• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım inşallah tekrarına gerek kalmaz Allah bebeğini sıkı sıkı tutundursun sana, ben 3 sene önce yaptırdım tüp bebek, memnun kalmıştım dış gebelik oldu bende ama yine deneyeceğim zaman hakan yaralıyı düşünüyordum ancak şöyleki hakan yaralının kafası 1 senedir rahat değil çünkü davalık oldu adam ve hala sürüyor sebebi ise; hastanelerdeki bazı kadın doğum drları ile anlaşmış belli bir ücret karşılığı hastalarını tüp bebek yaptırtmak üzere bu merkeze yönlendirmiş bazı drlar, hatta çok fazla sıkıntısı olmayan aşılama bile denenmeden direk tüp bebeğe yönlendirilen hastalar da olmuş, evet oranın başarı oranı çok yüksek ama eskiden öyleydi artık değil tabiki yine bu arada orada hamile kalan olmuştur mutlaka
Dediğim gibi ben memnundum 3 sene önce, bu yüzden abimlere 2. Çocuk için şiddetle orayı tavsiye ettim ve bir arkadaşıma daha, abimler benim ısrarımla çanakkale den gelip ankara da yaptırdılar geçtiğimiz ağustosta, tutmadı. Tabiki bu işin kısmet boyutu illa olcak diye birşey yok, ancak yengem adamın ilgisizliğinden ve dikkatinin dağınıklığından çok şikayet etti o kadar çok anlattıki ben aynı adamdan bahsettiğimize inanamadım sonra bi araştırdık adamların başına neler gelmiş bülent traşla beraberdi bu olay patlak vermeden önce adam anatoliadan ayrılmış günahını alamam adamın bu işlerle ilgisi varmıydı neden ayrıldı bilemem, hatta spermi olmayan ve bebek isteyen çiftlere donörlük bile tavsiye edilmiş bunlar internette okuduğum bilgiler, tüp bebek merkezinde skandal diye okumuştum.
Ben gittiğim dönemde çok tutulan bir dr du. Normalde tüp bebek merkezleri yaz aylarında daha yoğun olurmuş ben ocak ayında yaptırmıştım ona rağmen inanılmaz kalabalıktı çok sıra bekliyoduk çok hastası vardı
Durum böyle, o yüzden bende başka dr araştırıyorum canım

sagol canim bilgin icin...ne kadar kotu insanlar bizleri para makinesi gibi goruyorlar...Allah islah etsin ne diyim

Merhaba kizlar
Doktora gittik kafam daha cok karisti bu doktor okadar ciddiye alincak birsey deil diyor .benin doktorum bu ay gittigimde igne vurcakti ama bu doktor igne icin cok erken diyo suan hersey normal diyo.napcami bilemedim ya 3. Doktoradami gitsem
canım merhaba nasılsın
bence bı dra daha gıt bakalım3. dr ne dıyecek..rabbım hayırlısını nasıp etsın ıns
Kızlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.Hani siz haklı olarak diyorsunuz ya bebek mevludune gidemiyorum bebek görmeye dayanamıyorum.Kendimle ilgili bir olay anlatmak istiyorum.Ben çocuk bakıyordum işten ayrıldım biliyorsunuz.Bugün akşam bizim eve yeni bebek sahibi olmuş karı koca geldiler kısmet olursa Allah nasip ederse bebeklerine bakmayı düşünüyorum.Bir iki yer daha vardı ama en çok bu bana yakın geldi.Yeni doğmuş bebek denildiğinde içimde bişeyler hissettim.Allah'ın bana vermiş olduğu sabır ve çocuk sevgisiyle en küçük olan bu bebeğe bakmak istedim.Hiç görmedim bebeği ama bebek olması yetti benim için.Belkide özlediğim bebek hasretini bu meleğe bakarak dindirecektim.Annesi bana çok ısındı mart ayında işe başlıcak.O işe başlamadan 1 hafta kadar beraber geçiricez evde alışma dönemi için.Allah sabrını veriyor arkadaşlarım şu anki sınavım çocuk olduğu halde yeniş doğan masum bir meleğe bakmak ona emek vermek onunla vakit geçirmek sanırım beni çok mutlu edecek.Kimbilir Allah büyüktür başkasının evladına bakarak Allah'ta armağan olarak banada bir evlat nasip eder bellimi olur.Aileyle anlaştık gibi iş konusunda ama yinede çalışmaya başlamadan hayal kurmak istemiyorum.Ama küçücük masum bir bebeğe bakmak dünyanın en güzel görevi olsa gerek.Şuan çok duyguluyum kelimeler bazen anlatmaya yetmiyor:5::43::43:Allah hepimize kendi bebeklerimize bakmayı nasip etsin:16:
canım ısın hayırlı olsun ıns.
o aıle o kadar sanslı kı yavruları senın gıbı bırının emanetınde olacak..ne mutlu onlara
Bizleri duanızda unutmayın lütfen...tabi hepimiz birbirimiz için edelim ama derler ya hamilenin duası önemlidir diye o anlamda söyledim...hepiniz dualarımdasınız....gerçek sahibe emanet olun canlarım...
canım dualarım herzaman sızınle rabbım kımseyı evlat sevgısınden mahrum etmesın
Merhaba canlarım haftasonu giremedim burnumu vurmuştum çatlamış ağrıyla uğraştım
Nasılsınzı iyi misiniz:34:
canım çok gecmıs olsun .umarım su an daha ıyısındır
herkese selam...
son birkaç sayfayi ancak okudum. ne kadar çok konuşmuşsunuz.
ben de cuma hsg olucam, korkudan uykularim kaçiyor.
insallah sorun çikmaz.
ankaradaki arkadaşlar, hangi doktora gidiyorsunuz?
canım allah yardımcın olsun ınş
iyi akşamlar arkaadaşlar nasılsınız
nasıl yapıosnz her hafta bi kişiyemi okuosnz
neler okuosnzzzzz
hoşgeldın canım .. hafta da 6 arkadasa yasını serıf- ya varıs-enbıya suresı 89.ayetı okuyoruz..
arkadasımız lısteye ekler ıns
arkadaşlar imzamda olduğu gibi 4,5 yıllık evliyim.ievliliğimin ilk yılı bebek düşüncem yoktu hiç ama 2. Yıl istemeye başlayıpta olmayınca gittik kontrole yumurtalıklarım normal spermiyogram temiz çıktı.tsh hormonu sebebiyle dahiliyeye yönlendirildim değerim düşüktü ve hipertiropidi demişti doktorum 6 ay ilaç tedavisiyle uğraştım sonraki 4 ayda kontroller derken onuda aştık yine uğraştık yine olmadı.farklı bir doktoras gidelim dedik gittik ve ultrason kontrolü ve teşhis "pkos" üzüldüm ama yumurtlama ilaçları ve kilo kaybıyla yenilebilecek ve çok sık rastlanan bir hastalık olduğunu öğrendim.ama eşimin spermiyogramı da yenilenmeliymiş.testi yaptırdık ve sonuç 4 milyon sperm şok olmuştuk yalnız doktorum bu terstin 1 ay aralıklarla 3 kez tekrarlanması gerektiğini söyledi.ama o 1 ay stresliş bir süreçti yeniden çektirdik sonuç 33 milyon gittik doktora orasını tanımıyorum dedi başka bir tanı merkezi ismi verdi yine gittik sonuç yine 33 milyon dünya bizim olmuştu.hamdettik doktor şaşırmıştı ama olsun sonuç iyiydi .çok şükür.bu sefer rahim filmi tüpler açık şükürler olsun.sonra başladık serophene bismillah dedik yumurta gelişti tutmadı,2. Ve 3. Derken yumurtalar büyüyor çatlatılıyor ama tutmuyor aşılama önerdi doktorumuz igittik.bu sefer gonal f ile daha sağlıklı yuumrta için bismillah dedik.sonra 10 dan fazla yumurtam olduğunu öğrendim .doktorum ya dei tüp bebek yapalım her şey çok iyi görünüyor ya tedavi iptal.kafam allak bullaktı yol boyunca rabbim beni doğru bir karara ilet dedim sonra içimden yaptır.mak geldi 12 yumurtam toplandı 8 i döllendi ve 2 si 5. Güne gelebildi.yerleştirildi ve 8. Günü idrarda silik çizgi 12. Gün kan testi sonuç:106 hamileydim.sonra kses kalp atışı derken dünyalar bizim olmuştu.inanır mısınız her sabah her akşam karnıma hayırlı ve sağlıklı bir evlat için tüm duaları okuyordum.hiç sorunum yoktu hamileliğim çok güzel gidiyordu.şeker yüklemesi için gittiğimde unutamayacağım bir ses"bir sorun var,kalp atımını alamıyorum" o anın tarifi imkansız yoktu olamazdı.bir anda mevsim kışa dönebilirmiş anladım.suni sancıyla doğum yaptım..ağlıyordum acılarıma ağrılarıma değil kanayan yarama ağlıyordum..günler kabsa dönmüştü ama isyan ertmedim rabbimden bildim hep...o beni günakhar bırakmak istememişti göndermişlti şefaatçimi biliyordum ama içim derinden kanıyordu...aradan 3 ay geçince yeniden tuttuk dokturn yolunu klomen verdi yumurtalarım büyüdü 17 mm iken öçatlatma iğnesi verdi küçüktü biliyordum ısrarcı oldum yeterlşi dedi.demek ki yokmuş yine nasibimde olmadı.bu ay femeraya başladım yumurtalara bakacak doktrum bana bıraktı istersen gün aşırı istersen aşılama dedi.şimdi sadece yumurtalarımın büyümesini bekliyorum kontrolden sonra yine bırakacağım rabbime ve o gönlüme ne düşürürse tamam diyeceğim...

