcın lıstemızı 6 kişiye hazırlayıp cumadan cumaya bıtırıp bağışlasak daha mı ıyı olur acaba

günaydın....bencede deneyelim ağır gelenlerin sayılarında azatlma olur...6 değilde 5 okur 4 okur falan...
canlarım hoşgeldınız nasılsınız:54::54:

hoşbuşlduk...sende hoşgeldn.....iyii bizler sen nasılsın...

Selamün aleyküm kızlar :16:

İnşaallah herkes iyidir.

Bugün rüyamda bir bebek gördüm,bebeğe iyi bakamıyorlardı ve ağlıyordu.Ben bebeği tutana çok kızdım aldım elinden bebeği,kucağımdaydı minnacıktı,onu susturmaya avutmaya çalışıyordum,hayırlısı inşaallah,Rabbim hayırlara çıkarsın :nazar: :26:

Ben Yasinlerimi yarın okuyacam inşaallah,yarın Mevlid Kandili.Hatta 3 tane eşime de okutturacam,eksikler için ilave ederiz onuda.

Rabbim İsmini İsmine muttasıl kıldığın Zat'ın yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin.....:16: :16: :16:

günaydın....amin inşallahh..

günaydın....bencede deneyelim ağır gelenlerin sayılarında azatlma olur...6 değilde 5 okur 4 okur falan...

hoşbuşlduk...sende hoşgeldn.....iyii bizler sen nasılsın...

hamdolsun canım ıyıym sukur tıkınıyorum hadı gel bırlıkte yıyelım:1::1:

Sağolasın canımmm inşallah acaip bitkin hissediyorum kendimi bu saatten akşamın hayalini kuruyorum

Canım bugün daha iyisindir inşallah

kizlar sevgili efendimiz(s.a.v) biz hanimlara yonelik buyurmuski...eyer bi hanim bebek istiyorsa eksi yogurt,sirke yemesin demis ben bi haftadir yemiyorum..sizde yemeyin....efendimiz demisse mutlaka bi hikmet vardir

Öyle mi bende ekşi yoğurdun ayranına bayılırım içmeyeyim bari :)

hoşbuldum canım da yaklaşık 2 sattir burdayım aslında.ama pek ses seda çıkmıyor kimseden.valla bende iyileşmeye çalışıyorum canım.iyi sayılırım çok şükür.

Geçmiş olsun seyyanım

günaydın kızlarrr nasılsınızzz rabbimmmm gölümüzden her negeçiyorsa onu bizlere nasip etsin inşşşşşşş sonsuz hazinesinden bizleride güldürüsünnnn

Aminnnn canımmm

gunaydın arkadaşlarım nasılsınız..
lıste içinde bazı arkadaşlar haftada 1 defa gırıyo onun ıcın lıstemızı 6 kişiye hazırlayıp cumadan cumaya bıtırıp bağışlasak daha mı ıyı olur acaba

Ben okuyabilirim canım ama vakti olmayanlar ne der bilmiyorum

evet canım bu hafta persembeye kadar lıstemız tamamlanmıs olur ıns yenısınede baslarız ıns..
bu arada ben ve dılek dualarımızı okuduk

Allah kabul etsin canım Dilek nasıl bu arada iyi inşallah

canlarım hoşgeldınız nasılsınız:54::54:

İyiyiz hamdolsun canımmm siz nasılsınız :)

Selamün aleyküm kızlar :16:

İnşaallah herkes iyidir.

Bugün rüyamda bir bebek gördüm,bebeğe iyi bakamıyorlardı ve ağlıyordu.Ben bebeği tutana çok kızdım aldım elinden bebeği,kucağımdaydı minnacıktı,onu susturmaya avutmaya çalışıyordum,hayırlısı inşaallah,Rabbim hayırlara çıkarsın :nazar: :26:

Ben Yasinlerimi yarın okuyacam inşaallah,yarın Mevlid Kandili.Hatta 3 tane eşime de okutturacam,eksikler için ilave ederiz onuda.

Rabbim İsmini İsmine muttasıl kıldığın Zat'ın yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin.....:16: :16: :16:

aleykum selam canım rabbım ruyanı hayırlara çıkarsın ıns..yarın ıns esımle bızde kendımızce bı program hazırlayıp uygulayacağız...
rabbım dualarımızı kabul eder ıns

Canım bugün daha iyisindir inşallah

Öyle mi bende ekşi yoğurdun ayranına bayılırım içmeyeyim bari :)

Geçmiş olsun seyyanım

Aminnnn canımmm

Ben okuyabilirim canım ama vakti olmayanlar ne der bilmiyorum

Allah kabul etsin canım Dilek nasıl bu arada iyi inşallah

İyiyiz hamdolsun canımmm siz nasılsınız :)

canım bu hafta denerız zor gelmezse arkadaslara devam ederız ıns..
dılek 15 gun annemlerde kaldı bayılmış bı kaç defa geçmıyo sanırım..
bız ıyıyız persembe gunu ıyı haberler alsak daha ıyı olacagız ıns

hamdolsun canım ıyıym sukur tıkınıyorum hadı gel bırlıkte yıyelım:1::1:

Ben daha kahvaltı yapmadım bende gelim miiiii?

canım bu hafta denerız zor gelmezse arkadaslara devam ederız ıns..
dılek 15 gun annemlerde kaldı bayılmış bı kaç defa geçmıyo sanırım..
bız ıyıyız persembe gunu ıyı haberler alsak daha ıyı olacagız ıns

Geçer inş Rabbim şifa versin canım benim.Perşembe günü de güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah

Ben daha kahvaltı yapmadım bende gelim miiiii?

Geçer inş Rabbim şifa versin canım benim.Perşembe günü de güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah

gel tabı canım benım..
ayy çok mutlu olurdum gerçekten gelsen
hem neden bu saate kahvaltı yapmadın..
ıns rabbım guzel haber vermemı nasıp eder

aleykum selam canım rabbım ruyanı hayırlara çıkarsın ıns..yarın ıns esımle bızde kendımızce bı program hazırlayıp uygulayacağız...
rabbım dualarımızı kabul eder ıns

Amin canım inşaallah :16:

Mübarek günler bizim için bir fırsat aslında,Rabbim hakkıyla ihya edenlerden eylesin hepimizi :16:

Hepimizin ibadetlerinin ve dualarının kabulü olarak geceyi bitirmemizi nasip etsin Rabbim :16:

Canım salavatlarda sayıları bildiriyorummm
Aslı 10,000 (on bin)
Annem 7,000 (yedi bin)
Kardeşim 10,000 (on bin)
Görümcem 10,000 (on bin)
Toplamm:37,000 (otuz yedi bin)
Öpüyorum seni

Amin canım inşaallah :16:

Mübarek günler bizim için bir fırsat aslında,Rabbim hakkıyla ihya edenlerden eylesin hepimizi :16:

Hepimizin ibadetlerinin ve dualarının kabulü olarak geceyi bitirmemizi nasip etsin Rabbim :16:

amın amın canım ıns rabbım bu guzel gunlerın kıymetını bılenlerden eylesın ıns

Canım salavatlarda sayıları bildiriyorummm
Aslı 10,000 (on bin)
Annem 7,000 (yedi bin)
Kardeşim 10,000 (on bin)
Görümcem 10,000 (on bin)
Toplamm:37,000 (otuz yedi bin)
Öpüyorum seni

not ettım canım allah kabul etsın canım vallahı supersınız.. acaba bızımkıler ne durumda

Back
X