canım çok teşekkür ederim..
dikkat ediyorum sıvı tüketmeye ve dinlenmeye ..
inşallah 8 eylül bayramım olur bitanem...
canım hoşgeldin nasılsın bende seni merak ediyorum şu an ne aşamadasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok teşekkür ederim..
dikkat ediyorum sıvı tüketmeye ve dinlenmeye ..
inşallah 8 eylül bayramım olur bitanem...
kızlarrr doktordan geldim bende. Allah izin ederse cuma günü benimde tranferim var. ama sadece 3 tane donmuş bebem varmış. çözünürken bişey olmaz inşallah. yarın iğnelere başlayacakmışım. Rabbim kolayca bu süreci atlatmayı nasip etsin.
Canım yasinleri haftada bi kişiye 41 yasin okuyoruz fakat okunacak kişi sayısı 1 ya da 2 ise 82 yasin okuyoruz mesela bu hafta 3 kişiye 123 yasin topluyoruz kişi başına artık kaç yasin düşmüşse yani
10 tane dedim ama sanırım sayının tamamlanmasına 4 yasin kalmış canım bana haber verebilir misin 10 tane mi okuyayım 4 tane mi?Yasini şerif listemiz
==asel_ ==10tane okuyacak
==kanbar ==4 tane okudu
==masal01 ==4tane okudu
==ruveyda ==4tane okudu
==blowhole ==4tane okuyacak
==perlanore ==4tane okudu
==ozne_hayat ==4tane okuyacak
==moonlight ==4tane okudu
==ahunisa ==4tane okuyacak
==pegasu ==4tane okudu
==bahar27 ==4tane okuyacak
==ayse035 == 4tane okudu
==aruna ==4tane okudu
==mda ==4tane okuycak
==tweety7883 ==4tane okuyacak
==gayem07 ==4 tane okudu
==bahar85 ==3tane okuyacak
==ay_she ==3tane okuyacak
==antik deniz ==3tane okuyacak
==erce41 ==4Tane okudu
==POMOGRANATE ==4 TANE OKUYACAK
==VCK == 4 TANE OKUDU
==TOPEGUK == 4TANE OKUYACAK
==ASBEBEK == 3TANE OKUYACAK
==geridonusumkutusu =3TANE OKUYACAK
==yeteeer =3TANE OKUdu
asel_knin arkadaşları ==15tane okuyacaklar
arkadaşlar.masal kanbar ve moonlight için okuyoruz..allah kabul etsin inşallah
perşembe günü bitirmiş olup bana özel mesajla haber verirseniz çok memnun olurum [/LEFT]
YETERCİM BU KADARMI GÜZEL ANLATILIRAMA SONUNDA HEPİMİZ
BÖYLE OLUCAZ:118::118::119::119:SEVİNÇTEN ÇILDIRCAZ
BİZİ ÖYLE YORACAKLARKİ:84::84::84:KAFAMIZI KAŞIYACAK VAKİT KALMAYACAK AMİNNNNNN
Yasini şerif listemiz
==asel_ ==10tane okuyacak
==kanbar ==4 tane okudu
==masal01 ==4tane okudu
==ruveyda ==4tane okudu
==blowhole ==4tane okuyacak
==perlanore ==4tane okudu
==ozne_hayat ==4tane okuyacak
==moonlight ==4tane okudu
==ahunisa ==4tane okuyacak
==pegasu ==4tane okudu
==bahar27 ==4tane okuyacak
==ayse035 == 4tane okudu
==aruna ==4tane okudu
==mda ==4tane okuycak
==tweety7883 ==4tane okuyacak
==gayem07 ==4 tane okudu
==bahar85 ==3tane okuyacak
==ay_she ==3tane okuyacak
==antik deniz ==3tane okuyacak
==erce41 ==4Tane okudu
==POMOGRANATE ==4 TANE OKUYACAK
==VCK == 4 TANE OKUDU
==TOPEGUK == 4TANE OKUYACAK
==ASBEBEK == 3TANE OKUYACAK
==geridonusumkutusu =3TANE OKUYACAK
==yeteeer =3TANE OKUdu
asel_knin arkadaşları ==15tane okuyacaklar
arkadaşlar.masal kanbar ve moonlight için okuyoruz..allah kabul etsin inşallah
perşembe günü bitirmiş olup bana özel mesajla haber verirseniz çok memnun olurum [/LEFT]
Hayırlı olsun canım inşallah bebeklerin seninledir güzel hayırlı haberler alman dileğiyle.Allah yardımcımız olsuninşallah kanbar.cim
Canlarım öncelikle hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...
İyi ki varsınız,sizi öyle seviyorum ki....
Bebişlerime kavuştum saat 1,5 ta kızlar...
Öyle duygulandım ki 2 tane ateş böceği göbişime yerleşti...
Canım doktorum benim o elinden gelen herşeyi yaptı...
Canlarım tam 14 gün sonra test tarihim:8 Eylül Cumartesi günü ...
