• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

selamunaleykum arkadaşlar ben biyerden duymuştum kimmurad ettiği bir iş için 41 defa fetih suresini okursa muradı Allah'ın izniyle yerine gelir.
cumrtesiden başlanıyor..
cumartesi 1 fetih
pazar 3 fetih
pazartesi 5 fetih
salı, çarşamba, perşembe 7 şer fetih
cuma günü sala-ezan arası 11 fetih suresi
toplam 41 fetih okursa Allah'ın izniyle o duası kabul olur.

ben cumartesi başlamayı düşünüyorum. geçen hafta denemiştim sayısını karıştırdım olmadı. ama gün geçtikçe hızlandım baya haftaya kursta fetih suresini ezberlemeyi düşünüyorum inşallah. daha kolaylık olur.
sizde deneyin inşallah faydasını göreceğiz...

herkese hayırlı geceler .bol bebişli güzel rüyalar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım bozma moralini.bak ilkinde de olmuş ama düzelmiş.ah bu doktorlar herzaman en kötüsünü söylerler sonra da bişi olmaz:20:.takma kafana canım:34:

insallah canim yaa o kadar doluyumki bugun doktordan sonra,aklima hersey geldi o kadar korktumki cok agladim zaten cok hashasim bu zamanlarim...gecen seferde oldu ama duzeldide acaba erken dusuk o yuzdenmi olduki diye dusunuyorum simdide hadi buda duserse diye korkuyorum...bilmiyorum bazen diyorumki dunya dursa hersey dursa..bazen kimsenin beni tanimadigi yerlere gidesim geliyor..yeeteeeer diye bagirasim geliyor...cok yorgun hissediyorumkendimi hayat beni cok yordu

selamunaleykum arkadaşlar ben biyerden duymuştum kimmurad ettiği bir iş için 41 defa fetih suresini okursa muradı Allah'ın izniyle yerine gelir.
cumrtesiden başlanıyor..
cumartesi 1 fetih
pazar 3 fetih
pazartesi 5 fetih

ben cumartesi başlamayı düşünüyorum. geçen hafta denemiştim sayısını karıştırdım olmadı. ama gün geçtikçe hızlandım baya haftaya kursta fetih suresini ezberlemeyi düşünüyorum inşallah. daha kolaylık olur.

ben de 19 diye duymuştum:D
bide bunu buldum
Ya kebir Ya cebbar Ya hayy Ya kayyum Ya halim Ya hamid Ya cevat Ya vehhab Ya afüv Ya Azimül üzema ente Allahül Kebirül Müteal Süphaneke Ente Allahümme Malikü,ddünya ve Ahiratü eselüke en Tansureni ve Taineneni ala Matlubi Ya İsrafil bi hakkı Sahibül Bünyetil.Ülya ve bihakkı SEMAÜS sadiseti ve bihakkı el kevkebül Münrül ebyadi essaidi ve bihakkı Ehya Şerahya Allahüssamadi ve bihakkı e dünya hüvel lahü bi bihakkı es baüt Allahül kahiri fevke İbadihi ve kıbele Arşihi ve bihakkı el esma Yüsebbihhüllahü bina İsrafil illa ma Künte Avni ve ecib daveti vehiye keza keza..tasarlayıp yapmak istediğin bir işi yapmazdan önce ilk perşembe günü vekil meleği İsrafil aracı kılarak iki rakat namaz kılıp dileğini belirt ve bu duayı bir kez oku bir hafta devam edin ALLAHIN İZNİYLE dünya işlerinden hangisini dilerseniz onu söyleyip isteyin.perşembe günü ilk saatinde evlenmek,alım satım ,devlet işleri için uygun olup boş çevirmez bu duaya 7 gün devam edebilirseniz inşallah dileğinize kavuşursunuz....

canım çok sev,indim. umarım daha iyiye gider. bence dediğini yapabilirsin. bizim topiğin maaşallahı var zaten:D Allah razı olsun herkes birbirinin derdiyle dertleniyor. sen duyurunu yap bana da 200 yaz canım

Selamün aleyküm kızlar :16:

Benim canım sıkkın nedense :26:

Ecrincim ben 500 Yasin okutmuştum ya,o esnada facede biriyle tanıştım,Allah razi olsun okadar çabaladı ki benim için,o kadar güzel bir yüreği var ki,dün sohbet ederken buradan bahsettim,dua ediyoruz diye...Oda üye olacaktı,gelirse onuda ekleyelim listeye canım.Haber veririm ben canım :38:
A.s canım canını sıkan her neyse sıkma canını:34:
Kizlar dun ailelerimize kandil hediyesi verdik bebisimizin gelisinde dua katkilari olsun istedik yani dun hepsi yeni ogrendilertorunlarinin gelecegini tahmin ettigimden daha cok sevindiler anneler ve babalar aglamaktan konusamadilar senelerdir bekleniyordu cok sukur bu haberi verebildik Rabbim isteyen herkexe sevindirici haber vermeyi ve kucaklarina almayi nasip eder insaallah....:16:
Ne güzel canım Allah mutluluğunuzu daim etsin sağlıkla kavuş bebeğine:nazar::49::emir_bebek:
nasılsınız kızlar.keyifler yerindemi.ben hala iiyileşemedim.daha da kötüye gidiyor çok ilginç bir şekilde.ilaçta fazla kullanmak istemiyorum.ne olur ne olmaz dimi.:1:
Canım geçmiş olsun inşallah toparlanırsın kısa sürede:16:
Amin Rabbim hepimizden razi olsun...Gözyaşların en kısa zamanda hayırlısı ile,yerini sevinç ve şükür gözyaşlarına bıraksın...

