- 22 Ekim 2012
- 3.311
- 24
- 108
selamm kizlarrr ben geldimmm. hayirli cumalarrr
hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar.ecrinde seni bekledi.yasin ve duların tamamdı dimi canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamm kizlarrr ben geldimmm. hayirli cumalarrr
hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar.ecrinde seni bekledi.yasin ve duların tamamdı dimi canım.
Kızlar 4 yasin eksiğimiz kaldı şükürler olsunnnn![]()
evet canım çok şükür.hastayım olmasam okuyacaktım ama.okur şimdi arkadaşlardan birileri Allah razı olsun.
Kızlar 10 yasin eksiğimiz kaldı şükürler olsunnnn![]()
cnm mrb meltem nsilll aklimda hep ins iyifir
yaaa tüh neyse okunur.yeni liste yayınlanacağı zaman heyecanlanıyorum ya.....sıra banada geliyo diye değil.kim olursa kime okunacaksa farketmiyor heyecanlanıyorum işte.Çok sevinmiştim 4 tane kaldı diye yanlış toplamışım(( 10 eksiğimiz varrr okunur inşallah
asbecim hadi bi esarp yapta resmini paylaş:)
canım benim bende avrupa yakasındayım birgün karşılaşmak nasip olur inşallahhhh tabi kapalı halimlehatta bana yakınsan ben sana hediye edeyim canım ben halen ilk şalımı saklıyorum bende ayrı bir önemi var. bu arada beylikdüzünde oturuyorum bana yakın olan kimse yokmu kızlar.
canım bence sen önce kendi içindeki şeytanı yen sonra çevrendekiler zaten bir bir kaçarlar .iş yerindede sorun olacağını pek düşünmüyorumbk saatlerce pc başında bizimle sohbet ediyorsan buraya girmek için bahane bulabiliyorsan onların sana söyleyecekleri laflar içinde söyleyecek söz bulabilirsin
![]()
Allah kabul etsin canım sana iyi gezmelerkızlar ben kaçıyorum namazımı kılıp gezmeye gideyim komşular beni bekliyorlar söylemesi ayıp tek başıma olunca kahvaltı bile yapmıyorum sağolsunlar ya gelirler yada çağırırlar .
tekrar hayırlı cumalar dualarınızda beni unutmayın Allah'a emanet olun gelince görüşürüz![]()
hadi yaa bunu öğrendiğim çok iyi oldu içime daha bir şeck geldihii hii bize herkes onu soruyor nasıl dayanıyosunuz diye:) halbuki bilmiyorlarki eşarp daha serin tutuyor:) güneş direk gelmiyo tenimize hem de ultraviyola ışınlarından da koruyor. naylon eşarp takmazsan bişi olmaz.
bir tanıdığım yazın açılır kışın kapanırdı çok sıcak dayanamıyorum derdi. birde düğünlerde açılırdı banada diyordu yazın olsun senide görücez şükürler olsun ne yaz ne güz ne kış beni alt edemedi.
yalnız bir derdim var ben canlı renkleride çok severim siyah başörtü siyah pardesü giyip tam teşekküllü kapanmadım.renkli giyinirim mesela kırmızı kaşe pardesü siyah kırmızı eşarp artık kapalımıyım yoksa sosyetik kapalımı bilemiyorum Rabbim kabul etsin![]()
Canım 27.yaşıma giricem Allah izin verirse son bir yıldır kapanma isteği çoğaldı bende bakalım Allahım nasip edecek inşallah
canım ben Ankaradayım :))) çoookkk uzağız :)
:))) korkma korkma Allah daha çok sabır verir heraalde benimde düşüncelerim var yada şeytanın vesveseleri var diyim benim iş yerimde problem olmaz hatta sordum no problem dedi patron eşimde izin verdi zaten anneme söledim annem sevinçten konuşamadı sıra kapanmaya geldi önce biraz alışveriş yapmak lazım(tabi buda erteleme takdiği) hakkımızda hayırlısı olur inşallah bak kapanırsan haber ver :)))
eşim renkli giyiniyorum diye bir yazı getirmişti orda kapalı açıklar diye yazıyordu.ben saçımı her zaman yukardan toplarım topuz yapmak günahmış .renkli eşarp takılmazmış.dikkat çekici renkler giyilmezmiş.birsürü şey yani kapalı olmaklada kurtulamıyoruz.
