Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tşk ederim 26 yaşındayım.1 yıllık evlıyım ank dayım.6 aydır korunmuyorum.çalışmıyorum da.dr gittim 2 ay once herşey normal dedi folık asıt verdı acele etme dıyor.ama suan adetim 3 gunum daha var 3 gun sonra başlayabilirim ancak olur mu??

canım bende 1 yıl 1aylık evliyim bende aynen senin durumundayım fakat adet düzendizliği var bendede dr acele etme diyor ama biz sabırsızız hemen istiyoruz rabbim en yakın zamanda nasip etsin inş

maşallah cok yenısın şimdiden bozma psikolojını
kürleri araştır bı faydalı olabılır sana ve pozisyonları araştır derim sorunun yoksa
Allah en kısa zamanda bekletmeden versın inş.
o zaman senı bı hafta sonrakı lısteye alalım
cumartesı ya ayseye ya bana msj atıver

yukarıdan düzenledım listeyı

aminn inş yaa.tamam olur atarım.yanı bu ay ovulasyon testi almak istiyorum.ama çok da ınanmıyorum açıkcası o gunlere denk getirmeden hamıle kalan arkadaşlarım var.2 tane evlı arkdşlarımız var.ıkısı de evlendıkten 1 ay sonra hamıle kaldı ve ıkısde aldırdı.sonra bunları duyunca sınır oluyorum yaa.nasıl kalıyorlar sonra da ağlaya zırlaya aldırıyolar.biz istiyoruz olmuyor Allah onlara verıyo onlarda kıymet bılmıyo.

canım bende 1 yıl 1aylık evliyim bende aynen senin durumundayım fakat adet düzendizliği var bendede dr acele etme diyor ama biz sabırsızız hemen istiyoruz rabbim en yakın zamanda nasip etsin inş

dr a eşimde gelmek istiyor diyorum.ne bu acelenız 1 yıl surenız var dıyor.Allah korusun eşimde bişey varsa nıye 1 yıl sonra oğrenelım erken den olsun bızde onumuze bakalım..Allah ım ol derse her şekilde olur.benım tek yapacağım dua etmek gerisinin boş oldugunu anladım zaten.zmanı değilse kendımı yırtsam da olmayacak.:50::50::50::50:

dr a eşimde gelmek istiyor diyorum.ne bu acelenız 1 yıl surenız var dıyor.allah korusun eşimde bişey varsa nıye 1 yıl sonra oğrenelım erken den olsun bızde onumuze bakalım..allah ım ol derse her şekilde olur.benım tek yapacağım dua etmek gerisinin boş oldugunu anladım zaten.zmanı değilse kendımı yırtsam da olmayacak.:50::50::50::50:

benim eşim evliliğimizin 6.ayında dra gitmişti şükür bi sıkıntı çıkmamıştı...bence sen yinede eşini üroloji uzmanına gönder eğer bi sıkıntı varsa mesela erkeklerde varikosel yaygın ameliyat olunup 3 yada 6 ay sonra normal hale dönülüyo diye biliyorum..bence bi görünsün inş.eşinin hiçbirşeyi yoktur

kızlar nasılsınız görevlerımı yaptım hal hatır sorayım dedım :3:
her ay 1 gebe cıkarıyoruz inş. ne hoş dahada artar inş.
İyiyim canım sen nasılsın?Çok hayırlı bir görev yapıyorsun.Allah bunun mükafatını verir inşallah:16:
tşk ederim 26 yaşındayım.1 yıllık evlıyım ank dayım.6 aydır korunmuyorum.çalışmıyorum da.dr gittim 2 ay once herşey normal dedi folık asıt verdı acele etme dıyor.ama suan adetim 3 gunum daha var 3 gun sonra başlayabilirim ancak olur mu??
Bizede 1 yılı doldurduktan sonra hala gebe kalınmazsa gelin demişlerdi.:34:
Bendede pko var oyüzdende adet düzensizliği oluyor işte.Bunun içinde yumurta takibi yaptırmam lazımmış.Çünkü düzensiz olunca ne zaman yumurtladığın bellli değil:50:Henüz yenisin ama önceden ikinizinde kontrolden geçmenizde fayda var tabiki.Ben 3 yıllık evli olacağım kasımda ve bundan 2 yıl önce detaylı sperm tahlili olmadığı için eşim sonucunu normal sanıp boşuna 2 yılımız geçmiş.En azından detaylı çekselerdi eşimde sorun olduğunu bilseydik çocuk için değilde tedavisi olurdu hiç olmazsa.ilk yıllarda çocuk düşünmedik zaten.Benden olduğunu düşünüyorduk.o sperm testinin yüzünden eşimin değerini normal sandık:50:İnşallah bundan sonra boşa geçen zamanımız olmaz:16:
dr a eşimde gelmek istiyor diyorum.ne bu acelenız 1 yıl surenız var dıyor.Allah korusun eşimde bişey varsa nıye 1 yıl sonra oğrenelım erken den olsun bızde onumuze bakalım..Allah ım ol derse her şekilde olur.benım tek yapacağım dua etmek gerisinin boş oldugunu anladım zaten.zmanı değilse kendımı yırtsam da olmayacak.:50::50::50::50:
İyi ediyorsunuz önceden gidin baktırın byukarda yazdım okursun biz bir detaysız sperm testi yüzünden 2 yıl boşuna beklemişiz sadece benden dolayı olmadığını sanıp.Birde hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama eşin spermiyogram testi yaptıracaksa detaylı çektirsin yoksa anlaşılmıyor bilginiz olsun:31:

