Merhaba
Herkesin günü ve her günü aydın olsun inşallah.
Hayırlı Cumalar diliyorum hepinize.
Sayfaların tamamını okuyamadığım için kişiye özel olarak birşeyler yazamıyorum.
Rahatsızlıkları olan herkese geçmiş olsun diyorum. İnşallah Yüce Rabbim bukadarcık gelip geçecek rahatsızlıklardan daha fazlasını vermesin hiçkimselere.
Her zaman olduğu gibi yine dertlilere deva, hastalara şifa ihsan etsin inşallah.
Bebek bekleyenleri sağlıkla bir avazda inşallah en kolayından doğumlar versin ve tabi ki bir yandan da inşallah hepinizden hayırlı yeni bebek müjdeleri gelsin.
Perlanore ve Seyyan;
İnşallah en kısa zamanda tanışmayı ben de çok arzu ederim sizlerle.
Ayrı ayrı yerlerde olanlarınız için de aslında hiçbirimiz için çok üzülmeye gerek yok. Çünkü önemli olan gönüller bir olsun, öyle değil mi? Zaten bu sayfalardaki her bir satır olabilecek en güzel gönül birlikteliklerinin bir eseri değil mi? Önemli olan da bu işte. Yoksa böyle yürekten birliktelikler olmadıktan sonra, cismen bir arada olmanın hiç bir anlamı da kalmıyor zaten.
Ama inşallah ileriki bir zamanda, bir gün tüm şehirlere ortada bir yerde de buluşabiliriz bakarsınız. Neden olmasın? Eğer istersek ve manilerimiz olmazsa, kısmet olursa olur tabi ki.
Haa, ama benim eğer ömrüm olursa, o günlere sağ salim çıkarsam; gönlümden geçen ise, hepinizin bebekleri dünyaya geldiğinde Türkiye'nin bir ucunda bile olsanız, şartlarım ve müsaitliğim el verirse mutlaka gelip hem sizi yanaklarınızdan öpmek, hem de bebeklerinizi bir defa da olsa koklamak. İnşallah o günleri de göreceğiz Allah'ın izniyle diye umut ve temennilerimizi hiç yitirmemek lazım. Ötesi Mevlam neylerse güzel eyler, zaten Allah'a şükür ki yaşlarınız daha çok genç olmasına rağmen hepinizde bu teslimiyet ve inanç var ve eksilmesin artsın diyorum inşallah.
Ayşe Hanım;
Benim 4 Yasinimi de okundu olarak değiştirebilirsiniz.
Hepimizin dualarını en makbulünden ve haklarınızda en hayırlısından kabul etsin inşallah Yüce Rabbim, O na yakarışlarımızı hiç karşılıksız bırakır mı? Ne mümkün. Her bir halimizden binlerce, milyonlarca, milyarlarca hamd ve şükürler olsun O'na.
Görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın. Sağlıcakla ve sevgiyle kalın inşallah.

Öpüyorum hepinizi. Sevgimle