tsk.canım çok sükür iyiym sen nasılsın durumun nasıl..hala var mı kanama
bende iyiyim ayşecim kanamam daha bitmedi ama sen yasinlere ekle beni anneme de okutabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tsk.canım çok sükür iyiym sen nasılsın durumun nasıl..hala var mı kanama
canım hadi bakalım hayırlısı sende 1 ay dikkat et bakalım kıs. çok yorulma etme bakalım ne olcak merak ettim ben hakikaten
bende iyiyim ayşecim kanamam daha bitmedi ama sen yasinlere ekle beni anneme de okutabilirim
zayıf olduğun için yine yer degiştirebilir dedi ..bence bu ay bebek olur dedi ama olmazsa yine gel yerindemi değilmi anlayalım..benim anneminde 2 sene olmamıs çocugu böyle hamile kalmıs..bana zor gelen merdiven çıkmak evim 3. Kat iş yerim 4. Kat asansör yok.. Merdivenden çok yavaş inip çık dedi..hayırlısı bakalım
kıs işe arada gitmeyip dinlenebiliyorsun dinlen. yada hiç gitmepatron yabancı değil nede olsa
yada kocan kucağında indirip çıkarsın![]()
zayıf olduğun için yine yer degiştirebilir dedi ..bence bu ay bebek olur dedi ama olmazsa yine gel yerindemi değilmi anlayalım..benim anneminde 2 sene olmamıs çocugu böyle hamile kalmıs..bana zor gelen merdiven çıkmak evim 3. Kat iş yerim 4. Kat asansör yok.. Merdivenden çok yavaş inip çık dedi..hayırlısı bakalım
iyiyiz cnm çok şükür sen nasılsın?
kıs işe arada gitmeyip dinlenebiliyorsun dinlen. Yada hiç gitmePatron yabancı değil nede olsa
Yada kocan kucağında indirip çıkarsın![]()
hadi canım inşallah heyecanla bekliyoruz
Kıss güldürme beni eşim farkedecek
Işler yoğun canım ama yarından sonra gelmem herhalde
inşallah ben hamile kalırsam gelebilecek arkadaşlara yardımcı olurum inş...![]()
kıs ne yapalım. Tek çözüm bu görünüyor. Eve ve işe asansör taktıramıcanıza göre, kocacına görev düşüyor.Eve gidince bari bugünlerin keyfini sür, uzat bacaklarını yat ohhh
![]()
eşim inanmaz böyle şeylere ama annemden duyunca tamam git demişti..şimdide dikkt et diyor...dediğin gibi eve gidince uzatacam bacaklarımı![]()
fırsatları değerlendirmek lazım değil miInş allah ın izniyle hayırlısıyla hamile kalırsın da önünde değerlendirecek çok fırsatın olur 9 ay hahahahhaha
![]()
![]()
![]()
![]()
amin inş..canım
bi hamiş kalayım da sonra bol bol naz yaparım![]()
inşallah canım rabbim gönlüne göre versin
canım iyi hafta sonları. Hele bir hamiş olda yaparsın tabii hakkın sonuçda![]()