Ve aleykümselam canım.Yok canım onlar öyle böyle yetişir Allahın izniyle,rahatsızım biraz canım keyfim yok pek.
Sorma Muhatcım rahatsızım kaç gündür,toparlayamadım bi..Yok kuzum ya geçersiniz siz beni zaten,benimde çok az kaldı bakalım,Rabbim kolaylık versin hepimize.
Kendimi iyi hissedince girerim yine eskisi gibi canım,dağılmasın inşaallah topiğimiz.
Allah razi olsun canım sağolasın,amin amin inşaallah hayırlısıyla hepimize nasip olsun.
Bende burda duydum daha önce ve yapıcam Allahın izni ile,sağolasın sende canım.Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin.
Allah razi olsun Baharcım çok sağolasın...Nehir bebeğimiz nasıl,öpüyorum onu da seni de,kokla bizim için,meleğin yanındayken bizler içinde dua ediver canım.
Hayırdır canım,inşaallah aşılmayacak büyük bir sıkıntı değildir.
İnşaallah yarın bizlere hayırlı haberler verirsin canım,Rabbim gönlünüze göre nasip etsin.
Rabbim o güzel gönlüne göre herşeyin en hayırlısını nasip etsin..
Ve aleykümselam canım.Ne anlar onlar bizim halimizden,sıkma canını.Rabbim yardımcınız olsun,eşinizle aranızdaki muhabbeti artırsın.Onlar bizim en büyük destekçimiz,bugünleri eşlerimizle bol bol dua ederek atlatıcaz inşaallah.
Sende özlendinnn..
Hoşbuldum canım..Canım sorma geçmedi daha ya,kaç gündür böyleyim,Rabbim afiyet versin...Hazırlık pek bişey yapamadım,şu durumu bi atlatayım başlıcam nasipse...Sarma sarılcak,yardıma gelin de beraber saralım.....Canım ben nasipse ay sonuna giderim,yada en geç bu ay sonu.Daha görüşürüz.Annemlerde de girebilirim evet net var,ben onları ayrı ayrı kağıda da yazıcam ya,geç kalınmasa daha iyi olur Seyyancım...Nasipse bu hatimlerimiz biterse,onlar Oradayken herkes devam etmek isterse başka hatimlerde yapılabilir daha.Rabbim kabul etsin...Muhat ceza mı aldı yine,niye gelmedi bugün hiç.
Hoşbuldum canım nasılsın?