• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

siz benim gıcımamı yapıyosunuz bakim. daha bi tane bile benim ilden birini bulamadım yaw buluşmak şöyle dursun artık. amaa kıskanıyorum:(
Muhatcığım sen nerdendin canım unutuyorum kusuruma bakmayın:17::44:Canım kendini yalnız hissetme bizler burdayız:29:İnşallah çıkar arkadaşlarda sizde buluşursunuz:10:Oda olmazsa kolayı var canım, taşın sende Bursaya :1::34::10:
Bende 150 tane alayım canım.Zaman kısıtlı yoksa daha fazla alırdım inan.Rabbim şifa versin inşallah

İnşallah canım bende beklerim burada bir eviniz olduğunu unutmayın :)

Sağol canım benim inşallah:16:

siz benim gıcımamı yapıyosunuz bakim. daha bi tane bile benim ilden birini bulamadım yaw buluşmak şöyle dursun artık. amaa kıskanıyorum:(

keşke hepimizin görüşme imkanı olsa hepinizi ayrı ayrı tanımayı çok isterim.olsun belki ortada biryerde buluşuruz kimbilir:116:

iyi akşamlar canım hoşgeldin
canım mesajını aldım senin adına çok üzüldüm tabi herşeyin hayırlısı
gitmek şifa bulmakta bence kader işi hakkımızda hayırlısı olsun:16::16:

ahh hiç deme canım çok heveslenmiştim bende sonradan onada hak verdimmm aslındaa..hayırlısı dediğin gibi canımm herşey nasip kısmett..hayırlısı olsun canım sende ne var ne yokk..
benim eşime doktor iğne verdi ısrarlarımıza dayanamadı iğnelerimiz aldıkkk biz onlara bakıyoruz onlar bize henüz kullanıp kullanmamakda kararsızın.klomen kullanıyordu eşim fsh 1.58 20 günde 3 ,58 çıkmışş inşş iyidirr 2 gündr karaa karaa düşünüyorum

eşimde artık bu ay gidelim diyorr tüp bebek merkezinee çok heyecanlıyımmm benimm henüz hiç bir tahlilimm yokk..

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?
İyi akşamlar canım hoşgeldin teşekkürler sen nasılsın:3:
ay inş canım ya kimbilir bebişi gezdirmeye gelirsiniz belki :emir_bebek::emir_bebek:hepimiz birgün bebişlerimizle buluşsak ne güzel olurdu dimi?hayal bu ya:97:
Hayal dediğin şey belkide başucun kadar yakındır bellimi olur.Allah istedikten sonra herşey olur:16:.Bizlere hayal gibi gelen şeyler bir bakmışsızki içindeyiz:1::34:
İyiyim hamdolsun canım sen nasılsın

Ah seyyanım hayali bile ne kadar güzel.İnşallah o günlerde gelir canım
İnşallah gönül isterki hepimiz birbirimizi görelim bebeklerimizle birlikte:16::49:
keşke hepimizin görüşme imkanı olsa hepinizi ayrı ayrı tanımayı çok isterim.olsun belki ortada biryerde buluşuruz kimbilir:116:
İnşallah bellimi olur:34:

Muhatcığım sen nerdendin canım unutuyorum kusuruma bakmayın:17::44:Canım kendini yalnız hissetme bizler burdayız:29:İnşallah çıkar arkadaşlarda sizde buluşursunuz:10:Oda olmazsa kolayı var canım, taşın sende Bursaya :1::34::10:

canım anadolunun bağrındayım ben:D
Sağol canım benim inşallah:16:

biz zten buluşacağız. birbirimize hakkımız geçti. ahirette hep birlikte haşr olacağız. ve eminimki o esnada çok sevabımız geçecek birbirimize.hanımlar ben gidiyorum. tefriciyemi bitirmem gerek. aeo
seyyan bu arada EMA mutluluk için okumuş.eksiğim,z daha az. ecrinin gözünden kaçarsa hatırlatırsın diye dsöyleyeyim dedim.
vck yarın sana msj atarım özelden.
nekadarzor, bi olumsuz msj daha atarsan döverim kız seni:S
sönmez, nerdesin , meraktayız
ayşe035 bebişin 6 gr. olmuş nohut kadar ne güzel ya:)
bahar27, işin gözümden kaçmış hayırlı olsun, darısını kendi bebeğine olsun
antikdeniz, hayır mı bu ara hep geç geliyon:)

ahh hiç deme canım çok heveslenmiştim bende sonradan onada hak verdimmm aslındaa..hayırlısı dediğin gibi canımm herşey nasip kısmett..hayırlısı olsun canım sende ne var ne yokk..
benim eşime doktor iğne verdi ısrarlarımıza dayanamadı iğnelerimiz aldıkkk biz onlara bakıyoruz onlar bize henüz kullanıp kullanmamakda kararsızın.klomen kullanıyordu eşim fsh 1.58 20 günde 3 ,58 çıkmışş inşş iyidirr 2 gündr karaa karaa düşünüyorum

eşimde artık bu ay gidelim diyorr tüp bebek merkezinee çok heyecanlıyımmm benimm henüz hiç bir tahlilimm yokk..

