Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ozay37barış burcu81 ve özlem için ayet el kursi listesi

esma==100tane okudu
yeter==100tane okudu
ayse035==200 tane okudu
TURKUAZ08==25 TANE OKUDU

hayalot==50 tane okuyacak
özlemlk==50 tane okuDU
ozay37barış ==100 tane okuDU

okumak isteyenler eklenecektir

AYSE 100 tane de ben okudum

esma==100tane okudu
yeteeer==150tane okudu
ayse035==200 tane okudu
TURKUAZ08==25 TANE OKUDU
SEMİNAY84==30TANE OKUDU

melek04==50tane okudu
taylandilek==50tane okudu
perlanore==50tane okudu
özlemlk==50 tane okuDU

sağol canım iyiyim bi problem yok şükür:54: sizlerinde bir an önce evlat sahibi olmanız için dua ediyorum:16: raabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah:16: benimde 11 hafta önceye kadar sizden farkım yoktu ... bende sizler gibi dua ediyordum:16: sizi çok iyi anlıyorum:54: raabim hepiinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :54::54::54::54::54:

allah razı olsun canım inş.bizlerede bu güzel gunler nasip olur..canım benim de bugun 32.günüm ama adet olacağım sancım var

esma==100tane okudu
yeteeer==150tane okudu
ayse035==200 tane okudu
TURKUAZ08==25 TANE OKUDU
SEMİNAY84==30TANE OKUDU

melek04==50tane okudu
taylandilek==50tane okudu
perlanore==50tane okudu
özlemlk==50 tane okuDU
yandev==100 tane okudu

t
allah razı olsun canım inş.bizlerede bu güzel gunler nasip olur..canım benim de bugun 32.günüm ama adet olacağım sancım var

umarrım bu kez olmuştur:16: ağrıları kafana takma benim en büyük belirtim adet sancılarımdı:34: ne göğüs hassasiyeti,, nede bulantı hiçbişeyim yoktu,,, hayırlı haberlerini bekliyoruz rabbim nasip etmiştir inşallah :16:

t

umarrım bu kez olmuştur:16: ağrıları kafana takma benim en büyük belirtim adet sancılarımdı:34: ne göğüs hassasiyeti,, nede bulantı hiçbişeyim yoktu,,, hayırlı haberlerini bekliyoruz rabbim nasip etmiştir inşallah :16:

inş.canım rabbim nasiip eder benle birlikte tüm isteyenlere ..su an nasıl durumun bulantı oluyomu

Ey Rabbimiz bize dünya ve ahirette iyilik ver, bizi Cehennem azabından koru!

- Ey Rabbimiz, bize çok sabır ver, Müslüman olarak canımızı al!

- Ey Rabbim, bana hikmet ver ve beni salihler arasına kat!

- Ey Rabbim, beni ve neslimi namazı devamlı kılanlardan eyle;

duamı kabul et, kıyamette hesab olunacağı gün beni, ana-babamı ve müminleri bağışla!

kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM

EŞİMLE ÇOCUK GİBİ AĞLADIK RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN
DARISI TUM İSTEYENLERIN BAŞINA OLSUN
HEPINIZI SEVIYORUM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN RABBIME

kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM

çığlık atmak istiyorum..:64:allahım bu negüzel bi haber şoktayım:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
sonunda rabbim nasip etti şükürler olsun onun kudreti sonsuz

kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM

amanınnnnnnnn seni gelip kucaklayıp çeviresim geldi çocuk gibi..... :52::52::32::32::34::34::16::16::54::54::1::21::nazar::nazar::nazar::8::9::10::12::4::24::24::24::39::39::39::39::55::55::32::32::32: her türlü gülücük simgesini kullandım.

Rabbim hayırlı bir şekilde ve sağlıkla inş inş inş inş........ milyontane kucağınıza almayı nasip etsin.. :49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Rabbim e binlerce ke şükür olsun ya çok sevindim valla

Yarın birde Özlem den hayırllı ve iyi haber alsak sevincim artarcak duramıcam halay cekecem burdaaa:92: :92: :92: :92:

mrb arkadaşlar ALLAH isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın... Sanada hayırlı olsun arkadaşım ALLAH kucağına almayı nasip etsin...

Son düzenleme:
AYse ALLAH razı olsun senden dualerınız sayesınde
Rabbım hepımıze nasıb etsın inşallah
canım benım
hepinizden Allah razı olsun
hepınızı sevıyorum

rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın inş..çok sevindim hayırlı saglıklı evlat olsun..bi de özlemden güzel haber alırsak süper olur

kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM

canım benım cok sevındım... Rabbim tamamını erdırsın inş... rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almayıda nasıp eder inş.

amanınnnnnnnn seni gelip kucaklayıp çeviresim geldi çocuk gibi..... :52::52::32::32::34::34::16::16::54::54::1::21::nazar::nazar::nazar::8::9::10::12::4::24::24::24::39::39::39::39::55::55::32::32::32: her türlü gülücük simgesini kullandım.

Rabbim hayırlı bir şekilde ve sağlıkla inş inş inş inş........ milyontane kucağınıza almayı nasip etsin.. :49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Rabbim e binlerce ke şükür olsun ya çok sevindim valla

Yarın birde Özlem den hayırllı ve iyi haber alsak sevincim artarcak duramıcam halay cekecem burdaaa:92: :92: :92: :92:

oy oy oy kurban olurum
sağolasın canımcım
darısı başına tez vakıtte ınşallah

Back
X