Bende mutluyum sizlerle,amin o içten dualarına :16: :16:
Aminnn canım Allahta senin gönlünce versin:16:
Canım çok sukur yolunda kalp atıslarını duyamadık ama gordum yavrumun kalbı ne guzel atıyordu ..dıyorum kı aramızdakı ask basladı sımdıden..
rabbım tum ısteyenlerle bırlıkte benım can yoldaslarım arkadaslarımada nasıp etsın ıns

bu arada yazmayı unuttum kızlar mınnacık olan bebışımınn ılk resmını aldım:1::1::1::1::1:
YARABBIM SEN BENI SEVINDIRDIM NE OLUR ALLAHIM NE OLUR YARABBIM BU GONUL DOSTLARIMI EVLAT SEVGISINDEN MAHRUM ETME ONLARIN EVINI SEN ET .AMIIIIIINNNNNN
Ayşeciğim o meleğini yesinler:nazar::emir_bebek:Darısıda doğum resimlerine canım.:emir_bebek:Aminn inşallh bizlerede nasip olur :16::34:
kızlar ben de 3 melek annesiyim
en büyük hayalim anne olabilmek
ben de sizle dua etmek istiyorum beni de ekler misiniz
Hoşgeldin aramıza Allah yeniden anne olmanızı nasip etsin sağlıkla kavuşun bebeğinize:16::34:
selam arkadaşlar nasılsınız? bi süre giremedim:( kayınvaldem hastaydı 3 gündür ordaydım. önemli bi gelişme vamı* ve ecrin 4444 tefriciye topluyormuş tamamlandımı? geçmişi okuyemedım.
A.s canım hoşgeldin geçmiş olsun kayınvaldene umarım kötü birşeyi yoktur:31:
Bilmiyorum canım onun bitti mi,son anda bitirdim bende Kandile yetişti duasını yaptık eşimle hamdolsun..Bal damlıyo ağzından bal,Allahım inşaallah amin canım amin,Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla :16: :16:

:1: :1: Ya çok seviyorum ben çocukları...Annem komşunun oğlu var,onu nasıl seviyo bi görsen,ay oda sevilmicek gibi değil maşaallah yaaa :nazar: :nazar: Bende diyorum benim çocuğum olsa ben böyle sevdirmem size,öpmek bi süre yok diyorum :24: Annemde kıskanıyon mu çocuğunu diyo,bak kendin nasıl seviyon ama bunu diyo :23: Doğmamış çocuğun derdine düştük anacımla :53: :27: Sonra ikimizde diyoruz annemle,aman bii olsun öptürüm öperiz severiz diye :32: :52:

Aminnn inşallah seninde olurda bol bol koklarsınız:16::34:

Arkadaşlar 3 yasin okudum Allah kabul eder inşallah.İyigeceler görüşmek dileğiyle:16::3:

canım çok sev,indim. umarım daha iyiye gider. bence dediğini yapabilirsin. bizim topiğin maaşallahı var zaten:D Allah razı olsun herkes birbirinin derdiyle dertleniyor. sen duyurunu yap bana da 200 yaz canım

saolasın cnmmm allah razı olsun inşş dahada iyii olurr bugün adet oldum ama ilk defa üzülmedim biliyormusunn geçtimiz hafta yaşadığım üzüntü bana yettiişimdi şükürler olsun rabbime ...

saolasın cnmmm allah razı olsun inşş dahada iyii olurr bugün adet oldum ama ilk defa üzülmedim biliyormusunn geçtimiz hafta yaşadığım üzüntü bana yettiişimdi şükürler olsun rabbime ...

canım bende hasta oldum daha doğrusu oluyo gibi oluyorum. ben de üzülüp üzülememe arasındayım:D garip bi his. canım nasibinde bu duanın tamamlanması varsa zaten tamamlanacaktır. ama zaman olarak biraz daha uzun vakit ver derim.ben yaz derim müşğülünü.herkes elinden geldiğince yapacaktır.

