• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sevgili arkadaşlarım bişe sorcam özellikle tüp yaptıranlaraa şimdi biz kendimize bir süre koyduk ve süremiz nisan en gec mayıs olmazsa tüp bebiş yaptırcazz ...ama ben çok kotkuyorum neden derseniz hem çok utanıyorummm bayan doktorda yok burda :(((hemde bu transfer işleminden acaip kotkuyorummm nasıl yapılıyorr transfer idrara sıkışık olunuyormuşşş ölemiii yumoşlar felan toplanırken acıyormuuu ayyyyy ben çok ödleğimm bir kan verirken bile yıkıyorum ortalığııı netcemm benn nasıl sakinleştirebilirim acaba kendimiii abartıyorumda bu doktor işlerini biliyorumm amaa:(((ay birde ben belimden rahatsızım acaba engel olurmu tüpe
biz de nisana kadar beklemedeyiz, tüp bebek için bunların olduğunu bilmiyordum:(

esiminki tup bebek icin fazlasiyla varmis,ama normal deyil normal insanlara gorade zayifmis..ben 32 gun felan oldu canim iceli..ama bunu benum kv deye bi doktor demis,esimin amacasin 55 yasinda hiic olmamis sperm yokmus oda brakmis tedaviyi felan.onu sormus doktor demiski bunu pek kimse bilmez ama bir erkek hiic spermi yoksa 41 gun boyunca Allaha siginip bunu icse spermi gelir demis ama amcasi yapmamis belki bu kadar cabuk pes etmeseydi simdi vardi bile ama iste nasip..bende bu ay kendimede dikkat ettim esimede verdim bilmiyorum kac tane olmus ama yeteri kadar var dedi doktor...benim yumurtalarim az oldu insallah dollenirler...ben kesin bu ay cok yumos olur onuda cok secerler diyodm ama ama iste yaa nasip belki hepsi de dollnir insallah

canım rahat ol ALLah IN İZNİYLEE OLACAK İNŞŞŞ olumlu düşünnn tek yumurtaylaa oluyo insanların neden olmasın kii olurrr inşşş meryem süresini okuyormusun sen başladın demi benim komşumun 2 tane yumoşu olmuşş ve şimdi bebeiği 1 yaşındaa:))2 tedavisinde tuttuu ve sağlıkla aldı kucagına oğlunu çok şükürr

bende tuple kaldim canim ikinci denememde hayirlisi olsun canim bundan sonrasi cok onemli sakin sigaraya el surme:20:cok zor oldugunu biliyorum cunku bende kullananlardandim stresten uzak dur haber ve korku filmleri izlemeki vucuduna stres yerlesmesin sonrasi daha kolay olacak insallah bide mumkunse bugunden itibaren hergun sut ic ve 2 kilo su ic lutfen bebeklerin sana transfer olduktan sonrada devam ettir canim tutunmasina cok yardimci oluyormus bide bana buradaki doktorlar ananas hurma fistik findik falan yasaklamislardi ilk etapta.....

insallah heyirlisiylada kucagina almak nasip olur canim darisida bize olur aaa bende ananas yemeyi dusunuyordum bol bol tutunmasina yardim ediyo diye biliyordum dediklerini yaparim canim sagol..simdi ben ananas yesemmi yemesemmi bilemedim yemeyim bari yaa sut iciyim

hahahaaa heee ben fullll girmem artıkınnn 6 gün iptalll:)))))

cnm bakkkk kendineee hatta netten araştıralımmm bugünlere özel ne yapmak lazım mıışş:)))6 günün sonundaa böle olcazzz galiba muhat:27::27::27::27::27:

canım çok güldüm yawwff:) bilmiyorum valla umarım öyle olmayız:S canım çok şekerli yiyecekler tüketmememiz lazım. çüünkü spermlerin yapısını bozuyormuş ve döllenemiyormuş.

