canım bu hepimizin başında benim arkadaşlarında çoluk çocukları var .napalım elden birşey gelmiyor etrafımızda hamile görsekte herşey nasip kısmet işte.allah bizlerede nasip eder inşallah.kendini boşuna strese sokma.stres yaparak kendine düşmanlık edersin özellikle tedavi sırasında rahat olmaya çalışki olumlu yönde ilerleme olsun

hakkınızda hayırlısı olsun cesaretini kırma allah yardım eder inşllh gider tüp bebek tedavini olur meleğine kavuşursun umarım

Haydi kızlar ütüye

ne dersiydi canım sende allaha emanet ol.bu arada bugün baktığım çocuklardan küçük olanı rahatsızlanmış ama sabah iyiydi .sonra annesi geldi işyerinden şaşırdım

izin almış oda rahatsızmış biraz perşembeye kadar gelme dedi bende tamam dedim geldim eve.şuan evdeyim yani kısmetse perşembe gideceğim
Hadi ayşeceğim umarım güzel haberle gelirsin
Bende yeni işe girdim canım çocuk bakıyorum ve hafta sonu tatil olunca hafta sonuna denk getirmeye çalışacağım doktor işini ama çok mecbur kalırsam söylerimde hastaneye gideceğimi.bu arada yazın senelik izin kullanıyorlarmış ozman tüp bebek düşünüyoruz.hazır bende tatile çıkarsam ama tüpten önce bir defa aşılama düşünüyorum.bakalım önümüzde aylar neyi gösterecek
Canım ya kendini bunaltma bunaldıkça daha kötü olur herşey bende öyleydim sıkılıyordum hep evde olunca ama sonra işe girmek istedim.ben genelde çalıştım hep.belli müddet çalışmayınca sağlık sorunuda olunca bunalmıştım bende.şimdi çalışıyorum.sende çalışsan iyi olmazmı.sen ankarayamı gelin gittin.benimde burada yakınımda kendi ailemden kimse yok.annemler 12 saatlik uzaklıkta akrabalarım başka ilçede.burada eş dost arkadaş var sadece o kadar.napalım hayat her zaman istediğimiz gibi gitmeyebiliyor.allaha sığın bunalmamaya çalış