Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben tesettürlüyüm ve bu yüzden saçlarım suan çok yıpranmıs vaziyette..daha önce sacımı hiç boyamadım boya saçı besler mi yoksa yanlışmı duymusum saca faydası var ise boyayacağım

canım cansız ve dökülüyorsa saçların öncelikle kan tahlili yaptır derim çünkü aynı sorun bendede vardı neler nelerr yaptım bakımlar yaglarrr bitkisel şampuanlar bi fayda görmedim cansızlık dökülmeee herbişey vardı boyada fayda etmiyo ayrıca:((ben kan tahlilinde kansız çıktım kan ilacına başladım 2 kutuda saç dökülmem durdu ayrıcaa canlandıı :)şimdi ahengle dans edioooo:52::52::52: hakketten cok fayda gördüm

ayse035==200 tane okuyacak
yandev==100 tane okuyacak
özlemlk==50 tane okuyacak
antikdeniz==50 tane okuyacak
orlic == 200 tane okuyacak
esmacvs==50 tane okudu

perlanore==3 tane okuyacak
blowhole==3 tane okuyacak
ozne hayat==3tan okudu
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==3 tane okudu
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuyacak
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane okuyacak
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==5tane okudu
burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==3 tane okuyacak
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okudu
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==3tane okuyacak
roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okuyacak
paoosoner==3 tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okudu
canım mrb benide eklermisin dün yazmıştım.benim yasinlerim bitti allah kabul eder inşallaah ayetel kürsüde bittti canım.ben yarinden sonra giremeyebilirim gözden kaçmasın :)

evet cnm yaptırdım aıle hekımıne yarın bellı olcak sonuc.duaalarınızı eksık etmeyın ne olur.
aile ekımı oncekı kan tahlılıne gore hamılesın dedı.cok erken yaptırdıgından dusuk cıkmıstır dedı. hayırlısı artık yarın belı olcak cnm

canım önceliklee hayırlı olsun sağlıkla kucagına gelsin inşallah meleğin ...stres yapma bence tadını çıkar tatlım çünkü deger aralığında olması önemlii..ayrıca çok erken yaptırdığın içinde o şekilde çıkmış olabilirr çok telaş yapmaa hele hele 2 katt artmışsaaa ooo o zaman süper iştee:)şimdi sen kese yi göseyim dersin sonra kalp atışıı ooooo sonra testleri nnormal çıksın allahımmm..sonra cinsiyettt sonraa eee yeter artık gelsin kucagımaa:)))9 ay böle gecerrr...tadınıı çıkarr hayatım boşverr düşünmmee düşünmekle bebeğide strese sokmaa:))içindeki mucizzenin tadınaa varrrr:)

saol tatlım evde olmak çok güzelmiş dinleniyorum bol bol yarın yine dr. dayım bakalım ikinci bebişimiz netleşmedi daha kese büyümüş yolk sac oluşmuş bebek oluşmaya başlamış dedim dr. ama kalp atışı yoktu cuma günü dua diyorum rabbime hayırlı olanı nasib etsin diye ve de sizlerede

canımm hayırlı haberlerle gel inşallah ufaklıkda tutunmuştur hayataa bebişlerine allah saglık versinnn:))darısıda bizlereee olsunn:nazar::nazar::nazar:

merhabalar ben geçen ay aşılama yaptım tutmadı ama bu ay adetim 3 gün geçti ,hamile olmuş olabilirmiyim aceba çok heyecanlıyım:52:

Son düzenleme:
canım önceliklee hayırlı olsun sağlıkla kucagına gelsin inşallah meleğin ...stres yapma bence tadını çıkar tatlım çünkü deger aralığında olması önemlii..ayrıca çok erken yaptırdığın içinde o şekilde çıkmış olabilirr çok telaş yapmaa hele hele 2 katt artmışsaaa ooo o zaman süper iştee:)şimdi sen kese yi göseyim dersin sonra kalp atışıı ooooo sonra testleri nnormal çıksın allahımmm..sonra cinsiyettt sonraa eee yeter artık gelsin kucagımaa:)))9 ay böle gecerrr...tadınıı çıkarr hayatım boşverr düşünmmee düşünmekle bebeğide strese sokmaa:))içindeki mucizzenin tadınaa varrrr:)

ay cok tatlısın ya.. canım benım cok tsk ederim. ne guzel yazmışsın... gercektende oyle olcak heralde:))rabbim isteyen herkeze nasıp etsın ınş.