Zor yollar,zor yıllar,acının dibine vurduğum günler yaşadım ama biliyordum derdimden büyük rabbim vardı ve "o sabredenlerle beraberdi."

canım çok ama çok gecmıs olsun çok duygulandım uzuldum..
rabbım en yakın zamanda yavrunu nasıp etsın ıns

nasılsınız ..
ozledım sızlerı..
tedavıde olan arkadaşlarım ıns sızlerın ıyı haberlerınızı alacağız..bu ay guzel bı ay olaak ıns

hadi hayırlısı olsun tadlımm güzell güzel sonuçlar çıksın inşşş biran öncede göbüşün bebiş dolsunnn:)))gelsinler artıkk bizim nazlı bebişler yaaa
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16:

geçmiş olsun canim.

inşallah sonucun pozitif olur. dualarimizdasin..

sağol canım

herkese selam...
insallah sorun çikmaz.

Rabbim hiç acı çekmeden hayırlısıyla girip iyi haberlerle gelmeni nasip etsin inşallah

Allah razi olsun canim inan cokk ihtiyacim var...Allahim isyandan saklasin,seytanin serrinden ve vesveselerinden korusun...bazen cokk kotu dusunceler geliyor aklima ama seytandan oldugunu biliyorum cok sukur...benimkorkum hadi bir gun kanarsam seytanin sozune Allah korusun....Allahim yukumuzu hafifletsin bebeislerimizi biran once nasip etsin bize...cook ozledim meleyimi

Canımm az kaldı inşallahhh iyi haberler vereceksin bize inşallah no panic yes bebek:16:

gönlünü ferah tut stres yapma biliyorsun bu dönem çok hassas bir dönem. 4 sene çocuğum olmadi. 2 kez 11 haftalik karnimda öldü, bir de 5 haftalik düşük yaptim. ilkinde eltimle ayni anda hamile kalmiştik, o doğurdu, benimki dediğim gibi karnimda öldü. sonra 2 sene tekrar hamile kalmaya uğraştim, sonra ilaçlar kist yapti. kistleri ögrenince bütün umudum kirildi bir gece yatsidan sonra Allahim eğer çocuk sahibi olmama izin vermeyeceksen nolur içimdeki bu çocuk sevgisini benden al, bana dayanma gücü ver dedim bir taraftan da hiçkira hiçkira ağliyorum, secdeye kapandim,ama nasil bir ağlama anlatamam, 15-20 dakika öyle secdede ağladim, içim geçmiş. secdeden kalkarken Allahim isyanim sana değil beni affet diye yalvariyorum bir taraftan. rabbim o ay kistlerle beraber kizimi verdi bana, yani diyecegim şu ki hepimizin dip noktasi oluyor, hepimiz ayni şeyleri yaşiyoruz, şeytanin işi bu zaten, vesvese... ama inançli insanlariz, bunlari atlaticaz inşallah...

Rabbim ne güzel bir hediye vermiş sana canımmmm maaşallah subhanallah:16:

canmm yaa ben,de listeye alın bende okuyayım banada dua edin inş bir an önce hamile kalmalıymışım 4 aya kadar rezevlerim dahada azalıcakmış bu ay tüp bebeğe başlıycaz dua edin inş hemen tutar ilkte hemen tutarmı acaba şimdiden ALLAH razı olsun
Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almanı nasip eder sonunda inşallahhhhh:34:

kızlarr ben regl oldum kendi dualarımı okuyamıyacağımm
cumaya kadar bitmez
hafta sonuda sınavım varr bugümn çok kötüyüm Allahım bundan kötü gün vermesin ama ağlıyasım var:14::14:
yeni listeye benide ekleyinn
eşimin atamsı gelmişş hala karar veremedikk 15 gün süre varmış son günlerde red edecekmiş
hakkımda hayırlısı artıkk gitmekk istemiyordum zatenn
hafta sonu sınavımm varr dua edinn güzel bir sonuç alayımm sizin gibi melekleri buldum
nazım size geçiyorr:17::17:

Canımmmm ağla da rahatla bende böyle zamanlarda ağlıyorum açılıyorum valla
Sınavların iyi geçer inşallahhhhh:34:

Çok geçmiş olsun canım ya

Sağol canımcım

bu cuma bende rahim filmi çektircem bende rüyalarımdasabaha kadr hastanede oluyorum inş kolay geçer ve hiç bi sorun olmaz inşaallah
İnşallah sonucun çok güzel çıkar canım çektiğin sıkıntıların sonucunu iyi alırsın inşallahhhhhh

arkadaşlar imzamda olduğu gibi 4,5 yıllık evliyim.ievliliğimin ilk yılı bebek düşüncem yoktu hiç ama 2. Yıl istemeye başlayıpta olmayınca gittik kontrole yumurtalıklarım normal spermiyogram temiz çıktı.tsh hormonu sebebiyle dahiliyeye yönlendirildim değerim düşüktü ve hipertiropidi demişti doktorum 6 ay ilaç tedavisiyle uğraştım sonraki 4 ayda kontroller derken onuda aştık yine uğraştık yine olmadı.farklı bir doktoras gidelim dedik gittik ve ultrason kontrolü ve teşhis "pkos" üzüldüm ama yumurtlama ilaçları ve kilo kaybıyla yenilebilecek ve çok sık rastlanan bir hastalık olduğunu öğrendim.ama eşimin spermiyogramı da yenilenmeliymiş.testi yaptırdık ve sonuç 4 milyon sperm şok olmuştuk yalnız doktorum bu terstin 1 ay aralıklarla 3 kez tekrarlanması gerektiğini söyledi.ama o 1 ay stresliş bir süreçti yeniden çektirdik sonuç 33 milyon gittik doktora orasını tanımıyorum dedi başka bir tanı merkezi ismi verdi yine gittik sonuç yine 33 milyon dünya bizim olmuştu.hamdettik doktor şaşırmıştı ama olsun sonuç iyiydi .çok şükür.bu sefer rahim filmi tüpler açık şükürler olsun.sonra başladık serophene bismillah dedik yumurta gelişti tutmadı,2. Ve 3. Derken yumurtalar büyüyor çatlatılıyor ama tutmuyor aşılama önerdi doktorumuz igittik.bu sefer gonal f ile daha sağlıklı yuumrta için bismillah dedik.sonra 10 dan fazla yumurtam olduğunu öğrendim .doktorum ya dei tüp bebek yapalım her şey çok iyi görünüyor ya tedavi iptal.kafam allak bullaktı yol boyunca rabbim beni doğru bir karara ilet dedim sonra içimden yaptır.mak geldi 12 yumurtam toplandı 8 i döllendi ve 2 si 5. Güne gelebildi.yerleştirildi ve 8. Günü idrarda silik çizgi 12. Gün kan testi sonuç:106 hamileydim.sonra kses kalp atışı derken dünyalar bizim olmuştu.inanır mısınız her sabah her akşam karnıma hayırlı ve sağlıklı bir evlat için tüm duaları okuyordum.hiç sorunum yoktu hamileliğim çok güzel gidiyordu.şeker yüklemesi için gittiğimde unutamayacağım bir ses"bir sorun var,kalp atımını alamıyorum" o anın tarifi imkansız yoktu olamazdı.bir anda mevsim kışa dönebilirmiş anladım.suni sancıyla doğum yaptım..ağlıyordum acılarıma ağrılarıma değil kanayan yarama ağlıyordum..günler kabsa dönmüştü ama isyan ertmedim rabbimden bildim hep...o beni günakhar bırakmak istememişti göndermişlti şefaatçimi biliyordum ama içim derinden kanıyordu...aradan 3 ay geçince yeniden tuttuk dokturn yolunu klomen verdi yumurtalarım büyüdü 17 mm iken öçatlatma iğnesi verdi küçüktü biliyordum ısrarcı oldum yeterlşi dedi.demek ki yokmuş yine nasibimde olmadı.bu ay femeraya başladım yumurtalara bakacak doktrum bana bıraktı istersen gün aşırı istersen aşılama dedi.şimdi sadece yumurtalarımın büyümesini bekliyorum kontrolden sonra yine bırakacağım rabbime ve o gönlüme ne düşürürse tamam diyeceğim...

Zor yollar,zor yıllar,acının dibine vurduğum günler yaşadım ama biliyordum derdimden büyük rabbim vardı ve "o sabredenlerle beraberdi."

Canımmmm Rabbim sabır versinnnnn seni cennette bekleyen bir meleğin var:16: hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbimmmmmmmm sabrının mükafatını nasip etsin sana tez zamanda:16:

mrb cnm seni buralarda yeni görüyorum elbette sende araştırmışsındır ama istersen kadın infertilesi bölümünede bak ALLAH dan başka hiç kimse bilemez hiç birşeyi ben doktorlarada çok güvenen bir insan değilim ki bizzat yaşadım gördümm..bundan 6 -7 yıl önce özel bir rahatsızlıkdan dolayı doktora gitmiştim ve memlekette gitmedim beyin cerrahı kalmamıştı sonucda herbiri farklı şeyler sölediler hatta ve hattaa sen nasıl yürüyorsun sen nasıl ayakdasın sen sen sen die başlayan cümleler acilen ameliyata almamız lazım dedi en sonunda araştırma hast doç.neyse ve %40 şans..ben nasıl berbat bir haldeyim anlatamam ama günlerce ağlamıştıkkk ailemlee sonra ailece karar verip bu işin eri bir doktor buldukk ve gittikkk AALLAH ONDAN RAZI OLSUN prof dr selçuk palaoğlu beyin cerrahı neyse muyane oldum sonuçlarımı gösterdimm vss doktor kesinlikle ameliyat olmana gerek yok korkacak bişeyde yok dedii derin bir nefes aldıkk...

aynı olay gecen sene başıma geldii eşimin sperm degerleri düşük ve mail attığım her doktor burdaki göründümüz her dr bize aynı şeyii sölediler henüz bebek istemeye yeni başlamıştık ne tedavi ne bişe:(((hattaa tüpde bile başarı şansınız az diolardı ne doktorlara mail attım yokk olumlu bir cevap alamadım neysee kendi yöntemlerimizle araştırdık vs ve neticede ben o sölenenler yaklaşık 2 ay sonra doğal yoldan hamile kaldımmm:(malesef düştü bebeğim ama sonuçda doğaldan imkansız diolardı ...