Dün bütün gün aklımdaydın hep dua ettim ama hiç olumsuz düşünmüyordum..çok şükür hamilesin kendine çok dikkat et olur mu canım .veeeeee bizede bol bol dua et canım

Saol canim benim valla bütün dualarım sizinle Allah hepinizden razı olsun hepinize cok teşekkür ederim bak görürsünüz bu ay hepiniz haberini alicam burda tabi benim bebisim sizinkiden 1 ay büyük olucak 😍😍😍

Saol canim benim valla bütün dualarım sizinle Allah hepinizden razı olsun hepinize cok teşekkür ederim bak görürsünüz bu ay hepiniz haberini alicam burda tabi benim bebisim sizinkiden 1 ay büyük olucak 

Yukarda güzel dileklerimi yazdım senin için umarım okumuşsundur:34:AMinnn canım inşallah bizlerde o günleri görürüz:16:

aminn inş yaa.tamam olur atarım.yanı bu ay ovulasyon testi almak istiyorum.ama çok da ınanmıyorum açıkcası o gunlere denk getirmeden hamıle kalan arkadaşlarım var.2 tane evlı arkdşlarımız var.ıkısı de evlendıkten 1 ay sonra hamıle kaldı ve ıkısde aldırdı.sonra bunları duyunca sınır oluyorum yaa.nasıl kalıyorlar sonra da ağlaya zırlaya aldırıyolar.biz istiyoruz olmuyor Allah onlara verıyo onlarda kıymet bılmıyo.
oluv.testleri bazen dogru cıkmıyo pkolularda özellikle
pkoyu gormeyen drlarda oluyo bende ilk 9 10 ay pko oldugumu göremeyen dr larla ugrastım kac ayım heba oldu taaaki düşük yapıpta sonrasında gııttıgım dr gordu
stres yapma ama zaman kaybetme zaten 1 ayı boş gecırınce koca 1 ay beklıyosun zaman hızla ılerlıyor
hayırlı zamanda hayırlı evlat versın kucagına inş.
ona buna bakma boşver herkes kendınce dogruyu yapıyor
ben iyiyim şükür canım...inş..hamile haberlerimiz çoğalır dualarımızla
inş.inş. canım benım
İyiyim canım sen nasılsın?Çok hayırlı bir görev yapıyorsun.Allah bunun mükafatını verir inşallah:16:

Bizede 1 yılı doldurduktan sonra hala gebe kalınmazsa gelin demişlerdi.:34:

Bendede pko var oyüzdende adet düzensizliği oluyor işte.Bunun içinde yumurta takibi yaptırmam lazımmış.Çünkü düzensiz olunca ne zaman yumurtladığın bellli değil:50:Henüz yenisin ama önceden ikinizinde kontrolden geçmenizde fayda var tabiki.Ben 3 yıllık evli olacağım kasımda ve bundan 2 yıl önce detaylı sperm tahlili olmadığı için eşim sonucunu normal sanıp boşuna 2 yılımız geçmiş.En azından detaylı çekselerdi eşimde sorun olduğunu bilseydik çocuk için değilde tedavisi olurdu hiç olmazsa.ilk yıllarda çocuk düşünmedik zaten.Benden olduğunu düşünüyorduk.o sperm testinin yüzünden eşimin değerini normal sandık:50:İnşallah bundan sonra boşa geçen zamanımız olmaz:16:

İyi ediyorsunuz önceden gidin baktırın byukarda yazdım okursun biz bir detaysız sperm testi yüzünden 2 yıl boşuna beklemişiz sadece benden dolayı olmadığını sanıp.Birde hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama eşin spermiyogram testi yaptıracaksa detaylı çektirsin yoksa anlaşılmıyor bilginiz olsun:31:

yok be bahar ayseye yardım sadece
yorulmak deıl zevkle yapıyorum sen naaaptın dıyetı falan
okudum topiklerını :1: üzdüler senı gordum cadalozlar :1:

oluv.testleri bazen dogru cıkmıyo pkolularda özellikle
pkoyu gormeyen drlarda oluyo bende ilk 9 10 ay pko oldugumu göremeyen dr larla ugrastım kac ayım heba oldu taaaki düşük yapıpta sonrasında gııttıgım dr gordu
stres yapma ama zaman kaybetme zaten 1 ayı boş gecırınce koca 1 ay beklıyosun zaman hızla ılerlıyor
hayırlı zamanda hayırlı evlat versın kucagına inş.
ona buna bakma boşver herkes kendınce dogruyu yapıyor

inş.inş. canım benım

yok be bahar ayseye yardım sadece
yorulmak deıl zevkle yapıyorum sen naaaptın dıyetı falan
okudum topiklerını :1: üzdüler senı gordum cadalozlar :1:

Olsun ikinizde hayır işliyorsunuz yardım farketmiyorki:16:Evet canım ya bırak kendilerinin olsun.Her işte bir hayır vardıR.O diyette o topikte bana göre değilmiş:9:Şimdi eskiden gittiğim diyetisyenimin verdiği diyeti yapıyorum ve yanında hergün tempolu yürüyorum .Ekmek hiç yemiyorum.Ama gel görki benim Tsh hormonu biraz yükselmiş oyüzden kilo vermem zorlaştı.Doktora gidince söyleyim dozunu artırsın ilacın.Ahhh bu pko nelere kadir :5::1:

Olsun ikinizde hayır işliyorsunuz yardım farketmiyorki:16:Evet canım ya bırak kendilerinin olsun.Her işte bir hayır vardıR.O diyette o topikte bana göre değilmiş:9:Şimdi eskiden gittiğim diyetisyenimin verdiği diyeti yapıyorum ve yanında hergün tempolu yürüyorum .Ekmek hiç yemiyorum.Ama gel görki benim Tsh hormonu biraz yükselmiş oyüzden kilo vermem zorlaştı.Doktora gidince söyleyim dozunu artırsın ilacın.Ahhh bu pko nelere kadir :5::1:
inşallah Rabbime hoş varsın sizlerde yardım edıyosunuz okuyosunuz az bişeymi. katkıda bulunuyosak ne mutlu
sorma bendede var o illet
bende dıyetteyım ama spora başlayamadım bi
genede 2 kg verdım inş. cok sevındım devam edıcem inş.

Geçen ayki tedaviye devam bu ay da olmazsa aşılmayı düşünecekmişiz ..ama dr acele etmeyin diyor

Hadi inşallah Ayşeciğim bu sefer bebeğin seninle olur.Ama çok yılların geçmiş değil boşuna stres yapma kendine olumlu olur inşallah:16::54:

inşallah Rabbime hoş varsın sizlerde yardım edıyosunuz okuyosunuz az bişeymi. katkıda bulunuyosak ne mutlu
sorma bendede var o illet
bende dıyetteyım ama spora başlayamadım bi
genede 2 kg verdım inş. cok sevındım devam edıcem inş.

Aminn canım inşallah.Tabiki herkezin katkısı var burda.Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.:16:Evet biliyorum seni pko topiğinden:34:Çok iyi bu spor yapmadan verebilmiş olman :nazar:İnşallah devamıda gelir.Ama spor yapmaya çalış daha iyi yumurtalıkları çalıştırıyormuş.:34::8:

perlanore== 3 tane okuyacak
ozne hayat==3tane okuyacak
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==3 tane okudu
bahar27==5tane okuyacak
antikdeniz==3ane okuyacak
topeguk==3tane okuyack
tandora==3tane okuyacak
sardunya==3 tane okuyacak
sebilem==3tane okuyacak
antisocial==3 tane okuyacak
seminay84==3 tane okuyacak
orlic==5tane okudu = 3 tane daha okuyacak
burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==2 tane okuyacak
şaşkınanne==3tane okuyacak,
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==2tane okudu
melek04==2 tane okuyacak
umutluu===2 tane okuyacak
esmacvs==2tane okuyacak
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==2 tane okuyacak
cemrem29==2tane okuyacak
41zzeynep==2 tane okuyacak
fiyonk makarna==2 tane okuyacak
angrybird==2 tane okuyacak

perlanore==50 tane okuyacak
melek04==50 tane okuyacak
yaseminseza==50 tane okuyacak
ayse035==200 tane okuyacak
orlıc== 200 tane okuyacak
hayalot==50 tane okuyacak
yandev== 100 tane okuyacak-----------------------------------------------------------------------OKUDUM

Allah kabul etsin.

haklısın canım bu ay klomen ve jel kullanacağm nasip bakalım..hakkımızda hayırlısı olsun

İnşallah canım amin.Bir şey sorucam jel ne jeli.Bende yumurta takibi yaptırıcam.Eşimle bana tüp bebek dedi özel tüp bebk merkezindeki doktor.Az parada değil.Ben klomen bile kullanmadım belki ilaçla kalırım bellimi olur.Hemen böyle çaresiz vaka gibi tüp bebek dedilermi sinir oluyorum.Maliyetine bakıyorlar insanların duygularına bakan yok.Çok çaresiz olsaydık devlet hastanesindeki ürolog doktoru ilaç vermeden hemen gidip tüp bebek yaptırın derdi.Tüp bebeğe karşı değilim yanlış anlaşılmasın ama bazı şeyler denenmeden hemen tüp bebek denildimi sinir oluyorum:20:

Back
X