Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ayşecim canım Meryem suresi için ses çıkmadı kimseden galiba ya da görmeyen arkadaşlarda olabilir tabii.İşi yoğun olup okuyamayanlara yardım ederiz demiştim ama herkese haftada 1 tane mi düşüyordu

canım klomenle tedavi gördum olmayınca dr aşılamaya geçince gonal f verdi hayırlısı bakalım

öyle vallla denieye deneye bende takip yaptırdım olmadıı...ona göre dozajı yükseltecekler....inşalllah emeklerimiz boşa çıkmaz rabbim dualarımızı kabul etsinnn....

[sıze=3]ayşecim canım meryem suresi için ses çıkmadı kimseden galiba ya da görmeyen arkadaşlarda olabilir tabii.işi yoğun olup okuyamayanlara yardım ederiz demiştim ama herkese haftada 1 tane mi düşüyordu [/sıze]

canım yeni listeyi hafta içi yaparım..çünkü elimizdeki liste anca biter. Listeden bazı arkadaşları çıkaracağım..sonrası da haftada 2 arkadaşa yasın ve 2 arkadaşa meryem suresi ve ayet el kursi okuyacağız inş.

canım yeni listeyi hafta içi yaparım..çünkü elimizdeki liste anca biter. Listeden bazı arkadaşları çıkaracağım..sonrası da haftada 2 arkadaşa yasın ve 2 arkadaşa meryem suresi ve ayet el kursi okuyacağız inş.

O zaman 2 meryem suresi düşüyor kişi başına 2 kişiye bağışlama yapılacağı için yanlış mı biliyorum acaba canım

Ayse meryem suresi icin katilamiyabilirim. Ben bir arkadasim ile beraber herhafta okuma yapiyouz muhakkak.O yuzden yetistiremiyebilirim cnm meryem suresini.

Ayse ben biraz okurdum ama ozel gunumdeyim :((

Biz hayırlı evlat için okuyoruz ve sen bizim için okuyup dua ediyorsun Rabbim o güzel gönlüne göre versin hayırlı dileklerini kabul eylesin yüceler yücesi Mevlam iki cihanda da incitmesin seni inşallahhh

Ayse meryem suresi icin katilamiyabilirim. Ben bir arkadasim ile beraber herhafta okuma yapiyouz muhakkak.O yuzden yetistiremiyebilirim cnm meryem suresini.

Ne duası okuyorsunuz bilmiyorum ama seve seve okuyup yardım edebilirim size eğer başkasına da okutturuyorsanız eğer

Biz hayırlı evlat için okuyoruz ve sen bizim için okuyup dua ediyorsun Rabbim o güzel gönlüne göre versin hayırlı dileklerini kabul eylesin yüceler yücesi Mevlam iki cihanda da incitmesin seni inşallahhh

Ne duası okuyorsunuz bilmiyorum ama seve seve okuyup yardım edebilirim size eğer başkasına da okutturuyorsanız eğer

Canim ya Allah im senden binlerce kez razi olsun canim. Bunlar senin yureginin guzelligi. Bende kaybettim evladimi o yuzden yureginizin arzusunu acisini ve boslugunu anliyorum yurekten. Allah im cumlesinin Kucagini bos birakmasin ins bir yandan da sizlerin ins.
Ema cnm biz iki arkadas yuregi cok yikilan kirilan ve bunun tamiri icinde sadece Rabbim e siginip ondan medet umuyoruz. Bunun icin okuyoruz. Hayatimizda herseyin hayirlisin istiyoruz Rabbim den. Okurken olurda yetistiremedigimiz olursa sana haber veririm cnm. Her hafta farkli dua okuyoruz. Mesela 1001 fatiha,1000 er ihlas, 41 yasin okuduk. 313 ayatel kursi okuyacagiz kismetse. Sonra taha suresi ve kenzul ars i dusunuyorum. İste nasip olursa okuyacagiz. Cok iyi geliyor dua okumak bize.
Ema cnm bunlar sana :71::71::71::71: ins birgun cocugun sana verir boyle cicekler. Cok optum seni:54:

