Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım inşallah geçersinn..ne zaman kpss...dua ederim ben sana....Allah'ın izniyle inşallah başaracaksın.....

dua listesinde ben yokum ama ben sana mutlaka dua ederim tatlım.....

daha çok var 150 gün kadar:)
tarihi ilerlettim bayag:)
eğitim de iyi,
bakalım artık gerisi nasip:)
kaçyaşında emekli olyoruz biz:)

Bu sefer çıkıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bırakın beni artıkkkkkkkkkk tutmayınnnnnnnnnnnnnn.....

bu nasıl bişey ya rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmm....çıkıyorum deyipte çıkamamakkkkkk.....öpüyorum hepinizi.......

nurusimadan haber var mı??? rabbim işlerini rast getirsin inşallah......bebişine kavuşsun.....

ayşenin bebeği için hatim yapılacaktı ne oldu.....

daha çok var 150 gün kadar:)
tarihi ilerlettim bayag:)
eğitim de iyi,
bakalım artık gerisi nasip:)
kaçyaşında emekli olyoruz biz:)

muhatcım bildiğim kadarıyla 200den önce başlayanlar daha önce emekli oluyor....

sanırım ben 55 yada 58 yaşında emekli olucam....nasıl çalışacaksam o zamana kadar...o yaşta kafa kaldırmaz o kadar gürültüyü...

Allah yardımcımız olsun..canım istersen netten araştır emekli olma yaşını net bişey diyemiyorummm..inşallah 65 yaş değildir......

ahhh muhat aahhh
sana ekstradan bir kpss duası edecem bacımm
çok saol canım:) .Allah razolsun
Şekerlerim naber,geçmişi okuyamadım,önemli birşey var mı?

Ben daha yeni geliyom eve,bebek görmeye gittik sözde,göremedik o başka tabi.

Alt kata yeni komşu taşınmıştı.Doğuma yakın kayınvalidesine gitti,hala orda.Bizde komşularla gidelim kutlayalım hem geçmiş olsuna niyet ederek gittik.Bebeğini kıskanıyomuş biliyomusunuz,inanın yüzünü bile görmedik.Komşulardan bi tanesininde çocuğu olmuyo 8-9 yıldır,onla ben çocuksuzduk.Kendi bile içeri girip ilgilenmedi bizle doğru düzgün.O çocuğu olmayanla biz koyduk çayları...Çok gücümüze gitti ama çok şaşırdık.

Mevlam inşaallah o ablayada,sizlerede banada en yakın zamanda hayırlı sağlıklı çocuklar versin,salihlerden salihalardan evlatlarımız olsun.Rabbim başka çocuklara baktırtmasın,onların kokusunu çektirtmesin,bi yere giderken yine çocuk(suzluk) yüzünden biri birşey der mi diye düşündürtmesin.Üzüldüm gerçekten.Rabbim herkese izan anlayış versin.
one yaw, hintkumaşı mı doğurmuş?
Bu sefer çıkıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bırakın beni artıkkkkkkkkkk tutmayınnnnnnnnnnnnnn.....

bu nasıl bişey ya rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmm....çıkıyorum deyipte çıkamamakkkkkk.....öpüyorum hepinizi.......

nurusimadan haber var mı??? rabbim işlerini rast getirsin inşallah......bebişine kavuşsun.....

ayşenin bebeği için hatim yapılacaktı ne oldu.....

