Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Arkadaşlar merhaba; topiği ilk defa şimdi gördüm, biliyorum biraz damdan düşer gibi olacak ama. 4.tüp bebek aşamalarını geçirdim ve pazartesi günü test sonucumu alıcam. Aklınıza geldiğinde yada namazlarınızda benim içinde dua edermisiniz? Allah razı olsun,hepinizin gönlünün muradını versin inşallah.Amin

Arkadaşlar merhaba; topiği ilk defa şimdi gördüm, biliyorum biraz damdan düşer gibi olacak ama. 4.tüp bebek aşamalarını geçirdim ve pazartesi günü test sonucumu alıcam. Aklınıza geldiğinde yada namazlarınızda benim içinde dua edermisiniz? Allah razı olsun,hepinizin gönlünün muradını versin inşallah.Amin

allah yardımcın olsun canım.. inş. en yakın zamanında bebeğine kavuşursun..istersen sende dualarımıza katıl sanada yasinler ve ayetel kürsilerle dua edelim..allaha emanet ol

canım hadi hayırlı olsun dualarımız tüm bebek sahibi olmak isteyenlerle bende 7.tüp bebeği yaptırdım pazar günü 12.günüm olacak inşallah arka arkaya güzel haberler veririz

Allahtan ümit kesilmez ... ablalarım ben evli değilim çocukta yok ortada bu yüzden okulum var daha bu mubarek gece hepinizzz için dua edeceğimmmmm Allah yardımcınız olsunn

redhairredgirl ve öznehayat için ayet el kursi

ayse035=320 tane okudu
orlic==300 tane okudu
burcu81==100 tane okudu
tandora==10 tane okudu
seminay84==60 tane okudu
sebilem==100 tane okudu
aruna ==50 tane okudu
özne_hayat==100 tane okudu
serap_serap==60tane okudu
merve ==100 tane ayet el kursi okudu

1200 tane ayet el kürsi dağıtıldı..okumak isteyenler eklenecektr
bende okudum inş.
canım hoşgeldin nasılsın

iyyim sen nasılsın listelere bakıyodum
yasın listesinde merve02 4 tane okudugunu belırtmiş canım eklıyorum
sen nasılsın ?

tandora==10 tane okudu
perlanore==1 tane okudu

antisocial==4 tane okuyacak
moonlight==3 tane okudu
orlic==4 tane okuyacak
bahar27=4 tane okuyacak
sebilem=1 tane okudu
seminay84===5 tane okudu

saskınanne=3 tane okuyacak
antikdeniz==4 tane okuyacak
ssonmez==yerine2 tane okundu 1 tane kaldı
ozne_hayat=4tane okudu
aruna==4tane okudu

burcu81==4 tane okudu
merve02==4 tane okudu
ynz06==4 tane okuyacak
redhairredgirl==3 tane seabel okudu
blowhole==4tane okudu

ozay37barış==4 tane okuyacak
yaramazkedicik==4 tane okuyacak
ayse035==4tane okudu
topeguk==3 tane okuyacak

Son düzenleme:
Allahtan ümit kesilmez ... ablalarım ben evli değilim çocukta yok ortada bu yüzden okulum var daha bu mubarek gece hepinizzz için dua edeceğimmmmm Allah yardımcınız olsunn

ne iyisin güzel yürekli kardeşim benim allah razı olsun..rabbim seni bu konuda sınava tabii tutmasın inş..allah sana hayırlı eş hayırlı evlatlar nasip etsin canım.

bende okudum inş.

iyyim sen nasılsın listelere bakıyodum
yasın listesinde merve02 4 tane okudugunu belırtmiş canım eklıyorum
sen nasılsın ?

tandora==10 tane okudu
perlanore==1 tane okudu

antisocial==4 tane okuyacak
moonlight==3 tane okudu
orlic==4 tane okuyacak
bahar27=4 tane okuyacak
sebilem=1 tane okudu
seminay84===5 tane okudu

saskınanne=3 tane okuyacak
antikdeniz==4 tane okuyacak
ssonmez==yerine2 tane okundu 1 tane kaldı
ozne_hayat=4tane okudu
aruna==4tane okudu

burcu81==4 tane okudu
merve02==4 tane okudu
ynz06==4 tane okuyacak
redhairredgirl==3 tane seabel okudu
blowhole==4tane okudu

ozay37barış==4 tane okuyacak
yaramazkedicik==4 tane okuyacak
ayse035==4tane okudu
topeguk==3 tane okuyacak

