Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et.
Ya Rabbi,, borçlularımızla, yetimlerimizle, yuvası dağılmışlarımızla, sevdiğini kaybetmişlerimizle, hastalarımızla, kırgınlarımızla, çaresizlerimizle, borçları yüzünden evine giremeyen ya da insan içine çıkamayanlarımızla, iftiraya uğramışlarımızla;
günahlarımızla, yanl
ışlarımızla, eksiklerimizle, salavatlarla, ayetlerle, surelerle, dualarla kapına gelip rahmetini arıyoruz..
Allah'ım kapını yüzümüze kapatma. Kendi lütfun ve rahmetinle bizlere açtığın dua kapılarını bizim için hep açık tut. insana apaçık bir düşman olan şeytanın aldatmalarından bizleri koru. kereminle bize nasip ettiğin bu dua dostluğunun sürekli ve kalıcı olabilmesi için bize yine kerem et.
Allah'ım! kendi rahmetin, bütün güzel isimlerin ve EN BÜYÜK İSMİN hürmetine bu mübarek geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız, vatanımız, ordumuz, ailelerimiz ve çocuklarımız için şifa, hayr, rahmet, rızık, huzur, kavuşma, afiyet ve esenlik vesilesi kıl ve bizi bu gecenin ve günün değerini bilenlerden eyle.
Amin Amin Amin Ya Rabbel Alemiyn..
HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥

Habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et.
Ya Rabbi,, borçlularımızla, yetimlerimizle, yuvası dağılmışlarımızla, sevdiğini kaybetmişlerimizle, hastalarımızla, kırgınlarımızla, çaresizlerimizle, borçları yüzünden evine giremeyen ya da insan içine çıkamayanlarımızla, iftiraya uğramışlarımızla;
günahlarımızla, yanl
ışlarımızla, eksiklerimizle, salavatlarla, ayetlerle, surelerle, dualarla kapına gelip rahmetini arıyoruz..
Allah'ım kapını yüzümüze kapatma. Kendi lütfun ve rahmetinle bizlere açtığın dua kapılarını bizim için hep açık tut. insana apaçık bir düşman olan şeytanın aldatmalarından bizleri koru. kereminle bize nasip ettiğin bu dua dostluğunun sürekli ve kalıcı olabilmesi için bize yine kerem et.
Allah'ım! kendi rahmetin, bütün güzel isimlerin ve EN BÜYÜK İSMİN hürmetine bu mübarek geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız, vatanımız, ordumuz, ailelerimiz ve çocuklarımız için şifa, hayr, rahmet, rızık, huzur, kavuşma, afiyet ve esenlik vesilesi kıl ve bizi bu gecenin ve günün değerini bilenlerden eyle.
Amin Amin Amin Ya Rabbel Alemiyn..
HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥
amin amin inşallah bu mübarek cuma gününde rabbim bizleri afetsin tez zamamnda hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin hepimize

SALÂTI TEFRİCİYE DUASI

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedenillezî tenhallu bihil ukadu ve tenfericu bihil kurebu ve tukdâ bihil havâicu ve tunâlu bihir regâibu ve husnul havâtimi ve yusteskâl gamâmu bi vechihil kerîmi ve alâ âlihî ve sahbihi fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli ma’lûmin lek.

bu dua gerçekten kabul oluyor inanarak okursan Allah ıma binlerce şükür çokj istediğim ama babamın asla olmaz dediği birşeyi 1 aydır okuduğum bu dua sayesinde kabul oldu gerçekten inanarak okudum ama 4444 defa okuyorsun ben henüz bitirememiştim şimdi işten fırsat buldukça okuyorum inşallah herkesin duası kabul olur Allah gönlünüze göre versin hepinize:114:

Salat-ı Tefriciye okuyacak kişi önce 5, 10 veya 25 kere ''Estagfirullah el-Azim ve etübü ileyh'' diye tövbe istigfar eder.

