Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canımmm nasılsın...

Canım iyiyim teşekkür ederim.Kayınvaldemlerden geldik aşure yapmış oda canın çekmesin çağırdıda bizi .Şimdide ütü yapıcaktım bir bakayım dedim topiğe yarında iş başı malum:34:SEn neler yapıyorsun iyimisin canım:34::16:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?

İyiakşamlar canım nasıl olayım tatil hızlı gelip geçti ev işi vs derken bu haftada böyle geçti.Allah herkeze iş kolaylığı versin şimdide ütülerim var onları yapmam lazım çokta severim ya:1:Sen nasılsın iyisindir umarım:34::3:

Kızlar ben çıkıyorum biraz işlerim var görüşmek üzere iyigeceler sizlere Allah'a emanet olun :16::54::3:

İyiakşamlar canım nasıl olayım tatil hızlı gelip geçti ev işi vs derken bu haftada böyle geçti.Allah herkeze iş kolaylığı versin şimdide ütülerim var onları yapmam lazım çokta severim ya:1:Sen nasılsın iyisindir umarım:34::3:

evettt canım hafta sonu bir solukda geçiyor anlamıyorumm ben nasıl geçtiğini..bende iyi sayılırımmm bu aralarrr cevremde iş yerinden felan o kadar çok hamile kalan varkii rabbim bizede nasip edecekmi acabaa..böle zamanlarda neyi beklyorumki deyip kızıyorum kendimee eşimle akşam ciddi bi şekilde konuştum onuda üzmek istemiyorum ama artıkk çok ama çok istiyorum..sanırım tüp yaptıracazz ama zaman olarak bir iki ay beklememiz lazımm çünkü ocakda eşimin kaan hocadan randevusu var bakalım o nedicek ona göre uzatmadan en geç martta başlamak istiyorum tedaviyee..ama çokda korkuyorum bahar yaa acaba zor oluyomuu ben bir diş çektirmede bile günler öncesinden uykuları kaçan bir insanım hiç cesaretim yokturr bu hastane işlerindee ne yapacam offf sıkıntısına düştüm şimdiden:(

Canım iyiyim teşekkür ederim.Kayınvaldemlerden geldik aşure yapmış oda canın çekmesin çağırdıda bizi .Şimdide ütü yapıcaktım bir bakayım dedim topiğe yarında iş başı malum:34:SEn neler yapıyorsun iyimisin canım:34::16:

iyiyim şükür ayy ben utu yapmayı unutmusum derse daldım ..bende çıkayım canım allaha emanet ol ıyı gecler

selam kızlar nasılsınız???

Ayşecim merhaba tatlım sen ne kadar küçükmüşsün bitanemmmm......yaşın çok genç daha stres yapma tatlım inşallah sağlıkla anne olucaksın tatlımmm..... Ayşecim ben 1 tane yasin okudum tatlım...Ayetel kürsiyide okudukça yazarımm.....yarın mı yumoş kontrolünnnn...büyüsün yumoşlarınnn...ben 300luk vurulmuştum...bizi habersiz bırakmaaa....

kızlar yarın dr kontrolum var dualarda unutmayın beni bakalım yumoşlar büyumuş mu

inşaallahh iii haberlerle gelirsin canımm...üzülme şuann herşey yolundadır....önemli olan sana tutunmalarıı

evettt canım hafta sonu bir solukda geçiyor anlamıyorumm ben nasıl geçtiğini..bende iyi sayılırımmm bu aralarrr cevremde iş yerinden felan o kadar çok hamile kalan varkii rabbim bizede nasip edecekmi acabaa..böle zamanlarda neyi beklyorumki deyip kızıyorum kendimee eşimle akşam ciddi bi şekilde konuştum onuda üzmek istemiyorum ama artıkk çok ama çok istiyorum..sanırım tüp yaptıracazz ama zaman olarak bir iki ay beklememiz lazımm çünkü ocakda eşimin kaan hocadan randevusu var bakalım o nedicek ona göre uzatmadan en geç martta başlamak istiyorum tedaviyee..ama çokda korkuyorum bahar yaa acaba zor oluyomuu ben bir diş çektirmede bile günler öncesinden uykuları kaçan bir insanım hiç cesaretim yokturr bu hastane işlerindee ne yapacam offf sıkıntısına düştüm şimdiden:(

fazla takmamaya çalışşş... ama ister istemez stres oluyorr.....iğneleri zaten kendin yapıyosunn..anlatıyorlarr herşeyii....sadece yumurta toplama ve transfer sıkıntılı. işlemler 10 dk bile sürmüyorr ön hazırlık ve sonrasında dinlenmeler olunca 2-3 saatin gidiyor hastane köşelerinde...bunlarıı atlatıncada beklemekk daha da sıkıntılıı...onun içinn ne kadar rahat olursan o kadar kolay atlatırsınn...ve umarımm ii haberlerinii alırsınn....kendinii olumlu yada olumsuz duruma hazırla .....ben o kadar ümitliydim kii tüp bebektenn... yine yıkım yine yıkım....

iyiym şükür canım derse dalıyorum buraya bakmayı unutuyorum..sen nasılsın

kızlar yarın dr kontrolum var dualarda unutmayın beni bakalım yumoşlar büyumuş mu

sağol canım dualarım seninle inşallah kocaman yumoşların vardır inşallahhhhhh

inşaallahh iii haberlerle gelirsin canımm...üzülme şuann herşey yolundadır....önemli olan sana tutunmalarıı

fazla takmamaya çalışşş... ama ister istemez stres oluyorr.....iğneleri zaten kendin yapıyosunn..anlatıyorlarr herşeyii....sadece yumurta toplama ve transfer sıkıntılı. işlemler 10 dk bile sürmüyorr ön hazırlık ve sonrasında dinlenmeler olunca 2-3 saatin gidiyor hastane köşelerinde...bunlarıı atlatıncada beklemekk daha da sıkıntılıı...onun içinn ne kadar rahat olursan o kadar kolay atlatırsınn...ve umarımm ii haberlerinii alırsınn....kendinii olumlu yada olumsuz duruma hazırla .....ben o kadar ümitliydim kii tüp bebektenn... yine yıkım yine yıkım....