iyi akşamlar arkadaşlar geçtimiz hafta babamm felçlik geçirdi beyin damarlarında tıkanıklık varr :((ALLAH ın izniyle düzelir inşş bende babam için tefriciye okumak istiyorumm banada yardım edebilirmisinizz şimdidenn teşekkür ediyorum

muhatcımm çok teşekkür ederimmm

arkadaşlarrr sizden ricam eger sigara içen arkadaşlar varsaa bırakınn lütfennn gercekden gectimiz hafta birkez daha bıraktıma şükrettimm..sağlıkk çok önemli..okumak isteyen arkadaşlar bana burdan yazarsa çok sevinirimm

bu arada ben malesef adet oldum ve hala yasinlerimi okumadım ama yarin görümcem 3 ünüde okuyacak inş

canım bende hasta oldum daha doğrusu oluyo gibi oluyorum. ben de üzülüp üzülememe arasındayım:D garip bi his. canım nasibinde bu duanın tamamlanması varsa zaten tamamlanacaktır. ama zaman olarak biraz daha uzun vakit ver derim.ben yaz derim müşğülünü.herkes elinden geldiğince yapacaktır.

üzülmee üzülmee sakınnn olacagına inanıyorumm ben gercekden buradakii herkesinnn hamile kalacağına inanıyorumm en kısa zamanda inşş..

kızlar bişe soracam aranızda çocuk için ziyarete giden okunmuş su içen felan varmı

3taneydi canım hatırladığım kadarıyla iyi ki varsınız yaa
Allahım razı olsunnnnn:16:

Sende iyi ki varsın canım.Listeye baktım 3 taneymiş ve okudum Allah kabul etsin inşallah

aynen bıtanem eşım uyudu bende haber vermek ıcın gırdım sukur canım bebısın kalbı atıyor ama sımdılık sesını duymadım

Çok şükür canım benim.Sesini duyduğun kucağına aldığın günlerde gelecek inşallah AMİN

canım nasıl içten bir duadır bu.Rabbim hepimize varsin aynı anda versin inş.ay ne diyeceğimi bilemedim ya....ağlattın beni!

O gözyaşların sevinç gözyaşları olur inş ve en yakın zamanda alırız güzel haberlerini inş canım benim

bu arada yazmayı unuttum kızlar mınnacık olan bebışımınn ılk resmını aldım:1::1::1::1::1:
YARABBIM SEN BENI SEVINDIRDIM NE OLUR ALLAHIM NE OLUR YARABBIM BU GONUL DOSTLARIMI EVLAT SEVGISINDEN MAHRUM ETME ONLARIN EVINI SEN ET .AMIIIIIINNNNNN

Yesinler o miniği :) Duana yürekten kocaman AMİNNNNNNNNNN canım

Aminnn.cnm cok sevindim.rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah

Esmacım nasılsın canım sancın nasıl geçti inşallah

kızlar ben de 3 melek annesiyim
en büyük hayalim anne olabilmek
ben de sizle dua etmek istiyorum beni de ekler misiniz

Hg canım Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah

cumrtesiden başlanıyor..
cumartesi 1 fetih
pazar 3 fetih
pazartesi 5 fetih

Bende duymuştum bu şekilde.Bir de bugün bişey daha duydum.Cuma günü sala-ezan arası saffat suresi okunacakmış.Hamile olana kadar her cuma devam edilecekmiş.Bir bayanın uzun yıllar olmamış 1 sene önce meryem suresini okumuş 41 gün.Birkaç haftadır da saffat suresini okumaya başlamış her cuma günü.Ve şimdi çok şükür hamileymiş.Bende Allah'ın izniyle yarın okuyacağım inş

iyi akşamlar arkadaşlar geçtimiz hafta babamm felçlik geçirdi beyin damarlarında tıkanıklık varr :((ALLAH ın izniyle düzelir inşş bende babam için tefriciye okumak istiyorumm banada yardım edebilirmisinizz şimdidenn teşekkür ediyorum

muhatcımm çok teşekkür ederimmm

arkadaşlarrr sizden ricam eger sigara içen arkadaşlar varsaa bırakınn lütfennn gercekden gectimiz hafta birkez daha bıraktıma şükrettimm..sağlıkk çok önemli..okumak isteyen arkadaşlar bana burdan yazarsa çok sevinirimm

Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah canım.Tabii ki yardım ederiz ne demek.Ne zaman başlıyorsun okumaya canım

selam arkadaslar bu hafta kı 2 yasınımı okudum ve 707 varısımı cektım haberınız olsun canlarım ben her hafta 2 yasın ve 707 varıs cekerım ınsallah ve her persembede bıldırırım allahın ıznıyle..

kizlar bende 3 yasinimi okudum Allah kabul etsin yarinda insallah eksikler icin okurum...antikdenizcim babana Allah sifalar versin insallah okuruz tabiki niye okumayalim...250 tane bana yaz simdilik...

kızlar günaydın hayırlı cumalar olsun inş bol duaların kabl oldugu..bn 2 yasinimi okudum bilginiz olsun..

Back
X