çok konuştum farkındayım amaa bir doktora bağlı kalmamak birinci şart işinin eri bir doktor bulmak 2 şart ve herdoktorun sölediğinede canımızı boşuboşuna sıkmamak buda 3 şartt canımm ALLAH KOLAYLIK VERSİNNN İNŞŞ GÜZEL SONUÇLARINI DUYARIZ SENİNDE

canm ya inan okadar konuşmaya ihtiyacım var ama böyle zamnlarda insanlar sadece acıyarak bakıyor yada kusurlarını yğüze vuruyor okadar kırıcı sözler okadar yıprandım ki anlatamam evet kesinlikle doktorlara güvenmiyorum annemede diyorum ölümcül hastalığa yakalansam bile evimde öleyim die ama malesef doktorlara da sormadan edemiyorum 21 tane doktora gittim ama önce ameliyat olmassan çocuk olmaz dediler ameliyat oldum şimdide ameliyat hata olmuş senin için rezevlerin azalmaya başlamış ve bu sürekli azalıcak bi dört ay yada bir sene geç senin için diyorlar bu şekilde durumum napıcağımı bilemiyorum kayınvalde çevre baskısı derken stresten bunalıma girmiş durumdayım:( ama senin çin hem çook sevindim gebeliğin kanıtlanmış sonuçta diğeride hemen olur inş düşükten sonra genelde hemen hamile kalınıyormuş ama tabi annelik duygusunu bilemediğim için karnındayken o duyguyu hissetmeye başlamışsındır düşmeside kötü tabi inş diğer bebek hemen olur bu bebeğinlede cennette karşılaşırsın:((

14lü Secde Ayetleri...Dilek için...

bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama 14lü secde ayetlerini sizinle paylaşmak istedim.ben denedim ve dileğim gerçekleşti inşallah dileği olan arkadaşların da dileklerini rabbim kabul eder...

bir kimse hüzün ve sıkıntıdan kurtulmak için secde ayetleri ile Allah'a yalvarmalıdır.bu secde ayetleri ile dilekte bulunmak çok makbuldür.Çünkü peygamber efendimiz (s.a.v) şöyle buyurdu:
"Ademoğlu secde ayetini okuyup da secde edince şeytan ağlayarak savuşur gider."

Bunun için ondört secde ayetini ayakta okuyup her birinden sonra hemen yatıp secde yaparsa cenab-ı Allah o kimseyi derdinden,ızdırabından kurtarır ve dileğini verir.Secde ayetleri okunduktan sonra Allahu Ekber diyerekk kıbleye karşı secdeye varılır.Secdede 3 defa : Subhane Rabbiyel ala denerek kalkılır.Ayağa kalkarken de : gufraneke rabbena ve ileykel masir denilmesi müstehaptır.

müstehap:dinin emretmediği halde sevap kazandıran davranış,hoş olan,sevilen demektir.

Ayetler:
1-İnnellezîne inde rabbike lâ yestekbirûne an ibadetihî ve yusebbihûnehu ve lehu yescudûn (Araf:206)
2-Ve lillâhi yescudu men fis semâvâti vel ardı tav’an ve kerhen ve zilâluhum bil guduvvi vel âsâl (ra'd:15)
3-Ve lillâhi yescudu mâ fîs semâvâti ve mâ fîl ardı min dâbbetin vel melâiketu ve hum lâ yestekbirûn(Nahl:49)
4-Kul âminû bihî ev lâ tu’minû, innellezîne ûtul ilme min kablihî izâ yutlâ aleyhim yahırrûne lil ezkâni succedâ(İsra:107)
5-Ulâikellezîne en’amallâhu aleyhim minen nebiyyîne min zurriyyeti âdeme ve mimmen hamelnâ mea nûhin ve min zurriyyeti ibrâhîme ve isrâîle ve mimmen hedeynâ vectebeynâ, izâ tutlâ aleyhim âyâtur rahmâni harrû succeden ve bukiyyâ (Meryem :58)
6-E lem tera ennallâhe yescudu lehu men fis semâvâti ve men fîl ardı veş şemsu vel kameru ven nucûmu vel cibâlu veş şeceru ved devabbu ve kesîrun minen nâs(nâsi), ve kesîrun hakka aleyhil azâb(azâbu), ve men yuhinillâhu fe mâ lehu min mukrim(mukrimin), innallâhe yef’alu mâ yeşâ’(yeşâu).(Hacc:18)
7-Ve izâ kîle lehumuscudû lir rahmâni kâlû ve mer rahmânu e nescudu li mâ te’murunâ ve zâdehum nufûrâ(nufûren) (Furkan:60)
8-Ellâ yescudû lillâhillezî yuhriculhab’e fîs semâvâti vel ardı ve ya’lemu mâ tuhfûne ve mâ tu’linûn(tu’linûne).(Neml :25)
9-İnnemâ yu’minu bi âyâtinellezîne izâ zukkirû bihâ harrû succeden ve sebbehû bi hamdi rabbihim ve hum lâ yestekbirûn(yestekbirûne).(Secde:15)
10-Kâle lekad zalemeke bi suâli na’cetike ilâ niâcih(niâcihî), ve inne kesîren minel huletâi le yebgî ba’duhum alâ ba’dın illellezîne âmenû ve amilûs sâlihâti ve kalîlun mâ hum, ve zanne dâvûdu ennemâ fetennâhu festagfere rabbehu ve harre râkian ve enâb(enâbe)(Sad:24)
11-Ve min âyâtihil leylu ven nehâru veş şemsu vel kamer(kameru), lâ tescudû liş şemsi ve lâ lil kameri vescudû lillâhillezî halakahunne in kuntum iyyâhu ta’budûn(ta’budûne)(Fussilet:37)
12-Fescudû lillâhi va’budû(Necm: 62)
13-Ve izâ kurıe aleyhimul kur’ânu lâ yescudûn(yescudûne).(İnşikak:21)
14-Kellâ, lâ tutı’hu vescud vakterib.(A'lak:19)

canm ya inan okadar konuşmaya ihtiyacım var ama böyle zamnlarda insanlar sadece acıyarak bakıyor yada kusurlarını yğüze vuruyor okadar kırıcı sözler okadar yıprandım ki anlatamam evet kesinlikle doktorlara güvenmiyorum annemede diyorum ölümcül hastalığa yakalansam bile evimde öleyim die ama malesef doktorlara da sormadan edemiyorum 21 tane doktora gittim ama önce ameliyat olmassan çocuk olmaz dediler ameliyat oldum şimdide ameliyat hata olmuş senin için rezevlerin azalmaya başlamış ve bu sürekli azalıcak bi dört ay yada bir sene geç senin için diyorlar bu şekilde durumum napıcağımı bilemiyorum kayınvalde çevre baskısı derken stresten bunalıma girmiş durumdayım:( ama senin çin hem çook sevindim gebeliğin kanıtlanmış sonuçta diğeride hemen olur inş düşükten sonra genelde hemen hamile kalınıyormuş ama tabi annelik duygusunu bilemediğim için karnındayken o duyguyu hissetmeye başlamışsındır düşmeside kötü tabi inş diğer bebek hemen olur bu bebeğinlede cennette karşılaşırsın:((

