sağol canım hepimiz için öyle olsun te zzamanda.....ay dua sırası bana geldi diye bir şaşkınık söz konusuydu.:44:..onun vermiş olduğu bir heyecan mı desem bir umut mu bilmemm.....diğer dualarımda var ...bir an öncede bitirmek istedim....
bu sıralar ev işi bile gözüm görmüyorr...hep kaçamak kaçamak yapıyorum vallaa....bugün herkes topikteydiiii sohbette fazla katılamadım...zaman nasıl geçiyor anlamıyorum...rabbim bizi duasız bırakmasın ...
Kızlar Ya Varistemi çekiyoruz listede gördümde sormak istedim:44:
Ben dün çok ilginç bir rüya gördüm hayır olsun.Sözde rüyamda rüya görüyorumYatağımdayım yanımda eşim var.Gökyüzünden iki adet yanyana plesentanın içinde bebeğin yeni hali olur ya aynen öyle karnıma doğru iniyor ve bir anda kayboluyor.Bende elimi karnıma götürüyorum ben hamileyim diyorum çok ilginçti ve duyguluydu.Allah'ım hayır etsin inşallah.Sizlerle paylaşmak istedim.Anlamı ne demek bilmiyorum,umarım güzel haberlere işarettir.Bu arada Bursalı topiğinden bir arkadaşımın evine gittim bugün bebeği olmuştu 2 aylık evini taşıdı hayırlamaya bebeği sevmeye gittim.Çok güzel bir bebekti subhanallah .Dilerim hepimizin sağlıklı hayırlı tatlımı tatlı bebekleri olur.Allah'a emanet olun iyigeceler
selam kizlaaaarr...istanbula yeni bir hasteane acildi bilmiyorum bilginiz varmi..emsey hospital,benim bi tanidigim orayi aramis,oda 9 kere tup bebek yaptirmis 4. de kizini almis kucagina sonrada olmamis.son tedavide hic yumurta alamamislar.neyse hastaneyi aramis adamlar demiski hormon testlerini vs.bize yolla biz sana ilac yollayalaim3 ay kullan demis bu ilac hollandada yokmus sadece turkiye ve almanyada varimis..yani yumurtasi bitmis birisine bile umut var deniyliyor..bunu duyunca sevindim ilacin adi..DHEA bilgisi olan varmi kizlaar,erkeklerde kullana bilirmis
aslicim eline saglik cok gezel omus ama benim nazarbocugumla takla atan bebisim yok
Maşallahh Canım benim bune hız böle :)))kızlar füze hızıyla Muhat, Asbelove, Ecrin23 , kendime,Eslemliva, Ssönmez "e 6 yasini okudum. 707 ya varis , birde enbiya süresi 89 .ayeti 100 adet olmak üzere bitirdim...
dikkatini çekmek için böyle ismini arka arkaya yazıyorum canım gözden kaçmasın diye.ben payıma düşen 6 yasin ve diğer zikirleri tamamlamış bulunuyorum.Allah kabul etsin inş.bu ay şöyle birkaç hamiş haberi alırız hayırlısıyla inş.hatta hepimiz birden olurmuş ne güzel olurdu
Ben dün çok ilginç bir rüya gördüm hayır olsun.Sözde rüyamda rüya görüyorumYatağımdayım yanımda eşim var.Gökyüzünden iki adet yanyana plesentanın içinde bebeğin yeni hali olur ya aynen öyle karnıma doğru iniyor ve bir anda kayboluyor.Bende elimi karnıma götürüyorum ben hamileyim diyorum çok ilginçti ve duyguluydu.Allah'ım hayır etsin inşallah.Sizlerle paylaşmak istedim.Anlamı ne demek bilmiyorum,umarım güzel haberlere işarettir.Bu arada Bursalı topiğinden bir arkadaşımın evine gittim bugün bebeği olmuştu 2 aylık evini taşıdı hayırlamaya bebeği sevmeye gittim.Çok güzel bir bebekti subhanallah .Dilerim hepimizin sağlıklı hayırlı tatlımı tatlı bebekleri olur.Allah'a emanet olun iyigeceler
kızlar günaydın..ema uzun zamandır topiği söylüodu ama bi türlü girmek nasip olmadı bende üstüme ne düşerse okurum.allah en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin inşallah.