biz de nisana kadar beklemedeyiz, tüp bebek için bunların olduğunu bilmiyordum:(

aynen tatlım bizde ölee ama benim nisanda tam 2 yıl doluyor istemeye başlayı bebişi..gecensene nisandada düşük yapmıştım:(((en azından o tarihe kadar bekleyelim diyoruz bide kocacık tedavide yaa o zamana kadar belkim düzelirr degerleri inşşşşş inşşşşşşşşşşşşşş

esiminki tup bebek icin fazlasiyla varmis,ama normal deyil normal insanlara gorade zayifmis..ben 32 gun felan oldu canim iceli..ama bunu benum kv deye bi doktor demis,esimin amacasin 55 yasinda hiic olmamis sperm yokmus oda brakmis tedaviyi felan.onu sormus doktor demiski bunu pek kimse bilmez ama bir erkek hiic spermi yoksa 41 gun boyunca Allaha siginip bunu icse spermi gelir demis ama amcasi yapmamis belki bu kadar cabuk pes etmeseydi simdi vardi bile ama iste nasip..bende bu ay kendimede dikkat ettim esimede verdim bilmiyorum kac tane olmus ama yeteri kadar var dedi doktor...benim yumurtalarim az oldu insallah dollenirler...ben kesin bu ay cok yumos olur onuda cok secerler diyodm ama ama iste yaa nasip belki hepsi de dollnir insallah

tatlımmm hayırlı olsunnn Rabbim beşini de a kalite embriyo olmasını nasip eder inşalllahhhhhh
Canım benim inşallahhhhh transferinde de hiç problem yaşamayıp güzel güzel değerlerle gelirsin inşallahhh 15gün sonraaa inşallah canım benim
Sende sönmezde inşallahhhh sönmez naptı bilgisi olan var mı?

canım çok güldüm yawwff:) bilmiyorum valla umarım öyle olmayız:S canım çok şekerli yiyecekler tüketmememiz lazım. çüünkü spermlerin yapısını bozuyormuş ve döllenemiyormuş.

okkk şu dakkadan itibarennn benim hayatımda şeker bitmiştirrr:19::19::19::19:hayatta yemem artıkkk:)))ama günlükk çikolata yemesemmmmmmmmmmm deli olurum yaff

insallah heyirlisiylada kucagina almak nasip olur canim darisida bize olur aaa bende ananas yemeyi dusunuyordum bol bol tutunmasina yardim ediyo diye biliyordum dediklerini yaparim canim sagol..simdi ben ananas yesemmi yemesemmi bilemedim yemeyim bari yaa sut iciyim

valla cnmm ananas tutunmada faydalıymış die biliyorum ama komşumdan duydumm hatta o bana diyo sen yaptırırsan mutlaka ye ananas diyoo:))))ama sen iyice bir araştır nolur nolmaz

canım bak yumurta işe yarıyormuş dualar ve tedavilerde birleşince oooooo sizin bebeniz taz zamanda olur. ay ne güzel bu aralar topikte hep güzel haberler var:D

arkadaşlar malesef eşimi ikna edemedim daha doğrusu kendisini sıkmak istemedim biraz daha ısrar etsem kabul edecekti ama biraz korkuları var bende anlayışlı olmak zorundayım bir ay sonra başlıyalım dedi kabul ettim
inşallah hakkımızda hayırlısı budur.
Canım hayırlısı olsun ikna olunca başlarsınız sizde kaldığınız yerden devam edersiniz bizde öyle martta aşılama olucak kısmetse eşim 1 ay erteletti:31:
amin canımcımmm yarında olmazsam test yapcam ama hazırlamıyorum kendimiii

60. Günleri gördüm çünküü:31::31:

Işte soğan suyunu 3 gün falan içtim galiba

faydası olmuşmudur bilmiyorum:31::31::31:
İnşallah güzel haberini alırız canım.Soğan suyunu bende içmiştim yarıda bıraktım kokusundan hayıt suyu içiyorum şimdi:34:
kızlar günaydın hepinize nasılsınız:16::16:

canım sen şimdi opudasın büyük ihtimalle rabbim yardımcın olsun dualarım seninle inşallah güzel haberler vereceksin bizlere

güzel haberini bekliyoruz canım peki kan sulandırıcı coraspin falan kullanmıyormusun

