Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yoğun tempoda çalışanlara yardım ederiz hatimlerde falan bekleyelim arkadaşların cevaplarını çoğunluk ne derse uyarız :) keşke canım hepimiz yakın olsaydık buluşsaydık burda ki arkadaşlık gerçekten çok güzel çıkarsız samimi ve candan.birbirimizi göremesekte gönüllerimiz bir çok şükür ve bizi burda toplanmaya vesile olduğun için allah razı olsun senden canım rabbim iki cihandada güldürsün o melek yüzünü inş

o zaman diğer arkdaşlarında fikrini alıp bu hafta başlarız inş..sabit olarak 2 arkadaşa yasin 1 arkadaşa meryem suresi ve 313 ayet el kursi yapsak olurmu acaba

yoğun tempoda çalışanlara yardım ederiz hatimlerde falan bekleyelim arkadaşların cevaplarını çoğunluk ne derse uyarız :) keşke canım hepimiz yakın olsaydık buluşsaydık burda ki arkadaşlık gerçekten çok güzel çıkarsız samimi ve candan.birbirimizi göremesekte gönüllerimiz bir çok şükür ve bizi burda toplanmaya vesile olduğun için allah razı olsun senden canım rabbim iki cihandada güldürsün o melek yüzünü inş

amin cumlemızı inş.allah senden de tum arkadaşlardan da razı olsun canım ..

hg ema cım nasılsın cnm

hb canım iyiyim çok şükür sen nasılsın bende çikolata hastasıydım ama kızım sağolsun hamilelikte ne çikolata ne tatlı yiyemedim ekşiye fena düşmüştüm :) kız veya erkek ne farkeder zaten yeter ki sağlıklı sıhhatli olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah Allah gönlüne göre versin canımmm

o zaman diğer arkdaşlarında fikrini alıp bu hafta başlarız inş..sabit olarak 2 arkadaşa yasin 1 arkadaşa meryem suresi ve 313 ayet el kursi yapsak olurmu acaba

Güzel bence okuyamayanlar için elimizden geleni yaparız bu arada ben 100 ayetel kürsi okudum canım

hb canım iyiyim çok şükür sen nasılsın bende çikolata hastasıydım ama kızım sağolsun hamilelikte ne çikolata ne tatlı yiyemedim ekşiye fena düşmüştüm :) kız veya erkek ne farkeder zaten yeter ki sağlıklı sıhhatli olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah Allah gönlüne göre versin canımmm

şükür cnm bende iyiyim. aynen oyle cnm saglıklı olsunda kız erkek fark etmez. rabbim herkezın gönlune gore versın cnm inş.

BENDE İLK GEBELIGIMDE DELI GİBİ LOKUM AŞERDİM HİÇTE SEVMEM ama galıba erkekmıs öle dediler
bellı olmuyokı bunlar
ayşe annene sor bakım kız sende ne yemışde ayşesi olmus :1: :16:

Yoğun tempoda çalışanlara yardım ederiz hatimlerde falan bekleyelim arkadaşların cevaplarını çoğunluk ne derse uyarız :) keşke canım hepimiz yakın olsaydık buluşsaydık burda ki arkadaşlık gerçekten çok güzel çıkarsız samimi ve candan.Birbirimizi göremesekte gönüllerimiz bir çok şükür ve bizi burda toplanmaya vesile olduğun için Allah razı olsun senden canım Rabbim iki cihandada güldürsün o melek yüzünü inş

Aynı duyguları paylaşıyoruz canım ne güzelll çok iyi olur

Canım çok iyi olur ama meryemi nasıl yapacağız 41kişi mi okuyacak ben elimden geldiğince katılırım regl dönemleri hariç:17:

bende ilk gebelıgımde delı gibi lokum aşerdim hiçte sevmem ama galıba erkekmıs öle dediler
bellı olmuyokı bunlar
ayşe annene sor bakım kız sende ne yemışde ayşesi olmus :1: :16:

canım benim olur sorarım ne yemiş bakalım:1::1::1::1:
Böyle aşermelrden bahsettiğimizde annem yokluktan bişey canımız çekmezdi der
kayınvalidemde taze soğan aşerrirmiş.o da yokluktan taze soganı aşerirdim der

Selam kızlar,nasılsınız :16:

Bilgisayarımda sorun var,kapanıyor sürekli,geçmişi okuyamadım oyüzden.İnşaallah herşey yolundadır,güzel haberler var mı çok merak ediyorum :49: :49:

Kızlar ben hala adet olmadım.Ama bugün öğlen afedersiniz peçeteye geldi,ama adet kanı gibi değildi.Hani yara olur kanar sonra durur,en son çok az nokta nokta şeklinde iz kalır ya peçetede,aynen öyleydi.Devamı yok şimdilik.Allah'ım şer gördüklerimi hayra çevir diye dua ediyorum öğlenden beri.

Ayşecim bu arada,1000 Ayetel Kürsi ve 4 Yasin okundu canım.Ekleyebilirsin listeye.Rabbim dualarımızın karşılığını almamızı nasip etsin.Öpüyorum hepinizi :54:

asbelove canım özelden 10 dak.sonra mesaj atabiliyormuşuz o yüzden burdan atıyorum....
canım eşinin tahlilini istanbulda alman hastanesinde emre bakırcıoğlu var çok iyi bir doktor yardımcı olur ona mail yoluyla sorabilirsin yada ankarada kaan aydos var onada mail yoluyla sorabilirsin...emin ol cevaplıyorlar.....en azından için rahatlar tatlım ve zaman kaybetmeden tüpbebeğe başlarsın inşallah..rabbim yolunu açık etsin....

Selam kızlar,nasılsınız :16:

Bilgisayarımda sorun var,kapanıyor sürekli,geçmişi okuyamadım oyüzden.İnşaallah herşey yolundadır,güzel haberler var mı çok merak ediyorum :49: :49:

Kızlar ben hala adet olmadım.Ama bugün öğlen afedersiniz peçeteye geldi,ama adet kanı gibi değildi.Hani yara olur kanar sonra durur,en son çok az nokta nokta şeklinde iz kalır ya peçetede,aynen öyleydi.Devamı yok şimdilik.Allah'ım şer gördüklerimi hayra çevir diye dua ediyorum öğlenden beri.

Ayşecim bu arada,1000 Ayetel Kürsi ve 4 Yasin okundu canım.Ekleyebilirsin listeye.Rabbim dualarımızın karşılığını almamızı nasip etsin.Öpüyorum hepinizi :54:

Canım inşallah hamişsindir ve hayırlısı olur hakkında.....rabbim gönlüne göre versin bebişin tutunsun sana inşallah..
bırakmasın annesini....

Back
X