Son düzenleme:
Canim ya Allah im senden binlerce kez razi olsun canim. Bunlar senin yureginin guzelligi. Bende kaybettim evladimi o yuzden yureginizin arzusunu acisini ve boslugunu anliyorum yurekten. Allah im cumlesinin Kucagini bos birakmasin ins bir yandan da sizlerin ins.
Ema cnm biz iki arkadas yuregi cok yikilan kirilan ve bunun tamiri icinde sadece Rabbim e siginip ondan medet umuyoruz. Bunun icin okuyoruz. Hayatimizda herseyin hayirlisin istiyoruz Rabbim den. Okurken olurda yetistiremedigimiz olursa sana haber veririm cnm. Her hafta farkli dua okuyoruz. Mesela 1001 fatiha,1000 er ihlas, 41 yasin okuduk. 313 ayatel kursi okuyacagiz kismetse. Sonra taha suresi ve kenzul ars i dusunuyorum. İste nasip olursa okuyacagiz. Cok iyi geliyor dua okumak bize.
Ema cnm bunlar sana :71::71::71::71: ins birgun cocugun sana verir boyle cicekler. Cok optum seni:54:

Ah canım benim Allah senden de binlerce kez razı olsun.Sadece yetiştiremediğin zaman değil ne zaman istersen verebilirsin.Her hafta yardıma hazırım seve seve.Özelden de atabilirsin belki burda gözümden kaçabilir hiç çekinme sırada ki duanızda bana da yardım etmem için yer verirseniz çok ama çok mutlu olurum.Ayrıca o güzel çicekler o kadar çok duygulandırdı ki beni anlatamam.Çok mutlu oldum.Allah'ım öyle bir eş çıkarsın ki karşına ahirette bile sadece onu seçeceğin bir eş olsun bu.Senin gibi ağzı dualı dürüst ve seni ömür boyu mutlu edecek bir eş.Sende bu :71: :71::71::71::71: çiceklerden en yakın zamanda hem eşinden hem çocuklarından alırsın inşallahhh canım benim

okul lisans uzmanlık çalışma hayatı derken 30 yaşına geldim evliliğimin 6. ayında hamile kaldım 6 ay çok kısa bir süreydi eşimle hiç beklemediğimiz bir kazaydı o zamanlar bebeğimizden kaza diye söz ediyorduk çok zorlu bir 4 ay geçirdim bulantılarım tüm iş ve sosyal hayatımı etkiledi evlilik ve aile danışmanıyım ama kendi psikolojimi düzeltemez hale gelmiştim eşimi suçlamaya başlamıştım sağlıklı düşünemiyordum eşim çok sabırlı davrandı mama ile beslendim 4 ay sonra herşey yoluna girdi ama ben çok memnun değildim karnım büyüdü eğilemiyor yataktan kalkmada bile zorlanıyordum ağlak sulu gözlü alıngan biri olmuştum bebeğim 36. haftada acil bir sezaryenle doğdu şimdi anneyim küçük bir kalp minik eller tüm hayatımı kapsadı şimdi yazılan onca forumu okuyorum ve kendimi çok şanslı görüyorum şikayet ettiğim şeyler ne kadarda anlamsızmış dilerim Allah hepinize annelik duygusunu tattırsın sevgiler