belki bi sonraki ay hayırlı olandır kısmet canım

bizde sağ gözüm sağlığa sol gözüm varlığa derler :1::1:ama benim yüreğimden bebeğin gelişi geçti onun varlığı ile günleriniz dahada aydınlansın inşallah
Merhaba canım teşkler sen nasılsın nasıl gidiyor işlerin yoğunsundur sanırım:31::3:
Günaydınnn kızlarrr
Hepimize hayırlı günler hayırlı sabahlar olsunnn
Rabbim tedavideki arkadaşlara yar ve yardımcı olsunnnnn:16:
Aminn canım seninde gönlünce olsun:16:
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Merhaba canım hamdolsun sen nasılsın:3:
aman boşver arada bir tembellik yapmak gerekiyor.bende bebişim olsun 3 yaşına girsin işe başlıycam diyorum eşime
oda gülüyor şimdi boşsun çalışmıyorsun çocuğun olunca mı çalışacaksın diyor mesleğimi seviyorum ama bebeğimi daha çok seviyorum
İnşllh bebeğin olurda tüm işin onu büyütmekle oynamakla olur:emir_bebek::21:
Kesinlikle bende çalışmayı seviyorum ama dua ediyorum bebişim olunca evimde oturup onu büyütmek istiyorum
Allah kocişime bereketli rızık versin de evde oturayım diye:)
Yaza kadar kendimizi toparlarsak yazında bi tüp hayırlısıyla gelecek bebişlerrrrr:emir_bebek::emir_bebek:
Bende seviyorum çalışmayı çocuk tedavisi için çalışmaya başlarsam birazda olsa birikim yapıcam çocuk olunca Allah kısmet ederse kendim bakmayı büyütmeyi düşünüyorum:34::emir_bebek:
slm kızlarr.....nasılsınız???....ben iyii evde hala oturuyorumm şiştim valla....ben kaçtım daha kahvaltı yapmadım .....yemeden içmeden de olmuyorr:1:

gene geldim:)
kızlar hormon testlerini yaptırdım hepsi de iyi çıktı. şimdi ne yapmam gerekiyor. sonuçları başka doktora gösterdim güzel dedi.
acaba yaptırılacak ne testim var daha.
Gözün aydın canım inşllh bundan sonra bebeğin gelir:49:
sa arkadaşlar nasılsınz umarım hepiniz iisinzdir.. hz Allah hepimize afiyetler versin inşaallah.. çok fazla giremiyorum nete o yüzden geçmişi okuyamıyorum sönmezden habr var mı? vetedaviye başlayan diğer arkadaşlardan inşaallah herkesin her işi yolunda gider vee bende bu ay o emaneti taşıyanlar arasına katıırım inş. dualarmdasınz arkadaşlar.... Hz Allah sevdiği kullar listesine alsın inşaalah bizleride ve sevdikleri hürmetine dualarımızı kabul etsin ve kendisine hakiki kul habibine hakiki ümmet ve büyüklerimze hakiki evlat olcak iki düyada yüz akı olacak evlatlar nasib etsin inşaallah bizlere Allaha emanet olun....
A.s canım hoşgeldin hamdolsun seni sormalı aminnn inşallh sende Allah'a emanet ol:3::16:
selam canlarim ben opu oldum 5 tane yumos cikti biraz az ama oneli olan kalitesi,ben bayagi bi bekliyodumsigara felan icmedimya,nasip iste sok sukur,biz bu sabah 6 da hastahanede olduk doktor bana zamani bildirken ben yanlis anlamisim esime senin 6 da orda olman lazim diye 2 saat sonrada benim opu guyaaa.neyse gittik bekledik...bekledik.....bekledik.....kimseler yok bende bi kizdim hem 6 diyolar hem kimse yok..meyerse 8 deymis yarim saat conrada benimopu oldu,dun gece uyuyamadim sabaha kadar oturdum,esime iki saat onceden sert bi turk kahvesi verdim ayiktiriyormus,spermler daha iyi hareket ediyormus onuda yaptik...sonra esim 1 aydir yumurta beyazi ictiya sperm kvami ve rengi koyulasmis bu iyi demek insallah...boyle iste ama hiic acimadi cunki bilitordum birileri(sizler) benim icin dua ediyor ve cook rahattim..cumartesi transferim var insallh kaliteli olurlar...hepini cook opuyorum hersey gonlunuze gore olsun canlarim

A.s canım olumlu gelişmelere sevindim sizin adınıza inşallah bundan sonra bebeğin seni çok bekletmeden gelir:emir_bebek:

sevgili arkadaşlarım bişe sorcam özellikle tüp yaptıranlaraa şimdi biz kendimize bir süre koyduk ve süremiz nisan en gec mayıs olmazsa tüp bebiş yaptırcazz ...ama ben çok kotkuyorum neden derseniz hem çok utanıyorummm bayan doktorda yok burda :(((hemde bu transfer işleminden acaip kotkuyorummm nasıl yapılıyorr transfer idrara sıkışık olunuyormuşşş ölemiii yumoşlar felan toplanırken acıyormuuu ayyyyy ben çok ödleğimm bir kan verirken bile yıkıyorum ortalığııı netcemm benn nasıl sakinleştirebilirim acaba kendimiii abartıyorumda bu doktor işlerini biliyorumm amaa:(((ay birde ben belimden rahatsızım acaba engel olurmu tüpe

