ayse035==200 tane okuyacak
okumak isteyenler eklenecektir
canım ben okuduktan sonra söleyeyim sayıyı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya morelim bozuk 7+6 haftalıkların dedi Dr bebeğin kalbi var ama çok ufak gelişmemiş 1 haftaya sonra gine çağırdı hamileliğin sağlıksız gibi görünüyor dedi çok kötüyüm arkadasım ne olur duanı esirgeme
kızlarr mrbb ben çok aamaa çok kötüyüm neresinden tutsamm nasıl güçlü durubilsemm diee düşünüyorumm ağlamakdan bi hal oldum yaaa anlamıyorummm aklım almıyooo 3 aydır kesintisizz ilaç kullanıyoruz ama hiç fayda etmmemiş aksinee durum çok daha kötü olmuş doktor vakit kaybetmeyinnn demişşşşş hemen tüpe geçin demişş anlamıyorum ben çok kötyüyümmm nasılll toparlanacazz..hayattım boyunca canım bu denlii yanmamıştı benimmm içimm kopuyo yaaaa derdi veren allahım dermanıda verir inşallaaa
kızlarr mrbb ben çok aamaa çok kötüyüm neresinden tutsamm nasıl güçlü durubilsemm diee düşünüyorumm ağlamakdan bi hal oldum yaaa anlamıyorummm aklım almıyooo 3 aydır kesintisizz ilaç kullanıyoruz ama hiç fayda etmmemiş aksinee durum çok daha kötü olmuş doktor vakit kaybetmeyinnn demişşşşş hemen tüpe geçin demişş anlamıyorum ben çok kötyüyümmm nasılll toparlanacazz..hayattım boyunca canım bu denlii yanmamıştı benimmm içimm kopuyo yaaaa derdi veren allahım dermanıda verir inşallaaa
Bu kadar çok yıpratma kendini canım Rabbim nasip ederse hamile de kalırsın kucağına da alırsın inş.Ben 3 ay önce erken doğumda kızımı kaybettim.İlk günler o kadar zor ve sancılıydı ki onun yokluğuna alışamam diye düşündüm.Kızımı kaybettikten sonra bile hala o benimleymiş gibi konuşuyordum onun benimle olmadığını farkettiğimde ise çıldırmamak elde değildi.Sonra çok düşündüm beterin beteri var Rabbim daha beterinden saklasın.Bizim için hayırlı olanı Allahım biliyor ve Rabbim evlat sahibi olmayı hepimize hayırlı eylesin.
perlanore==2 tane okuyacak
blowhole==2 tane okuyacak
ozne hayat==2tan okuyacak
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==2tane okuyacak
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuyacak
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane okuyacak
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyack
orlic==3tane okuyacak
burcu81==3 tane okuyacak
ozay37barış==3tane okuyacak
ynz06==2tane okuyacak
şaşkınanne==2tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okuyacak
melek04==2tane okuyacak
esmacvs==3 tane okuyacak
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==3tane okuyacak
roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okuyacak
paoosoner==3 tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okuyacak
taylandilek=3 tane okuyacak
okyanus==3tane okuyacak
karanfil==3tane yasin okuyacak
seyyan ==3 tane yasin okuyacak
rainsun==3 tane okuyacak
E_M_A==5 tane okuyacak
bu hafta 3 arkadaşa okuyoruz ozay37barış özlem ve burcu81 için okuyacağız allah kabul etsin inş..
canım merhaba benim için de niyetlenilmiş çok sevindim bu aralar canım çok sıkkındı iyi gelicek bu bana okuyan herkesden allah razı olsun
yok canım 4 yıldır bayramları demek istedim en son martta gittim
gunaydın kızlar nasılsınız
ema hoşgeldın
özlemcım durumun nedır canım nasılsın
sebılem inş. adet olmazsın canım
hayalot nerelerdesın canım hic sesın cıkmıyor
okunan arkadaslarımız inş. hamıle kalır dualarımızla Rabbim yar ve yardımcımız olsun
perlanore==2 tane okuyacak
blowhole==2 tane okuyacak
ozne hayat==2tan okuyacak
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==2tane okuyacak
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
canım benim haftasonu biter hafta içi okurum bu önümüzdeki hafta için değilmi
canım bu hafta cumaya kadar okumamız gerekiyor
canım ben okuduktan sonra söleyeyim sayıyı
ben 100 tane ayetel kürsü okudum cnm...
rabbım isteyen herkeze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ıns.