O zamanlar komik gelirdi bu sözler.Rabbim hepimize bütün hastalara şifa versin huzur versin.Veee en yakın zamanda da meleklerimizi göndersin inş hayırlısıyla
Aminn canım:16:
kızlar nasılsınız 2gündür yoğunluktan pek bakamadım
AYŞECİM maşallah yumişler çok iyi inşallah güzel sonuçlanacak
BAHARCIM canım inşallah müsait olursam çalışmassam ogün gelmek isterim
dualrımız tamamlanması sanırım eksik kaç tane acaba
hepinizi öpüyorum:16::16::16::16:
İnşallh canım kısmet olursa bende gelmeye çalışıcam:34:
çok sevindim buna.katılmayı ve sizlerle tanışmayı çok isterim..yer belli olunca bilginlendirirsen sevinirim canım.
İnşallh canım tanışmış oluruz bende gelmek istiyorum bakalım nasip kısmet:34:
aslında evet memnunum.ameliyatlarımda iyiki ona gitmişim.çünkü yumurttalıkların hiç zarar görmeden kistlerden temizlenmesi gerekiyordu.diğer gittiğim bir doktor bile ben zarar verebilirim imkanınız varsa gürkan hocaya gidin demişti.eğer kendiliğinden bişi olmassa yaza nasipse tüpbebek için yine ona gitmeyi düşünüyorum.ama aklımda acıbademdeki şahin zeteroğluda yok değil.
Bende bUrsadayım tüp bebel yaptırırsak kararsızım nerde yaptırsaö diye bakalı hayırlısı:34:
İyi aksamlar kizlarrr
İyigecele rcanım:3:
tüp bebek canım ilk deneme 4250diye biliyorum ilaçlar hariç ikinci deneme 3900 ama şahin bey elinden geldiğince yardımcı oluyor
Bu dediğin acıbademmi?:44:Biz jinemede sormuştuk 5000 5500 demişlerdi:31:
arkadaşlarr bursa yeşilyaylada bir aktar varmış... bitkisel çay vs neyse artık alıp kullanmış hamile kalmış..duyanlarınız oldu muu?
Ben bursadayım canım ama burayı hiç duymadım:31:

okul lisans uzmanlık çalışma hayatı derken 30 yaşına geldim evliliğimin 6. ayında hamile kaldım 6 ay çok kısa bir süreydi eşimle hiç beklemediğimiz bir kazaydı o zamanlar bebeğimizden kaza diye söz ediyorduk çok zorlu bir 4 ay geçirdim bulantılarım tüm iş ve sosyal hayatımı etkiledi evlilik ve aile danışmanıyım ama kendi psikolojimi düzeltemez hale gelmiştim eşimi suçlamaya başlamıştım sağlıklı düşünemiyordum eşim çok sabırlı davrandı mama ile beslendim 4 ay sonra herşey yoluna girdi ama ben çok memnun değildim karnım büyüdü eğilemiyor yataktan kalkmada bile zorlanıyordum ağlak sulu gözlü alıngan biri olmuştum bebeğim 36. haftada acil bir sezaryenle doğdu şimdi anneyim küçük bir kalp minik eller tüm hayatımı kapsadı şimdi yazılan onca forumu okuyorum ve kendimi çok şanslı görüyorum şikayet ettiğim şeyler ne kadarda anlamsızmış dilerim Allah hepinize annelik duygusunu tattırsın sevgiler

Allah razı olsun canım Rabbim o güzel yavrunu da size bağışlasın acısını göstermesin inş.Bizim için o minik yavruyu doya doya öpün

Aminn canım:16:

İnşallh canım kısmet olursa bende gelmeye çalışıcam:34:

İnşallh canım tanışmış oluruz bende gelmek istiyorum bakalım nasip kısmet:34:

Bende bUrsadayım tüp bebel yaptırırsak kararsızım nerde yaptırsaö diye bakalı hayırlısı:34:

İyigecele rcanım:3:

Bu dediğin acıbademmi?:44:Biz jinemede sormuştuk 5000 5500 demişlerdi:31:

Ben bursadayım canım ama burayı hiç duymadım:31:

canım acıbadem fiyatı ayrıca ön görüşme ücretsiz gitmeye karar verirsen bana özelden msj at canım olurmu
yeşilyayladaki aktarı araştırıcam sizlere haber veririm

Back
X