Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

eslemcimmmm geçmiş olsun tatlımmmmmmmmm...iyiyim bende yuvarlanıp gidiyorummmmmmmm işteee....
okul,spor,yakında yazılılar derken kafamı kaşıyacak zaman bulamayacammmm bende .....işte o zaman özleyebilirsinizzzzzzzzz. beniiiiii...

muhat gelmediiii yaaaa sorun yoktur inşallah....

seybil61 hoşgeldin bitanemm....

Sönmez ve seyyan ablalarımmm. Ablammm ablammm :32: derim tabiî ablaaaa
Ya bende sizin kadar evli olamda hayırlı insan ile hayırlı yuvamda inş varsın 40 olammmm
Her yaşın ayrı güzelliği var. 30 güzel bir yaşmış valla billa tam olgunlaştıpımı öok hissediyom
Ama bu olgun ve güzelliğim boşa gitmesin dime ama :52:

Seyyan kıs ne küçük evlenmişsin kızzz. Senin evlendiğin yaşta ben arkadaşlarla dışardan içeri girmiyodum tozunuatıyodum istanbulun :1:
Şimdi ist benim tozumu atıyor :52:

eslemcimmmm geçmiş olsun tatlımmmmmmmmm...iyiyim bende yuvarlanıp gidiyorummmmmmmm işteee....
okul,spor,yakında yazılılar derken kafamı kaşıyacak zaman bulamayacammmm bende .....işte o zaman özleyebilirsinizzzzzzzzz. beniiiiii...

muhat gelmediiii yaaaa sorun yoktur inşallah....

seybil61 hoşgeldin bitanemm....

Sağol canım,geçer inşaallah...Rabbim iyilik versin...Evet özleriz ama senin için çok iyi olur,koşturmaca olunca insan derdini düşünmeye fırsat bulamıyo...Evde tüm gün kafadakurup durmaktansa,böylesi yoğunluklar daha iyi...Rabbim yardımcın olsun canım.

ay çok şaşırdım seni hiç 40 yaşında tahmin etmemiştim.bide utandım şimdi nebileyim böyle yaşıtımmış gibi konuştum ya.ay kusura bakma neolur hocam

kız ilahi seyyan yaaaaaaaa çok güldürdün beni şimdiiii..utanacak ne var tatlımmmmmmmmm...burda gönüllerimiz bir değil mi?? yaşın ne önemi var tatlımmmmmmm.....göstermiyorum zaten yaşımı merak etmeeeeeeeeeeee...kimse inanmıyoooo...saklıyom ben yaşımı.....

Ve aleykümselam canım.Yok canım onlar öyle böyle yetişir Allahın izniyle,rahatsızım biraz canım keyfim yok pek.

Sorma Muhatcım rahatsızım kaç gündür,toparlayamadım bi..Yok kuzum ya geçersiniz siz beni zaten,benimde çok az kaldı bakalım,Rabbim kolaylık versin hepimize.

Kendimi iyi hissedince girerim yine eskisi gibi canım,dağılmasın inşaallah topiğimiz.

Allah razi olsun canım sağolasın,amin amin inşaallah hayırlısıyla hepimize nasip olsun.

Bende burda duydum daha önce ve yapıcam Allahın izni ile,sağolasın sende canım.Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin.

Allah razi olsun Baharcım çok sağolasın...Nehir bebeğimiz nasıl,öpüyorum onu da seni de,kokla bizim için,meleğin yanındayken bizler içinde dua ediver canım.

Hayırdır canım,inşaallah aşılmayacak büyük bir sıkıntı değildir.

İnşaallah yarın bizlere hayırlı haberler verirsin canım,Rabbim gönlünüze göre nasip etsin.

Rabbim o güzel gönlüne göre herşeyin en hayırlısını nasip etsin..

Ve aleykümselam canım.Ne anlar onlar bizim halimizden,sıkma canını.Rabbim yardımcınız olsun,eşinizle aranızdaki muhabbeti artırsın.Onlar bizim en büyük destekçimiz,bugünleri eşlerimizle bol bol dua ederek atlatıcaz inşaallah.

Sende özlendinnn..

Hoşbuldum canım..Canım sorma geçmedi daha ya,kaç gündür böyleyim,Rabbim afiyet versin...Hazırlık pek bişey yapamadım,şu durumu bi atlatayım başlıcam nasipse...Sarma sarılcak,yardıma gelin de beraber saralım.....Canım ben nasipse ay sonuna giderim,yada en geç bu ay sonu.Daha görüşürüz.Annemlerde de girebilirim evet net var,ben onları ayrı ayrı kağıda da yazıcam ya,geç kalınmasa daha iyi olur Seyyancım...Nasipse bu hatimlerimiz biterse,onlar Oradayken herkes devam etmek isterse başka hatimlerde yapılabilir daha.Rabbim kabul etsin...Muhat ceza mı aldı yine,niye gelmedi bugün hiç.