canım cansız ve dökülüyorsa saçların öncelikle kan tahlili yaptır derim çünkü aynı sorun bendede vardı neler nelerr yaptım bakımlar yaglarrr bitkisel şampuanlar bi fayda görmedim cansızlık dökülmeee herbişey vardı boyada fayda etmiyo ayrıca:((ben kan tahlilinde kansız çıktım kan ilacına başladım 2 kutuda saç dökülmem durdu ayrıcaa canlandıı :)şimdi ahengle dans edioooo:52::52::52: hakketten cok fayda gördüm

evet önce bi dra görüneyim en iyisi bu canım..çok kotü saçlarım ya

Bittimi isler yarın bana bekliyorum yardıma 

yokh canım ya hepsini bitiremedim halıda küçük bi leke gördüm bi baktım komple halıyı silmşim:1::1::1:
bugün sadece salon oturma odası ve yatak odamı hallettim yarınn evde degilim arefeye kaldı mutfak banyo wc ve daha olmayan çocuğumun odası:1::1::1::1::1::1::1::1:

saol tatlım evde olmak çok güzelmiş dinleniyorum bol bol yarın yine dr. dayım bakalım ikinci bebişimiz netleşmedi daha kese büyümüş yolk sac oluşmuş bebek oluşmaya başlamış dedim dr. ama kalp atışı yoktu cuma günü dua diyorum rabbime hayırlı olanı nasib etsin diye ve de sizlerede

hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım inş..

arkadaşlar merhaba h.sonu giremedim muhtemelen bayramda da giremicem buraya o yüzden bu hafta ne yapıyoruz kime ne kadar okuyoruz ayşecim ordamısın huhuuuu? bi bilgi bi liste yapta bende akşam okuyayım biran önce canım.

canım merhaba bu hafta sen ve orlice okuyoruz

Canım çooook geçmiş olsun. Ama oidrar problemini gebe kalmadan önce hallet mutlaka. Neyse ki ağrıların dinmiş canım..

Daha erken haber verseydin gelirdim ben yardıma canım yaaaa...:34:

:50::50:inşallah her şey gönlünce olur özneciğim...

canım benim gel ama iş yapmaya değil .. ah ne güzel olurdu toplanabilseydik..sen hangi şehirdesin canım

benle sebileme okunuyomuşşş annaaam sıra gelmışmı bize
hayırlısı inşallah. ağzınıza saglık hepınızın inş. dualarımız kabul olsun
ben bayram tatılı gıremem topige yokum adet gunumde bayramın sonu inşallah dualarınızla gebe olmus olurumda hasta olmam çok tesaduf etti :)
ayşecım sacların içinde kendıme uygulayıp saclarımı kazandıgım bi formul var ıstersen verebılırım 2. yapmada saclarım çıkmya başladı yenıden pkodan cok dokulmustu

yandev==100 tane okuyacak
antikdeniz==50 tane okuyacak
orlic == 200 tane okuyacak

ozne hayat==3tan okuyacak
aruna==3 tane okudu
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuyacak
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane okuyacak
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==5tane okudu
burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==3 tane okuyacak
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okuyacak
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==3tane okuyacak
roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okuyacak
paoosoner==3 tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okudu

:3:aysecım bayram arası evımde net yok gırıp listeyı takıp edemem bu hafta top sende şekerim

zaman çabuk geciyo canım yaa
bayramda misafirleirim olacak annem babam kızkardesim 1 hafta kalacak canım .. bakalım listeyi bitiremezsek eğer bekleyeceğiz bayramdan sonraya
ayarlarız inş.

yokh canım ya hepsini bitiremedim halıda küçük bi leke gördüm bi baktım komple halıyı silmşim:1::1::1:
bugün sadece salon oturma odası ve yatak odamı hallettim yarınn evde degilim arefeye kaldı mutfak banyo wc ve daha olmayan çocuğumun odası:1::1::1::1::1::1::1::1:

Güzel temizle cocuk odasını gelecek bu ay demesin annem ne bis imiş yaww😍😍😍😍Anlaşıldı gelmicen bana yardıma 😜😜😜😜

masallah arkadasım ne hamaratsın :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
ben çalıstığım için haftada bir genel temizlik yapıyorum..
Sağol canım bende çalışıyordum işten gelince bazen o yorgunlukla temizlik yapardım akşam vakti:1:Allah kolaylık versin sanada:3:
ben tesettürlüyüm ve bu yüzden saçlarım suan çok yıpranmıs vaziyette..daha önce sacımı hiç boyamadım boya saçı besler mi yoksa yanlışmı duymusum saca faydası var ise boyayacağım
Bende kapalıyım boya kullanıyorum kolestonun köpük boyasından.Saçımda kuruluk oluyordu.Zeytinyağıyla masaj yapıp biraz beklettim saçımı sonra şampuan bile sürmeme yetti saç kremine gerek kalmamıştı yumuşacık yaptı saçımı zeytinyağı herşeye faydalı.Şuan yapmıyorum ama otacının şampuanı ve saç kremini kullanıyorum bitkisel olunca saçlarım daha iyi oldu tavsiye ederim:34:
evet cnm yaptırdım aıle hekımıne yarın bellı olcak sonuc.duaalarınızı eksık etmeyın ne olur.
aile ekımı oncekı kan tahlılıne gore hamılesın dedı.cok erken yaptırdıgından dusuk cıkmıstır dedı. hayırlısı artık yarın belı olcak cnm
Hayırlısı olur inşallah:16:
canım biz bütün gün bi aradayız hatta en çok dalga gecen teyzem.. diyor ki eşinle ne yapıyorsunuz büroda.:1::1::1::1::1::1:..sapık supuk konusuyor utandırıyor güldürüyor beni
Napıcaz aşk tazeliyoruz deseydin:1::17::38:
Ellerine sağlık çoğu gitmiş azı kalmış:1:Bende yaptım arife günü bir gözden geçiririm.Yarın kayınvaldeme yardıma gideceğim.Kendi annem bana uzak 12 14 saatlik yol:50:Yoksa annemede yardımcı olurdum rahatsız zaten üzülüyorum çok birşey yapamıyorum sık gidemiyorum diye ama ne yapayım :50:
canım benim gel ama iş yapmaya değil .. ah ne güzel olurdu toplanabilseydik..sen hangi şehirdesin canım

Keşke yakın olup aynı şehirde olsaydık toplanırdık.Biz buluştuk arkadaşlarla bayramdan sonra yeniden toplanmayı düşünüyoruz.:34::10:

arkadaşlar bende katılmak istiyorum dualara ne yapmam gerek?benimde olmuyo bebişim 1 sene oldu,çok mutsuzum ve karamsarım...lütfen bana yazın bayramda okurum bende..nasıl dua edicez peki?

orlic ayşe yok heralde canım bu liste kim için kime okuyoruz sen biliyormusun? ben 3 yasin okurum bu hafta ayetel kürsü de okurum ama şimdilik sayı veremem yarın bildiririm canım
senle bana okunuyo canımcım huuuu
duacan arkadası olduk senle :1:
rabbım inş. dualarını çevirmesın
bayramda misafirleirim olacak annem babam kızkardesim 1 hafta kalacak canım .. bakalım listeyi bitiremezsek eğer bekleyeceğiz bayramdan sonraya
ayarlarız inş.
tamam
arkadaşlar bende katılmak istiyorum dualara ne yapmam gerek?benimde olmuyo bebişim 1 sene oldu,çok mutsuzum ve karamsarım...lütfen bana yazın bayramda okurum bende..nasıl dua edicez peki?

haftada 2 arkadaşa 41'er yasın ve okunabıldıgın kadar ayetel kursu okuyoruz
sayı bıldırıyosun haftalık okuyabılecegın eklıyoruz lısteye her hafta cumaya kadar haber verıyosun okunup okunmadıgını
sıra sana gelınce sanada okunuyo dua
hıkayenden bahsedermısın dr gıttınmı yaşkac? sorun nekı olmuyorr?

ayarlarız inş.

listede hiç isim yazmadığı için fark edemedim demek orlicle bende sıra ne güzel çok sevindim inş. dualarınızla birlikte bu ay yada en kısa zamanda bizde kavuşuruz bebişlerimize :D
Bu arada ben akşam 4 yasin okudum Ayetel Kürsüye devam ediyorum cumaya kadar 300 tane okurum bana 300 okudu yazabilirsin canım.

yandev==100 tane okudu
antikdeniz==50 tane okudu
orlic == 300 tane okudu
esmacvs==50 tane okudu

ozne hayat==3tan okudu
aruna==3 tane okudu
bahar27==3tane okuyacak