- 11 Nisan 2009
- 2.185
- 17
- 358
canım 1senelik evliyim hhormon bozukluğu ve düzensiz adet ti sorunum dr pko demişti 6aylık tedavi sonrası hormon değerleri normaleşti rahim filmi temiz çıktı eşimde değerleri normal bnu yüzden dr sadece hap yoluyla yumurtaları güçlendiricez dedi
Ayşecim henüz çok yenisin erken miş . onun için sana bir tavsiyem var . bende pko luyum bir yığın gereksiz ilaç almak zorunda kalmıştım bebek tedavilerinde . o zaman tabi cahillikte var bilmiosun anlamıosun . ben bu hastalığın tam anlamı ile ne olduğunu 6 sene sonra öğrendim . pko lu olan insanların yumurtaları gelişir ama çatlamaz bitanem . eğer eşinde hiç sorun yoksa yumurta takibi yaptırman daha doğru olur . mesela yumurta takibi ve çatlatma iğnesi eşindede sorun yoksa hiç sorun etme olur .
sana nacizane tavsiyem şudur . incir kürü hiç duydun mu bilmiyorum pko su olanlarda çok işe yarıyor .
hergün 8 adet inciri 15 dakika yarım lt suda kaynat - 3 adet havuzu 20 dakika yarım litre suda kaynat ılıdıktan sonra birleştir bunları . sabah aç kanırnına bir bardak , akşam bir bardak iç . Adetin ile başla 21 gün devam et hiç aksatmadan . faydasını göreceksin canım emin ol . pkosu olupta yıllar sonra bu kür ile hamile kalan çok insan gördüm .
benim sonrasında eşimdede sperm sorunu çıktığı için mecbur tüp bebek denedik . Çok şükür 2. denememde 12 sene sonra hamileyim .