• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Çok sevinmiştim 4 tane kaldı diye yanlış toplamışım :((( 10 eksiğimiz varrr okunur inşallah
yaaa tüh neyse okunur.yeni liste yayınlanacağı zaman heyecanlanıyorum ya.....sıra banada geliyo diye değil.kim olursa kime okunacaksa farketmiyor heyecanlanıyorum işte.:46:
:46::46::46::46:

asbecim hadi bi esarp yapta resmini paylaş:)

eve gidince ilk iş yapıp koyacağım canımmmm burda maalesef triko şalımdan başka bişeyim yok bi de ben çok anlamam ki bağlamaktan nasıl yapcam:17:

hatta bana yakınsan ben sana hediye edeyim canım ben halen ilk şalımı saklıyorum bende ayrı bir önemi var. bu arada beylikdüzünde oturuyorum bana yakın olan kimse yokmu kızlar.
canım bence sen önce kendi içindeki şeytanı yen sonra çevrendekiler zaten bir bir kaçarlar .iş yerindede sorun olacağını pek düşünmüyorum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bk saatlerce pc başında bizimle sohbet ediyorsan buraya girmek için bahane bulabiliyorsan onların sana söyleyecekleri laflar içinde söyleyecek söz bulabilirsin:34::34::34::34:
canım benim bende avrupa yakasındayım birgün karşılaşmak nasip olur inşallahhhh tabi kapalı halimle:16:
kızlar ben kaçıyorum namazımı kılıp gezmeye gideyim komşular beni bekliyorlar söylemesi ayıp tek başıma olunca kahvaltı bile yapmıyorum sağolsunlar ya gelirler yada çağırırlar .
tekrar hayırlı cumalar dualarınızda beni unutmayın Allah'a emanet olun gelince görüşürüz:54::54::54:
Allah kabul etsin canım sana iyi gezmeler

hii hii bize herkes onu soruyor nasıl dayanıyosunuz diye:) halbuki bilmiyorlarki eşarp daha serin tutuyor:) güneş direk gelmiyo tenimize hem de ultraviyola ışınlarından da koruyor. naylon eşarp takmazsan bişi olmaz.
hadi yaa bunu öğrendiğim çok iyi oldu içime daha bir şeck geldi

bir tanıdığım yazın açılır kışın kapanırdı çok sıcak dayanamıyorum derdi. birde düğünlerde açılırdı banada diyordu yazın olsun senide görücez şükürler olsun ne yaz ne güz ne kış beni alt edemedi.
yalnız bir derdim var ben canlı renkleride çok severim siyah başörtü siyah pardesü giyip tam teşekküllü kapanmadım.renkli giyinirim mesela kırmızı kaşe pardesü siyah kırmızı eşarp artık kapalımıyım yoksa sosyetik kapalımı bilemiyorum Rabbim kabul etsin:9::9::9:

Allahım korusunnnnn annem kapandı sonra yazın dayanamadı açıldı bunun olmasından çok korkuyorum Rabbim yaşatmasın ya hep ya hiçççç

Canım 27.yaşıma giricem Allah izin verirse son bir yıldır kapanma isteği çoğaldı bende bakalım Allahım nasip edecek inşallah

canım ben Ankaradayım :))) çoookkk uzağız :)

:))) korkma korkma Allah daha çok sabır verir heraalde benimde düşüncelerim var yada şeytanın vesveseleri var diyim benim iş yerimde problem olmaz hatta sordum no problem dedi patron eşimde izin verdi zaten anneme söledim annem sevinçten konuşamadı sıra kapanmaya geldi önce biraz alışveriş yapmak lazım(tabi buda erteleme takdiği) hakkımızda hayırlısı olur inşallah bak kapanırsan haber ver :)))

hadi inşallahhh ikimize de nasip eder Rabbim tez zamanda içimizdeki şu şeytanı yenip kapanmayı canımcım

eşim renkli giyiniyorum diye bir yazı getirmişti orda kapalı açıklar diye yazıyordu.ben saçımı her zaman yukardan toplarım topuz yapmak günahmış .renkli eşarp takılmazmış.dikkat çekici renkler giyilmezmiş.birsürü şey yani kapalı olmaklada kurtulamıyoruz.
insanların içi fesatsa biz ne yapalım anlamadım ki eşime arkadaşı birgün önünden bir kapalı bayan geçince şöyle demiş ben şu kapalılara deli oluyorum acaba içleri nasıldır.asıl kapalılara daha çok bakıyorlar onlar kötü niyetli isee biz ne yapalım yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. bu zamanda erkek olmak lazımmış tipsizler yarıçıplak gezselerde günah değil:1::1::1::1::1:

Tamam hani çok renkli olmamak kaydıyla renkli giyilebilir diye düşünüyorum hem kendini göstermekten iyidir canım yaniii
canım öncelikle Allah tez zamanda nasip etsin kapanmayı sana.başkalrını hiç düşünme.ben de yeni evliyken kapanmaya karar verdiydim.(hangi güzel gözki öne akmayacak hangi güzel yüzki toprak olmayacak)sözünü duyduğumda karar verdim.ve hiç ertelemeden kapandım çok şükür.ailem ve eşimin ailesi hiç destek olmadı.hatta eşimin ailesi aylarca evime girmedi.üzüntüden kurdeşen olmuştum.çok zor günlerdi ama ben pes etmedim.şimdi hepsi bana gıpteyle bakıyor.karar senin kararın.kimsye müdahale ettirme ve seni etkilemelerine izin verme.Allah yar ve yardımcın olacaktır.tabi kapalılık tam manasıyla olmalı.namahrem olan herkesin yanında örtnelisin başını.yoksa alışamaz ve açılırsın.zaten o zaman hakkıylada yapmış olmassın.Rabbim gönlüne göre versin canım.

ay inşallah o günleri de görürüm içimden bir ses ne duruyorsun kapan diyor diğer taraftan bir ses -bu şeytan olsa gerek- önce uzun kollu şeyler giyerek kendini alıştır ondan sonra kapanırsın diyor o şeytana uymamam lazım biliyorum

Kızçeler kusuruma bakmayın işler yoğunlaşınca çıkmak zorunda kaldım hakkınızı helal edin yeni cevap yazıyorum:16:

yaaa tüh neyse okunur.yeni liste yayınlanacağı zaman heyecanlanıyorum ya.....sıra banada geliyo diye değil.kim olursa kime okunacaksa farketmiyor heyecanlanıyorum işte.:46:
:46::46::46::46:

Aynen bende çok heyecanlanıyorum yeni listede bitseydi de yeni listeye geçseydik bende okuyamıyorum makyajım var üstüm müsait değil ancak eve gidince ouyabilirim inşallah dur ben bida bi anneme söleyim çocuk uyuduysa okur :)))

Aynen bende çok heyecanlanıyorum yeni listede bitseydi de yeni listeye geçseydik bende okuyamıyorum makyajım var üstüm müsait değil ancak eve gidince ouyabilirim inşallah dur ben bida bi anneme söleyim çocuk uyuduysa okur :)))

kızlar bende 6dan fazla okumak isterim ama sabahtan beri işyerinde yeni oturabildim başka tesbihler ve hatim de olunca malesef akşamlarıda fazla okuyamıyorum sizinde konuştuğunuz gibi gelmeyen arkadaşları çıkarmak en iyisi ona göre diğer arkadaşlara sıra daha çabuk gelir karışıklık ta olmaz Allah razı olsun verilen sayıdan fazla okuyorsunuz da liste tamamlanıyor

sa kızlar nasılsınz ben düne nazaran daha ii sayılırım imdi sze bşey danışacağım ben cuma günü için hsg randevusu aldım dün randevu yok demişlerdi bu gün verdiler bende anlamadım ankara zekai tahir den burda çekilen var mı yada çekilen arkadaşlar nasıl oluyo çok mu acılı ya korkuyorum başka yerlerde bayıldım falan filan bisürü bişeyler yazmışlar da korkuyorum bende eşimde yanmda olamayacak o gün malesef cuma günü cuma namazı falan varya bırakamıyo yerini....

ayşecim sen bebekten önce hsg çektirdin mi ya nasıldı benim korkum gereksizdir inş... dua edin olr mu canlar...

sa kızlar nasılsınz ben düne nazaran daha ii sayılırım imdi sze bşey danışacağım ben cuma günü için hsg randevusu aldım dün randevu yok demişlerdi bu gün verdiler bende anlamadım ankara zekai tahir den burda çekilen var mı yada çekilen arkadaşlar nasıl oluyo çok mu acılı ya korkuyorum başka yerlerde bayıldım falan filan bisürü bişeyler yazmışlar da korkuyorum bende eşimde yanmda olamayacak o gün malesef cuma günü cuma namazı falan varya bırakamıyo yerini....

ben orda çekilmedim ama benim film çok rahat geçti canım regli ağrısı gibiydi dayanılmayacak bi ağrı değildi ben çekinip hemen alışverişe gitmiştim ama herkesin bir olmuyor rahat ol sıkma kendini canım geçmiş olsun umarım kolay geçer ve bi problem çıkmaz

caım bende orda yaptırmadım fatih ünv. hast. çektirmiştim kendini sıkma bol bol dua et kolaycacık biter inşallah

ya kafam öle karışık ki eşimde hiç müsait değil bu ay başka bi hastaneye gitsek falan çok uzak bide dünyanın parasını istediler ankarada nereler iyiki özel olarak acaba bir ay daha zaman kaybetmek istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

Back
X