Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ssönmez ve muhat.....limoncu

nekadarzor .....sütçü

balah(tı galiba)......balıkçı

eslemliva............temizlikçi

başka var mıııııı aklıma gelmedi..............

ne olmuşuz bizzzzzzzzzzzzzzzz böyle.....

anne olalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hepimizzzzzzz............

nekadarzor .....sütçü

aminnnnnnnnnnnnn
hanımlar iyi geceler
aeo
muck
test çözeim. bari bu testlerim pozitif çıksın:)

muhatcım ilk sene bizde hergün ağız kavgası ettikkkkk...ağla zırlaaaaa...birbirimize alışana kadar çok zordu...ayrılamaya varana kadar gittti nerdeyse.....ama alıştık bir süre sonra....

birde benim eşim çok zor bir insan.....çok iyi bir insan ama çok zor bir insan.....
benimki cok kolaydir aslinda ama ben biraz zorum galiba bazende o zor ama..bilmiyorum degisebiliyor...ama beni mutlu etmek kolaydir cok kucuk seyden bile mutlu olurum...mesela eslemin burcunu unutmadigim icin o cok mutlu olduu..boyle seyler yani aslanizyaaaa
değilim 16 gün önce kaybettim bebeğimi canım o takvimi kaldırmakta içimden gelmiyo belki muhatın dediği gibi ben ikinci çocuğuma hamile kalırsam olaki ona abisinin çizelgesini hediye etcem...

offffff hayat ne zorrr ama gülmemiz lazım bazen ağlamamız gereken yerde :)
cnm gecmis olsun insallah hemen bi bebisin daha olur..senin yine umudun var belki onumuzdeki aya tekrar hamile kalacaksin...iste bu bizim mucizemiz,oyleki bazen imkansiz gibi geliyor..o yuzden benim nick im nekadarzor..gercekten zor...sanada sabir dilerim cnm ama masallah sen iyisin Rabbimden gelene razi olmusun ne guzel hepimiz raziyiz insallah hakkimizda hayirlisini versin
muhatcım listedki yerim kalsın da benden sonrakiler beni beklerlerse ki sende varsın bunların içinde belki çooooook beklersinizzz ondan dedim tatlımmmm yoksaaaaaaaaaaaa anne olmayı çoooooooooook istiyorummm.ama önce sağlık....
niyekkiiineee belki kendiliginden gelir imkansiz mucize...adinida mujde koyariz
Estağfurullah canım,öylesiniz Allah razi olsun hepinizden.

Ben kendimi yarın temizliğe vereyim en iyisi,öğleden sonra hava durumuna göre gezcez eşimle zaten.

Benim moralimi hemen düzeltmem lazım herşeyden önce..

evet cok isabetli bi karar hemen toparlan umudunu tekrar takin..bu gunler gececek...bu karsindaki varya ben ben varya ben neler etlettim ooooo cok sukur yikilmadim ayaktayim..ama bebek meselesi daha bi zorumus..ama onuda atlatirm insallah..eyerde olmassa Rabbim benim icin bunu hayirli kilmis kadere razi gosteririm tatlim

kızlar Allah' a emanet olunnnnnnnnnn artık çıkıyorummmmmmmmmm....yarın gündüz belki girerim akşama yokum merak etmeyin....

EMA cım tefriciye listesinde sıra sana geldi sanırım..esma niyetini bilmediğinden listeni yayınlamadı sanırım.....şimdiden rabbim kabul etsin niyetini.......

muhatcım kolay gelsinnnnnnnn....hamilelik testinden de geçmeyi rabbim nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnn.......

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

nekadarzor .....sütçü

kays otcu yada aktarcii...seyyan mudire..esmav hamile..krizamtem hamile yani onlarda yakinda sut uretimine baslarlar bilgine

kızlar Allah' a emanet olunnnnnnnnnn artık çıkıyorummmmmmmmmm....yarın gündüz belki girerim akşama yokum merak etmeyin....

EMA cım tefriciye listesinde sıra sana geldi sanırım..esma niyetini bilmediğinden listeni yayınlamadı sanırım.....şimdiden rabbim kabul etsin niyetini.......

muhatcım kolay gelsinnnnnnnn....hamilelik testinden de geçmeyi rabbim nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnn.......

