Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canlarım hem çalışıp hem tedavi olan varmı aranızda ben çok zorlanıyorum sizlerin nasıl gidiyor

hiç sorma canım, ben de 6 tedavide tüm yıllık izin, rapor ne varsa kullandım. çok zorluyor ama allah güç veriyor bir şekilde. artık herkes biliyor işyerinde tedaviye gittiğimi. ama hiç takılmıyorum. napalım bu da bizim kaderimizmiş.

hiç sorma canım, ben de 6 tedavide tüm yıllık izin, rapor ne varsa kullandım. çok zorluyor ama allah güç veriyor bir şekilde. Artık herkes biliyor işyerinde tedaviye gittiğimi. Ama hiç takılmıyorum. Napalım bu da bizim kaderimizmiş.

evet canım bende öle hiç izine çıkamıyorum çünkü vakit kalmıyor birde yoğun işlerim bilmiyorum dün gece uyuyamadım bu yüzden sanırım işten ayrılıcam benimde herkez biliyor ama ben olmayınca başkası yapıyor işimi onun işi kalıyor çıkarmıyolarda artık dr. Gidiyorum demek bile sıkıntı yaratıyor

bizde tüp bebek yolcusuyuz sanırım ben her defasında iğneler için gideceğim sanıyordum acaip rahatlattın içimi canım yaa ömrümüz beklemekle geçiyor zaten Rabbim çok bekletmeden hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhhh

Yok canım iğneleri her zaman aynı saatinde sen yapıyorsun .ilk zamanlar ben zorlanmıştım ama alışıyorsun...işlemlerde dahil sanırım 5 kez falan git geller var yani 3 kez kontrol opu(yumurta toplama) ve transfer...elinizden geldiğince stres yapmayın.. Benim belkide ondan olmadı ufff yaaa şu arabaları aklımdan hiç çıkmıyor.....Allah hepimizin yardımcısı olsun....
kızlar hepinize hayırlı hafta diliyorum :16::16::16::16::16::16:

Sagool canım bizde öyle olmasını diliyoruz...iki haberler alırız

Dediğim aktardan annemler alıp bana gönderecekler...kesin bir bilgi aldım mı size söylerim....suan isim falan bilmiyorum...

Artık olsun da nasıl olursa olsun kafasındayım ..bazen elim kolum bağlı olduğunu hissediyorum... Hafta sonunu kocama zehir ettim ressmennnn stres yapmayayım. Ona belli etmeyeyim dedikçe şiştim kaldım.....ve duygu patlması oldu.herseye ağlar oldum....sonunda.allahım bizim yüzümüzü güldür....2 yıldır hiç hayattan zevk almıyorum .. Burda arkaşım yok..eve tıkılıp kaldım...eskiden öylemiydiii...ben bu değilim ki yaaa.... Ben ankarayı hiç sevmedim...sabır allahım sabır...

saol canım bu nohut kürü saraçoğlunun kürü mü yoksa yemek şeklinde mi olacak bide keçiboynuzu tozunu ve ısırgan çayını nasıl kullanıyorsunuz
saraçoğlunun nohut kürü nasıl bilmiyorum canım. kaan hoca bunu hergün humus gibi yemeklerin yanına eklemeyi tavsiye etti. biraz bolca yapıyorum. dolapta bozulmuyor zaten. akşam yemekelerinde salata, garnitur gibi tüketiyor eşim. ısırgan çayı da sallama çay şeklinde olnalardan aldık günde2-3 tane içilebiliyor. ama onu da 1tane zor içiyor eşim.
keçiboynuzu tozunu sabah akşam 1 kaşık tüketiyor. yutmakta zorlandığında saf bal(memleketten gönderdiler, marketlerdeki hep şekerli) ile karışım yapıyorum öyle yiyor.
keçiboynuzu tozu ısıl işlemden geçmediği için daha iyi diyor kaan hoca ama birkaç arkadaşım özü, ya da pekmezini kullandırdı eşine. onlarda da sayı yükselmişti. hatta 2 tanesi doğal gebe kaldı şimdi o arkadaşlardan.(3 tüp denemesinden sonra biri) darısı başımıza inş. doğal olmasa bile tedaviden önce değerler iyice yükselmiş olur en azından.

