- 18 Şubat 2013
- 976
- 71
- 118
Bende de iyi çok şükür cnm
ALLAH iyilik versin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de iyi çok şükür cnm
iyi canım hep aynııı ....kız sende kolu komşu var mı bak biz yalnızlıktan bunalıyoruz...nasılsın canım?
hadiii bakalım olucak inşallahh.....ben kısa süreliğine emekliye ayrıldım...önümüzdeki maçlara bakıcazHosbuldum cnm iyiyim bende de aynı heyecanla ayin on yirmisini bekliyorum
kız sen ist lusun anam senin işin bizden daha zor...hani ben ist. bilmiyorum eşim bildiği için söyler onun sözlerine dayanarakk...işte çalışmak ayrı birde buna insan ve çevre faktörü eklenince çeilmez oluyorr...neyse emekli olunca kadar devamm....evli, mutlu,kısmı tamam....çocuklu olma çabaları bizde herkes gibi bekliyoruz...inşallaah seninde gönlünden geçen olur canım...herşey dört dörtlük olmuyorrr...amin canım bebişimizle hayatımız renklenir....senin arzularının gerçekleşmesini tez zamanda isterim...
yokiyi canım hep aynııı ....kız sende kolu komşu var mı bak biz yalnızlıktan bunalıyoruz...
hadiii bakalım olucak inşallahh.....ben kısa süreliğine emekliye ayrıldım...önümüzdeki maçlara bakıcaz![]()
ALLAH iyilik versin canım
iyi canım hep aynııı ....kız sende kolu komşu var mı bak biz yalnızlıktan bunalıyoruz...
hadiii bakalım olucak inşallahh.....ben kısa süreliğine emekliye ayrıldım...önümüzdeki maçlara bakıcaz![]()
iyi canım olsun slm laşıyosunuzdur heralde...önemli olan yaş değil hoş muhabbetii..kafa yapınızın uyması ..bak benim bulunduğum yerde ...gençte var ileri yaşta ama ..bir slm yok...yokhepsi yaşını başını almış teyzeler var. hiç 20-30 yaşlarında bayanlar yok burda
kendi evimde inşALLAH
Aynen ya onlar geç geliyor benim eşim gitti şimdi hazır evde yokken bi bakayım dedim ne var ne yok cnm
Cnm sen ne kadarlık evlisin nasılsın
ay kız regl dönemim:))) niye emekliliğe ayrıldın cnm
Cnm eşin doğru demiş![]()
İnş hepimizin istedikleri tez zamanda hayırlı şekilde olsun inş
Esma gelmiş hoşgelmişşş. Bebek nasıl sen nasılsın esma cım?
Diğer güzel bayanlar sizler napıyorsunuz birazcık siz anlatında biz dünleyelim![]()
selam aleykum..kizlaar..bugun cook toruldum kv.nin evini temizlerdik gorumceler felan cam kapi derken her yer piril piril oldu..gecmisi okumaya cesaretim yok sayfalar cook dolmus...ben iyim kizlaar kedimle zaman geciriyorum cok iyi geldi kartopu bana iyiki gelmis...bilseydim onceki tedavimde isterdim kediyi..resmen ben eve gelince cocuk gibi seviniyo..dun bizimle yatti ayak kisminda asim kovdu o geldi esim kovdu o geldi en sonun da esim pes etti..yoranin ustunde yatmis bizimle..cook tatliii...yarin tirmalamasi icin olan seyden alicam tatlima
sümeyyab iyiyim canım sen nasılsın??*kaç yıllık evlisin??*
benim yarın için hazırlık yapmam lazım ama hiç içimden gelmiyorrrrrrrrrrr.......
offfffffff tatil bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........................pazar gününü ve pazartesi iş başını sevmiyom yaaaaaaaa.ama işim olduğu için binlerce kez şükürler olsunnnnnnnn..muhatım bekliyoruz senideeeeeeeeeeee...hadi gel artık..........birlikte çalışalımmmmmm...
sümeyyab sen çalışıyor musun.......
iyi canım olsun slm laşıyosunuzdur heralde...önemli olan yaş değil hoş muhabbetii..kafa yapınızın uyması ..bak benim bulunduğum yerde ...gençte var ileri yaşta ama ..bir slm yok...![]()
ay kız regl dönemimsen kaç yaşındasın
sümeyyab iyiyim canım sen nasılsın??*kaç yıllık evlisin??*
benim yarın için hazırlık yapmam lazım ama hiç içimden gelmiyorrrrrrrrrrr.......
offfffffff tatil bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........................pazar gününü ve pazartesi iş başını sevmiyom yaaaaaaaa.ama işim olduğu için binlerce kez şükürler olsunnnnnnnn..muhatım bekliyoruz senideeeeeeeeeeee...hadi gel artık..........birlikte çalışalımmmmmm...
sümeyyab sen çalışıyor musun.......
cnm galiba en kucugumuzsun kucuk anne adayi seniiiiiAyyy :)))) söylesem mi bilemedim inşallah en küçüğünüz değilimdir :))) yirmi bir yaşındayım cnm