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

acama neden sanada iyi geceler demiyorummmm...yine cikamzsan devam konusuruz yok olurda cikarsan sanada iyi geceler

kızlar bu arada eşim bana bugün kadınlar günü iiçin kırmızı bir lale almış canlı....çok sevindim...söyle söyle dilimde tüy bitmişti.....

nekadarzor tatlım bende çok küçük şeylerden mutlu oluyorum..ve bu özelliğimide çooooooook seviyorum...bu arada benim burcum kova.

mesela yeşil yapraklı bir bitkim var çiçek açmıyor..sadece yapraklı....ama o yaprak çıkarken minnacık oluyor ve ben onun çıktığını gördüğümde çoooooook mutlu oluyom ve seviyorum onu...aslında bütün çiçeklerimi seve seve konuşa konuşa büyütüyommmmmmmm.....

ayyyyyyyyyy ömürsünüz hanımlar:)
ben tekken öyle olabliyorum
bugün eşime çok kızgındım teli suratına kapattım o da hemen geldi.
içeri bi girdi ciddiyetimiz 3 sny sürdü eline aldı hemen terliği dövüyomuş gibi yaptı.
ben hayattan mutluluk çalıyorum can sıkıcı bişi mi var hemen tersini yapıyorum çelme takıyorum:d
eşimde şikayetçi değil durumdan:)
ne üzüleceksiniz ya. sıraya koyyorum hamileleri
seyyan - nurusima
nekadarzor- balah
sönmez-antikdeniz- sibelkoçak-eslemliva
kays-muhat-ema
bakalım ne kadarı tutacak:D
ayy canım inşaallah Rabbim o günleri göstersin hepimize
yok cnm yanlis anlamadim tamemen dogru...kedi kusumuzu yedi evvlki gun kedi geldi bugunde kusu yemis..kafes agactan yapilmis onu yere dusurup,kenarindan biraz kirmis yakalamis..eve lekdigimde kusun tuyleri yerde geziyodu ayaklarini bile yemis:50:

ayyy canım başın sağolsun ya.kuşuna üzüldüm.

ohhhhhhhhhhhh be görünür ol özledik yawwwwwwwwww......

:16:

evet cok isabetli bi karar hemen toparlan umudunu tekrar takin..bu gunler gececek...bu karsindaki varya ben ben varya ben neler etlettim ooooo cok sukur yikilmadim ayaktayim..ama bebek meselesi daha bi zorumus..ama onuda atlatirm insallah..eyerde olmassa Rabbim benim icin bunu hayirli kilmis kadere razi gosteririm tatlim

Rabbim bu imtihanıda hayırlısıyla atlatıp mükafatlanmamızı nasip etsin hayırlısı ile canım :49:

Hayırlı geceler tatlı rüyalar canım :16:

seyyan ilk hamiş haberi senin tatlım inşallahhhhhhh en kısa zamanda alırız haberini....

Allahıııııııııııııım inşaallah beni ilk sıraya almışsınız ama aynı anda olsun hepimizin kırklarımız karışsın inşaallah.ayrıca biraz geçmişi okuduğum kadarıyla kendini tam olarak toparlayamamışsın.evet zordur bu süreçler.hele negatif sonuçlardan sonra.amaaaaaaaaaa unutma bir kuru dala can veren Rabbim herşeye kadirdir.ve imkansız diye birşey yoktur.Rabbim heralde bizi çok seviyor.dualarımız hoşuna gidiyor .yoksa bizim ibadetimize mi ihtiyacı var.sümme sümme haşa.bize en güzel şekilde ,en güzel zamanda en güzelini nasip edecek bunu unutma canım.seninde güzel haberini alıcaz,buradaki herkesinde.hayırlı zamanı bekliyoruz ona da çok az kaldı.buna inanıyorum canı gönülden.

kızlar bu arada eşim bana bugün kadınlar günü iiçin kırmızı bir lale almış canlı....çok sevindim...söyle söyle dilimde tüy bitmişti.....

nekadarzor tatlım bende çok küçük şeylerden mutlu oluyorum..ve bu özelliğimide çooooooook seviyorum...bu arada benim burcum kova.