tamam olur canım.hoşgeldin canım bu haftaki listeyi hazırlamıştım ama haftaya listeye eklerim seni de bu hafta 6 kişiye 41şer yasin okuyoruz tesbihlerimiz varr
kızlar füze hızıyla Muhat, Asbelove, Ecrin23 , kendime,Eslemliva, Ssönmez "e 6 yasini okudum. 707 ya varis , birde enbiya süresi 89 .ayeti 100 adet olmak üzere bitirdim...[/CO
LOR][/QUOTEt
teşekkürederim arkadaşlar okuyup haber vericem
Kızlar telden bakıyorum ayarlayamdimasbelove..........200
EMA......... .......200
ecrin23.............150
antisocial..........150
sürpriz06...........200
krizantem83............100
ecrin007.............200
nekadarzor...........200
muhat..............200
ayşe035...........300
eslemliva..........394
Antikdeniz:......650
kalan: .....1944
Muhat 44üde al canım,1900 kalsın,düz hesap
canim ben aldigim u100 tefriciyeyi tamamladim sifa olur insallah
asbelove..........200
EMA......... .......200
ecrin23.............150
antisocial..........150
sürpriz06...........200
krizantem83............100
ecrin007.............200
nekadarzor...........250
asbelove...........200
muhat..............200
ayşe035...........300
toplam: 2150
arkadaşlar çok teşekkür ederimm hepinize ayrı ayrı rabbim gönüllerinizde olanı tez zamanda versin inşş
muhatcım sana da özel olarak teşekkür ederim ben giremiyorum gündüzleri ilgilenmişsin canım çok sağol
canım toplamda kalan 650 sini ben aldım toplamda 2800 oldu ..1644 kaldı Allah kabul etsin inş
Canım ben 200 tane okudum acil şifalar diliyorum antikdenizin babacığına AMİN
kizlar tefriciyyemi okudum...ama kimin babaci icindi simdi hatirliyamadim..Allhim acil sifalar versin insallah
kızlar günaydın..ema uzun zamandır topiği söylüodu ama bi türlü girmek nasip olmadı bende üstüme ne düşerse okurum.allah en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin inşallah.
Kızlar Meltem ablam bugün ameliyat olucak nolur sizde dua edin dualarınızı eksik etmeyin... umarım yayılmamıştır ,umarım iyileşirrrr Allahın izniylee(((
Krizantanem cnm nasilsin
Kızlar Meltem ablam bugün ameliyat olucak nolur sizde dua edin dualarınızı eksik etmeyin... umarım yayılmamıştır ,umarım iyileşirrrr Allahın izniylee(((
1. KIZLAR SON Bİ AYARLAMA YAPTIM ÇIKARTTIM EKSİLTTİM TAM 4444 TAMAMLADIM NE EKSİK NE FAZLA
lİSTEDE ADI OLANLAR OKUYOR DİĞER TÜM ARKADAŞLARDAN ALLAH RAZI OLSUN
OKUDUKTAN SONRA HABER VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
ALLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNDEKİ MURADI VERSİN İNŞALLAH
PANKREAS KANSERİ Meltem için onun acilen şifa bulması için sağlığına kavuşması için 4444 adet salavatı tefriciyye çekmeye?
1 şubat tarihine kadar tamamlanması gerekiyor...
ESMA-------------------------------------100=OKUYOR BEKLEMEDE
AYSE035---------------------------------500=OKUYOR
ECRİNNN07------------------------------510=OKUNDU
ESRA1982-------------------------------250=OKUYOR
E_M_A-----------------------------------300=OKUYOR BEKLEMEDE
DURU1616------------------------------300=OKUYOR BEKLEMEDE
KARİZANTEM83------------------------300=OKUNDU
NEKADARZOR--------------------------250=OKUNDU
DSFFS-----------------------------------200=OKUYOR
MELEK2828-----------------------------50=OKUNDU
AKYUZÇİĞDEM-------------------------50=OKUNDU
ANTİSOCİAL----------------------------150=OKUNDU
BURJU-----------------------------------60=OKUNDU
NAZARBONBON-------------------------500=OKUYOR
BUKET-----------------------------------100=OKUYOR
KEVOK08--------------------------------200=OKUNDU
RAİNSUN--------------------------------100=OKUNDU
ERENCİMBENİM-------------------------190=OKUNDU
NARTANESİ------------------------------100=OKUYOR
NURTEN06--------------------------------34=OKUYOR BEKLEMEDE
PITIRCIK_43----------------------------200=OKUYOR
TOPLAM 4444 ADET
TEFRİCİYYE TAMAMLANDII.....
Ben 3ay kullandim beraberinde her ay corekotu bal tarcin karisimi kullandim rezervim berbatti sayi da azdi iki katina cikardi ve yumisler cok kaliteli oldu. Hormonal hic problemim yoktu yinede kullandim. Tup bebekte badariyi etkiliyor. Ama 3 ay kullanmadan tedaviye baslamasin arkadasin. Yumurtalar da 72gunde kendini yeniler
Aslıcım galiba bu listenin son hali ona göre başlayacam bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?