Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım bu arada rabbim sana hayırlı bir hamilelik nasip etsin sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah.kendinede çok dikkat et

hoşgeldin nerde kaldın kız.muhat döktürüyor gene.eşimde ne gülüp duruyon diyo.:52:

Çok sevindim canım,amin amin Rabbim hayırlı sağlıklı salihlerden evlatlar nasip etsin :16:

sagol canim amin insallah

o kocakarılar düşükte yapmış olmasına rağmen üstelik çokta kocakarı olamamalarına rağmen bana bol bol ıhlamur maydonoz suyu iç dedi ama:(
zaten o kocakarılar en başında bile istememişti bebeğimi ilk geceden hamile kalınırmıymış delilikmiş. tabi kocakarılığı tescillencekti çünkü
ben inadına o kocakarıyı dinlemezdimya zaten diinlemiyomda sadece korkoyom ondan yoksaaaaaa :)

sende haklisin canim ama benim tavsiyem birazcik daha bekle bedenin iyilessin diye oyle dedim tabi doktorun dedigide onemli :16:maydanoz suyu icmi dedi geri..... kocakarilar ufff ne manyaklarmis

sagol canim amin insallah

sende haklisin canim ama benim tavsiyem birazcik daha bekle bedenin iyilessin diye oyle dedim tabi doktorun dedigide onemli :16:maydanoz suyu icmi dedi geri..... kocakarilar ufff ne manyaklarmis

hepsini allaha havale ettim şimdide birsene korun diyo ben sorayım doktora o desin bi üç ay diyede inşallah ondan sonrada başlıyım tabi rabbimde verrse.

senin yazdigin yere baktim sen ne guzel yazmissin ne guzel dilekte bulunmussun onlar anlamak istememisler Rabbim islah eylesin onlari ve bizleri:16::16:

Kızlar acaba yumurtam mı çatlıyor ki,hafif bir ağrı var bende şuan... :26:

Bilenler var mı,adetten ne kadar gün sonra yumurtlama günü oluyo :49:

Son düzenleme:
durdugun kabahat.
kapıda uzun uzun sarıl bide adama
demi kızlar:) sonra pc yi kapat:)

önce pcyi kapatıyım sonra o geçip oturuo başına:)
oyyyy kocişim yorulmuşturda şimdi zaten karısı yemek bile yapmamış ne fenayım ben ya:(

muhat çok pis gaz aldım ben çıkıyım da azcık süsleneyim bari kocişim gelmek üzeredir herhal :)

hepsini allaha havale ettim şimdide birsene korun diyo ben sorayım doktora o desin bi üç ay diyede inşallah ondan sonrada başlıyım tabi rabbimde verrse.

ooooooo onlara uyarsan işin zor.
oğlun olursa koca; kızın olursa karı koyarsın:)
illa bişiler yapın demiyorum ama kocana iyi görün.
arkadaş çiğköfteden nereye geldi muhabbet yaaa :)

selam kizlaar nasilsiniz..ben geldim hos buldum...balah kolay gelsin cnm calis calis..kedim dizimin dibinde yatiyor bide yikadim onu ooohhhh misss...sizler nasilsiniz canlarim benim:16::16:

aynen muhat hepsi senin eserin bu gece beni şikayet etmezlerse bidaha etmezler onu bırak herif dicek neymiş o kahkahalar kim vardı evde anam tırstım ben:)
aman aman kocakarıdan uzak olim de oğlum olsun adı görkem sencer olsun kızım olsun adı asil bilun olsun inşallah tabi:(

nasil geldi hayret ettim ben bi okuyumda geliyim bari ALLAH ALLAH

rabbim verecek insallah sakin o strese girme herseyin hayirlisini versin yaradan

olabilir canim kimisi adettin 11. gununde basliyor kimisininkiside 14 .gunu atesini olcsene sende catlama gunleri atesin yukseliyormus:16:

hepinize hayırlı geceler kızlar kendinize iyi bakın.........

senin yazdigin yere baktim sen ne guzel yazmissin ne guzel dilekte bulunmussun onlar anlamak istememisler Rabbim islah eylesin onlari ve bizleri:16::16:
valla öyle tatsız bişi oldu işte canım ya. onlara göre de onlar haklı. dua ipini bırakırsak biz de umutsuzluğa karamsarlığa düşeriz. ne deyim Allah yardım etsin. kolay değil onlarada ama bu kadar tepki çok agır oldu.

git git sen de üşümüşsündür.
burda bizle napcan...
önce pcyi kapatıyım sonra o geçip oturuo başına:)
oyyyy kocişim yorulmuşturda şimdi zaten karısı yemek bile yapmamış ne fenayım ben ya:(
ayran yap bari köftenin yanına:)
aynen muhat hepsi senin eserin bu gece beni şikayet etmezlerse bidaha etmezler onu bırak herif dicek neymiş o kahkahalar kim vardı evde anam tırstım ben:)
aman aman kocakarıdan uzak olim de oğlum olsun adı görkem sencer olsun kızım olsun adı asil bilun olsun inşallah tabi:(
asil bilun mu.karadeniz şivesi gibi geldi bana. asil bilin'in k.deniz şivesiyle söylenişi gibi.
anlamı ne canım.
ben de sukeyna diyordum ama kv ye öncelik tanıyacagım:)

selam kizlaar nasilsiniz..ben geldim hos buldum...balah kolay gelsin cnm calis calis..kedim dizimin dibinde yatiyor bide yikadim onu ooohhhh misss...sizler nasilsiniz canlarim benim:16::16:

Ve aleykümselam,hoşgeldin canım benim,kedin seninle mi artık,çok sevindim :21:

olabilir canim kimisi adettin 11. gununde basliyor kimisininkiside 14 .gunu atesini olcsene sende catlama gunleri atesin yukseliyormus:16:

Canım benim adetim bu sefer,14 gün sürdü.Bugün 15.gündü ki ben abdest aldım...Ben hiç bilmiyorum öyle ateş ölçmeyi falan canım ya :26: Umarım çatlıyodur şimdi :6:

hepinize hayırlı geceler kızlar kendinize iyi bakın.........

İyi geceler canımm :23:

Back
X