Hoşbuldum canım nasılsın?

canım ben anca perşembe temizlenir ve tamamlarım en kısa zamanda.zaten az kaldı.sen gitmeden biter inş.muhat cezalı değil ama hiç girmedi.bende merak ediyorum böyle olunca.sarma için gelim ben güzel sararım heeeeeeeeee.:1:caım Rabbim sanda tez zamanda iyilik versin.herkese herkesin bu ara sıkıntıları var,hasta olanlar var.Rabbim iyilikler ihsan etsin hepimize sanda.eski günlere geri döneliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:14:

Ya bende sizin kadar evli olamda hayırlı insan ile hayırlı yuvamda inş varsın 40 olammmm
Her yaşın ayrı güzelliği var. 30 güzel bir yaşmış valla billa tam olgunlaştıpımı öok hissediyom

Seyyan kıs ne küçük evlenmişsin kızzz. Senin evlendiğin yaşta ben arkadaşlarla dışardan içeri girmiyodum tozunuatıyodum istanbulun :1:

ablası yesinnnnnnnnnnn kuzusunuuuuuuu..ne güzel yapmışsın canım istanbulun tozunu atmışsın....bende seyyanın evlendiği yaşta üniversitede kütüphanelerde zamanım geçtiii......
inşallah hayırlı bir eşin olur tatlımmm..30lu yaşlar güzel 40ın başındayım ama 40da güzel sanki dahada sakin mantıklı sabırlı olduğunu anlayabiliyorsunnnn olgunlaşmak bu olsa gerek ama hayatta göreceğimiz çok şey var nasipse......

Sağol canım,geçer inşaallah...Rabbim iyilik versin...Evet özleriz ama senin için çok iyi olur,koşturmaca olunca insan derdini düşünmeye fırsat bulamıyo...Evde tüm gün kafadakurup durmaktansa,böylesi yoğunluklar daha iyi...Rabbim yardımcın olsun canım.

amin tatlımmm evet evde olsam kafayı yerdim bennnnnnnnnnnn......

canım bak hala burdasınnn..burdan ayrılmak kolay değillllllllll...

bende çıksam iyi olacakkkkkkkkkk varan3......:37::37::37::37::37:

canım ben anca perşembe temizlenir ve tamamlarım en kısa zamanda.zaten az kaldı.sen gitmeden biter inş.muhat cezalı değil ama hiç girmedi.bende merak ediyorum böyle olunca.sarma için gelim ben güzel sararım heeeeeeeeee.:1:caım Rabbim sanda tez zamanda iyilik versin.herkese herkesin bu ara sıkıntıları var,hasta olanlar var.Rabbim iyilikler ihsan etsin hepimize sanda.eski günlere geri döneliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:14:

Regl misin canım..Biz senle geçen ay aynı anlarda mı olmuştuk,hatırlıyo musun.Ben bu ay olmak istemiyorum artık :50: :50: :50: İşi vardır belki oyüzden girememiştir..

Gel valla ne iyi olur,sarmada tek başına keyifli olmuyo ki..Amin Seyyancım,ya benim ateşim düşmüyo,niye ateşim var ki hala :26:

Rabbim tüm arkadaşlarımıza,iyilikler afiyetler versin canım,inşaallah inşaallah bizim topiğimiz dostluğumuz bi başka,nazar değmesin..

ablası yesinnnnnnnnnnn kuzusunuuuuuuu..ne güzel yapmışsın canım istanbulun tozunu atmışsın....bende seyyanın evlendiği yaşta üniversitede kütüphanelerde zamanım geçtiii......
inşallah hayırlı bir eşin olur tatlımmm..30lu yaşlar güzel 40ın başındayım ama 40da güzel sanki dahada sakin mantıklı sabırlı olduğunu anlayabiliyorsunnnn olgunlaşmak bu olsa gerek ama hayatta göreceğimiz çok şey var nasipse......

amin tatlımmm evet evde olsam kafayı yerdim bennnnnnnnnnnn......

40 yaşında mısın canım,maşaallah,Rabbim tüm yaşlarımızı hayırlı eylesin,inşaallah sana ve hepimize evlatlarımızı torunlarımızı hayırlısıyla ve sağlıkla görmemizi nasip etsin..

kızlarrrrrrrrrrrrrrr yawwwwwwww sizden ayrılmak çoooooooook zor saat 12 ye geldi benim yatmam 1 i bulur ben çıkayım inşallah yarın bütün kızlar toplanırızzzzzzz......kendinize iyi bakın...Allah'a emanet olunnnnnnnnnnnnnn....
:17::17::17::17::17::17::17:sizi seviyooooo bennnnnnnnnn....:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

varan 4 olduuuuuuuuuuuuuuuuu seyyannnnnnnnnnnnnnnnnnn......

Regl misin canım..Biz senle geçen ay aynı anlarda mı olmuştuk,hatırlıyo musun.Ben bu ay olmak istemiyorum artık :50: :50: :50: İşi vardır belki oyüzden girememiştir..

