Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ben eski sayfaları okuyamadım yasin okuduğunuz arkaşlar kimler

canım topiğe katılım sırasına göre arkadaşlara evlat sahibi olabilmeleri için yasini şerif ve ayetel kursi okuyoruz..bu hafta antikdeniz topeguk ve yeteer için okuyoruz allah kabul ederse..ama seni cuma günü hazırlayacağım listeye ekleyeceğim

yok canım ben topğe bi ara kardeşim le alakalı sorunumuzdan 1 hafta girememiştim arkadaşlar merak etmişti ..o zaman ki yazışmaları okuyorum da..beğeniler o yüzden..iyiyim şükür sen tedavi oluyormusun hangi aşamadasın

tedaviye geçen ay başlıcaktım rahim ince çıktı. bügün kan testi verdim. bakalım sonucu ne olcak

Tedavi gòrmüyorum şimdilik bende adet düzensizliği var yani adetimden birhafta önce kahverengi lekelenmem oluyo adet günüme kadar sonra kanamam başlıyo ayın 15de randevu aldım doktora gidecem bakalım ne diyecek sen tedavi görüyormusun

hormonlaarına bakıldımı canım..rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin

canım topiğe katılım sırasına göre arkadaşlara evlat sahibi olabilmeleri için yasini şerif ve ayetel kursi okuyoruz..bu hafta antikdeniz topeguk ve yeteer için okuyoruz allah kabul ederse..ama seni cuma günü hazırlayacağım listeye ekleyeceğim

hormonlaarına bakıldımı canım..rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin

Ben kuran kursuna gidiyorum inş.okurum bende arkadaşlar için adetim bitince başlarım hormonlara en son 1 yıl önce bakılmıştı progesteronum düşük çıkmıştı şimdi ne alemdeler bilmiyorum

Ben kuran kursuna gidiyorum inş.okurum bende arkadaşlar için adetim bitince başlarım hormonlara en son 1 yıl önce bakılmıştı progesteronum düşük çıkmıştı şimdi ne alemdeler bilmiyorum

canım ne güzel öğrendin mi peki kur an okumayı..
bence tekrar bi tahlil yaptır.. hiç havuç ve incir kürünü denedin mi

canım ne güzel öğrendin mi peki kur an okumayı..
bence tekrar bi tahlil yaptır.. hiç havuç ve incir kürünü denedin mi

Aslında biliyordum ama tecvitli okumuyordum onun için gidiyorum Allahın izniyle ögreniyorum onları denemedim hiçadet olmadan önce soğan kürü denedim bikere daha yapacam soğanı sonra incir kürünü yapacam 15.de doktora gidecem büyük ihtimal tahlil yaptırır sen doktora gittinmi hiç

Aslında biliyordum ama tecvitli okumuyordum onun için gidiyorum Allahın izniyle ögreniyorum onları denemedim hiçadet olmadan önce soğan kürü denedim bikere daha yapacam soğanı sonra incir kürünü yapacam 15.de doktora gidecem büyük ihtimal tahlil yaptırır sen doktora gittinmi hiç

evet ben ilk defa bu ay tedaviye başldım tedaviye başlamadan önce havuç ve incir kürü yaptım 2 ay ...tahliller sonucu herseyin yolunda gittiğini söyledi dr..klomen kullandım ve suan 28.günümdeyim bakalım bebek varmı rabbim nasip edecek mi

benim şimdi çıkmam gerekiyo daha sonra yine görüşürüz yeni liste için mutlaka cuma günü girmeye çalş sana kaç yasin düştüğüne bakarsın öpüyorum allaha emanet ol

evet ben ilk defa bu ay tedaviye başldım tedaviye başlamadan önce havuç ve incir kürü yaptım 2 ay ...tahliller sonucu herseyin yolunda gittiğini söyledi dr..klomen kullandım ve suan 28.günümdeyim bakalım bebek varmı rabbim nasip edecek mi

İnş. cnm tedavin olumlu sonuçlanır hayırlısıyla

kızlar günaydın herkese
nasılsınız benim akşam dr.kontrolum vardı ve kesemizi gördük çok şükür:119::119: sıra pıt pıtları duymaya geldi.rabbime binlerce şükürler olsun darısı tez zamanda hepinize olsun inşallah

canım nasılsın ..bebeğimiz nasıl kendinede onada çok iyi bak

canım çok saol iyiyim çok şükür fazla giremiyorum gündüz işyerinde yoğunum akşam eve gidincede yorulmuş oluyorum ve hep dinleniyorum birde çok erken uykum geliyor ama hep aklımdasınız bu haftaki dularıda bitiricem bu akşam canım herkese dua ediyorum kesemizi gördük çok şükür inşallah haftaya cumada kalp atışı için gidicem rüya gibi gelior onca tedaviden sonra rabbim çok büyük kızlar sakın pes etmeyin hep dua edin

canım durumun nasıl..hayat nasıl gidiyo herşey yolundamı

saol canım ii gidiyo hayat şükür..tedaviye başlamak için gün sayıyorum hayırlısıyla başlasak...sen nasılsın tedavin şuan hangi aşamada cnm...

hoşbuldummm oleeyyy 3 gün sizden haber almamak zor geldi :1::1::1: benim çevremde arkadaşım yok bi sizler varsınız çok şükür
valla canım senin yokluğun cidden belli oluyor topikte.....

yasinler ayetl kursiler ne durumda

benim yasin bitti

ayşem burdayım ben güzelim öyle usulca takip ediyorum sizi
ben arkadaş için 1 tane yasin okusam bu akşam için olmazmı (3 gün bugün) banyo yaptığım gibi. tamamlansın yasinler daha okuyammı?

Ayşecim yasinler tamamdır ben hastaydım okuyamadım ama Annecim yardım etti sağolsun.Rabbim kabul etsin inşallah

KIZLAR MRHB ÇOK YOĞUNUM BU ARA GELEMİYORUMM NETE FALAN HİÇ BİR ŞEYİ TAKİP EDEMİYORUMMMM UMARIM HERKES İYİDİR
benim eşim rahatsızlandı birden bire o yüzden gelemiyOrum

Perlanore SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİMMMM

Son düzenleme:
Back
X