Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

İyi yaptın canım Allah kabul etsin.Bende aynıyım bu aralar tembelliğim üstümde canım hiççççç iş yapmak istemiyor :)

dikkatini çekmek için böyle ismini arka arkaya yazıyorum canım gözden kaçmasın diye.ben payıma düşen 6 yasin ve diğer zikirleri tamamlamış bulunuyorum.Allah kabul etsin inş.bu ay şöyle birkaç hamiş haberi alırız hayırlısıyla inş.hatta hepimiz birden olurmuş ne güzel olurdu

canım maşaallah ne güzel bir rüya görmüşsün.Allah en kısa zaman yaşatacak inş sana gerçeğini.

Ben 3ay kullandim beraberinde her ay corekotu bal tarcin karisimi kullandim rezervim berbatti sayi da azdi iki katina cikardi ve yumisler cok kaliteli oldu. Hormonal hic problemim yoktu yinede kullandim. Tup bebekte badariyi etkiliyor. Ama 3 ay kullanmadan tedaviye baslamasin arkadasin. Yumurtalar da 72gunde kendini yeniler

aslicim eline saglik cok gezel omus ama benim nazarbocugumla takla atan bebisim yok

Canım çok özür dilerim gözden kaçırdım galiba ama sen koymuşsun bile:)Bu arada başka hamile olandamı varrr bana hatırlatın ben bilmiyorum
kızlar füze hızıyla Muhat, Asbelove, Ecrin23 , kendime,Eslemliva, Ssönmez "e 6 yasini okudum. 707 ya varis , birde enbiya süresi 89 .ayeti 100 adet olmak üzere bitirdim...
Maşallahh Canım benim bune hız böle :)))

Gördüm canım gördümmm not aldımmm
Ewet kızlar beklediğim şeyler bunlar hızlı hızlı okuyalım eksiklere yardım edelim listemiz bir haftada tamamlansın :)))

kızlar günaydın..ema uzun zamandır topiği söylüodu ama bi türlü girmek nasip olmadı bende üstüme ne düşerse okurum.allah en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin inşallah.

Cnm nekadar guzel bir ruya gormussun rabbim hayirlara cikartsin ins.ilk tedavinde alirsin bebislerini kucagina insallahh

hoşgeldin canım bu haftaki listeyi hazırlamıştım ama haftaya listeye eklerim seni de bu hafta 6 kişiye 41şer yasin okuyoruz tesbihlerimiz varr

Kızlar Meltem ablam bugün ameliyat olucak nolur sizde dua edin dualarınızı eksik etmeyin... umarım yayılmamıştır ,umarım iyileşirrrr Allahın izniylee (((

Kızlar telden bakıyorum ayarlayamdim
Muhat 44üde al canım,1900 kalsın,düz hesap

canim ben aldigim u100 tefriciyeyi tamamladim sifa olur insallah

Canım ben 200 tane okudum acil şifalar diliyorum antikdenizin babacığına AMİN

kizlar tefriciyyemi okudum...ama kimin babaci icindi simdi hatirliyamadim..Allhim acil sifalar versin insallah

Hg canım çok mutlu oldum :) Yeni listeye ekleyecekmiş ecrin seni Allah kabul etsin dualarımızı inşallah

Kızlar Meltem ablam bugün ameliyat olucak nolur sizde dua edin dualarınızı eksik etmeyin... umarım yayılmamıştır ,umarım iyileşirrrr Allahın izniylee (((

Aminnn canım dualarımız meltem ablan için bizi habersiz bırakma

Krizantanem cnm nasilsin

canim dun yazmissin gormedim kusuruma bakma heralde bi ise daldim o aralar sonrada topige giremedim....

Rabbim sifa versin insallah hayirli haberlerle ciksin ameliyattan

insallah bebeyine isaretir...belki hamissinde sana malum oldu,yinede Allah bilir hayir olsun insallah

Aslıcım galiba bu listenin son hali ona göre başlayacam bugün

valla iyimis..insallah olur kadinin yumurtasi hiic cikmiyor bitmis resmenbi seferde,450 gornal-f vurdugu halde yumosu olmamis ama doktor bu ilaci kullan demis....kizlaaaar alinda kullanin bak kaliteli yumoslar olsun...ben tup tedavisindeyim belki iptal olma ihtimali var,eyer iptal olursa baska sehirde tekrar basliycam,baslamdan bende bunu kullanirim,insallah iptal olmazda

ne güzel bir rüya , inş. yakın zamanda gebelik haberini alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…