Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

iyyim canımcım rastlıyoruz ama geçmişe takılınca sohbete devam edemıyoruz demı
keyfın nasıl calışmalar nasıl gıdıyor
vucudun toparlandımı biraz iyimisin ?

kızlar bana gelınce sogana başladım bugun 5. gunum ilk gebelıgımı soganın 2. ayında ulastım ınşallah ümitliyim dualarınızda unutmayın hepinizi cok sevıyorum

evet canım ben iş biraz azalınca hemen bakmaya çalışıyorum ama denk gelemiyoruz 2-3gün grip oldum ama iyiyim şimdi şükür ama adet olamadım daha 41gün oldu bakalım hafta sonuna kadar beklicem olmassa dr.gidicem.dr 40gün içinde olmalısın demişti
inşallah soğan kürü yeniden bebeğini getirir canım

Son düzenleme:
bebek için 1 yıl dolmadığındanbeklemek istedik ve normal yolla şansı aynı olduğundan doktorum demişti ...iyimi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorumm....herşeyin hayırlısıı...olacaksa olurr canım...aşılama tüp bebek bunlar hikaye...tüp bebek için bende gonal f 300 ünite kullandım..ben sıkıntı yaşamamıştım her bünye aynı olmuyor...takibinde ol çook sıkıntı yaşarsan dile getirirsinn ...inşallah ii haberler alırızz:))

bende doktora gideceğim günlerii hiç uyuyamazdımm...canım çıkıyor sankii horluyordum erkeknde geceleri kabus gibii uyuyormuyum belli değil..allah sağlık sıhhat versin...hepinize

canım çok sıkıntım olmuyo sadece iğneyi kullandktan 1 saat kadar sancı yapıyo..inş.rabbim yuzumuzu guldurur

evet canım ben iş biraz azalınca hemen bakmaya çalışıyorum ama denk gelemiyoruz 2-3gün grip oldum ama iyiyim şimdi şükür ama adet olamadım daha 41gün oldu bakalım hafta sonuna kadar beklicem olmassa dr.gidicem.dr 40gün içinde olmalısın demişti

allah şifa versin canım inş.olursun

Ayşecim orlic arkadaşımızın dediği gibi arkadaşlar kabul ederse meryem suresine başlayalım hemen :) Keşke her hafta 1 hatim indirsek ne güzel olurdu.Bu arada aşılama yapıldığında olumlu sonuçlar alırsın inş bitanem Rabbim bu ay yüzünü güldürsün AMİN

ayşecim orlic arkadaşımızın dediği gibi arkadaşlar kabul ederse meryem suresine başlayalım hemen :) keşke her hafta 1 hatim indirsek ne güzel olurdu.bu arada aşılama yapıldığında olumlu sonuçlar alırsın inş bitanem rabbim bu ay yüzünü güldürsün amin

merhaba canım.bunlar olmayacak şeyler değil ama yoğun temboda çalışan arkadaşlar için zor olmaz inş..diğer arkadaşlarda okuyalım derse bu cuma başlarız..inş.bu ay olumlu sonuçlar alırız hepimiz..ema keşke yakınımda otursaydın burdaki arkaadaşlık çok guzel

iyiyiz cnm çok şükür keyıfler yerınde.. sende iyisindir inş. alıstın mı kapalılıga
evet ya alıştım artık sevıyorumda
bu tarz gıyınmekte hoşuma gıdıyo kaygısız bi yerim pörtlüyormu kaygısı olmadan
ççok şükür cok dua ettım nefsımı kırmak için oldu ınş. canım
evet cnm doktorda dedı bı cıkolata atsaysın ya azına dedı:) cıkolata mutluluk hormonu salgıladıgından cocuktan mutluluktan yerınde durmuyomus:))
maşallah canım mutlulukla gelsın bebegın inş.
ilk kez duydum yaaaa cıkolatayı anne karnına bile nüfuz edıyo bu meret nası bi tat yahuuu

inş. canım inş.
geçmiş olsun canm
inşallah senınde adet gelırde tmızlenır için falan bi yenı bı sayfa acarsın

Son düzenleme:
İnsan Cennete Gitmeyi İster Ama
ilginç, insan eğerki 10 milyonu sadaka verecek olsa bu miktarı çok bulur ama 10 milyon ile mağazadan birşey almaya gitse alacak birşey bulamaz…
İlginç, insan 10 dk zikir edecek olsa bu zamanı çok bulur ama bir film veya maç olsa bir buçuk saatlik zaman onun için hemen geçiverir…

İlginç, bir futbol maçının uzaması insanın hoşuna gider ama Cuma namazında hutbenin birkaç dk uzaması hiç de hoşuna gitmez…