canim benu benim 3. ilk tedavimi turkiyede olmustum...orda yumurta toplarken narkoz veriyolar turkiye bu konuda cok ileride masallah,tup tedavisinde amerikayla basabas gidiyormus...neyse iikisini de burda oldum toplam 3 oldu bu tedavimle..transfer ederken turkiyede bana su icirmislerdi hatta sikismamisimda bi se yaptilar bana ben acayip sikistim..hatta doktor biraz gecikti dedimki gelsin yoksa na var ne yok brakiyorum diye dayanamdim ama geldide konmustu ama tutmadi iste kismer....burda oyle bisey yok demis bidsey varya onunla aciyor koyyor brakiyor belki 1 dk anca sutuyor transferden korkma canim bisey omuyor...sonucta burda tecrube konusuyor demi..bu arada kuru incir yiyin esinizede verin cok iyi geliyoor findik fistik ne buldun ver

tatlımmm hayırlı olsunnn Rabbim beşini de a kalite embriyo olmasını nasip eder inşalllahhhhhh
Canım benim inşallahhhhh transferinde de hiç problem yaşamayıp güzel güzel değerlerle gelirsin inşallahhh 15gün sonraaa inşallah canım benim
Sende sönmezde inşallahhhh sönmez naptı bilgisi olan var mı?

canım sönmezin yarın transferi var sanırım. dün başka bi işlmi vardı. yarın ona ve bebeğine çok dua edelim. ikisi birlikte gelsin. ayşenn haberini nasıl aldıysak bunu öyle alalım:D

kızlaaaar nasılsınız bakayım.okuduğum kadarıyla keyifler pek bi yerinde.aman Allah bozmasın ağzınızın tadını.şu yumurtlama dönemine gelince benimde ayın 4 ünde başlıyor.zaten aylardır:37::37::37::37::27::27::27::27::27::27::27::27: anladınız siz onu..:52:.muhatçım tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.eşinde sıra.şimdi.inş.ondada çıkmaz bir sorun da en kısa zamanda uğraşmadan dolar kucacığın..nekadarzor seninde sayın 5.hiç kötü değil.önemli olan kaliteleri.inş.embriyoların yani yumoşların çok kaliteli olurlar bir tutunurlar bırakmazlar seni.ecrin07 seninde endometrioziszedelerden olduğunu bilmiyordum.amaaaaaaan takma bende 2 kez ameliyet oldum.o kistlerlen bile hamile kalan o kadar çokki.dularını ve hatimlerini yetiştirmende de yardımcı oluruz canım merak etme.eeeeeee kızlar bu ara pek görüşemicez galiba..:1::1:

ah canim benim ben artik herkese aca aca utanmaz oldum burda bitane degildi doktorum her gittigimde farkliydi ilk zamanlar bende cok sikildim ama yapacak birsey yok sifa icin gidiyoruz sonustainsallah tup bebege gerek kalmaz senin icin canim malesef belli bir donem igne vurunman gerekiyor ben kendim yaptim hepsini hic acimiyor ayni insulin ignesi gibi benim opum anestezili oldu doktor anesteziye gerek yok dedi basta sonra karar degisti sanirim cok yumurtam vardi onun icin anestezili olabilir benimkisi cok agriliydi basta ama herkesin ayni olmuyormus transfer isleminde evet sikisik olman gerekiyor ama dayanacak gibi birsey degil sonrasinda ben hemen tuvalete gitmistim korkma hepsi dayanilacak seyler bebisler icin deger ama yinede insallah gerek kalmaz tupe...

hahahaaa heee ben fullll girmem artıkınnn 6 gün iptalll:)))))

cnm bakkkk kendineee hatta netten araştıralımmm bugünlere özel ne yapmak lazım mıışş:)))6 günün sonundaa böle olcazzz galiba muhat:27::27::27::27::27:

Allah iyiliginizi versin kizlar cok guldum hadi bakalim insallah hamis haberinizi aliriz kolay gelsin size ve sabirda ve kuvvette:34::34::34:

canim bir arastir bana opudan sonra yasakladilar transfer sonra degil benim cok agriliydi opum anesteziliydi bide hipertumulasyon vardi belki ondandir cunku hepsi kani sulandiriyormus ve kanamaya yol acabiliyormus.....

