arkadaşlar ya benim kendime engel olamadığım gıcık olduğum bi durumum var. şöyle ki ben çocuğumun olmasını çok istiyorum ya, çevremden hamilelik haberi aldığımda sevinemiyorum hatta önce tebrik ediyorum sonra odaya kapanıp saatlerce ağlıyorum.. ablamın 2 yaşında kızı var şimdi 4 aylık hamile bana söylediğinde gülmeye çalıştım güzel konuştuk sonra tutamadım kendimi başladım ağlamaya. oda alındı benden. dünde bi arkadaşımın hamilelik haberini aldım onunda küçük çocuğu var yanında yarım saat zor tuttum kendimi o gittikten sonra odaya gittim saatlerce ağladım...
aslında güzel bişey birileri evlat sahibi olacak mutlu olacak ama herşey üstüste geliyor...
büyük görümcemin 2 oğlu var 3. çocuğu düşünüyor ama benden sonra düşünüyordu evdeki görümcelerim ısrarla ablalarına nolur korunmayı bırak hamile kal diyor onlar öyle dedikçe benim canım yanıyor.. oda baskılara dayanamaz sanırsam bu ay düşünüyor. eğer ondanda hamilelik haberi alırsam nasıl dayanırım bilmiyorum etrafımdaki herkesin bebeği olcak .....
Rabbim gönlüme ferahlık versin ,bana sabır versin dayanma gücü versin inşallah.....
sizde öyle oluyormu neler hissediyorsunuz çok merak ediyorum...