mesela yeşil yapraklı bir bitkim var çiçek açmıyor..sadece yapraklı....ama o yaprak çıkarken minnacık oluyor ve ben onun çıktığını gördüğümde çoooooook mutlu oluyom ve seviyorum onu...aslında bütün çiçeklerimi seve seve konuşa konuşa büyütüyommmmmmmm.....
ne guzel cnm...bu Allahin verdigi buyuk bi nimet aslinda...insanlar neleri neleri var hayatta her istedigi olmus hala miz miz oluyolar diyorum sukr edin mutlu olun herseyiniz var evlatlariniz var,siz boyle yaparsaniz benim ne yapmam gerekir acaba diyorum...Rabbimin her gunune bin sukur saglikliyiz bu en buyuk mutluluk sebebi bile
ayy canım inşaallah Rabbim o günleri göstersin hepimize

ayyy canım başın sağolsun ya.kuşuna üzüldüm.

evet canim sagol...dostlar sagolsunn...seyyan kedime tasma aldim siyah uzerinde taslar var bi yakisti ilk baslarda itemedi ama simdi alisti sesi yok..bugun yatmaya gittim odaya kedicik oturma odasindaydi gelmis ayaklarimin yanina yatmis cook tatali iyiki gelmis bize..gerci kusu yedi ama ne yapalim onun vadesi yetmis

ne kadar şanslısın aslında seyyan bir baban varmış allah rahmet eylesin vefat etmiş ve sen onu özlüyorsun çünkü sen onu sevmişsin o seni sevmiş
benim adı olan bir babam var hatta hayatttada ama ben onu hiç yanımda görmedim hiç aynı sofraya oturup yemek yemedim hiç başımı okşamadı hiç baba demedim hiç hiç birsürü hiç
sonra yıllar sonra çıktı ben okulu btirip kocaman bir kız olup çalışmaya başladığımda çıktııı aaaaa bak kızım ben senin babanım aslında hep vardım dedi...ben onu ne yapayım o benim sadece biyolojik babam ne sevgi ne nefret benden uzak olsun sadece o benim sor geçen çockluğumdan tek aklımda kalan şey sadece

ama benim anneciğimde yok şuan ençok ihtiyacım olan şeyyy.12 yaşından beri yok hemde...hiçbirşeyi değilde kokusu olsa yeterdi şimdi annemin.

o yüzden allah vefat etmiş babalarınızı nur içinde yatırsın.annelerimizi nur içinde yatırsın...sağ olanlarada allah sağlık hayırlı ömür versinnn
benim yerimede öpün annelerinizi

:( :( :(

Şekerlerim naber,geçmişi okuyamadım,önemli birşey var mı?

Ben daha yeni geliyom eve,bebek görmeye gittik sözde,göremedik o başka tabi.

Alt kata yeni komşu taşınmıştı.Doğuma yakın kayınvalidesine gitti,hala orda.Bizde komşularla gidelim kutlayalım hem geçmiş olsuna niyet ederek gittik.Bebeğini kıskanıyomuş biliyomusunuz,inanın yüzünü bile görmedik.Komşulardan bi tanesininde çocuğu olmuyo 8-9 yıldır,onla ben çocuksuzduk.Kendi bile içeri girip ilgilenmedi bizle doğru düzgün.O çocuğu olmayanla biz koyduk çayları...Çok gücümüze gitti ama çok şaşırdık.

Mevlam inşaallah o ablayada,sizlerede banada en yakın zamanda hayırlı sağlıklı çocuklar versin,salihlerden salihalardan evlatlarımız olsun.Rabbim başka çocuklara baktırtmasın,onların kokusunu çektirtmesin,bi yere giderken yine çocuk(suzluk) yüzünden biri birşey der mi diye düşündürtmesin.Üzüldüm gerçekten.Rabbim herkese izan anlayış versin.

Ben olsam benim de gücüme giderdi canım.Neden böyle yaparlar anlamış değilim.Dualarına da yürekten amin diyorum canımmmm

ayyyyyyyyyy ömürsünüz hanımlar:)
ben tekken öyle olabliyorum
bugün eşime çok kızgındım teli suratına kapattım o da hemen geldi.
içeri bi girdi ciddiyetimiz 3 sny sürdü eline aldı hemen terliği dövüyomuş gibi yaptı.
ben hayattan mutluluk çalıyorum can sıkıcı bişi mi var hemen tersini yapıyorum çelme takıyorum:d
eşimde şikayetçi değil durumdan:)
ne üzüleceksiniz ya. sıraya koyyorum hamileleri
seyyan - nurusima
nekadarzor- balah
sönmez-antikdeniz- sibelkoçak-eslemliva
kays-muhat-ema
bakalım ne kadarı tutacak:D