Çevre baskısı hangimizde yok ki canım Rabbim onların hepsine bir uğraş versin de bizi unutsunlar inşallah:34:
İnşallah bebişlerimize kavuşuruz tez zamanda ama bazen öyle karamsarlığa kapılıyorum ki sonra kendime gelip Rabbime dua ediyorum beni affet diye
O dr.lar var ya öyle kötü dr.lar var ki bir tanıdığımında rahmi küçüktü tüp yaptılar meğerse iltihap varmış o dönemde tüplerde hamile kaldı ama iltihaptan dolayı hem bebek gitti hemde rahim yapıştı ondan sonra da hamile kalamadı zaten bir daha hep bu dr. hatalarından inşallah senin tedavin güzel sonuçlanır inşallah canım stres baş düşmanımız o yüzden stres yapmamak gerek ama sen dönde önce kendine bak diyeceksin bana şu an regl olmak üzereyim kötü psikolojisi üzerimde her an ağlama pozisyonundayım Rabbim bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhh:16:

[TABLE="class: MsoNormalTable"]
[TR]
[TD="width: 528, bgcolor: transparent, colspan: 4"]Dualarımız, REYYAN(EDA), KAYS, KRİZANTEM83, MELEK181, SEYBİLL ve ESMA için okunacak…
***ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ ***
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver Aminnn…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]DUA LİSTEMİZ
[/TD]
[TD="width: 360, bgcolor: transparent, colspan: 3"]08,02,2013 tarihine kadar tamamlanması gereken
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]NİCK
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]YASİNİ ŞERİF
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]ENBİYA SURESİNİN 89.AYETİ 100 ADET/YA VARİS 707ADET
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]NE İÇİN OKUYORUZ?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]DURU1616
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]6 ADET OKUNDU
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]100/707 ADET OKUNDU
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]BAHAR27
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]6 ADET
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]100/707 ADET
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ANTİKDENİZ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]TONDORA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Sağlıklı Hamilelik&Kolay Doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SARDUNYA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ANTİSOCİAL
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ORLİC
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]OZAY37BARIŞ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ŞAŞKINANNE
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]HAYALOT
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MELEK04
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ESMACVS
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]100/707 ADET OKUNDU+
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]AYŞE035
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]TURKUAZ8
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Hayırlı Eş&Hayırlı Evlilik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SEYYAN
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]E_M_A
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]CANDAN
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Kalbindeki Dilediği İstediği Her şeyin Olması
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]RAİNSUN
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ECRİNN07/ASLI
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]DİLEK
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SEVİL61
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MUHAT
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ASBELOVE
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ECRİN23
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]NEKADARZOR
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SÜRPRİZ06/ELİF
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ESLEMLİVA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SSÖNMEZ
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]6 ADET 1 ADET OKUNDU
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]REYYAN1984/EDA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]KAYS
[/TD]

[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]KRIZANTEM83
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MELEK181
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SEYBİLL
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ESMA
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]6ADET
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]GURBETKIZ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MUTLULUK27
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]DERİNSUBERFU
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]A.SENA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MERSERAYY
[/TD]

[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]VCK
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]Fazladan okumak isteyenler
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]NOTLAR:
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]246
ADET
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]4,000 adet enbiya suresinin 89.ayeti,
28,280 adet ya varis
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canlarımm benide dua listesine alınnn:))) lütfen lütfen lütfenn

[TABLE="class: MsoNormalTable"]
[TR]
[TD="colspan: 4"]Dualarımız, REYYAN(EDA), KAYS, KRİZANTEM83, MELEK181, SEYBİLL ve ESMA için okunacak…
***ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ ***
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver Aminnn…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]DUA LİSTEMİZ
[/TD]
[TD="width: 360, bgcolor: transparent, colspan: 3"]08,02,2013 tarihine kadar tamamlanması gereken
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]NİCK
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]YASİNİ ŞERİF
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]ENBİYA SURESİNİN 89.AYETİ 100 ADET/YA VARİS 707ADET
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]NE İÇİN OKUYORUZ?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]DURU1616
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]BAHAR27
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ANTİKDENİZ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]TONDORA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SARDUNYA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ANTİSOCİAL
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ORLİC
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]OZAY37BARIŞ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ŞAŞKINANNE
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]HAYALOT
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MELEK04
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ESMACVS
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]AYŞE035
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]TURKUAZ8
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Hayırlı Eş&Hayırlı Evlilik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SEYYAN
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]E_M_A
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]CANDAN
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]Kalbindeki Dilediği İstediği Her şeyin Olması
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]RAİNSUN
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ECRİNN07/ASLI
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]DİLEK
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SEVİL61
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MUHAT
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ASBELOVE
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ECRİN23
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]NEKADARZOR
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SÜRPRİZ06/ELİF
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ESLEMLİVA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SSÖNMEZ
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]6 ADET 1 ADET OKUNDU
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]REYYAN1984/EDA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]KAYS
[/TD]

[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]KRIZANTEM83
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MELEK181
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]SEYBİLL
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]ESMA
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]6ADET
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]GURBETKIZ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MUTLULUK27
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]DERİNSUBERFU
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]A.SENA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]MERSERAYY
[/TD]

[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]VCK
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]Fazladan okumak isteyenler
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"]NOTLAR:
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"]246
ADET
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]4,000 adet enbiya suresinin 89.ayeti,
28,280 adet ya varis
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

arkadaşlar ben 6 yasini okudum allah kabuletsin inş dierlerinide bitirince yazarım

nasılsınız ..
ozledım sızlerı..
tedavıde olan arkadaşlarım ıns sızlerın ıyı haberlerınızı alacağız..bu ay guzel bı ay olaak ıns

canım bizde seni özledik nasıl gidiyor hamilelik
benim içimede güzel şeyler doğuyor şubat ayında topiğimizde hep halaylar çekilecek inşallah
günaydın kızlarrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
sanada günaydın canım başladın iğnelere

kızlar herkes iyidir umarım birazdan dr. gidicem hem kontrol hemde tedaviyi konuşmak için bakalım nasıl geçecek.hayırlı ise başlıyayım mart ayında inşallah rabbim yardımcımız olsun dua edin benim için öptüm hepinizi:54::54::54:

707 ya varisi de okudum diğerleni ema arkadaşım okumuştu

Son düzenleme:
nasılsınız ..
ozledım sızlerı..

İyiyiz hamdolsun canım siz nasılsınız :) Bizde seni özledik canım

günaydın kızlarrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Sana da günaydın canımmm

14lü Secde Ayetleri...Dilek için...

bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama 14lü secde ayetlerini sizinle paylaşmak istedim.ben denedim ve dileğim gerçekleşti inşallah dileği olan arkadaşların da dileklerini rabbim kabul eder...

bir kimse hüzün ve sıkıntıdan kurtulmak için secde ayetleri ile Allah'a yalvarmalıdır.bu secde ayetleri ile dilekte bulunmak çok makbuldür.Çünkü peygamber efendimiz (s.a.v) şöyle buyurdu:
"Ademoğlu secde ayetini okuyup da secde edince şeytan ağlayarak savuşur gider."

