Herkese merhaba.
Şu anda yazabiliyor olmamı bile O sağlayan Yüce Rabbim, canımızı kanımızı, biz bizden bi haberken bizi yaratan Yüce Rabbim, bize bizden daha yakın Yüce Rabbim, bizi, yüreğimizden geçenleri, dileklerimizi, avuç açıp ettiğimiz tüm dualarımızı, niyetlerimizi, tüm yalvarışlarımızı yakarışlarımızı bizden çok daha iyi görüp bilen Yüce Rabbim,
Herşeyin madeni kaynağı Yüce Rabbim, bize bunca lütuflarda bulunan Yüce Rabbim, daha fazlasını da esirger mi hiç?
O nun sevgisi, O nun merhameti, O nun şefkati kadar yüce ve büyük bir şey olabilir mi hiç?
O nun taktiri neyse, bizler ve kainattaki herşey sadece ondan ibaretiz.
O kullarının üzülmesini ister mi hiç? Elbet istemez.
Biz şuncağız acizliğimizle bilemiyoruz ki bize ne zaman nelerde hayır var, nelerde şer var. Kimi şerler hayır görünüyor, kimi hayırlar şer görünüyor bize, insanız işte...
O nun taktirine rızasızlık olur mu hiç? Elbet olmaz. Olmamalı. O'na sığınmak olmasa bir dolu şeylere nasıl dayanır ki insan?
Hem hepimizin farklı farklı imtihanları olmasa, Allah esirgesin O'ndan yine O' na sığınmayı unutuveririz mazallah, biz aciziz, şaşar beşeriz...
Yüce Rabbim her vesileyle inşallah her daim O na hamd ve şükür halinde olmamızı, her vesileyle, kimi canımızı çok acıtan olaylarla, kimi inanamadığımız anlarda inanamadığımız şekilde gelen müjdelerle, ama illa ki her birinde yine O'na hamd ve şükürden hiç ayırmadan, bizlerin şu fani dünya imtihanlarını zorlarından eylemesin inşallah.
Sayfalar epey çok ve ben bu başlığı da ilk kez gördüğüm için yazılanları henüz okumadım, öncelikle onu da belirtmek istiyorum, ancak birbiriniz için dua okuduğunuz gayet açık anlaşılıyor zaten.
Sadece, bu hafta bebeğinin gelişimiyle ilgili neticeye varılacak olan (sanırım özlem hanım adı) arkadaşınızın yazısı dikkatimi çekti. Belki de hani zaten belirli bir durum mevcut ve sayılı bir zaman diliminde sonuçla ilgili gelişme olacağı için öncelikle inşallah bu arkadaşınız için sonuç iyi olur diye diliyorum ve buradaki durumunu bilmediğim diğer tüm kardeşlerimin de bir an evvel murad ları ne ise hayırlısıyla inşallah Rabbim tez zamanda yüzlerini güldürsün isterim.
Her hafta iki kişiye okuyormuşsunuz galiba ve bu hafta üç kişiye okuyacaksınız sanırım.
Aslında sayıca üç kişiye okumak için yeterli geliniyorsa, bundan sonra sürekli artık üç kişi için okuyacaksınızdır belki de. Ne güzel, Hem daha çok sıra gelir herkese, hem de daha çok dua okunmuş olur.
Eğer kabul ederseniz, benim de bir nefescik de olsa bu dualara katkım olsun isterim.
Şu direksiz gökkubeye yükselen tüm dualar en makbulünden olsun ve kabul görsün, hepimiz için hayırlar olarak dönsün inşallah.
Uygun görürseniz, şimdilik 5 Yasin-i Şerif de benim için yazarmısınız?
Kısmetse, okuduğumda bildiririm hemen.
Tüm kalbimle, gerçekten tüm yüreğimle şu anda hepiniz için; gönlünüzden geçenler, tüm dilekleriniz, hakkınızda en hayırlı haliyle en kısa sürede gerçekleşsin inşallah diyorum.
Yüce Mevla herkesin gönlüne göre versin inşallah. Canı gönülden tüm kainat için dileğim ve duam.
Hayırlı günler ve iyi bir hafta sonu olsun. Şimdilik hoşçakalın, sağlıcakla kalın.