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane okuyacak
bahar==4tane okuDU
antikdeniz==3tane okudu

topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okudu

antisocial==1 tane okudu
seminay84==3 tane ESMA okuDU
sebiilem==3tane okudu
orlic==4 tane okudu
ozay37barış==5tane okudu

şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=4tane okudu
yandev==3 tane okuDU

melek04==3tane okuyacak
esmacvs==4tane okudu
ayse035===4 tane ESMAokuDU
özlemlk==3 tane TURKUAZ okudu
turkuaz== 3 tane okudu
taylandilek=3 tane okudu
seyyan ==4 tane yasin okudu
e_m_a==4 tane okudu
candan==4 tane okudu
rainsun==3 tane okuDU
ecrin007==3 tane okudu
dilek==3 tane ema okudu
sevil61==3tane okudu
muhat==3tane okudu

mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 3tane okuyacak
ecrin23==3tane okudu
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==2tane okudu-
Simaybade== 4tane okuyacak
SÜPRİZ06==6 tane okudu
ESLEMLİVA==4 tane okudu
SSONMEz==1 TANE OKUdu
reyhan1984 5 tane okudu
arkadaşlar bu hafta ayse esma ve özlem için okuyacağız..
esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye duamız
özlem ve aysede hayırlı saglıklı birer evlat için duamız
özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedik hakkınızı helal edin

esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi

supriz06 200 tane okudu
ayse035== 100 tane okuDU
eslemlıva==1000 tane okudu
asbelove==100 tane okudu
perlanore==100 tane okudu
ecrin007==100tane okudu
rainsun==75 tane okudu
Esma 200 tane okudu
Antikdeniz 100 okudu
Ssonmez 260 okudu
E M A 100 Tane okudu
taylandilek 50 tane okudu

okumak isteyenler eklenecektir
okuyupta eklemediklerim bildirsin lütfen..gözümden kaçmış olabilir
ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN YA RABBİ

25 ayetül kürsi okudum

bide kullanızı adım reyhan değil reyyan canım :)

evettt canım hafta sonu bir solukda geçiyor anlamıyorumm ben nasıl geçtiğini..bende iyi sayılırımmm bu aralarrr cevremde iş yerinden felan o kadar çok hamile kalan varkii rabbim bizede nasip edecekmi acabaa..böle zamanlarda neyi beklyorumki deyip kızıyorum kendimee eşimle akşam ciddi bi şekilde konuştum onuda üzmek istemiyorum ama artıkk çok ama çok istiyorum..sanırım tüp yaptıracazz ama zaman olarak bir iki ay beklememiz lazımm çünkü ocakda eşimin kaan hocadan randevusu var bakalım o nedicek ona göre uzatmadan en geç martta başlamak istiyorum tedaviyee..ama çokda korkuyorum bahar yaa acaba zor oluyomuu ben bir diş çektirmede bile günler öncesinden uykuları kaçan bir insanım hiç cesaretim yokturr bu hastane işlerindee ne yapacam offf sıkıntısına düştüm şimdiden:(
Canım bu hepimizin başında benim arkadaşlarında çoluk çocukları var .Napalım elden birşey gelmiyor etrafımızda hamile görsekte herşey nasip kısmet işte.Allah bizlerede nasip eder inşallah.Kendini boşuna strese sokma.Stres yaparak kendine düşmanlık edersin özellikle tedavi sırasında rahat olmaya çalışki olumlu yönde ilerleme olsun:34:Hakkınızda hayırlısı olsun cesaretini kırma Allah yardım eder inşllh gider tüp bebek tedavini olur meleğine kavuşursun umarım:16::34:
iyiyim şükür ayy ben utu yapmayı unutmusum derse daldım ..bende çıkayım canım allaha emanet ol ıyı gecler
Haydi kızlar ütüye:1:Ne dersiydi canım sende Allaha emanet ol.Bu arada bugün baktığım çocuklardan küçük olanı rahatsızlanmış ama sabah iyiydi .Sonra annesi geldi işyerinden şaşırdım:53:İzin almış oda rahatsızmış biraz perşembeye kadar gelme dedi bende tamam dedim geldim eve.Şuan evdeyim yani kısmetse perşembe gideceğim:10:
kızlar yarın dr kontrolum var dualarda unutmayın beni bakalım yumoşlar büyumuş mu
Hadi Ayşeceğim umarım güzel haberle gelirsin:16:

Canlarım hem çalışıp hem tedavi olan varmı aranızda ben çok zorlanıyorum sizlerin nasıl gidiyor
Bende yeni işe girdim canım çocuk bakıyorum ve hafta sonu tatil olunca hafta sonuna denk getirmeye çalışacağım doktor işini ama çok mecbur kalırsam söylerimde hastaneye gideceğimi.Bu arada yazın senelik izin kullanıyorlarmış ozman tüp bebek düşünüyoruz.Hazır bende tatile çıkarsam ama tüpten önce bir defa aşılama düşünüyorum.Bakalım önümüzde aylar neyi gösterecek :31:
Dediğim aktardan annemler alıp bana gönderecekler...kesin bir bilgi aldım mı size söylerim....suan isim falan bilmiyorum...

Artık olsun da nasıl olursa olsun kafasındayım ..bazen elim kolum bağlı olduğunu hissediyorum... Hafta sonunu kocama zehir ettim ressmennnn stres yapmayayım. Ona belli etmeyeyim dedikçe şiştim kaldım.....ve duygu patlması oldu.herseye ağlar oldum....sonunda.allahım bizim yüzümüzü güldür....2 yıldır hiç hayattan zevk almıyorum .. Burda arkaşım yok..eve tıkılıp kaldım...eskiden öylemiydiii...ben bu değilim ki yaaa.... Ben ankarayı hiç sevmedim...sabır allahım sabır...

Canım ya kendini bunaltma bunaldıkça daha kötü olur herşey bende öyleydim sıkılıyordum hep evde olunca ama sonra işe girmek istedim.Ben genelde çalıştım hep.Belli müddet çalışmayınca sağlık sorunuda olunca bunalmıştım bende.Şimdi çalışıyorum.Sende çalışsan iyi olmazmı.Sen ankarayamı gelin gittin.Benimde burada yakınımda kendi ailemden kimse yok.Annemler 12 saatlik uzaklıkta akrabalarım başka ilçede.Burada eş dost arkadaş var sadece o kadar.Napalım hayat her zaman istediğimiz gibi gitmeyebiliyor.Allaha sığın bunalmamaya çalış:16::34:

Bu cumartesi günü buluşma olsun diyoruz.Yer olarakta anotolium yada kent meydanı diye düşündük.Önce özdilek denildi terminalin oradaki.Ama ben mudanyada olduğum için terminal otobüsü özdileğin oradan geçmiyor.Anotoliumda çoğu arkadaşa yakınmış sanırım.Sizler gelmek istiyormusunuz buluşmaya ve mekan olarak ne dersiniz bu iki yer için?Gelmek isteyenler bana özelden mesaj atsın telefon numaralarımızı verelimki bir terslik olmasın gelirken.Cevap bekliyorum kızlar ayrıca bursalılar topiğinede gelip fikrinizi yazabilirsiniz:34:

Kızlar gönül isterdi bu topikteki arkadaşların hepinizi göreyim görüşelim, ama bazen hayat şartları bunu gerektirebiliyor.Olsun görüşemesekte derdimiz gönlümüz bir:16::29::34:Dünya küçük derler inşallah birgün hepimiz tanışma fırsatı yakalarız:10::34:

iyi haftalar kızlar...
aysecim ben eksıkler için 8 tane daha yasin okudum cnm. Allah kabul etsin inş.

canım bu hepimizin başında benim arkadaşlarında çoluk çocukları var .napalım elden birşey gelmiyor etrafımızda hamile görsekte herşey nasip kısmet işte.allah bizlerede nasip eder inşallah.kendini boşuna strese sokma.stres yaparak kendine düşmanlık edersin özellikle tedavi sırasında rahat olmaya çalışki olumlu yönde ilerleme olsun:34:hakkınızda hayırlısı olsun cesaretini kırma allah yardım eder inşllh gider tüp bebek tedavini olur meleğine kavuşursun umarım:16::34:

Haydi kızlar ütüye:1:ne dersiydi canım sende allaha emanet ol.bu arada bugün baktığım çocuklardan küçük olanı rahatsızlanmış ama sabah iyiydi .sonra annesi geldi işyerinden şaşırdım:53:izin almış oda rahatsızmış biraz perşembeye kadar gelme dedi bende tamam dedim geldim eve.şuan evdeyim yani kısmetse perşembe gideceğim:10:

Hadi ayşeceğim umarım güzel haberle gelirsin:16:

Bende yeni işe girdim canım çocuk bakıyorum ve hafta sonu tatil olunca hafta sonuna denk getirmeye çalışacağım doktor işini ama çok mecbur kalırsam söylerimde hastaneye gideceğimi.bu arada yazın senelik izin kullanıyorlarmış ozman tüp bebek düşünüyoruz.hazır bende tatile çıkarsam ama tüpten önce bir defa aşılama düşünüyorum.bakalım önümüzde aylar neyi gösterecek :31:

Canım ya kendini bunaltma bunaldıkça daha kötü olur herşey bende öyleydim sıkılıyordum hep evde olunca ama sonra işe girmek istedim.ben genelde çalıştım hep.belli müddet çalışmayınca sağlık sorunuda olunca bunalmıştım bende.şimdi çalışıyorum.sende çalışsan iyi olmazmı.sen ankarayamı gelin gittin.benimde burada yakınımda kendi ailemden kimse yok.annemler 12 saatlik uzaklıkta akrabalarım başka ilçede.burada eş dost arkadaş var sadece o kadar.napalım hayat her zaman istediğimiz gibi gitmeyebiliyor.allaha sığın bunalmamaya çalış:16::34:

canım baktığın çocuk kaç yasında..
Bide çok sevindim arkadaşlarla görüşecek olmanıza inş.bı gun bızde görüşürüz

Kızlar nasılsınız .pek giremedim bugun..
Persembe gunu arkadasınıza aşılama yapılacak dualarınızı istiyorum.rabbim tez zamanda hepimize hayırlı saglıklı evlat nasip eder iinş.

selam kızlar nasılsınız???

Ayşecim merhaba tatlım sen ne kadar küçükmüşsün bitanemmmm......yaşın çok genç daha stres yapma tatlım inşallah sağlıkla anne olucaksın tatlımmm..... Ayşecim ben 1 tane yasin okudum tatlım...Ayetel kürsiyide okudukça yazarımm.....yarın mı yumoş kontrolünnnn...büyüsün yumoşlarınnn...ben 300luk vurulmuştum...bizi habersiz bırakmaaa....

CANM İSTER İSTEMEZ İNSAN STRESE GİRİYO ..SEN KAÇ YASINDASIN CANIM BELKI SÖYLEMİŞSİNDİR AMA HATIRLYAMADIM YASINI
BUGUN VE YARINDA İĞNEYE DEVAM YARIN ÇATLATMA İĞNESİ PERSEMBE AŞILAM SONRA İNŞ:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :1::1::1:

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane ESMA OKUDU
bahar==4tane okuDU
antikdeniz==3tane okudu
topeguk==1tane ESMA OKUDU
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okudu
antisocial==1 tane okudu
seminay84==3 tane ESMA okuDU
sebiilem==3tane okudu
orlic==4 tane okudu
ozay37barış==5tane okudu
şaşkınanne==3tane SEVİL OKUDU
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=4tane okudu
yandev==3 tane okuDU

melek04==3tane okuyacak
esmacvs==4tane okudu
ayse035===4 tane ESMAokuDU
özlemlk==3 tane TURKUAZ okudu
turkuaz== 3 tane okudu
taylandilek=3 tane okudu
seyyan ==4 tane yasin okudu
e_m_a==4 tane okudu
candan==4 tane okudu
rainsun==3 tane okuDU
ecrin007==3 tane okudu
dilek==3 tane ema okudu
sevil61==3tane okudu
muhat==3tane okudu

mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 3tane okuyacak
ecrin23==3tane okudu
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==2tane okudu-
Simaybade== 4tane ESMA OKUDU
SÜPRİZ06==7 tane okudu
ESLEMLİVA==4 tane okudu
SSONMEz==1 TANE OKUdu
reyYan1984 5 tane okudu

arkadaşlar bu hafta ayse esma ve özlem için okuyacağız..
esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye duamız
özlem ve aysede hayırlı saglıklı birer evlat için duamız
özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedik hakkınızı helal edin

esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi

supriz06 120 tane okudu
ayse035== 100 tane okuDU
eslemlıva==1000 tane okudu
asbelove==100 tane okudu
perlanore==100 tane okudu
ecrin007==100tane okudu
rainsun==75 tane okudu
Esma 200 tane okudu
Antikdeniz 100 okudu
Ssonmez 260 okudu
E M A 100 Tane okudu