Bunun için ondört secde ayetini ayakta okuyup her birinden sonra hemen yatıp secde yaparsa cenab-ı Allah o kimseyi derdinden,ızdırabından kurtarır ve dileğini verir.Secde ayetleri okunduktan sonra Allahu Ekber diyerekk kıbleye karşı secdeye varılır.Secdede 3 defa : Subhane Rabbiyel ala denerek kalkılır.Ayağa kalkarken de : gufraneke rabbena ve ileykel masir denilmesi müstehaptır.

müstehap:dinin emretmediği halde sevap kazandıran davranış,hoş olan,sevilen demektir.

Ayetler:
1-İnnellezîne inde rabbike lâ yestekbirûne an ibadetihî ve yusebbihûnehu ve lehu yescudûn (Araf:206)
2-Ve lillâhi yescudu men fis semâvâti vel ardı tav’an ve kerhen ve zilâluhum bil guduvvi vel âsâl (ra'd:15)
3-Ve lillâhi yescudu mâ fîs semâvâti ve mâ fîl ardı min dâbbetin vel melâiketu ve hum lâ yestekbirûn(Nahl:49)
4-Kul âminû bihî ev lâ tu’minû, innellezîne ûtul ilme min kablihî izâ yutlâ aleyhim yahırrûne lil ezkâni succedâ(İsra:107)
5-Ulâikellezîne en’amallâhu aleyhim minen nebiyyîne min zurriyyeti âdeme ve mimmen hamelnâ mea nûhin ve min zurriyyeti ibrâhîme ve isrâîle ve mimmen hedeynâ vectebeynâ, izâ tutlâ aleyhim âyâtur rahmâni harrû succeden ve bukiyyâ (Meryem :58)
6-E lem tera ennallâhe yescudu lehu men fis semâvâti ve men fîl ardı veş şemsu vel kameru ven nucûmu vel cibâlu veş şeceru ved devabbu ve kesîrun minen nâs(nâsi), ve kesîrun hakka aleyhil azâb(azâbu), ve men yuhinillâhu fe mâ lehu min mukrim(mukrimin), innallâhe yef’alu mâ yeşâ’(yeşâu).(Hacc:18)
7-Ve izâ kîle lehumuscudû lir rahmâni kâlû ve mer rahmânu e nescudu li mâ te’murunâ ve zâdehum nufûrâ(nufûren) (Furkan:60)
8-Ellâ yescudû lillâhillezî yuhriculhab’e fîs semâvâti vel ardı ve ya’lemu mâ tuhfûne ve mâ tu’linûn(tu’linûne).(Neml :25)
9-İnnemâ yu’minu bi âyâtinellezîne izâ zukkirû bihâ harrû succeden ve sebbehû bi hamdi rabbihim ve hum lâ yestekbirûn(yestekbirûne).(Secde:15)
10-Kâle lekad zalemeke bi suâli na’cetike ilâ niâcih(niâcihî), ve inne kesîren minel huletâi le yebgî ba’duhum alâ ba’dın illellezîne âmenû ve amilûs sâlihâti ve kalîlun mâ hum, ve zanne dâvûdu ennemâ fetennâhu festagfere rabbehu ve harre râkian ve enâb(enâbe)(Sad:24)
11-Ve min âyâtihil leylu ven nehâru veş şemsu vel kamer(kameru), lâ tescudû liş şemsi ve lâ lil kameri vescudû lillâhillezî halakahunne in kuntum iyyâhu ta’budûn(ta’budûne)(Fussilet:37)
12-Fescudû lillâhi va’budû(Necm: 62)
13-Ve izâ kurıe aleyhimul kur’ânu lâ yescudûn(yescudûne).(İnşikak:21)
14-Kellâ, lâ tutı’hu vescud vakterib.(A'lak:19)

Paylaşım için Allah razı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah

benim içimede güzel şeyler doğuyor şubat ayında topiğimizde hep halaylar çekilecek inşallah

kızlar herkes iyidir umarım birazdan dr. gidicem hem kontrol hemde tedaviyi konuşmak için bakalım nasıl geçecek.hayırlı ise başlıyayım mart ayında inşallah rabbim yardımcımız olsun dua edin benim için öptüm hepinizi:54::54::54:

Hayırlı haberlerle gel canım dualarımız seninle Allah'a emanet ol:16:

Hayırlı haberlerle gel canım dualarımız seninle Allah'a emanet ol:16:

amin canım inşallah hayırlı yere yönlerdirsin rabbim sende Allah'a emanet ol canım
akşamada giremem internete ama yarın inşallah umutlu olarak tedavimin niyetine girdiğimi söylerim size yüreğim bi yandan başlamak istiyor bi yandan korkuyorum

canim gecmis olsun allah bidaha boyle seyler yesatmsin...gecenki tup bebkten emrion kalmadimi onu yapsan isin daha saglam olur he ay yikim cok zor...allah yardimcin olsun...insallah sorumla seni uzmemisimdir sen....kusura bakma canim ben bebeyin var sanmistim...ama meleyin var sende melek annesisin bu cok buyuk bir lutuf herkesede nasip olmaz

hayır canım olur mu öyle sen sorunca paylaşmak istedim burda yazmak paylaşmak rahatlatıyor insanı.evet hamdolsun bir melek gönderdi mevlamız dünyadaki kardeşlerini de gönderecek biliyorum sadece sabır hepimiz için.embriyom hiç kalmamıştı iki tanesi 5. Güne gelmişti onlarıda tedavide yerleştirdiler bakalım bundan sonrası ya nasip hayırlıs canım benim.ilgilendiğin için çok teşekkür ederim...

canım merhaba nasılsın
bence bı dra daha gıt bakalım3. Dr ne dıyecek..rabbım hayırlısını nasıp etsın ıns

Rabbım en yakın zamanda yavrunu nasıp etsın ıns

amin canımmmmm inşaallahh mevlam nasip edecek yeniden hyırlısıyla...
günaydın canımm...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16:

Sağol canım

rabbim hiç acı çekmeden hayırlısıyla girip iyi haberlerle gelmeni nasip etsin inşallah

canımmmm rabbim sabır versinnnnn seni cennette bekleyen bir meleğin var:16: Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbimmmmmmmm sabrının mükafatını nasip etsin sana tez zamanda:16:

canımm benim çok teşekkür ederim allah razı olsun inşaallah isteyen herkese en yakın zamanda nasip eder allah...

14lü secde ayetleri...dilek için...

Bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama 14lü secde ayetlerini sizinle paylaşmak istedim.ben denedim ve dileğim gerçekleşti inşallah dileği olan arkadaşların da dileklerini rabbim kabul eder...

Bir kimse hüzün ve sıkıntıdan kurtulmak için secde ayetleri ile allah'a yalvarmalıdır.bu secde ayetleri ile dilekte bulunmak çok makbuldür.çünkü peygamber efendimiz (s.a.v) şöyle buyurdu:
"ademoğlu secde ayetini okuyup da secde edince şeytan ağlayarak savuşur gider."

bunun için ondört secde ayetini ayakta okuyup her birinden sonra hemen yatıp secde yaparsa cenab-ı allah o kimseyi derdinden,ızdırabından kurtarır ve dileğini verir.secde ayetleri okunduktan sonra allahu ekber diyerekk kıbleye karşı secdeye varılır.secdede 3 defa : Subhane rabbiyel ala denerek kalkılır.ayağa kalkarken de : Gufraneke rabbena ve ileykel masir denilmesi müstehaptır.