bizde tüp bebek yolcusuyuz sanırım ben her defasında iğneler için gideceğim sanıyordum acaip rahatlattın içimi canım yaa ömrümüz beklemekle geçiyor zaten Rabbim çok bekletmeden hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhhh

Tamam canım.Bu acıbadem tüp bebek fiatı ilaç hariçmi?Biz sorduk jinemedde ilaç dahil 5500 dediler.:31:Ön görüşme genelde hepsinde ücretsiz bakalım canım hayırlısı olur inşallah.:34:

CANIM İLAÇ HARİÇ FİYAT YANİ İŞLEM FİYATI İLAÇLARDA ORTALAMA 1000-1500 ARASI TUTUYOR ASLINDA YUMURTALARININ DURUMUNA GÖRE İLAÇ KULLANIMI ARTIYOR YADA AZALIYOR

Canım erkeklerde kendileirnce bazı konularda haklı olabilir sonuçta sperm testide vermek kolay değil yani:31:İnşallah ikna olurda eşin bir an önce bebeğinize kavuşursunuz.:16:

canım araştır valla yakınımdan duydumm hanii ordaysanız belki bir sebep olurr faydasını görürsünüz...

İSMİNİ SORABİLİRMİSİN PEKİ YAKININA. EN ÜNLÜ AKTAR DİYE BİR YER VAR AMA ORASIMI ACABA GEREKİRSE GİDER KONUŞURUM HEPİMİZ İÇİN

allah kabul etsinn.....ayşe ben 3 tane daha okudum... devam ederiz yinee....

canım kaan hocaya mail mi atıyorsunuz yoksa muayeneye gittinizmi daha önce.tüp bebek tedavisinde en önemli şey moral stressiz olcaksın gerçekten zorluğu yok yumurtalar büyüyünce biraz ağrıların oluyor ve toplama işleminden sonra adet ağrısı gibi ağrıların ve hafif kanaman oluyor canım iğnler hiç canını acıtmıyor zaten bebeğine yaklaştığını düşününce acı bile duymuyosun transfer sonrası beklemek biraz zor çünkü aklından çıkmıyor ama en önemlisi olumlu düşünmek stres yapmamak allah yardımcınız olsun

günaydın kızlarr, nasılsınız. bu hafta kime okuyoruz? listeyi göremedim. ayşecim dualarım seninle. umarım yumoşlar büyümüştür güzel güzel

canım kaan hocaya mail mi atıyorsunuz yoksa muayeneye gittinizmi daha önce.tüp bebek tedavisinde en önemli şey moral stressiz olcaksın gerçekten zorluğu yok yumurtalar büyüyünce biraz ağrıların oluyor ve toplama işleminden sonra adet ağrısı gibi ağrıların ve hafif kanaman oluyor canım iğnler hiç canını acıtmıyor zaten bebeğine yaklaştığını düşününce acı bile duymuyosun transfer sonrası beklemek biraz zor çünkü aklından çıkmıyor ama en önemlisi olumlu düşünmek stres yapmamak allah yardımcınız olsun

kızlar, kaan hoca eşimin de doktoru. antikdenizcim, geçen ocak ayında bizde gitmiştik. ve hoca gelmeden keşke bana mail atsaydınız, dna hasar tespitini yaptırıp öyle gelin, sonuca göre konuşalım derdim demişti. testin sonucu 1 haftada ancak çıkıyor. perlacım, maille görüşmeyi tercih ediyor hoca. ama genelde istediği 1-2 test dışında da herkese tavsiye ettiği şeyler var. mesela;
-kırmızı et, sigara kesinlikle yasak.
-hergün ısırgan çayı içmeyi öneriyor.kadınlara yasak yalnız testesteronu yükselttiği için.
-nohut kürü, keçiboynuzu tozu, hergün badem, fındık, bol yeşillik öneriyor.

Son düzenleme:
günaydın kızlarr, nasılsınız. Bu hafta kime okuyoruz? Listeyi göremedim. Ayşecim dualarım seninle. Umarım yumoşlar büyümüştür güzel güzel

kızlar, kaan hoca eşimin de doktoru. Antikdenizcim, geçen ocak ayında bizde gitmiştik. Ve hoca gelmeden keşke bana mail atsaydınız, dna hasar tespitini yaptırıp öyle gelin, sonuca göre konuşalım derdim demişti. Testin sonucu 1 haftada ancak çıkıyor. Perlacım, maille görüşmeyi tercih ediyor hoca. Ama genelde istediği 1-2 test dışında da herkese tavsiye ettiği şeyler var. Mesela;
-kırmızı et, sigara kesinlikle yasak.
-hergün ısırgan çayı içmeyi öneriyor.kadınlara yasak yalnız testesteronu yükselttiği için.
-nohut kürü, keçiboynuzu tozu, hergün badem, fındık, bol yeşillik öneriyor.

saol canım bu nohut kürü saraçoğlunun kürü mü yoksa yemek şeklinde mi olacak bide keçiboynuzu tozunu ve ısırgan çayını nasıl kullanıyorsunuz

Back
X