İlginç, insan duyduğu dedikoduya hemen inanır ve kabullenir ama kesin doğru olduğunu bildiği birşeyi inat ederek hemen kabullenmez…

İlginç, insan modayı her an takip eder ama Peygamber sünnetini moda gibi bilmez veya
bilsede uygulamaz…

İlginç, insan camide bir saat ibadet ederek vakit geçirecek olsa onun için zaman geçmek bilmez ama televizyona bakarken zaman onun için çabucak geçer…

İlginç, insan namaz kılarken,ibadet esnasında dünyevi konuları düşünmeyi sever ama normalde İslamiyet’i düşünmekten kaçınır…

İlginç, insana bir sureyi veya surenin anlamını okumak zor gelir ama bir romanı okumak onun için kolaydır…

İlginç, insan konserde ilk sıralarda olmak için çaba sarfeder ama camide ilk sıralarda olmak için çaba sarfetmez. Aksine namazın sonunda hemen çıkıp gideyim diye son sıralarda olmak ister…

İlginç, bir ayet yada hadis ezberlemek insanın zoruna gider ama müzik listesi top 10′da olan şarkıların hepsini ezbere bilir…

İlginç, insan ajandasında bir İslami toplantı için zaman bulamaz ama dünyalık işler için çok zaman bulur.

İlginç, insan İslami konuları dinlemeyi ve anlatmayı zor bulur ama dedikoduları dinlemeyi ve anlatmayı çok sever…

İlginç, insan CENNET’e gitmeyi ister ama hiçbir şey yapmadan

evet ya alıştım artık sevıyorumda
bu tarz gıyınmekte hoşuma gıdıyo kaygısız bi yerim pörtlüyormu kaygısı olmadan
ççok şükür cok dua ettım nefsımı kırmak için oldu ınş. Canım

maşallah canım mutlulukla gelsın bebegın inş.
Ilk kez duydum yaaaa cıkolatayı anne karnına bile nüfuz edıyo bu meret nası bi tat yahuuu

inş. Canım inş.
Geçmiş olsun canm
inşallah senınde adet gelırde tmızlenır için falan bi yenı bı sayfa acarsın

canım bende sasırdım dr da çikolata yeseydin demiş..ben hergün mutlaka yiyiyorum

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okuYACAK
aruna==3tane okuyacak
bahar==4tane okuYACAK
antikdeniz==3tane okudu
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okuYACAK
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okudu
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==4 tane okuyacak
:nazar:ozay37barış==5tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=4tane okuyacak
:nazar:yandev==3 tane okuDU
:nazar:melek04==3tane okuyacak
:nazar:esmacvs==4tane okudu
ayse035===4 tane okuyacak
özlemlk==3 tane okudu
turkuaz== 3 tane okudu

taylandilek=3 tane okuyacak
seyyan ==4 tane yasin okuyacak
e_m_a==4 tane okudu
candan==4 tane okuyacak
rainsun==3 tane okuyacak
ecrin007==3 tane okudu
dilek==3 tane ema okudu

sevil61==3tane okuyaacak
muhat==3tane okuyacak
:nazar:mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 3tane okuyacak
ecrin23==3tane okuyacak
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==3tane okuyacak
Simaybade== 4tane okuyacak
SÜPRİZ06==3 tane okudu
ESLEMLİVA==4 tane okuyacak
SSONMEz==1 TANE OKUdu

arkadaşlar bu hafta ayse esma ve özlem için okuyacağız..
esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye duamız
özlem ve aysede hayırlı saglıklı birer evlat için duamız
özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedim hakkınızı helal edin

esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi

ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okuyacak
asbelove==100 tane okudu
perlanore==100 tane okuıyacak
ecrin007==100tane okudu
rdlpstck 100 tane okuyacak
Esma 200 tane okudu
Antikdeniz 100 okuyacak
Ssonmez 130 okudu
okumak isteyenler eklenecektr

okuyupta eklemediklerim bildirsin lütfen..gözümden kaçmış olabilir[/QUOTE]
ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN YA RABBİ

Aysecim yanlis hatirlamiyosam bahar arkadasimiz adet olmustu okuyamiycakti yasinleri ben onun yerine okudum 4 tane cnm.ins yalis hatirlamiyorumdur ismi

aysecim yanlis hatirlamiyosam bahar arkadasimiz adet olmustu okuyamiycakti yasinleri ben onun yerine okudum 4 tane cnm.ins yalis hatirlamiyorumdur ismi

canımm allah razı olsun senden rabbim yavrunu eli yuzlu nurlu bi evlat etsin ins..bahar adetli diye biliyorum onu okudu diye yazıyorum çok sagolasın

Back
X