• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

mrb arkadaşlar uzun aralıklarla giremıyorum takip edemıyorum
tedavı için mart gibi işden ayrılıcam bu yüzdende çok yogunum malesef arada ugrarım inş.
fakat şimdilik okumalarada yetısemiyorum bu haftakı listeden sonra benı okumalara dahıl etmeyin olurmu. giremıyorum cunku
bı süreliğine inşallah geri dönecegim sahalara :))
kalbim hep sizinle ve hep dualarımdasınız. beni unutmayın haaa :) imkan buldukca gelmeye calışacağım :16:
listeyı güncellermisiniz.

canım merhaba bellı bı zaman gorusemeyeceğımız ıcın gercekten uzuldum ama hakkında hayırlısı ıns..
ıns hayırlı haberlerınle donersın bızlere
bu haftakı duaların 6 yasın 707 ya varıs 100 enbıya suresı 89. ayet

mrb arkadaşlar uzun aralıklarla giremıyorum takip edemıyorum
tedavı için mart gibi işden ayrılıcam bu yüzdende çok yogunum malesef arada ugrarım inş.
fakat şimdilik okumalarada yetısemiyorum bu haftakı listeden sonra benı okumalara dahıl etmeyin olurmu. giremıyorum cunku
bı süreliğine inşallah geri dönecegim sahalara :))
kalbim hep sizinle ve hep dualarımdasınız. beni unutmayın haaa :) imkan buldukca gelmeye calışacağım :16:
listeyı güncellermisiniz.

merhaba canım nasılsın
hakkında hayırlsı olsun ama arada uğra haberini ver bize olurmu dualarımız seninle canım

kızlar günaydın
ayşecim hayırlı haberlerle gel canım heyecandan randevu saatleride karıştı herhalde:1::1:
bende dün dr.gidicem demiştim ya gittim muayenemi oldum haftaya tekrar gidicem rahim kalınlığıma falan bakılacak sanırım başlıyorum tedaviye rabbim hayırlı eylesin haftaya dahada netleşir ama kızlar sanki içime dr. çıkınca kızım olacakmış gibi doğdu

kızlar günaydın
ayşecim hayırlı haberlerle gel canım heyecandan randevu saatleride karıştı herhalde:1::1:
bende dün dr.gidicem demiştim ya gittim muayenemi oldum haftaya tekrar gidicem rahim kalınlığıma falan bakılacak sanırım başlıyorum tedaviye rabbim hayırlı eylesin haftaya dahada netleşir ama kızlar sanki içime dr. çıkınca kızım olacakmış gibi doğdu

gunaydın canım şükür kavusturana yaaa:54:
aynen çok merak edıyorum bebısın durumunu hayırlısı ıns..
canım ben umutluyum ıns bebıs bu defa gelecek..
rabbım burdakı tum arkadaslarla bırlıkte sana da nasıp etsın ıns
canım bızde esımle bebısten bahsedınce hep oğlan dıyoruz tabıkı sağlıklı olsunda kız erkek farketmıyo..

aman canim dikkat et kendine...guclu tatlim deprosyon felan Allah korusun....dua et bol bol canim Allah a sigin canimbenim

kizzz sen nerelerdesin...canim benim seytan size musallat olmak icin kv ni kullaniyor,sen nasil sevindirirsin iblisi,canim lutfen uzatmazmisin,esin isten gelince onu bi kucakla seytanin kahr oldugunu dununce daha bi candan kucaklarsin...hem adam pisman olmus caniiiiiim pasta felan yaptirmis ugrasmis o kadar yapmacik olsa niye yapsin hic yapmaz....sen biraz sinirliydinde ondan sana oyle geldi...ben sinirlenince olduresim geliyor sonra istigfar ediyorum...reyyanin yazisinda varya..GORMEYINCE GORESIN,GORUNCE OLDURESIN GELIYORSA ISTE O KOCANDIR...benim cok hosuma gitti

Evet canım bende acaip rahatsız oluyorum bu durumdan dün oturdum dua ettim tesbihler çektim Rabbim yardım edecek

gerçekten eşimin işinden dolayı küçük bi yerdeyiz memlekete gelip araştırıyorum onun bile konusunu açtırmıyor bilmiyorum artık tek bzim sorunumz heralde daha kendi bile görünmedi doktora her seferinde bahane uyduruo :P bişey çıkmaz umarım:( kendi ailemden tüp bebek masrafını üstlenmelerini istedim ama ilkinde tutmassa ikincisine nasıl ikna ederim bilmiyorum bide bu tüp bebek menepoza sokuomuş yada özürlü bebek ihtimalini artırıyormuş doğrumu?kür falan aldım mustafa eraslandan ama güvenemiyorum kullanamadım napmalıyım bilemiyorum inş canm RABBİM kimseyi evlatsız bırakmasın

