Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hayırlısıı olsun canım bende bugün hastalananlardanım...desene regl adaşı olduk...klomen mi kullanıyosun ki

regl adaşım benim:29::29:
yok canım ben duphaston kullanıyodum:26:geçen ay progestan kullanmıştım aynı şekil bata 8 gün kala lekelenme başladı 12 gün sürdü:25:bu ayda duphaston kullandım yine bata 9gün kala lekelenmebaşladı:25::25:bide beni adetin 3.günü çağırmıştı aşılama konuşucaktık ama bugün arayıp sormam lazım lekelenme olduğu için sökülemiyorum ben geliyimmi yinede diye:44:biraz kafam karıştı desem yeridir:1:

günaydın kızlarrr:3::3:gününüz güzel geçer inşallah :16:hayırlı cumalarrrrrrr:46::46::46::46:

ayyy düngece yazılanları okudum gülmekten şiştim yaaa :60::60::60::60::60::60:
dünürler ssizi:9::9::9::9::9:benim 10uzlarım olcek bakın diyim baştan:27::27::27:5 kız 5 erkek boşuna kıpraşmayın oralarda:52::52::52::52:

Herkese hayırlı cumalar. Rabbim bu rahmet yağan mübarek günlerin hürmetine bizler için evlatları hayırlı kılar inşallah..

$314242_408146889237073_587185523_n.webp

hayırlı cumalar kardeşlerim

naslsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::16::16::16::16:

canım çok geçmiş olsun.inşaallah önemli bişey yoktur.stresli günler geçirdin ondandır.nasıl bir yazı bu yaaaaaaaaa.ALLAH KORUSUN.ağzından duymayalım böyle şeyler..:20:

kızlar hayırlı cumalar.....

dün net hattında çalışma varmış netimiz yoktu...ondan giremedim....

dün mr(emar) çekildim..çok kötü bişey Allah kimseyi düşürmesin hastaneye.....

doktor bişey yok stres kaynaklı dedi...aynen senin dediğin gibi seyyancım... akut gerilimli başağrım varmışşşş....

ağrı kesici ve gevşetici iğne verdiiiii.....işte böyleeeeeeeeee .geçmişi okuyamadım....eşim gelicek sonra görüşmek üzere......

doktor bişey yok stres kaynaklı dedi...aynen senin dediğin gibi seyyancım... akut gerilimli başağrım varmışşşş....

ağrı kesici ve gevşetici iğne verdiiiii.....işte böyleeeeeeeeee .geçmişi okuyamadım....eşim gelicek sonra görüşmek üzere......
canım çok gecmıs olsun canım rabbım tum hastalarada sıfa versın ıns
Herkese hayırlı cumalar. Rabbim bu rahmet yağan mübarek günlerin hürmetine bizler için evlatları hayırlı kılar inşallah..
hayırlı cumalar canım amın amın ıns
Eki Görüntüle 651410

hayırlı cumalar kardeşlerim

naslsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::16::16::16::16:

senınde cumalrın mubarek olsun
hamdolsun ben ıyıym sen nasılsın
bu arada bu cok komıkmıs ya avratlar demek...

bu hafta benim içinde okunucakmış:54::54: allah okuyan herkesden razı olsun:54::54: çok duygulandım :43:

bne 4 ADET yasin ,,100 adet ayet,, 707 adet tesbihatımı çektim rabbim kabul etsin :16::16:
allah kabul etsın canım nasılsın
bebıs epey buyumus
rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns
s.a. kızlar ben geldim Allah'a sonsuz kere şükürler olsun dualarınızla desteğinizle Allah'ın izniyle mucizem gerçekleşti sıfırla yola çıktım Allah'ım bana yaşattığı bu mucizeyi bebekle devam ettirsin ve isteyen herkese versin inşallah.ben halen kendimi rüyadaymış gibi hissediyorum halen şoktayım.Allah hepinizden razı olsun benim için çok dua ettiniz kızlar yazacak kelime bulamıyorum beni mazur görün çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk heyecanlıyım kendime geleyim sohbete gelicem ama şimdi halayımı çekeyim içimde kalmasın 9 senedir bugünü bekliyorum Rabbime sonsuz şükürler olsun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
canım çok sukur çok sevındık rabbım daım etsın ıns
ıns hayırlı haberlerın devam edecek
toplam 116 adet yasin okundu.eksik 32 yasin.enbiya suresinin 89.ayeti 1900,ya varis 12.826 adet okundu.bu akşam tamamlamaya çalışalım ki yeni listeyi yayınlayalım.yarın sabah tan mezarlığa gidicem.BABACIĞIMA.o yüzden akşama kadar giremiyebilirim.BABACIĞIM köyde yatıyor.onun için akşama kadar giremem dedim.akşam netleştirirsek ayşeye özel mesaj atarız yarın duasını yapar Allahın izniyle.ammmmmmma psikolojik baskı uyguluyorum heee.siz yakında ecriiiiiiiiin geri dön dersiniz:27:

canım allah senden razı olsun allah ısını gucunu rast gotursun
rabbım babana da rahmet eylesın mekanını cennet eylesın
ben liste tamamlanınca dualrım allahın ıznı ıle

Son düzenleme:
cumalarınız mubarek olsun ıns
rabbım bu cuma saatınde dualarımızı kabul etsın ıns ..
dun gece ne guzel kaynatmıssınız kımse benım bebıse talıp olmamıs:14:

bende gelcem ya :)
heleki bursadaysan uçarım yine gelirim bursada çok arkadaşım olsunki gitmeye bahanem olsun :)
sen ayır şimdiden bizim bebek şekerlermizi biz baya kalabalıklaşırız bu gidişle :)
ben ızmırde oturuyorum canım beklerım buyur gel çok memnun olurum
muhatçım sen kaçırmışsın tayyip en son bir düğünde 6 çocuk dedi:37::37:bu arada ayşecim unutmayız sen merak etme.ben nasipse bu yaz başı izmire istiyorum.tabi bebiş olursa göbişte biraz ertelenebilir.:49:

canım nasıpse eger beklıyorum super olur yaa

evli değilim o yüzden sizlere katılamıyorum ancak dilerim rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder cümlemize

geçmiş olsun canım sevindim birşey çıkmadığına rabbim bidaha düşürmesin:16:tüm hastalarada şifa versin inşallah:16::16:

ayşemm nasılsınızz:49::nazar::emir_bebek:

Back
X