canım 12 14 saat çok uzak ya allah yardımcın olsun şükür bizim sadece 1saat var aramızda..
Kimlerle toplandınız ne güzel ya
Evet canım malesef öyle uzak gönüller bir olsun napalım

Ne güzel sen şanslıymışsın yakınsın.Sağlık olsun elden bişey gelmez
Karı koca hergün beraber çalışmak nasıl bir duygu

Bende bazen eşime yardıma giderdim ama herzaman gidemem evin işi yemeği kolay değil

Ben üst tunik tarzı aldımlacivert.siyah pantolunum vardı zaten,nar çiçeği ayakkabı,siyahlı narçiçeği çanta,Siyah üzerine nar çiçeği puanlı lazerli eşarp ,birde siyah kordonlu saat aldım kendime kombine olsun diye.Benimde bayramlığım bu

beni her bayram eşim götürüyo alıyorum ayrı bi heyecan oluyo hala aynı çocuk gibiyim
İçindeki o çocuk hiç solmasın canım

IYYIM AYSECIM SAOL ugrasıyorum saldım çayıra kılocuklar gıdene kadar bişe yapmıyorum
sen nasıl oldun agrıların falan
özlem noldu yaa cıdden ıyıdır ınş.
kızlar bişe sorcam ben kapanmak ıstıyorum aslında hele bu ara cok fazla ıstıyorum ama kıyafet kombınesınde sorun yaşarım
bayrama kapansam dıyorum ama ne gıycemı bılmıyorum altına
bayram ertesıne bıraz alıp bırıktirip kapanayım demı ??
Canım ne güzel inşallah nasip olur.Bende evlendikten 1 sene sonra kapandım.Ramazan bayramına kapalı olarak çıkmıştım.Kayınbabamın hoşuna gitmişti

Darısıda sana
zaten hep kapalıya yonelık alıyorum acıkda bı ınsan deılım de
etek tunık falan az onları alcam yokda 5 6 eşarbım var aldım bı cok seyde 1 kombin cıkmaz

aynı seylerıde kapanınca gıymek istemıyorum bide kılo var sımdılık kapanınca teyze gıbımı olurum

((( şeytan dürtüyo
kılo verım az ıstıyorum en cokda
Tatlım bendede kilo var ama birşey söyleyimmi kapalı halinle daha zayıf görünürsün çünkü kapanınca vücut hatlarında belli olmuyor.

Oyüzden dert etme ve şeytanın vesvesine gelme vesvese veriyor sana kapanmaman için.Sen Allah'a sığın ve kısa sürede hazırlğını yap kapan inşllh
1,72 boyum kılom 91
68 kılo ıle evlendım

((( pko ve koca mahvettı benı
dr kılo dıyo sebebe ama vercem spora yazılıyoruz eşimle
pko dırenc sagladı veremedım başta
ama verıcem cunku bu deılım ben dolu kıyafetım beklıyo ve en onemlısı bebegım beklıyo ınş.
Canım bendede pko var bu hastalık yüüznden herşeyimiz etkileniyor.Kiloda ondan zaten

Spor yapmak en iyisi bende evde koşu bandında spor yapıyorum
Kızlar Slm nasilsiniz keseyi gördük şükür 1 tane tutmuş Allahıma binlerce şükür 10 gün sonra kalp atışını duyacağız inşallah
Allah hayırlı etsin gözünüz aydın canım

kıslar geldim doktordan degerım 909 a cıkmıs Allahıma sukurler olsun. rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın inş.
Hayırlı olsun Allah size bağışlasın canım

Darısıda bizlere olsun inşallah

kızlar herkse iyi bayramlar..
birdaha ki bayrama inş hepiniz sağlıklı ve hayırlı bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
kendinize hamiş olanlar birde bebeklerine iyi baksın.
Allah a emanet olun :)
Merhaba canım seninde bayramın mübarek olsun iyi bayramlar