Canım rapor alabiliyormusun bilmiyorum ama raporu dene önce şartlara uyuyor musun diye ben menepozu ilk defa senden duydum canım tüp bebek tedavisi sırasında bildiğim kadarıyla senin daha sağlıklı yumurtalar üretebilmen ve embriyonun tutunabilmesi için sana hormon takviyesi yapılıyor ve bebeğinde bir çok testten geçirirlerek sana transfer ediliyor ve tüp yapılmadan önce sende eşinde bir çok testten geçiyorsunuz ne var ne yok araştırılıyor sen panik yapma en önemlisi o korkma açıkçası o kürleri bende duydum ama internetten çok olumlu yorum okumadığım için almadım onun yerine doğal gıda takviyeleri ve doğal kürleri macunları denemeyi tercih ediyorum ne kadar bitkisel deselerde bana nedense iyi gelmiyor tabi senin kararın güzelim önce sakin ol ve emin adımlarla ilerle eşinde bir problem var mı bakıldı mı canımcım
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnnnn Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere ve tüm isteyenlere:16:

canım merhaba bellı bı zaman gorusemeyeceğımız ıcın gercekten uzuldum ama hakkında hayırlısı ıns..
ıns hayırlı haberlerınle donersın bızlere
bu haftakı duaların 6 yasın 707 ya varıs 100 enbıya suresı 89. ayet

merhaba canım nasılsın
hakkında hayırlsı olsun ama arada uğra haberini ver bize olurmu dualarımız seninle canım

teşekkür ederım kızlar
tamamen kopmuş deilim elbette ugrarım arada daha 1 ay var cıkmama cıktıktan sonrada arada gelir yazarım size . okuyamam duaları dıye listeden cıkayım dedim vebal almayım :)
inşallah hepimiz bebeklerniriz benimde dualarım sizinle
hepinizi cok sevıyorum.hakkınızı helal edin inş. :)

teşekkür ederım kızlar
tamamen kopmuş deilim elbette ugrarım arada daha 1 ay var cıkmama cıktıktan sonrada arada gelir yazarım size . okuyamam duaları dıye listeden cıkayım dedim vebal almayım :)
inşallah hepimiz bebeklerniriz benimde dualarım sizinle
hepinizi cok sevıyorum.hakkınızı helal edin inş. :)

benden yana helal olsun canım sende helal et inşallah herşey hayırlsısı ile gönlündeki gibi olsun

gunaydın canım şükür kavusturana yaaa:54:
aynen çok merak edıyorum bebısın durumunu hayırlısı ıns..
canım ben umutluyum ıns bebıs bu defa gelecek..
rabbım burdakı tum arkadaslarla bırlıkte sana da nasıp etsın ıns
canım bızde esımle bebısten bahsedınce hep oğlan dıyoruz tabıkı sağlıklı olsunda kız erkek farketmıyo..

inşallah canım hakkımızda hayırlsı olsun

selam kızlar nasılsınız:54::54::54:
a.selam caniim iyiz sen nasilsin...son surum ne esin le..umarim iyidir
a.slm canım sukur ben ıyıyım sen nasılsın..
bugunde topıkte kımsecıkler yokkkk:14::14::14::14:

bende geldim canim...gerci bu aralar pek ciktigimda soylenemez...bugun kontrolun varmis guzel olsun hersey yolunda gitsin insallah

[QUOE=nekadarzor;28676367]kizzz ayy ne guzel ruyayimis vallahaa...ben yokmuydum tabloda ayyy bende o tablada olmak istiyorum...lutfen bugun benide o tabloda gogurmusunn....gor uuulllleeeeeennnnn:1::1::1::1:[/QUOTE]

Ayy Insallah canim seninde olacak belirti falan varmi hic ben felaket acikmistim ilk hafta

kızlar günaydın

Gunaydin canim insallah kalbine dogan gibi olur hayirlisiyla

evet acikiyorum ama fazla yememye gayret ediyorum bol su iciyorum...bide hep yatiyorum hareket yok yani.e bide ye ye kilolari dusunemiyorum,insallah tutunur bebisim ama olmazsa bide kiloyla daha cok bunalima girerim....bebis tutmazsa zaten bi bunalim geciririm o cok belli bari kilom az olsun diye yemiyorum

a.selam caniim iyiz sen nasilsin...son surum ne esin le..umarim iyidir

bende geldim canim...gerci bu aralar pek ciktigimda soylenemez...bugun kontrolun varmis guzel olsun hersey yolunda gitsin insallah

amın allah razı olsun canım b u duaya gercekten ıhtıyacım var ıcımde anlam veremedıgım bı sıkıntı var
bu arada sen nasılsın..
kendını yorma ve moralını bozma hep olumlun seyler dusun ıns ..
olacak bu defa

evet acikiyorum ama fazla yememye gayret ediyorum bol su iciyorum...bide hep yatiyorum hareket yok yani.e bide ye ye kilolari dusunemiyorum,insallah tutunur bebisim ama olmazsa bide kiloyla daha cok bunalima girerim....bebis tutmazsa zaten bi bunalim geciririm o cok belli bari kilom az olsun diye yemiyorum

salepte iç canım.. ıns bebıs senı bırakmayacak

a.slm canım sukur ben ıyıyım sen nasılsın..
bugunde topıkte kımsecıkler yokkkk:14::14::14::14:

canım merhabaaa yazının başını okudum ama aralarını okuyamadım malumm baya bi sayfa olmuş.. :))

nasıl hamile kaldın doğal mı bişimi kullandın yoksa tedavi mi görüdn sorabilirmiyim?

Back
X