Selam kızlar nasılsınız...giremedim misafirim vardı....
hamiş haberleri var mı?.......
a.s. canım bildiğim kadarıyla hamiş haberi yok sen nasılsın...
Hayırlı akşamlar kızlar sayfalar yine dolmuş maşallah nasılsınız herkes iyidir inşallah
kizlaaar canim cok skildi..kedi icin kadina mail atmistim...niye istuyosun kedi dedi..bende dedim ben turk kadiniyim,cocugumuz yok olmuyor,onu cocuk gibi seveceyim,mesafede uzak deyil gelip gorebilirsin dedim...telefonnumarami biraktim..yok daha kadin ne aradi ne mail attim turk oldugumu duyunca mi boyle yapti bilmiyorum...az once internette kedi vereceyi siteden baktim.verildi yazmis,yani baskasina vermis...haberde vermedi hic cok uzuldum,bende tekrar mail attimki dedim saatlerdir senden haber bekledim,ama haber vermedin simdi verildigini gordum,keske haber verseydin yazdim....birseyi cok istersem olmuyo bi kez daha anladim
üzülme canım rabbim kuzucuğuna kavuştursun inşallah...nasip değilmiş...
Kızlar gecenin bu saatinde ne oldu hortladınmı diceksiniz

Ama inanın heyecandan gözüme uyku girmiyor.Korkuyorum bebeğe ters birşey olacak diye.Bugün kayınvaldemlerle alışverişteydik.Yapacak çok iş var.Ben strese girdim ne olacak nasıl olucak diye

.Arkadaşlarım sağolsun destek olsalarda içimdeki o heyecan endişe geçmiyor

.İnşallah Allah'tan dileğim bebeğin sağlıklı ve sağ olarak sorunsuz bir şekilde dünyaya gelmesi.Ters bir durum olursa çok üzülürüm.Dualarınızı eksik etmeyin.Pazartesi günü doktor randevusu var.Allah'a emanet olun,iyigeceler

Allah kısa sürede hayırlısını güzelini yaşatsın sizlerede
inşallah canım allah yardımcınn olsun..herşey gönlünce olsun...takma kafanı sen hazırlıklarını tamamla...
a.s. canım bizler iyi sen nasılsın....haftasonu kocayla gezdik yorgunluktan topik açamadım... tedavin hayırlı olsun inşallahhh ..iyi haberlerini alıırız canım..
selammm kızlarr nasılsınıxz???
ben artık bu tempodan yorulup hakettiğim molayı almaya devam ettim.geri vitesi taktım şu an bakalım önümzdeki zaman neler gösterecekk biraz molaa:):)siz neler yapıyorsunuzz???
a.s. canım iyi şükür sen nasılsın....ne olsun bende kırmızılarımı bekliyorum....inşallah topikçe hamiş oluruuz...o günleride görmek nasip olur..
Canlarım naber,vaktim yok fazla,memlekete gidicez birazdan
Birkaç gün görüşemicez,belki dahada fazla Allah bilir 
Ziyaretçi olarak gördüm hep yazdıklarınızı.
Seyyanım özellikle beni ağlattın.Ayılırken benimde ismimi hatırlamışsınya,inan ağladım okuyunca...Rabbim benden önce nasip et arkadaşıma dedim,benim nasibim diğer aysa ben sıramı arkadaşıma vereyim benden önce onu sevindir dedim..İyi geçmesine sevindim...
Kızlar hepinizi Allaha emanet ediyorum,inşaallah bi aksilik çıkmazsa Salı günü görüşürüz.Yola çıkıcaz birazdan,yolculuk hali bu nolur nolmaz helal edin hakkınızı.Eksik etmeyin dualarınızdan..
Öpüyom hepinizi
hayırlısıylan gidin gelin canım valla bende gidicekken direkten döndüm... bakalım ne zaman nasip olur...yarına görüşürüz inşallahhh...
canım hayır mı niye ayılıp bayıldın kız

canım tek tek bitirirsen ilerdede ne okuyacagını rahat bilirsin.
tabi sen nasıl istiyorsan öyle yap.
canım negatif aldım, içimde bişi yokmuş:)
canım ben de yarına başlayacagım hatşmlere.
küf rengi akıntı olur mu yaw, benim pembeli küflü akıntım var???
bilmem canım kömür gibi olanı biliyorum da senin dediğini bilemedim..hayırlısı olsun hakkında...
yok canım testte negatif aldım:) ama gene de umudumu yaşatıyorum.
dogum yapacagım güne kadar hamileyim arkadaş:)
kim karışır keyfimeeeee ohhhhhhhhh be bu daha iyi sanki
sonuçta çocuk belli bi süre içinde olsa benim bünyemde olmuyo mu nasılsa?
alıyorum oo hamileliğiiiiiiii
EMA canım ben de 70.000 buldum
70,000 okuyalım o zaman
heytt bee kim tutar bizii biz hep hamişizzz...
İyi aksamlar kizlarr
iyi akşamlar canımm oku oku ancakk yazıyorum....sen nasılsın ...
kızlar bugün babam(kaynatam) kalp krizi geçirdi yanımızda çok fena olmuştu çok korktuk. şimdi anjiyo oldu yoğun bakımda durumu iyi hamd olsun..eşim yanında çok ağladı sabahtan beri. onu ilk kez ağlarken gördüm.... dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla gelsin evimize inşallah.....
geçmiş olsun ..allah şifa versin..canım...
napalımm buda bizimmm sınavımızz kazanalımm diye uğraşıyoruzzz ama çalışmadığımız yerden geldi sorularrr:):)olsunn onlarıda hallederizz bizz bıdıklarımızz içinnnn:):)
ya evet çalışmadığımız yerden geliyor canım...rabbim tez zamanda işimizi kolaylaştırsın...
Kızlar kötü bir haber aldım Allah kimsenin başına vermesin teyzem iki hafta önce dogum yapmıştı görseniz dünyalar tatlısı ama bugün özürlü olduğunu öğrenmişler

( teyzemi aradım konuşamıyor du bile o kadar üzüldüm kiii

((
allah sağlık versin canım... ne denir kii...allah büyük...
Transfer için start verildi kızlar çünkü bugun adet oldum .. Ben 707 ya varis ve 1 yasin okudum eksik olanlara eklersiniz .. Beni listeye eklemeyin ben okudukça size yazarım eksıklerdn düşersiniz inşaalaah çünkü bu hafta çok zor benim için listede olmasamda dualarınızı esirgemeyin rabbim gönlümüzden geçeni kucağımıza versinnnn canlaarr
hoşgeldin canım....hayırlısı olsun...bebişin seninle olucak allahın izniyle...
suprizo6 sende hoşgeldin bitanemmmmmmmmmmmmmm nasılsın?????
hoşbulduk....bol sayfa okuduk....sohbetti kaçırdık...daha ne yazayım...kızlarr....çarşaf çarşaf sayfalarr...içime sinmediii bi baktım ki kayboldum...bugün temizlik falann yoruldum iyice...sen nasılsın...keyifler gıcır maşşallah allah bozmasın canım...
cadalozlar niye yazmıyosunuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ay kız çeneniz düşmüş okumaktan geliyorum...ancak güncel sayfaya ulaştım...eminim şu kelimeleri yazarkende kaynatıyosunuzdur ya neysee
evet canım küçük hatim yapmak istiyorum. kolaylık olsun topiğe.
çıkma ya napcan:) her hafta 41 tane okunacak nasılsa. yükünüz de azalır hem
ay canım sen başkasın kız maşşallah hızınıza yetişemiyorum ben....allahh gönlüne göre versin hayatım..