insanların içi fesatsa biz ne yapalım anlamadım ki eşime arkadaşı birgün önünden bir kapalı bayan geçince şöyle demiş ben şu kapalılara deli oluyorum acaba içleri nasıldır.asıl kapalılara daha çok bakıyorlar onlar kötü niyetli isee biz ne yapalım yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. bu zamanda erkek olmak lazımmış tipsizler yarıçıplak gezselerde günah değil![]()
canım öncelikle Allah tez zamanda nasip etsin kapanmayı sana.başkalrını hiç düşünme.ben de yeni evliyken kapanmaya karar verdiydim.(hangi güzel gözki öne akmayacak hangi güzel yüzki toprak olmayacak)sözünü duyduğumda karar verdim.ve hiç ertelemeden kapandım çok şükür.ailem ve eşimin ailesi hiç destek olmadı.hatta eşimin ailesi aylarca evime girmedi.üzüntüden kurdeşen olmuştum.çok zor günlerdi ama ben pes etmedim.şimdi hepsi bana gıpteyle bakıyor.karar senin kararın.kimsye müdahale ettirme ve seni etkilemelerine izin verme.Allah yar ve yardımcın olacaktır.tabi kapalılık tam manasıyla olmalı.namahrem olan herkesin yanında örtnelisin başını.yoksa alışamaz ve açılırsın.zaten o zaman hakkıylada yapmış olmassın.Rabbim gönlüne göre versin canım.
yasinleride okudumuydun canım
yaaa tüh neyse okunur.yeni liste yayınlanacağı zaman heyecanlanıyorum ya.....sıra banada geliyo diye değil.kim olursa kime okunacaksa farketmiyor heyecanlanıyorum işte.
![]()
Aynen bende çok heyecanlanıyorum yeni listede bitseydi de yeni listeye geçseydik bende okuyamıyorum makyajım var üstüm müsait değil ancak eve gidince ouyabilirim inşallah dur ben bida bi anneme söleyim çocuk uyuduysa okur :)))
sa kızlar nasılsınz ben düne nazaran daha ii sayılırım imdi sze bşey danışacağım ben cuma günü için hsg randevusu aldım dün randevu yok demişlerdi bu gün verdiler bende anlamadım ankara zekai tahir den burda çekilen var mı yada çekilen arkadaşlar nasıl oluyo çok mu acılı ya korkuyorum başka yerlerde bayıldım falan filan bisürü bişeyler yazmışlar da korkuyorum bende eşimde yanmda olamayacak o gün malesef cuma günü cuma namazı falan varya bırakamıyo yerini....
sa kızlar nasılsınz ben düne nazaran daha ii sayılırım imdi sze bşey danışacağım ben cuma günü için hsg randevusu aldım dün randevu yok demişlerdi bu gün verdiler bende anlamadım ankara zekai tahir den burda çekilen var mı yada çekilen arkadaşlar nasıl oluyo çok mu acılı ya korkuyorum başka yerlerde bayıldım falan filan bisürü bişeyler yazmışlar da korkuyorum bende eşimde yanmda olamayacak o gün malesef cuma günü cuma namazı falan varya bırakamıyo yerini....
ayşecim sen bebekten önce hsg çektirdin mi ya nasıldı benim korkum gereksizdir inş... dua edin olr mu canlar...
aslıcım ema ıle gorustuk 3 yasın okuyacak
okundu dıye yazabılısın