En küçük bebiş benim ki :)

canım öyledeğil işte
biz ayrılmayı bile düşündük:(
gerçekten zor günler geçirdim.
17. günümüzde sinir krizi geçirdim. zordu hemde çok zor.
rabbime çok şükür biraz o biraz ben alttan ala ala doğru yolu bulduk sanırım:)

Ah kuzum herkes o dönemlerden geçmiş galiba

nekadarzor .....sütçü

Bende temizlikçi yarın sıkı bir temizlik var :)

Evet canımmmm sıra bana gelmiş şimdiden okuyanlardan Allah razı olsun benim için ne dua ederseniz Rabbim de sizlere daha fazlasını daha iyilerini nasip etsin inşallah dileğimi yazdım yayınladı esmacım sağolsun

ne guzel cnm...bu Allahin verdigi buyuk bi nimet aslinda...insanlar neleri neleri var hayatta her istedigi olmus hala miz miz oluyolar diyorum sukr edin mutlu olun herseyiniz var evlatlariniz var,siz boyle yaparsaniz benim ne yapmam gerekir acaba diyorum...Rabbimin her gunune bin sukur saglikliyiz bu en buyuk mutluluk sebebi bile

evet canim sagol...dostlar sagolsunn...seyyan kedime tasma aldim siyah uzerinde taslar var bi yakisti ilk baslarda itemedi ama simdi alisti sesi yok..bugun yatmaya gittim odaya kedicik oturma odasindaydi gelmis ayaklarimin yanina yatmis cook tatali iyiki gelmis bize..gerci kusu yedi ama ne yapalim onun vadesi yetmis

Bak sen şu yaramaz kartopuna güzel doyurmuş karnını ama kuşa üzüldüm :(

Allahıııııııııııııım inşaallah beni ilk sıraya almışsınız ama aynı anda olsun hepimizin kırklarımız karışsın inşaallah.ayrıca biraz geçmişi okuduğum kadarıyla kendini tam olarak toparlayamamışsın.evet zordur bu süreçler.hele negatif sonuçlardan sonra.amaaaaaaaaaa unutma bir kuru dala can veren Rabbim herşeye kadirdir.ve imkansız diye birşey yoktur.Rabbim heralde bizi çok seviyor.dualarımız hoşuna gidiyor .yoksa bizim ibadetimize mi ihtiyacı var.sümme sümme haşa.bize en güzel şekilde ,en güzel zamanda en güzelini nasip edecek bunu unutma canım.seninde güzel haberini alıcaz,buradaki herkesinde.hayırlı zamanı bekliyoruz ona da çok az kaldı.buna inanıyorum canı gönülden.

amiin seyyan ne guzel yazmisin..oyledir demi insallah Rabbime layik kullar oluruz

hanımlar hepinize hayırlı geceler.biraz okudum geçmişi keyifler yerinde.Allah nazardan korusun.dünürler çoğalmış.birde sütçü.balıkçı,temizlikçi falan bişiler vardı ama anlayamadım.Rabbim ağzınızın taadını bozmasın.eşlerinizden ve evliliklerinizden bahsetmişsiniz.ben eşimle görücü usulü tanıştım.ama hayatımın en güzel şeyi o.iyiki o var. obenim herzaman en büyük destekçim,arkadaşım,dostum,sevgilim,benim diğer yarım.12 yılı devirdik yıllar eskide ama biz eskimedik çok şükür(maaşallah).heee hiçmi tartışmıyoruz tabiki oluyo.erkekler bazen zor ama aslında çok ta kolay varlıklar.tecrübeyle sabittir.iyiki varlar.......:16::16:

Kızlar çıktınız mı,gece gece kablo aradım :1:

Size bebeklerim için aldığım bir iki parça kıyafeti göstermek istiyorum..

Gelince görürsünüz artık,moral oldu onları tekrar görmek bana nedense,umarım size de olur :21:

Bunu yeni aldım kermesten oğluşuma :49:

$090320133314.webp

Bunu da çok özenerek almıştım :49:

$090320133315.webp

Bu takımı da hediye almıştım akrabaya ama çok beğendim götürmedim :1:

Bu üstü :49:

$090320133316.webp

Bu da altı :49:

$090320133317.webp

Bide ikiz kız elbisesi almıştım,biri yeşil biride pembe,onu çekmeyi unutmuşum :12:

Bebeklerim gelin artık,ananız bunları giydirip sizi süslemek için bekliyo :1: :49: :49: :49:

Back
X