kızlaaaar nasılsınız bakayım.okuduğum kadarıyla keyifler pek bi yerinde.aman Allah bozmasın ağzınızın tadını.şu yumurtlama dönemine gelince benimde ayın 4 ünde başlıyor.zaten aylardır:37::37::37::37::27::27::27::27::27::27::27::27: anladınız siz onu..:52:.muhatçım tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.eşinde sıra.şimdi.inş.ondada çıkmaz bir sorun da en kısa zamanda uğraşmadan dolar kucacığın..nekadarzor seninde sayın 5.hiç kötü değil.önemli olan kaliteleri.inş.embriyoların yani yumoşların çok kaliteli olurlar bir tutunurlar bırakmazlar seni.ecrin07 seninde endometrioziszedelerden olduğunu bilmiyordum.amaaaaaaan takma bende 2 kez ameliyet oldum.o kistlerlen bile hamile kalan o kadar çokki.dularını ve hatimlerini yetiştirmende de yardımcı oluruz canım merak etme.eeeeeee kızlar bu ara pek görüşemicez galiba..:1::1:

evet canim bu aralar kizlar pek bi yogun evde calisiyolar:1::1::1::1::1: ama ben bu aralar buralarda olucam malum transfer sonrasi dinlenicem

seyyan
selamün aleyküm

kızlaaaar nasılsınız bakayım.okuduğum kadarıyla keyifler pek bi yerinde.aman Allah bozmasın ağzınızın tadını.şu yumurtlama dönemine gelince benimde ayın 4 ünde başlıyor.zaten aylardır anladınız siz onu...muhatçım tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.eşinde sıra.şimdi.inş.ondada çıkmaz bir sorun da en kısa zamanda uğraşmadan dolar kucacığın..nekadarzor seninde sayın 5.hiç kötü değil.önemli olan kaliteleri.inş.embriyoların yani yumoşların çok kaliteli olurlar bir tutunurlar bırakmazlar seni.ecrin07 seninde endometrioziszedelerden olduğunu bilmiyordum.amaaaaaaan takma bende 2 kez ameliyet oldum.o kistlerlen bile hamile kalan o kadar çokki.dularını ve hatimlerini yetiştirmende de yardımcı oluruz canım merak etme.eeeeeee kızlar bu ara pek görüşemicez galiba..

ee seninki 4 ünde bizimki 6 sında başlıyo:D
ovüden önceki 2 gün ihtimali arttırıyormuş. valla %36 ihtimal iyi:)
deneyelim bakalım.

canim benu benim 3. ilk tedavimi turkiyede olmustum...orda yumurta toplarken narkoz veriyolar turkiye bu konuda cok ileride masallah,tup tedavisinde amerikayla basabas gidiyormus...neyse iikisini de burda oldum toplam 3 oldu bu tedavimle..transfer ederken turkiyede bana su icirmislerdi hatta sikismamisimda bi se yaptilar bana ben acayip sikistim..hatta doktor biraz gecikti dedimki gelsin yoksa na var ne yok brakiyorum diye dayanamdim ama geldide konmustu ama tutmadi iste kismer....burda oyle bisey yok demis bidsey varya onunla aciyor koyyor brakiyor belki 1 dk anca sutuyor transferden korkma canim bisey omuyor...sonucta burda tecrube konusuyor demi..bu arada kuru incir yiyin esinizede verin cok iyi geliyoor findik fistik ne buldun ver

benimde transferimin birinde o kadar çok su içmişim ki doktorlar işlem yapıyor benim gözlerden yaş akıyor.titriyorum falan.doktor dediki niye o kadar stres yapıyosun rahatla.bende rahatlayamam titremem çok sıkışık olduğumdandır.rahatlarssam iyi olmayabilir demiştim.:52::52::52::52:antikdeniz tüpbebek tedavisinin hiçbir aşaması ağrılı ve acılı değil.transfer çok kolay bir işlem ve korkulacak hiçbirşey yok canım.hatta heyecanlı bir süreç.inşaallah gerek kalmadan bebiş haberini verirsin bize.

A.s canım sen nasılsın?İnşallah seninde keyfin yerindedir:34::3:

krizantem cim senin kac yumos buyumustu ilk ve ikincide buzlukta varmi...insallah bende buzlugakoyacak kadar okur

Kızlar bende 6 adet yasin, enbiya suresini 100 defa ve ya Varisi çektim Allah kabul eder inşallah:16:

Back
X