Rabbim inşallah anne olmayı istediğim kadar,o da beni anne yapmayı istemiştir...
1 hafta rapor verdi evdeyim...
Yeni ilaç ve kansulandırıcı iğne verdi..
Sabah akşam jele devam...
Embriyoların 4 ü de iyi kaliteydi,ben ani bir kararla 6.gün yani pazartesini beklemeden transfer etmeye karar verdim dedi,çünkü rahim ortamı daha iyi düşündüm dedi..
Diğerleri böyle iyi giderse tekrar donduracakmış,ben atılacak sanmıştım...
Çok iyi olduğundan 6.gün pazatesine kadar izlenip dondurulabilirmiş...
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN LÜTFEN.
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞLARIM..ALLAHA EMANET OLUN..
Aminn inşallh Allah herkeze nasip etsinumarım hep,n,iz iyisiniz su an mışıl mışıl uyuyorsunuz bugün giremedim annem geldi pazartesi gidecek onunla ilgileniyorum bi çok arkadaşım benimle ilgilenmiş dua etmiş allah razı olsun rabbim gözümüzü kimsenin bebeğinde bırakmasın bizide evlat sahibi etsin inşallah..
Allah hayırlısını versin canım.Hayırlısı böyleymiş belkide.İnşallah yeniden anne olur bebeklerine kavuşursunkızlar olmadı 5.gün ikiz ama olmadı rabbim nasip etmedi sadece ağlayabiliyorum inşallah en yakın zamanda düzeleceğim
İnşallah birgün hepimiz anneliği tadarız.Bu duyguyu yaşayan bilir nekadar zorluğunu bizler anlarız birbirimizin halindenbir şeyler ellerinden kayıp giderrtamda bu kadar yakınken
kaçırmak yitirmek gibidir
tedavide negatif almak
rüya görmek gibidir uyanmışsındır
ve gerçekle yüzleşmişsindirr
canım yanar
ama o öyle bir yangındırki :26::26::26: onu yangını söndürmeye o acıyı dindirmeye hiç bir şey yetmez
bilirsin ki bir tek ama bir tek o küçük melek
(bebeğin)gelirse dinecekitir bu acılar sönecektir:26: bu yangınnn ağlarsın göz yaşların biter
hem istediğin gibi ağlayamasın en başta eşin (o senin hayata tutunduğun en güçlü bağ bu yolda en büyük detekçindir)annen kardeşin vs üzmemek için bağıra çağıra ağlayamasınnn üzlemesinn acının büyük bölümünü içine gömersinnnnn biraz zaman geçer yeniden denmeke içn külerinden doğarrrrr bir öncekinden çok daha kuvetli şekilde yola çıkmaya karar veririsinnn arunam yol arkadaşımm biz kadınız ve her zaman anne olmak için bu isteği bir önceki olmsuzlığumuzu unutarak yeniden bu yla çıkarızzz ve inşşşşşş bir gün başaracağız
Güzel haberler alırsın inşallah.Aminn Allah hepimizin yardımcısı olsunkızlarrr doktordan geldim bende. Allah izin ederse cuma günü benimde tranferim var. ama sadece 3 tane donmuş bebem varmış. çözünürken bişey olmaz inşallah. yarın iğnelere başlayacakmışım. Rabbim kolayca bu süreci atlatmayı nasip etsin.
canım kullandığın ilaç hakkında bi bilgim yok ama kuru incir ve havuç kürünü 20 gündür uyguluyorum yarında içip 7 gün ara verip tekrar içicem..incirleri haşlandıktan sonra soğutup dolab atıyorum iyice soğuyunca her dolabı açtığımda birer tane yiyiyorum canım
tamam canım anladım ben şimdi 10 tane alayım erken bitirebilirsem yeniden alırım olur mu?Allahım inşallah tez zamanda güldürür![]()
10 tane dedim ama sanırım sayının tamamlanmasına 4 yasin kalmış canım bana haber verebilir misin 10 tane mi okuyayım 4 tane mi?
ben kuru ıncır bır gun yapabıldım sehır dısındaydım haftasonu. Bu aksam yıne yapacam adet olunca ara verecem senın gıbı ama adet olmadım kı 40 gunu buluyor yıne.
Hasladıklarımı da yıyecem ok anladım cok sagol.
ben kuru ıncır bır gun yapabıldım sehır dısındaydım haftasonu. Bu aksam yıne yapacam adet olunca ara verecem senın gıbı ama adet olmadım kı 40 gunu buluyor yıne.
Hasladıklarımı da yıyecem ok anladım cok sagol.
Arkadaşlar Yasin-i Şerif listesinde ben yokum ama
Eğer okuyamayanlar olursa veyahut eksik varsa bende okuyup tamamlayabilrim![]()
merhaba canım yardımın içi teşekkürler .. eksik olursa yardım isteriz.. ama perşembe günü yeni listede olacaksın allahın izni ile
Teşekkür ederim canım
Ne olursa seve seve yaparım Allah'ın izniyle