Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Aleyküm selam canımmmm

Selamün aleyküm Ayşem

Selamün aleyküm turkuaz

Selamün aleyküm Esma

Selamün aleyküm antisocial

Selamün aleyküm duru

Selamün aleyküm krizantem

Selamün aleyküm sürpriz

Selamün aleyküm muhat

Selamün aleyküm bahar

Selamün aleyküm melek

Canlarım ben çıkıyorum şimdi,Yasinlerimi okuyup biraz dua edip gelirim işlerimi halledince.Eksik etmeyin dualarınızdan,hoş sohbetler diliyorum

kızlar bu geceyı ya da aksamı evınızdemı gecıreceksınız..sohbete gıdecek olanınız varmı
bekarken gıder kalırdım sabahlara dek arkadaşlarla dua ederdık

Evet cnm erken dogum riskim var.dinleniyorum cnm yatiyorum surekli zaten. Doktorum kasik agrin olur demisti fakat kasik deil karnima sanci giriyo okadar dikkat ediyorum ama genede usuttum sanirim.suan iyiyim agrim gecti cnm

Aleykumselam eslemlivacim
aleykum selam aysecim
aleykum selam emacim
rabbim gonlumuzun muradini nasip etsin insallah enkisa zamanda hayirlisiyla...

Aysecim ben ilk doktora gittigimde kuafore gitmistim fakat kendimi cok kastigimdan karin agrim olmustu.dahada gitmedimde yapmadimda turkuazin dedigi gibi kolay olandan yap.ben ondan yapiyorum fakat suan gobegimden egilemiyorum bile cok zormaniyorum bide artik alttan balmaz cnm ben hamile kaldigimdan bile alttan muayene olmadim karindan gozukuyo zaten.

salamun aleykum..ve..aleykum selam hepinize ne guzel olmus burasi selamlar ucusuyor....hepinizin kandili mubarek olsun...camiye gitmeyi planliyorum ama hala adet lekelerim var ,tam bitti diyorum biraz daha geliyo...nasip bakalim insallah bu gece ibadet nasip olur....insallah bu gunden itibaren hic kimse kotu haber olmasin..bekleyenlerin haberleri guzel,umudu bitenlerin umudu,yalniz olanlarin kimsesi,korkusu olanlarin serinligi olsun herkesin bebisi olsun insallah....insallah bugun hurmetine Rabbim bizlerin iman ehli insanlar olarak bu dunyadan gocmesini nasip eder,ve ebedi hayatimizda rahat etmemizi nasip eder...amin

canım benım tuylerle basım belada zaten kendım alamıyorum..kuafore gıdıyorum ..benımde sorununm kendımı kasıyorum ..
kolay olanından yapayım ama su tehlıke gecınce agdaya devam edıcem ıns..ıns allttan bakmaz ya of sıkıntı basıyo benı bıseyde dıyemıyorum

hosgeldın canım
amın amın canım ne guzel bı gun ne guzel dualar rabbım kabul eder ıns.. bu geceyı ıyı degerlendırelım ınş..

Aleyküm selammmm
Kızlar bu mübarek gecede Allah hepimizin kalbinde ,gönlünde dilediği istediği ne varsa Rabbim hepsini nasip etsinn...İsteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hamile olanlarımıza kolay doğumlar nasip etsin, bekar olanlarımıza hayırlı eşler hayırlı evlilikler nasip etsin Allahım inşallahhhhh
Kızlar benim dünden beri moralim çok bozuk kuzenimin (halamın kızı) dün pakreas kanseri olduğunu öğrendim Almanyada yaşıyo acilen buraya geliyo tedavi için yayılmış olabilir durumu çok ciddi nolursunuz bugün onuda dualarınıza ekleyinn Meltem ablam için sizlerde dua edin Allah rızası içinnn

canım çok uzuldum rabbım sıfa versın ıns..ben sımdı ısmını not edıp bugece dua edeceğım ıns

selamun AELYKUM CANIM INsallah kuzenine Rabbimden acil sifalar diliyorum...Allah yardimcisi olsun zor bi hastalik...insallah sagligina kavusur tez zamanda

canım çok uzuldum rabbım sıfa versın ıns..ben sımdı ısmını not edıp bugece dua edeceğım ıns
Canım Allah razı olsun senden yüreği güzel arkadaşım Allahım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

selamun AELYKUM CANIM INsallah kuzenine Rabbimden acil sifalar diliyorum...Allah yardimcisi olsun zor bi hastalik...insallah sagligina kavusur tez zamanda

Saol canım Allah razı olsun inşallah Allahım şifa verir dualarınıza onuda katın bu gece ALLAH da sizin gönlünüzdeki muradınızı versin

aysecim valla nasil yapiyosun helal olsun sana ben dayanamiyorum oranin acisina,her tarafim tamam oluyo ama oraya yaklasamiyorum..sen simdilik kolay olandan yapta, dogumdan sonra yine devam edersin insallah bildigine........esmaacim canim kizin olucakmis insallah hayirli saglikli kucagina alirsin sikma canini hersey guzel olacak insallah...

canım amın allah razı olsun lıstemızı yayınlarmısın kaçıncı sayfada bılmıyorum..ısımlerı not alıcam ıns ısım ısım dua edıcem

canım ben kendım yapamyorum kuafre gıdıyorum su tehlıkelı dönem gecsınde tekrar devam edıcem ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…