çık artık, cevap vermiycem sorularına
alper tunga öldü
ıssız ajun kaldı
gi git:)

Ne bileyim ben,öyle üzüldüm ki Muhat,anlarsın beni.Gittiğimiz komşulardan biri abla-kardeş...Çocuğu olmayan kardeşi oluyo.Kapının önünde eve girmeden konuşurken dediler;evine gelince gitmeyiz,biz neye gittik ne gördük diye.Bende üzüldüm çok,niye öyle yaparlar ki.Rabbim bizede verecek inşaallah,bilmezler ki her doğan evlat ana babasına karşı bakalım nasıl olacak,haklarında hayır mı şer mi...Neyse bakalım,Rabbim bizede nasip etsin,ortalıkta dolandırcam çocuğu,isteyen alsın kucaklasın hoplatsın zıplatsın,Rabbim nasip etsinde hayırlısıyla,bu tür çirkinliklere hiç gerek yok :19:

çok saol canım:) .Allah razolsun

çık artık, cevap vermiycem sorularına
alper tunga öldü
ıssız ajun kaldı
gi git:)

aahhh ahhh ne günlere kaldımmm...

artık kovulmadan gidemez oldummm

bağımlı yaptınız beni kendinize...

rabbime diyeceğimki bu yüreği güzel insanlar

senin için dua etmek ve hoş sohbetleriyle

beni bağımlı yaptılarrrrrrr kendilerine ....

tüm suç onlarınnnnnnnnnnn...

yoksa ben hep çıkıyodum ama çıkamadımmmmmmmm....

tamam tamam gittimmmmmmm..sütümü içeyim ben......

muhat son bişey soracammmm ama cevapla lütfeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn...

eslemliva neden online gözükmüyor yoksa ben mi göremiyom....girip cevap yazıp çıkıyor mu????anlamadım....

Ne bileyim ben,öyle üzüldüm ki Muhat,anlarsın beni.Gittiğimiz komşulardan biri abla-kardeş...Çocuğu olmayan kardeşi oluyo.Kapının önünde eve girmeden konuşurken dediler;evine gelince gitmeyiz,biz neye gittik ne gördük diye.Bende üzüldüm çok,niye öyle yaparlar ki.Rabbim bizede verecek inşaallah,bilmezler ki her doğan evlat ana babasına karşı bakalım nasıl olacak,haklarında hayır mı şer mi...Neyse bakalım,Rabbim bizede nasip etsin,ortalıkta dolandırcam çocuğu,isteyen alsın kucaklasın hoplatsın zıplatsın,Rabbim nasip etsinde hayırlısıyla,bu tür çirkinliklere hiç gerek yok :19:
çocuksuzluk çekenler ilk dönem yapabiliyor hadi anlarım o psikolojiyi
ama bu çok tuhafıma gitti:S
aahhh ahhh ne günlere kaldımmm...

artık kovulmadan gidemez oldummm

bağımlı yaptınız beni kendinize...

rabbime diyeceğimki bu yüreği güzel insanlar

senin için dua etmek ve hoş sohbetleriyle

beni bağımlı yaptılarrrrrrr kendilerine ....

tüm suç onlarınnnnnnnnnnn...

yoksa ben hep çıkıyodum ama çıkamadımmmmmmmm....

tamam tamam gittimmmmmmm..sütümü içeyim ben......

bi Allaha şikayet edilmemiştik:)
canım senin için diyorum gerçi sana tatil yarın.
bana da yoguniş günü:(
beben olsun da topiğe gözün düşsün uykusuzluktan gireme emi:)
seyyan gitti :

nekadarzor nasılsın canım kuşuna üzüldüm ama kedinin tabiatı bu???kızsan ne fayda.....

iyisin değil mi??? öptümmmmmmmm..muhat beni kovacak yine yawwwwwwwwwwwwwwwwww.....

kızlaarrrr hayırlı geceler bende kaçayım artık kocişşşin gelmesine az kaldı.kendinize cici bakın...

seyyan gitti :

şikayet değil benimkiiiii .....ayrılamıyooooooom işte anlasana anlasanaaaaaaaaaa..ilhan ireme bağladım şimdide....

seyyan benimde gitmem mi lazım.....2 gün tatilim var....inşallah sende benim gibi 2 gün tatil yaparsınnnnnnn....

