Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sağol canım evet gördüm çok duygulandım :5:hiç aklıma gelmedi bana okuyacağınız herkesin ağzına yüreğine sağlık:16: biz iyiyiz çok şükür bebeğimle beraber rabbimin siizlerede evlat nasip etmesi için dualar ediyoruz:54:

allah senden de razı olsun canım benim..bebişin adı ne olacak.. düşündünüz mü..
kurban olsun teyzesiiiiii

canım yardımcı kitap alsanda sakın soru bankası alma arkadaşım almış 30 lira vermiş ama aöf kitaplarında ünite sonlarındaki sorular varya onları kopyalamışlar birebir aynıymış bilgin olsun..

hadi yaa bişey belli değil ki neyine çıkarmışlar sırf para tuzağı bu sene herşey yeni yaa o yüzden çöpe atmak bence yardımcı kitaba verilecek para

direk geçiş hakkım yok canım zamanında kazandım ama ailem göndermedi..eşim oku dedi sağolsun..liseden 2006 mezunuyum fakat hiç bişey hatırlamıyorum ..çalışıyorum anlamıyorum barajı geçmek bile çok zor benim için.eşim mali musavir zaten onunla çalışıp ögrenmeye calşıyorum ve bende malı musavir olmak ıstıyorum

yaa bende mali müşavir olmak istiyorum ama 4.e geçemedim bi türlü yaaaa:14::14:

sağol canım evet gördüm çok duygulandım :5:hiç aklıma gelmedi bana okuyacağınız herkesin ağzına yüreğine sağlık:16: biz iyiyiz çok şükür bebeğimle beraber rabbimin siizlerede evlat nasip etmesi için dualar ediyoruz:54:

Aminnnnnnn sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbimmm

canım ben bi tekstil firmasında üretim planlama sorumlusuyum sipariş alımından itibaren gidene kadar ben bakıyorum o yüzden stresli hepte işleri acil oluyor 112 acil servisim yani:9::9::9::9:

Ay bilirim berbattır tekstil sektörü benimde babam imalat müdürlüğü yaptı senelerce şimdi bende bi çorap firmasında muhasebe yapıyorummmm:34:

teyzelerinin ellerinden öper minnak kızım :54:yok canım henüz karar veremedik eşimle savaş helindeyiz evde:22: kararsızız hala :31:

ayy kimbilir ne tatlı olacak..ya isim meselesini fazla uzatmayın bence bi karar verin..abim ve yengem de butun bı hamilelik dönemi karar veremediler en sonunda kimlik çıkarılacağı gun yengem sınırden abime ne istiyorsan o olsun dedi .. :1::1::1::1:

ayy kimbilir ne tatlı olacak..ya isim meselesini fazla uzatmayın bence bi karar verin..abim ve yengem de butun bı hamilelik dönemi karar veremediler en sonunda kimlik çıkarılacağı gun yengem sınırden abime ne istiyorsan o olsun dedi .. :1::1::1::1:

erkek isimleri kolay bulunuyo ama kız isimi blmak zormuş:31: bizim sonumuzda sizinkilere benzeyecek herhalde:31: bide kv çıktı başıma benim adımı koyun dedi:15: hah dedim bi sen eksiktin :1::1:

erkek isimleri kolay bulunuyo ama kız isimi blmak zormuş:31: bizim sonumuzda sizinkilere benzeyecek herhalde:31: bide kv çıktı başıma benim adımı koyun dedi:15: hah dedim bi sen eksiktin :1::1:

hadi yaa:1::1::1::1: ya ben sinir oluyorum buukleımız ismimizi koyun diyorlar ya ..zoraki konulunca hoş olmuyo..
buğlem çok güzel kız ismi..

hadi yaa:1::1::1::1: ya ben sinir oluyorum buukleımız ismimizi koyun diyorlar ya ..zoraki konulunca hoş olmuyo..
buğlem çok güzel kız ismi..
evet buğlem güzel isimmiş hani ismide güzel olsa düşünebilirim ismi kadriye bu arada ama kadriye kızım gel buraya hiç olmuyor :32:
ay onlar karışmasa olmaz zaten
olurmu canım kanbersiz düğün olurmu hiç :1:karışamzsa şaşarım :9:

evet buğlem güzel isimmiş hani ismide güzel olsa düşünebilirim ismi kadriye bu arada ama kadriye kızım gel buraya hiç olmuyor :32:

olurmu canım kanbersiz düğün olurmu hiç :1:karışamzsa şaşarım :9:

yok canım ya bence siz eşinle ortak bi karar verin de kayınvalideyi nasıl halledeceksiniz.. bazı kv.ler derlerki rüyam da gödüm çocugunun adı suydu buydu..bu bi işaret olabilir rüyama geldi falan dye isim konulur...:1::1::1:: sende bi isim beğen rüyamda gördüm de..tövbe tövbe :1::1::1::1::1:

yok canım ya bence siz eşinle ortak bi karar verin de kayınvalideyi nasıl halledeceksiniz.. bazı kv.ler derlerki rüyam da gödüm çocugunun adı suydu buydu..bu bi işaret olabilir rüyama geldi falan dye isim konulur...:1::1::1:: sende bi isim beğen rüyamda gördüm de..tövbe tövbe :1::1::1::1::1:

o eşime diyo eşimde bana tabi kıyameti kopardım :41:okadar bekledim ben koycam ismini dedim:49: bakalım sonuç ne olucak :44:ay tüm kalbimle diliyorum ki rabbim bu duygularıda sizlere biran önce nasip etsin inşallah :16:

o eşime diyo eşimde bana tabi kıyameti kopardım :41:okadar bekledim ben koycam ismini dedim:49: bakalım sonuç ne olucak :44:ay tüm kalbimle diliyorum ki rabbim bu duygularıda sizlere biran önce nasip etsin inşallah :16:

allah razı olsun inşallah hepimize tez zamanda nasib etsin sanada kucağına almayı canım senin tedavi ile mi olmuştu

Back
X