geçmiş olsun canım zor günler geçirmişsiniz.allah yardımcınız olsun.akrabalarınızın aklı başındamı ne demek o öyle ölüm ???allah'ın verdiği canı allah alır.sevdiğine kaçmışsa düğün dernek yaparlar iş tatlıya bağlanır.akrabalarınızı karıştırmayın bence.inşallah bundan sonraki hayatlarında mutlu olurlar.
Kızlar ben evde değildim kayınvaldemlerde kaldık.yurt dışından eşimin akrabası geldi.birde adet olduğum için okuyamadım.şuan yasini şeriften 3 adet okuyabilirm.kimin adına okunucaksa biri bana açıklayabilirmi?:44:
Inşallah dualarımız kabul olurda bebeğin seninle olur
Inşallah canım aminnn
Herkese selam ben 100 tane ayetel-kürsüyü okudum
2 tane yasini okudum bugün opu işlemim vardı
2 tanesinide yarın okurum allah kısmet ederse
Rica ederim canım Allah mesut etsin umarım zamanla kırgınlıklarda biter iyi olursunuzcanım sağol iilgin ve yakınlığın için.. Ailem barıştı ama kırgınlar tabiki.. Bu hafta düğünü var rabbim mutlu etsin huzur geçim kolaylığı versin inşallah
Canım sen 3 taneyi ruveyda ve blowhole için oku.. çünkü su ana kadar okumayan çok kişi var bana öyle geliyoki toplayamayacağız .. Yarın yanılırım inşallah
Cnm il disandaydik yeni geldik yarin yasinleri okuycam insallah.eksik var mi fazla takip edemedim bi de sana zahmet isim soyisimleri alayim
Rica ederim canım Allah mesut etsin umarım zamanla kırgınlıklarda biter iyi olursunuz
Tamam canım okuyacağım şimdi.Allah kabul etsin dualarımızı
Yarın akşama kadar yasini şerifleri okmuş olursanız çok sevinirim.. Eğer okuyamayacaklar varsa biz diğer arkadaşlarla tamamlarız..mesajlarınızı bekliyorum
canım benim regl bugün bitiyor.henüz okuyamadım.biterse bu akşam yoksa yarın okuyacağım.
Yarın yasin bağışlamam duası yapılacak ve eksik çok.. Sizden ricam aramızda paylaşalım yasinleri
Yarın yasin bağışlamam duası yapılacak ve eksik çok.. Sizden ricam aramızda paylaşalım yasinleri
canım ben aksama bıtırecektım..sımdı mı olması lazım
bu akşam 2 tane okuyabilirim ayşe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?