Allah bir kulun dua etmesine izin vermişse, mutlaka kabulünü de murad etmiştir . . .
- Hz. Muhammed (s.a.v) ¦..arkadaşlar ben bulduğum her duayı okuyorum elimden geldiğince sabırla inanarak...son 1 haftadır yaptıklarımıda sizlerle paylaşmak istedim inanarak ihlas ile yapmamız dileğimle ...
99 Esmaül-hüsna,yı Allah lafzindan başlayin 101 ya rahman 101 ya rahiym101 bu şekilde zikkr edin her yüzbirde 1 kere hangi duayi okuyorsaniz(BEN İHLAS OKUYORUM) 1 kere duanizi(YANİ DİLEĞİMİ RABBİME ARZ EDİYORUM) okuyun son isim sabur isminide 101 kere okuduktan sonra elinizi açip 3 kere duanizi edin...YAKLAŞIK 5O TANESİNİ YAPABİLDİM HER GÜN FIRSAT BULDUKÇA OKUYORUM...
..DİĞER DUAM DA ŞU...KISMETSE YARIN 7.GECEM BİTECEK...
DİLEKLERİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN ***
AYET-EL KÛRSİ ve " ÇOK ÖZEL FORMÜLÜ "
( İmam-ı Caferi Sadık (r.a) "Yıldızname" adlı kitabından alıntıdır)
...
* ÖNEMLİDİR, LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN:
Bu özel formülle Ayet-el Kürsi sadece "ÇOK ÖNEMLİ" olan işlerle ilgili olarak, niyet edilerek, Allah'tan dilekte bulunmak ve istemek için uygulanır. Mecbur kalmadıkça uygulanmaması, kul hakkına uygun olmayan, etik ve hakkaniyetli olmayan işlerde kullanılmaması, aksinde manevi cezasının da şiddetli olduğu belirtilmiştir.
--------------------------------------------
1.ci gün : 50 kere okunacak
2.ci gün : 170 kere okunacak
3.cü gün : 220 kere okunacak
4.cü gün : 313 kere okunacak
5.ci gün : 50 kere okunacak
6.cı gün : 170 kere okunacak
7 ci gün : 313 kere okunacak ARA VEREREK OKUDUM 170 VE 313 UZUN SÜRDÜĞÜ İÇİN ŞEYTANIN VESVESE VERMESİ SIKINTI DUYMANIZ OLABİLİR MOLA VERİN ABDEST TAZELEYİN DEVAM EDİN CANLARIM RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH BELLİMİ OLUR BELKİ BU DUALAR VESİLE OLUR DUASIZ RABBİMİN RAHMETİ ÜZERİMİZE OLSUN