Gel valla ne iyi olur,sarmada tek başına keyifli olmuyo ki..Amin Seyyancım,ya benim ateşim düşmüyo,niye ateşim var ki hala :26:

Rabbim tüm arkadaşlarımıza,iyilikler afiyetler versin canım,inşaallah inşaallah bizim topiğimiz dostluğumuz bi başka,nazar değmesin..

40 yaşında mısın canım,maşaallah,Rabbim tüm yaşlarımızı hayırlı eylesin,inşaallah sana ve hepimize evlatlarımızı torunlarımızı hayırlısıyla ve sağlıkla görmemizi nasip etsin..

aminnnn evet eslemcim canım yaaaaaaaaa 40 oldummmm hemde negatif test sonucumu aldığım günnnnnnnnnnnnn...

ya sorma koca bulamıcam sandım heralde:52:kız kandırdı bu kociş beniiiiiiiiiiiiiiii:52:biz bide görücü usulü evlendik yani düşün:26:
kız ilahi seyyan yaaaaaaaa çok güldürdün beni şimdiiii..utanacak ne var tatlımmmmmmmmm...burda gönüllerimiz bir değil mi?? yaşın ne önemi var tatlımmmmmmm.....göstermiyorum zaten yaşımı merak etmeeeeeeeeeeee...kimse inanmıyoooo...saklıyom ben yaşımı.....
yok yok ben bu anı geri sarmak istiyoru.:45:yaşını duymadım,bilmiyorum,okumadım.yoksa nasılsınız falan demeye başlarım ben:42:dıııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtttttttttt:46:tamamdır sardım:52:

aminnnn evet eslemcim canım yaaaaaaaaa 40 oldummmm hemde negatif test sonucumu aldığım günnnnnnnnnnnnn...

Canım benim :38: İnşaallah seneye bu zamanlar,bebeğin hayırlısıyla kucağında olur,uyuyo olur melekler gibi yanında...İşte o zaman,41 yaşınla birlikte sanada meleğine de 41 kere maşaallah deriz,Rabbim çifter çifter sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin... :16:

Seyyanın dediği gibi bende mahcup oldum biraz,ama ben yinede abla demek istemiyorum sana,ama istersen deriz canım :54:

Hanımlar nasilsiniz iyisiniz demi :) netim kotası doldu cepten giritorum.ama bunun kotasi DA bitmesin. Insafsizlar amma konusmussunuz :) dualarima hiz vermeye çalıştıkça ağırlık çöküyor :( ama bitireceğim insaallah.var mi güzel haber. Şeytani geçmiş olsun.Noldu sana dunurum. Sönmez sen nasılsın karsiladamiyoruz:(

çok şükür bugün çektirdiğim mr temiz çıktı şimdi geriye sadece bu süt hormonunu düşürmek kaldı bebekli yarınlara inşallah :)

Son düzenleme:
Hosbulduk canim. Yazdıklarınizi begenemiyorum nedense tel de görünmüyor. Eslemez ve nurusimada ne var yok. Birinin test günüydü. Nasil sonuçlar gecer not var mi:)

Hosbulduk canim. Yazdıklarınizi begenemiyorum nedense tel de görünmüyor. Eslemez ve nurusimada ne var yok. Birinin test günüydü. Nasil sonuçlar gecer not var mi:)

Canım beni mi sordun,hala aynıyım ateşim var düşmüyo nedense Muhat...Bende seni sordum ceza aldın sandım,sen nasılsın.Dualar ne alemde,benimki az kaldı inşaallah...

Hanımlar nasilsiniz iyisiniz demi :) netim kotası doldu cepten giritorum.ama bunun kotasi DA bitmesin. Insafsizlar amma konusmussunuz :) dualarima hiz vermeye çalıştıkça ağırlık çöküyor :( ama bitireceğim insaallah.var mi güzel haber. Şeytani geçmiş olsun.Noldu sana dunurum. Sönmez sen nasılsın karsiladamiyoruz:(

iyiyim muhatcımmmmmm ....çok şükürrrrrrr....rabbim dualarını bitirmeyi nasip etsinnnnnnnnnnnn......evet karşılaşamıyoruz tatlım yaa....
Canım benim :38: İnşaallah seneye bu zamanlar,bebeğin hayırlısıyla kucağında olur,uyuyo olur melekler gibi yanında...İşte o zaman,41 yaşınla birlikte sanada meleğine de 41 kere maşaallah deriz,Rabbim çifter çifter sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin... :16:

Seyyanın dediği gibi bende mahcup oldum biraz,ama ben yinede abla demek istemiyorum sana,ama istersen deriz canım :54:
seyyan ve eslemcim ben yaşımı yazdım ama bana resmi falan davranın diye değil ben memnunum bu davranışınızdan...ayrıca benim bir çok işl arkadaşım sizlerin yaşındaaaa..sorun yok isterseniz yaşımı duymamış olun....başa saralımmmmmmm. .dııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..........mahcup olacak bişey yokki.......
abla demek isterseniz deyin ama lütfen resmi davranmayınnnnnnnnnn banaaaaaaa ağlarım bakkk :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Back
X