Müstehap:dinin emretmediği halde sevap kazandıran davranış,hoş olan,sevilen demektir.

Ayetler:
1-innellezîne inde rabbike lâ yestekbirûne an ibadetihî ve yusebbihûnehu ve lehu yescudûn (araf:206)
2-ve lillâhi yescudu men fis semâvâti vel ardı tav’an ve kerhen ve zilâluhum bil guduvvi vel âsâl (ra'd:15)
3-ve lillâhi yescudu mâ fîs semâvâti ve mâ fîl ardı min dâbbetin vel melâiketu ve hum lâ yestekbirûn(nahl:49)
4-kul âminû bihî ev lâ tu’minû, innellezîne ûtul ilme min kablihî izâ yutlâ aleyhim yahırrûne lil ezkâni succedâ(isra:107)
5-ulâikellezîne en’amallâhu aleyhim minen nebiyyîne min zurriyyeti âdeme ve mimmen hamelnâ mea nûhin ve min zurriyyeti ibrâhîme ve isrâîle ve mimmen hedeynâ vectebeynâ, izâ tutlâ aleyhim âyâtur rahmâni harrû succeden ve bukiyyâ (meryem :58)
6-e lem tera ennallâhe yescudu lehu men fis semâvâti ve men fîl ardı veş şemsu vel kameru ven nucûmu vel cibâlu veş şeceru ved devabbu ve kesîrun minen nâs(nâsi), ve kesîrun hakka aleyhil azâb(azâbu), ve men yuhinillâhu fe mâ lehu min mukrim(mukrimin), innallâhe yef’alu mâ yeşâ’(yeşâu).(hacc:18)
7-ve izâ kîle lehumuscudû lir rahmâni kâlû ve mer rahmânu e nescudu li mâ te’murunâ ve zâdehum nufûrâ(nufûren) (furkan:60)
8-ellâ yescudû lillâhillezî yuhriculhab’e fîs semâvâti vel ardı ve ya’lemu mâ tuhfûne ve mâ tu’linûn(tu’linûne).(neml :25)
9-innemâ yu’minu bi âyâtinellezîne izâ zukkirû bihâ harrû succeden ve sebbehû bi hamdi rabbihim ve hum lâ yestekbirûn(yestekbirûne).(secde:15)
10-kâle lekad zalemeke bi suâli na’cetike ilâ niâcih(niâcihî), ve inne kesîren minel huletâi le yebgî ba’duhum alâ ba’dın illellezîne âmenû ve amilûs sâlihâti ve kalîlun mâ hum, ve zanne dâvûdu ennemâ fetennâhu festagfere rabbehu ve harre râkian ve enâb(enâbe)(sad:24)
11-ve min âyâtihil leylu ven nehâru veş şemsu vel kamer(kameru), lâ tescudû liş şemsi ve lâ lil kameri vescudû lillâhillezî halakahunne in kuntum iyyâhu ta’budûn(ta’budûne)(fussilet:37)
12-fescudû lillâhi va’budû(necm: 62)
13-ve izâ kurıe aleyhimul kur’ânu lâ yescudûn(yescudûne).(inşikak:21)
14-kellâ, lâ tutı’hu vescud vakterib.(a'lak:19)

paylaşım için çok teşekkürler canımm..

kızlar herkes iyidir umarım birazdan dr. Gidicem hem kontrol hemde tedaviyi konuşmak için bakalım nasıl geçecek.hayırlı ise başlıyayım mart ayında inşallah rabbim yardımcımız olsun dua edin benim için öptüm hepinizi:54::54::54:

allah tedavinde güzel sonuçlar almanı nasip etsin canım.yar ve yardımcın olssun...

Bu arada emacımmm ve arkadaşlarr hepinize günaydınn,gönlünüzdeki ömrünüzde olsun inşaallah...

Çevre baskısı hangimizde yok ki canım Rabbim onların hepsine bir uğraş versin de bizi unutsunlar inşallah:34:
İnşallah bebişlerimize kavuşuruz tez zamanda ama bazen öyle karamsarlığa kapılıyorum ki sonra kendime gelip Rabbime dua ediyorum beni affet diye
O dr.lar var ya öyle kötü dr.lar var ki bir tanıdığımında rahmi küçüktü tüp yaptılar meğerse iltihap varmış o dönemde tüplerde hamile kaldı ama iltihaptan dolayı hem bebek gitti hemde rahim yapıştı ondan sonra da hamile kalamadı zaten bir daha hep bu dr. hatalarından inşallah senin tedavin güzel sonuçlanır inşallah canım stres baş düşmanımız o yüzden stres yapmamak gerek ama sen dönde önce kendine bak diyeceksin bana şu an regl olmak üzereyim kötü psikolojisi üzerimde her an ağlama pozisyonundayım Rabbim bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhh:16:

gerçekten durumumuzdan istifa ediyorlar ben tüp bebeğin sakıncalarını bi anlayabilsem patlar çatlar die kisti aldılar şimdide tüp bebk olassan bebek olmaz diolar kendilerinede gerçekten mecbur kılıolar

herkese selam...
insallah sorun çikmaz.

Canım bende ank.sayım iki tane doktorrum var biri Fırat Ortaç tek geçerim muhteşem bir hocadır diğeride fatih ünv. Yüksel Onaran ancak bi kaç aydı gitmeyi planladığım bi doktor var bide ona görünmek istiyorum Ankara Tüp Bebekte Cem Akarsu çok iyi diolar bi kere de onunla görüşecem doktorlarımın ikisinden de çok çok memnunum heleki yüksel hanım çok iyi motive eder kaçır bir doktor :))) tavsiye ederim
neden canım memnun değilmisin?? bende doktor arıyorum kime gitsem kiii.....şaşırdım kaldım.. oyüzden bende yardımcı olamıyorum bu konuda kimseye...ankaradaki ilk doktorum lütfü önderoğluna gittim o da özel baktı olmuyor tüp yaptırın dedi...hrs ye başladık testlerimi orda yaptığım için şansımıza dedik ordada tarık beye gittim ama ben memnun kalmadım.....

kızlar bu gidişle biz doktorlarda tanışaz herall kim bilirr..aynı doktora başlarız belki...:1:

Elifcimmmmm bide Fırat Ortaça yada Cem Akarsuya gitsene çok iyi diyolarrr hatta Yüksel hanıma da olabilir çok memnun kalırsın ewetttt belkide doktorda karşılaşırız ben gelecek aya Cem Akarsuya gitmeyi planlıyorum aynı güne alalım randevumuzu :)))
Canımmm arkadaşın ve senn için toplam da 2 yasin okudum Allah kabul eder inşallah tedaviniz kolay ve sonucu güzel olur inşallahhhhh