Hayırlısı olsun canım üzülme.Gidin bir öngörüşmeye inşallah olumlu güzel haberle dönersiniz:16:.Bizde aşılama 1 defa yaptırdıktan sonra tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyoruz zamanı gelince:31::10:

biz zten buluşacağız. birbirimize hakkımız geçti. ahirette hep birlikte haşr olacağız. ve eminimki o esnada çok sevabımız geçecek birbirimize.hanımlar ben gidiyorum. tefriciyemi bitirmem gerek. aeo
seyyan bu arada EMA mutluluk için okumuş.eksiğim,z daha az. ecrinin gözünden kaçarsa hatırlatırsın diye dsöyleyeyim dedim.

hee bacımmm anca elime geciyor bilgisayarrr :))))))gündüleri sık sıkk bakıyorum hafta sonları ama kimsecikler yokk

sen de Allaha emanet ol canım.ecrine hatırlatırım.sağol canım.hadi hayırlı geceler.

Haklısın canım Allah nasip ederde inşallah buluşturur bizleri:16:Önemli olan ahirette olmak:16:Çok teşekkür ederim aminn inşallah hepimize olsun:16::49:
İyi akşamlar canım hoşgeldin teşekkürler sen nasılsın:3:

hoşbulduk canımm sen nasılsın işe ne zaman başlıyorsun bebişi sevmişsinn Allah utandrımasın canım hayırlı olsun

Teşekkür ederim canım bende iyiyim sizlerle konuşup dertleşince dahada iyi oluyorum:16::29:Allah razı olsun aminn inşallah cümlemizi:16:

hayırlısı canım olsun bizde geçen sen istanbuldan balıkesire ziyarete gitmiştik 5 senedir görümcem gidin diye tutturmuştu gitmek yeni kısmet oldu
canım demek iğne aldınız inşallah eşine şifa olur ve bebişine kavuşmana sebep olur Rabbim yardımcınız olsun her işiniz rast gitsin inşallah:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek:

vck, kaysla benim dediğim yer aynı yer değil.10 dk olayından dolayı kaysa msj da bırakamadım antikdeniz kaysa özelden msj atar mısın antepteki yerin adını. köyün adını yazman kafi.umarım okur burayı kays

arkadaşlar bugünlerde benim böle içimm daralıyorr önerebileceğinizz bir dua varmı ..ne yapim sizcee birdee bana böle cesaret gelsinn istiyorumm hayırlısıylaa başlamak istiyorum en azından bir adım atmam lazımmm ama bir türlü cesaret edemiyorum bunun içinnn dee bir duaa varsa...ayrıyeten sabır için bir duaa çok şey istiyorum biliyorum ama çokkkkk duaaaa etmekkk istiyorummmmm çokk sanki bugünlerde tembelleştimm

arkadaşlar bugünlerde benim böle içimm daralıyorr önerebileceğinizz bir dua varmı ..ne yapim sizcee birdee bana böle cesaret gelsinn istiyorumm hayırlısıylaa başlamak istiyorum en azından bir adım atmam lazımmm ama bir türlü cesaret edemiyorum bunun içinnn dee bir duaa varsa...ayrıyeten sabır için bir duaa çok şey istiyorum biliyorum ama çokkkkk duaaaa etmekkk istiyorummmmm çokk sanki bugünlerde tembelleştimm

Canım sıkma canını bu vesvese halleri hemen hemen hepimizde oluyordur.İnşirah ve Duhan surelerini okurken hem duygulanırım hemde rahatlarım tavsiye ederim.Birde Ya Nafi 202 defa,El Fettah içinden ne kadar gelirse çek.Abdestliyken yolda olsun evde olsun ayetl kürsi,felak,nas,ihlas surelerini okuyabilirsin.

ecrincim en son 26 yasin eksik diye yayınlamışsın.mutluluk arkadaşın yerine ema okumuş 6 yasin.derinsuberfu eksikler için okumuş 2 yasin.sardunyada okumuş 6 yasin.12 yasin kalıyor.orlic de okumuş galiba muhat söylediydi.hatırlatayım dedim.sen kontrol eder hesaplar eksikleri yazarsın.tamamlarız allahın izniyle yeni listeye geçeriz.

Back
X