ayse cim nasilsin? Bugun aklimdan gecti ne yapti acaba nasil dedim?dualarimizi allah kabul eder ins.
Yeni listede cnm periyodik donemden dolayi 10 gun okuyamicam cnm. Eger listeye yazarsin bilgin olsun mecburen gec bitirebilirim yani.

iyiyim sükür canım sen nasılsın? Tamam sen ookumaya devam edecegin zaman söylersin eklerimm inş.. Diğer duaların ne oldu okuyormusunuz

iyiyim sükür canım sen nasılsın? Tamam sen ookumaya devam edecegin zaman söylersin eklerimm inş.. Diğer duaların ne oldu okuyormusunuz

iyi sevindim iyi olmana. herşey yolunda ise sorun yok. :34:
senin o dediğin olay varya karnını ovuyor. ben onu bir yerde okumuştum kadının tüpleri kapalı veya dar galiba. işte öyle yapınca genişliyormu/açılıyor mu ne. bebişi oluyor.
balım bu liste haftaya Cuma ya yetişecekse illa okuyamam ama 24 kasım cmt okuyabilirim.sen ona göre ayarlarsın sonra yine diğer listeye devam ederim.
diğer dua bitti cnm bağışlama duasınıda dün akşam arkadaş okuyacaktı. Allah kabul eder inş dualarımızı hayırlsıı ile olur inş istediğiklerimiz tez zamanda.
RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE KABUL EDER İNŞ. HEPİNİZİN CUMA SI MÜBAREK OLSUN.

özlem den haberi olan var mı? onu çok merak ediyorum. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inş.

ben henüz okuyamadım kızlar. ama bu akşam kesinlikle 3 tane okucam. eksikleri hesaplarken 3 tane düşebilirsiniz. Allah kabul etsin inş.

şimdi ben annemlere gittim ya işte beni zorla götürdü kadına:1::1::1:
Kadın ilk önce göbegimin biraz aşağısına bastırdı rahim yerinden kaymış dedi elini gezdirdi sağ tarafına girmiş dedi elini bastırdı acı hissediyormusun dedi gercektende acıdı..işte buraya gelmiş dedi..sonra ovalayarak eliyle göbegimin biraz altına getirdi 2 gün gittim yanına.. ..bana senin sorunun bu bu yüzden çocuk olmuyo dedi..eve gidince 15 20 gün çok dikkat et ağır kaldırma merdivenlerden zıplama koşma dedi..zayıfsın bu yuzden çabuk düşer bakalım nasıp artık

şimdi ben annemlere gittim ya işte beni zorla götürdü kadına:1::1::1:
Kadın ilk önce göbegimin biraz aşağısına bastırdı rahim yerinden kaymış dedi elini gezdirdi sağ tarafına girmiş dedi elini bastırdı acı hissediyormusun dedi gercektende acıdı..işte buraya gelmiş dedi..sonra ovalayarak eliyle göbegimin biraz altına getirdi 2 gün gittim yanına.. ..bana senin sorunun bu bu yüzden çocuk olmuyo dedi..eve gidince 15 20 gün çok dikkat et ağır kaldırma merdivenlerden zıplama koşma dedi..zayıfsın bu yuzden çabuk düşer bakalım nasıp artık

Canım geçmiş olsun inşallah işe yarar.Benim dediğime benziyor bak:1:Koca karı şeylerine inanmayın derler ama eski ebeler bu işi biliyor gibi:1:Hayırlısı olsun dikkat kendine inşallah tez zamanda meleklerimize kavuşuruz şu mübarek Cuma gününün hatırına:16::54:

canım geçmiş olsun inşallah işe yarar.benim dediğime benziyor bak:1:koca karı şeylerine inanmayın derler ama eski ebeler bu işi biliyor gibi:1:hayırlısı olsun dikkat kendine inşallah tez zamanda meleklerimize kavuşuruz şu mübarek cuma gününün hatırına:16::54:

hani sadece duymus olsam inanmam akrabalarımın gelinleri ve benim abimin hanımı da gittikten sonra çocuğu oldu...
Herkesin hakkında hayırlısı

Back
X