Kızlarrrr özledimmmmm sizleri :16::16::16::16: nasılsınız?
Bu arada bahar2142 seni de gelecek hafta listeye eklicem istersen bu haftaki listeye de yardım edebilirsin canım aramıza hoşgeldinnn

gerçekten durumumuzdan istifa ediyorlar ben tüp bebeğin sakıncalarını bi anlayabilsem patlar çatlar die kisti aldılar şimdide tüp bebk olassan bebek olmaz diolar kendilerinede gerçekten mecbur kılıolar

canım benim çok zorlu bir süreç hem maddi hem manevi aynen katııyorum acaba başka yollarla olmaz mı diye düşünmüyorlar işin ticaret kısmı onlar için önemli benim senin duyguların çektiğin acılar döktüğün gözyaşları hiç önemli değil ki tamam gerçekten işlerini iyi yapan düzgün dr.lar var ama kimimiz onları bulana kadar bi servet harcıyor kimimiz hiç bulamıyor bize de herkesten saklı gizli yeri gelince eşinden bile bi odada oturup ağlamak kalıyor:14::14::14:

hemde nasıl canımmm kolay gelsin sana keşke bende evde olsam da ev işi yapsam yaaaaa:14:
Anlıyorum canım seni olsun tatilinde yaparsın temizliğini,bende işe başlasamda işte olsam :1:
hanımlar merhaba bi süre giremedim ve 2 gün daha giremeyebilirim. dua sırasında bende vardım. okuyan okuyamayan herkese çooooooooooooooooooook teşekkür ediyorum. dualarınızın kabul olduğuna gökteki güneş kadar inancım var. asbecim geçmiş olsun bu arada. nekadarzor canım tedavin hayırlı olsun:) bahar... hoşgeldin aramıza. ema gene hızlıca okumuşsun duaları:)antikdeniz ayın 6sına az kalşdı ceviz yiycektik hani:D
hepinizi çok öpüyorum. rabbime emanetsiniz.
merhaba canım nasılsın:3:
6 yasin.. 100 enbiya ayeti,,,707 ya varis okudum allah kabul etsin..
Allah kabul etsin:16:
evet kesinlikle onunla aramizda baska bi bag var..az once burdaydi beni gormeye gelmisler ennesiyle...yanimda yatti oputuk koklastik...

bencede kesilikle full-time calismada...garibim girecek zamaanida yok...muhaaaat kiz arada nafes alin canimm...
Ne güzel aranızda kuvvetli bir bağ olmuş.hasret gidermişsiniz Allah bozmasın:nazar::16:
herkese selam...
insallah sorun çikmaz.

gönlünü ferah tut stres yapma biliyorsun bu dönem çok hassas bir dönem. 4 sene çocuğum olmadi. 2 kez 11 haftalik karnimda öldü, bir de 5 haftalik düşük yaptim. ilkinde eltimle ayni anda hamile kalmiştik, o doğurdu, benimki dediğim gibi karnimda öldü. sonra 2 sene tekrar hamile kalmaya uğraştim, sonra ilaçlar kist yapti. kistleri ögrenince bütün umudum kirildi bir gece yatsidan sonra Allahim eğer çocuk sahibi olmama izin vermeyeceksen nolur içimdeki bu çocuk sevgisini benden al, bana dayanma gücü ver dedim bir taraftan da hiçkira hiçkira ağliyorum, secdeye kapandim,ama nasil bir ağlama anlatamam, 15-20 dakika öyle secdede ağladim, içim geçmiş. secdeden kalkarken Allahim isyanim sana değil beni affet diye yalvariyorum bir taraftan. rabbim o ay kistlerle beraber kizimi verdi bana, yani diyecegim şu ki hepimizin dip noktasi oluyor, hepimiz ayni şeyleri yaşiyoruz, şeytanin işi bu zaten, vesvese... ama inançli insanlariz, bunlari atlaticaz inşallah...
Allah yardımcın olsun canım inşllh iyi geçer hsg.Allah bizden yalvarıp dua etmemizi bekliyor canım.Allah o içtenlikle ettiğin duanı kabul eder inşallah:16:
canmm yani bekarken üzüldüğüm herşeyin ne kdar saçma olduğu gördüm inş yaa kürler sabitlemiyormuş düşüo tekrar yükselio ve yükselince devamı geliyormuş kendimiş suçluyorum ameliyat olmadan hamile kalıp doğumda aldırıolarmış bu şekidle hamile kalan varmı? dua listenize benide ekleyin inş canmm yeni yeni keşvettim okuyayım baklım rabbim herşeyde bi hayr vermiştir dimi:((

canmm yaa ben,de listeye alın bende okuyayım banada dua edin inş bir an önce hamile kalmalıymışım 4 aya kadar rezevlerim dahada azalıcakmış bu ay tüp bebeğe başlıycaz dua edin inş hemen tutar ilkte hemen tutarmı acaba şimdiden ALLAH razı olsun
canım tabiki listemize katılabilirsin.Allah yarrdımcın olsun.inşllah rezervelerin azalmaz meleğine kavuşursun.doktormu ssöyledi sana bunları.Allah yardımcınız olsun:16:
bu cuma bende rahim filmi çektircem bende rüyalarımdasabaha kadr hastanede oluyorum inş kolay geçer ve hiç bi sorun olmaz inşaallah
Allah yardımcın olsun inşllh iyi geçer:16:

ALLAH yardımcın olsun canım bendede pko var.bu hastalık genetik tam bir tedavisi yok dediğin gibi kilo verilmesi gerekiyor.ama bir okadarda zor oluyor.Allah bizlerede evlat nasip eder inşallah:16:hayırlısı olsun umarım tedavin olumlu geçer:16::34:
akılları fikirleri para olmuş Allah korkusu olan biri bunu yapmaz:31::19:Allah vicdan versin:20:
canım merhaba nasılsın
bence bı dra daha gıt bakalım3. dr ne dıyecek..rabbım hayırlısını nasıp etsın ıns

canım ısın hayırlı olsun ıns.
o aıle o kadar sanslı kı yavruları senın gıbı bırının emanetınde olacak..ne mutlu onlara

canım çok gecmıs olsun .umarım su an daha ıyısındır

canım allah yardımcın olsun ınş

hoşgeldın canım .. hafta da 6 arkadasa yasını serıf- ya varıs-enbıya suresı 89.ayetı okuyoruz..
arkadasımız lısteye ekler ıns

rabbım en yakın zamanda yavrunu nasıp etsın ıns
Canım benim Allah razı olsun güzel düşüncen için,bebekleri çok seviyorum:16::emir_bebek:
nasılsınız ..
ozledım sızlerızı ol..
A.s canım sende özlettin kendini nasılsın iyimisin :16::3:
Günaydın :3:

Canım Allah kabul etsin nasılsın hadi hayırlısı olsun umarım iyi geçer görüşmen inşallh:16::34::10:

Back
X