Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım hadi bakalım hayırlısı sende 1 ay dikkat et bakalım kıs. çok yorulma etme bakalım ne olcak merak ettim ben hakikaten

canım hadi bakalım hayırlısı sende 1 ay dikkat et bakalım kıs. çok yorulma etme bakalım ne olcak merak ettim ben hakikaten

zayıf olduğun için yine yer degiştirebilir dedi ..bence bu ay bebek olur dedi ama olmazsa yine gel yerindemi değilmi anlayalım..benim anneminde 2 sene olmamıs çocugu böyle hamile kalmıs..bana zor gelen merdiven çıkmak evim 3. Kat iş yerim 4. Kat asansör yok.. Merdivenden çok yavaş inip çık dedi..hayırlısı bakalım

zayıf olduğun için yine yer degiştirebilir dedi ..bence bu ay bebek olur dedi ama olmazsa yine gel yerindemi değilmi anlayalım..benim anneminde 2 sene olmamıs çocugu böyle hamile kalmıs..bana zor gelen merdiven çıkmak evim 3. Kat iş yerim 4. Kat asansör yok.. Merdivenden çok yavaş inip çık dedi..hayırlısı bakalım

kıs işe arada gitmeyip dinlenebiliyorsun dinlen. yada hiç gitme :52::52::52: patron yabancı değil nede olsa :34:
yada kocan kucağında indirip çıkarsın :52::52:

hadi canım inşallah heyecanla bekliyoruz

:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
:1::1::1::1::1::1:
Kıss güldürme beni eşim farkedecek:1::1::1::1::1::1:
Işler yoğun canım ama yarından sonra gelmem herhalde

kıs ne yapalım. tek çözüm bu görünüyor. eve ve işe asansör taktıramıcanıza göre, kocacına görev düşüyor.:52::52::52::52: eve gidince bari bugünlerin keyfini sür, uzat bacaklarını yat ohhh :32::32::32:

kıs ne yapalım. Tek çözüm bu görünüyor. Eve ve işe asansör taktıramıcanıza göre, kocacına görev düşüyor.:52::52::52::52: Eve gidince bari bugünlerin keyfini sür, uzat bacaklarını yat ohhh :32::32::32:

eşim inanmaz böyle şeylere ama annemden duyunca tamam git demişti..şimdide dikkt et diyor...dediğin gibi eve gidince uzatacam bacaklarımı:1::1::1::1:

eşim inanmaz böyle şeylere ama annemden duyunca tamam git demişti..şimdide dikkt et diyor...dediğin gibi eve gidince uzatacam bacaklarımı:1::1::1::1:

fırsatları değerlendirmek lazım değil mi :1: inş Allah ın izniyle hayırlısıyla hamile kalırsın da önünde değerlendirecek çok fırsatın olur 9 ay hahahahhaha :64: :64: :64: :64:

perlanore==4 tane okuyacak
blowhole==4tane okuyacak
ozne hayat==4tan okuyacaK
aruna==4tane okuyacak
bahar27==5tane okuDU
BAHAR27==4 TANE OKUYACAK
antikdeniz==4tane okuyacak
topeguk==4tane okuyacak
tondora==4tane okuyacak
sardunya==4 tane okuyacak
antisocial==4 tane okuyacak
seminay84==4 tane okuyacak
SEBİLEM==2 TANE OKUDU
sebiilem==4tane okuyack
orlic==5tane okuyacak
burcu81==4tane okuyacak
ozay37barış==4tane okuyac
şaşkınanne==4tane okuyacak
yaseminseza==4 tane okuyacak
hayalot=4tane okuyacak
yandev==5 tane okuyacak
melek04==4tane okuyacak
esmacvs==4 tane okuyacak
ayse035===4 tane okuyacak
özlemlk==4tane okuyacaK
taylandilek=4 tane okuyacak
okyanus==4tane okuyacak
karanfil==4tane yasin okuyacak
seyyan ==4 tane yasin okuyacak
E_M_A==4tane okuyacak
CANDAN==4 TANE OKUYACAK

YASEMİNSEZA SAŞKINANNE VE HAYALOT İÇİN OKUYRUZ YASİNLERİMİZİ

kızlar mrb nasılsınızz ben bir haftanın sonunda nihayet evime kavuştum ..görümceciğimin düğünü vardı oraya gitmiştim carşamba gecesi döndük 5 günlük izinden sonra bu seferde hastalıkdan ölüyorumm başımı kaldıramıyorum sanırım soğukda fazlaca kaldımm daha doğrusu kalmak zorunda kaldım:(((henüzz geçmişe bakamadım dilerimm güzel güzell haberler vardırrr

Back
X