paylasımın ıcın allah razı olsun canım
Selamün aleyküm EslemLiva....
Selamün aleyküm Turkuaz....
Selamün aleyküm Ema.......
Selamün aleyküm Esma......
Selamün aleyküm Duru........
Selamün aleyküm Krizantem.....
Selamün aleyküm Muhat......
Selamün aleyküm Kays......
Selamün aleyküm Bahar.....
Selamün aleyküm Antisocial...
kızlar bu geceyı ya da aksamı evınızdemı gecıreceksınız..sohbete gıdecek olanınız varmı
bekarken gıder kalırdım sabahlara dek arkadaşlarla dua ederdık
ben gitmeyi planliyorum canim eger esim erken gelirse beraber gidecegiz
Evet cnm erken dogum riskim var.dinleniyorum cnm yatiyorum surekli zaten. Doktorum kasik agrin olur demisti fakat kasik deil karnima sanci giriyo okadar dikkat ediyorum ama genede usuttum sanirim.suan iyiyim agrim gecti cnmesma cnm sanırım senin erken doğum riskin varmış.yeni farkettim geçen yazılanları. hiç canını sıkma, Allah onu karnına koyduysa yolunuda hayırlısı ile verir. inan çok düzgün sağlıklı gebelik geçirenler bile erken doğum riski oluyor. malesef hormanlu yiyoruz herşeyi ondan kaynaklanıyor sanımca.kendini yorma, bu ayların tadını çıkar, dinlen uzan, bebişini sev.doğduğunda zaten seni yatırmaz emmektenayşecim ama nereye yapcağını tam anlamadım ben. bacaksa bişi olmaz kanımca.
Aleykumselam eslemlivacim
aleykum selam aysecim
aleykum selam emacim
rabbim gonlumuzun muradini nasip etsin insallah enkisa zamanda hayirlisiyla...
Aysecim ben ilk doktora gittigimde kuafore gitmistim fakat kendimi cok kastigimdan karin agrim olmustu.dahada gitmedimde yapmadimda turkuazin dedigi gibi kolay olandan yap.ben ondan yapiyorum fakat suan gobegimden egilemiyorum bile cok zormaniyorumbide artik alttan balmaz cnm ben hamile kaldigimdan bile alttan muayene olmadim karindan gozukuyo zaten.
salamun aleykum..ve..aleykum selam hepinize ne guzel olmus burasi selamlar ucusuyor....hepinizin kandili mubarek olsun...camiye gitmeyi planliyorum ama hala adet lekelerim var ,tam bitti diyorum biraz daha geliyo...nasip bakalim insallah bu gece ibadet nasip olur....insallah bu gunden itibaren hic kimse kotu haber olmasin..bekleyenlerin haberleri guzel,umudu bitenlerin umudu,yalniz olanlarin kimsesi,korkusu olanlarin serinligi olsun herkesin bebisi olsun insallah....insallah bugun hurmetine Rabbim bizlerin iman ehli insanlar olarak bu dunyadan gocmesini nasip eder,ve ebedi hayatimizda rahat etmemizi nasip eder...amin
Aleyküm selammmm
Kızlar bu mübarek gecede Allah hepimizin kalbinde ,gönlünde dilediği istediği ne varsa Rabbim hepsini nasip etsinn...İsteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hamile olanlarımıza kolay doğumlar nasip etsin, bekar olanlarımıza hayırlı eşler hayırlı evlilikler nasip etsin Allahım inşallahhhhh
Kızlar benim dünden beri moralim çok bozuk kuzenimin (halamın kızı) dün pakreas kanseri olduğunu öğrendim Almanyada yaşıyo acilen buraya geliyo tedavi için yayılmış olabilir durumu çok ciddi nolursunuz bugün onuda dualarınıza ekleyinn Meltem ablam için sizlerde dua edin Allah rızası içinnn
Aleyküm selammmm
Kızlar bu mübarek gecede Allah hepimizin kalbinde ,gönlünde dilediği istediği ne varsa Rabbim hepsini nasip etsinn...İsteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hamile olanlarımıza kolay doğumlar nasip etsin, bekar olanlarımıza hayırlı eşler hayırlı evlilikler nasip etsin Allahım inşallahhhhh
Kızlar benim dünden beri moralim çok bozuk kuzenimin (halamın kızı) dün pakreas kanseri olduğunu öğrendim Almanyada yaşıyo acilen buraya geliyo tedavi için yayılmış olabilir durumu çok ciddi nolursunuz bugün onuda dualarınıza ekleyinn Meltem ablam için sizlerde dua edin Allah rızası içinnn
Canım Allah razı olsun senden yüreği güzel arkadaşım Allahım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahcanım çok uzuldum rabbım sıfa versın ıns..ben sımdı ısmını not edıp bugece dua edeceğım ıns
selamun AELYKUM CANIM INsallah kuzenine Rabbimden acil sifalar diliyorum...Allah yardimcisi olsun zor bi hastalik...insallah sagligina kavusur tez zamanda
Canım Allah razı olsun senden yüreği güzel arkadaşım Allahım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Saol canım Allah razı olsun inşallah Allahım şifa verir dualarınıza onuda katın bu gece ALLAH da sizin gönlünüzdeki muradınızı versin
aysecim valla nasil yapiyosun helal olsun sana ben dayanamiyorum oranin acisina,her tarafim tamam oluyo ama oraya yaklasamiyorum..sen simdilik kolay olandan yapta, dogumdan sonra yine devam edersin insallah bildigine........esmaacim canim kizin olucakmis insallah hayirli saglikli kucagina alirsin sikma canini hersey guzel olacak insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?