çok sükür iyiyim canım.. baktım sayfalar ilerliyo sana zor olmasın diye eklemeleri yaptımm..canım senin tedvin ne durumda.anlattınmı bilmiyorum amahatırlamıyorum

ne iyisin güzel yürekli kardeşim benim allah razı olsun..rabbim seni bu konuda sınava tabii tutmasın inş..allah sana hayırlı eş hayırlı evlatlar nasip etsin canım.

ay çok teşekkür ederim o sizin kalbinizin güzelliğii..Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun... Allah hepimizden razı olsun ne demek utandım çok teşekkür ederim... bir müslümanın diğer müslümana ettiği dua çok iyi olurmuş bunu öğrendim bu yüzden istiyorum sizler için dua etmek yasinde okurum ayetel kürside yazın benide bu gece bende okuyayım sizin için

ay çok teşekkür ederim o sizin kalbinizin güzelliğii..Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun... Allah hepimizden razı olsun ne demek utandım çok teşekkür ederim... bir müslümanın diğer müslümana ettiği dua çok iyi olurmuş bunu öğrendim bu yüzden istiyorum sizler için dua etmek yasinde okurum ayetel kürside yazın benide bu gece bende okuyayım sizin için

canım ne güzel bi sevap işliyorsun farkındamısın.. bekarsın ve bizim gibi problemin yok ve bizi anlıyorsun.. allah razı olsun senden
ayet el kursi kaç tane okumak istersen belirt ekleme yapayım bi de nasipse yarın dualarımızı bağışlıyoruz..yarına bitmiş olması gerekiyo

Allah senden razı olsun. Allah gönlündekileri kat kat güzelliklerle yoluna sersin

canım sonucunu ne zaman alacaksın

canım aslaında pazar günü ama hastane pazaertesi yazdım test tarihini valla benim sonuç alamama gibi bi sorunum var:1::1: yani korkudan test yaptıramıyorum 1-2 geçiyo bazen hep negatif olunca pazarteside iş başıyım opudan sonra çok rahatsızlanınca rapor verdiler bakalım pazar sanırım öğrenirim bu sabah idrar testi yaptım ama malesef negatif inşallah doğru değildir moralimi bozmuyorum kan testine kadar umut var

canım ne güzel bi sevap işliyorsun farkındamısın.. bekarsın ve bizim gibi problemin yok ve bizi anlıyorsun.. allah razı olsun senden
ayet el kursi kaç tane okumak istersen belirt ekleme yapayım bi de nasipse yarın dualarımızı bağışlıyoruz..yarına bitmiş olması gerekiyo

abla öyle söyleme utanıyorum gerçekten hiçsevap falan aklıma bile gelmedi sadece duanıza ortak olmak istedim.Allah hepimizden razı olsun..bu gece 150 tane okurum. ayetel kürsi.. tamam muhakkak okurum ben cuma gecesi ya yatsıdan sonra okuyacağım 150 tane yazın benide okurum..

canım aslaında pazar günü ama hastane pazaertesi yazdım test tarihini valla benim sonuç alamama gibi bi sorunum var:1::1: yani korkudan test yaptıramıyorum 1-2 geçiyo bazen hep negatif olunca pazarteside iş başıyım opudan sonra çok rahatsızlanınca rapor verdiler bakalım pazar sanırım öğrenirim bu sabah idrar testi yaptım ama malesef negatif inşallah doğru değildir moralimi bozmuyorum kan testine kadar umut var

moralini bozma inş.hayırlı pozitif sonuç alırsın..inş.rabbim yüzünü güldürsün..

cnm özel msj kutun dolu telimde yanımda degil arıyamadım moral bozmak yok tamammı ? 9.ğün biliyosun benimde negatif çıkmıştı erken yaptık testi erken haber alabilirmiyiz diye? beklemeye devam.allahım hakkımızda hayırlı olanını nasip etsin inşallah cnm.

çok sükür iyiyim canım.. baktım sayfalar ilerliyo sana zor olmasın diye eklemeleri yaptımm..canım senin tedvin ne durumda.anlattınmı bilmiyorum amahatırlamıyorum

iyi olmus valla boyle yardımlaşa olursak daha ıyı olcak sankı :)
ben 1 aşılama gecırdım gecen hazıranda olmadı. 2.si içinde start vermedim henüz
bende pko var sadece başka sorunumuz yok beklemedeyız bakalım
2 yıllık evlıyım (1 düşük yaşadım)

abla öyle söyleme utanıyorum gerçekten hiçsevap falan aklıma bile gelmedi sadece duanıza ortak olmak istedim.Allah hepimizden razı olsun..bu gece 150 tane okurum. ayetel kürsi.. tamam muhakkak okurum ben cuma gecesi ya yatsıdan sonra okuyacağım 150 tane yazın benide okurum..

tamam canım ekliyorum 150 tane allah kabul eder inş.

Back
X