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmm sizlerde öyle olun amaaaaaaaaaaaaa......

ne kadar şanslısın aslında seyyan bir baban varmış allah rahmet eylesin vefat etmiş ve sen onu özlüyorsun çünkü sen onu sevmişsin o seni sevmiş
benim adı olan bir babam var hatta hayatttada ama ben onu hiç yanımda görmedim hiç aynı sofraya oturup yemek yemedim hiç başımı okşamadı hiç baba demedim hiç hiç birsürü hiç
sonra yıllar sonra çıktı ben okulu btirip kocaman bir kız olup çalışmaya başladığımda çıktııı aaaaa bak kızım ben senin babanım aslında hep vardım dedi...ben onu ne yapayım o benim sadece biyolojik babam ne sevgi ne nefret benden uzak olsun sadece o benim sor geçen çockluğumdan tek aklımda kalan şey sadece

ama benim anneciğimde yok şuan ençok ihtiyacım olan şeyyy.12 yaşından beri yok hemde...hiçbirşeyi değilde kokusu olsa yeterdi şimdi annemin.

o yüzden allah vefat etmiş babalarınızı nur içinde yatırsın.annelerimizi nur içinde yatırsın...sağ olanlarada allah sağlık hayırlı ömür versinnn
benim yerimede öpün annelerinizi
cok uzuldum cnm herkesin ayri ayri sinavi var iste
aaaaa haberin yok muydu?*

yeni gelenler çok durmuyo gidiyo. ondan diyorum canım:)

ben anadolunun bağrında nasıl bakacam limona:)
haberimyoktu cnm..annemle babam ayrilinca babm tekrar evlenmi,annemde uvey babamla evlenmis,babamdan bidaha haber gelmemis,annem evlendigini duymus ama kizdan haberi olmamis...
muhatcım ben buldum ne yapacağını.....

benim yanıma geliceksinnn ve biz limon kardeşliğiiiiiiiiiiiii yapıcazzzz.....limonlarımızı büyütecezzzzzzzzzzzzzzzzz.......

böyle dünür oluruz :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:
evet artik limon alip verelim takiyi cok takin ama
hanımlar bu liste geçerli olan listedir.herkese 5 yasin düşüyor ama aşağıdaki notlarda yazıldığı gibi fazladan okunanlar var.eğer herkes tamamlarsa bir kişiye fazladan okumuş oluruz yani 5 kişiyye değil 6 kişiye okunur.ama eksikler olursa ki olacaktır onlarla tamamlarız diye düşündüm.siz ne dersiniz.
sen zaten guzel dusunursun cnm mudirem
kendimi koydum bi an senin yerine cook kotu oldum...Allah onlarada anlayis versin..sanki yiyoruz bebeklerini Rabbim insallah bizede versin tez vakitte
muhat son bişey soracammmm ama cevapla lütfeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn...

eslemliva neden online gözükmüyor yoksa ben mi göremiyom....girip cevap yazıp çıkıyor mu????anlamadım....
evet cnm bendede online gozukmuyor...gider ayak iyi bi sorusordun..hadi git...me

Bizimde baya bi tuhafımıza gitti,Rabbim herkesin gönlüne göre versin :31: :31:

kendimi koydum bi an senin yerine cook kotu oldum...Allah onlarada anlayis versin..sanki yiyoruz bebeklerini Rabbim insallah bizede versin tez vakitte

evet cnm bendede online gozukmuyor...gider ayak iyi bi sorusordun..hadi git...me

Evet canım gerçekten kötü olduk,kayınvalidesi de bi tuhaf oldu oda çok içerledi,söylenip durdu.Tabakları da biz kaldırdık,ben kaldırırken kadın bi tuhaf oldu,ilk defa evine gitmişim sonuçta,mahcup hissetti kadıncağızda kendini.Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.Yemezdik çocuğunu,inan gitmeden anneme bile dedim kıskanıyomuş çocuğunu getirse gösterse elime kucağıma bile almam demiştim.:31: :31:

Son düzenleme:

seyyan gitti :
amiiiiiinnnnnnn
nekadarzor nasılsın canım kuşuna üzüldüm ama kedinin tabiatı bu???kızsan ne fayda.....

iyisin değil mi??? öptümmmmmmmm..muhat beni kovacak yine yawwwwwwwwwwwwwwwwww.....

iyim cnm hamdoldun iste bugun kus cenazemiz varidi esim uzgun...bende iyim arada bi gelip gidiyolar duygusallik felan..sonra esime catiyorum kavga ediyoruz..niye boyle yapiyosun dediginde sen beni sevmiyorsun la baslayan kelimeler...sonra oturup guluyorum nasil yani diye..bazen kendimi anlamiyorum esim nasil anlasin adamida yipratiyorum yaa sabiiir

amiiiiiinnnnnnn

iyim cnm hamdoldun iste bugun kus cenazemiz varidi esim uzgun...bende iyim arada bi gelip gidiyolar duygusallik felan..sonra esime catiyorum kavga ediyoruz..niye boyle yapiyosun dediginde sen beni sevmiyorsun la baslayan kelimeler...sonra oturup guluyorum nasil yani diye..bazen kendimi anlamiyorum esim nasil anlasin adamida yipratiyorum yaa sabiiir

nekadarzor bizde aynı sizin gibiyiz yaaaa kavga ediyoruz ağlıyoruz sonra konuşup anlaşıyoruzzzz....bizde de eşim bana beni sevmiyorsun sen deyip duruyor...ben kendimi toplayamadım bu sefer....banada geliyorlar..seni öyle iyi anlıyorumki anlatamamm....

rabbim bugünlerimizi aratmasın ama çooooook zor gerçektennn...inşallah en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruzzzzzzzzz.......

ayyyyyyyyyy ömürsünüz hanımlar:)
ben tekken öyle olabliyorum
bugün eşime çok kızgındım teli suratına kapattım o da hemen geldi.
içeri bi girdi ciddiyetimiz 3 sny sürdü eline aldı hemen terliği dövüyomuş gibi yaptı.
ben hayattan mutluluk çalıyorum can sıkıcı bişi mi var hemen tersini yapıyorum çelme takıyorum:d
eşimde şikayetçi değil durumdan:)
ne üzüleceksiniz ya. sıraya koyyorum hamileleri
seyyan - nurusima
nekadarzor- balah
sönmez-antikdeniz- sibelkoçak-eslemliva
kays-muhat-ema
bakalım ne kadarı tutacak:D

Son düzenleme:
Nekadarzor kuşun mu öldü canım,çok üzüldüm,inşaallah yanlış anlamışımdır :50:

yok cnm yanlis anlamadim tamemen dogru...kedi kusumuzu yedi evvlki gun kedi geldi bugunde kusu yemis..kafes agactan yapilmis onu yere dusurup,kenarindan biraz kirmis yakalamis..eve lekdigimde kusun tuyleri yerde geziyodu ayaklarini bile yemis:50:

ayyyyyyyyyy ömürsünüz hanımlar:)
ben tekken öyle olabliyorum
bugün eşime çok kızgındım teli suratına kapattım o da hemen geldi.
içeri bi girdi ciddiyetimiz 3 sny sürdü eline aldı hemen terliği dövüyomuş gibi yaptı.
ben hayattan mutluluk çalıyorum can sıkıcı bişi mi var hemen tersini yapıyorum çelme takıyorum:d
eşimde şikayetçi değil durumdan:)
ne üzüleceksiniz ya. sıraya koyyorum hamileleri
seyyan - nurusima
nekadarzor- balah
sönmez-antikdeniz- sibelkoçak
kays-muhat-ema
bakalım ne kadarı tutacak:D

Canım bu listede ben yokum :14: :14: :14: :14: :14:

Back
X