Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

günaydın kızlarr, nasılsınız. bu hafta kime okuyoruz? listeyi göremedim. ayşecim dualarım seninle. umarım yumoşlar büyümüştür güzel güzel

kızlar, kaan hoca eşimin de doktoru. antikdenizcim, geçen ocak ayında bizde gitmiştik. ve hoca gelmeden keşke bana mail atsaydınız, dna hasar tespitini yaptırıp öyle gelin, sonuca göre konuşalım derdim demişti. testin sonucu 1 haftada ancak çıkıyor. perlacım, maille görüşmeyi tercih ediyor hoca. ama genelde istediği 1-2 test dışında da herkese tavsiye ettiği şeyler var. mesela;
-kırmızı et, sigara kesinlikle yasak.
-hergün ısırgan çayı içmeyi öneriyor.kadınlara yasak yalnız testesteronu yükselttiği için.
-nohut kürü, keçiboynuzu tozu, hergün badem, fındık, bol yeşillik öneriyor.[/QUO

canım bende ilk önce mail attım aslında ama oda dna hasar testi yapmamız lazım dedii ona göre bir tedavi uygularız dedi.dna hasar testini sadece ankara ve istanbul yapıyor canım malesef bzim zaten her şekilde ankaraya gitmemiz lazımm senin eşinde ne çıktı yani sorun ne tam olarak

arkadaşlarım

kim tüp yadaaşılama yaptıracaksa

mutlaka kendinin tüplerinin açık olup olmadığına

ve eşindeki morfoloji ve dna larına baktırsın

çünkü eğer dnada sorun varsa tüp te sans çok azmış
embriyo oluşsa bile tutunamıyomuş :(
bunuda niye yazıyorum

aşılamada yaptırdım -tüpte

yıpratıcı bi süreç olduğunu biliyorum

mrb canım biz kaarrar verdikk.çok korkağımm ben aslında ama tak dedii artıkın canıma:))herbişeyi göze aldımm..

canım ben hiç bişe yaptırmadım aslında bir de doğal gebeliğim varr doktor 8 haftalıkken kalp atışı durduu kaan hoca buna dna hasarı sebep olabilir demiştii..ben sadece hormon tahlili birde yumurta takibi yaptırdımm doktor güzel dedii ama sanırım tüp bebek öncesi rahim filmide istiyorlarr :(((çektirmesemm olmazmıı?)))eşimde görünen problem oda kaan hocaya gidecek dna hasarına bakılacakk bakalım ona göree bizde martta tedaviye başlayalım diyoruzz...ama henüz bir görüşmemiz olmadı

Teşekkür ederim canım.Allah çocukla sınıyor bizleri.Bir taraftanda çocuk bakıyorum sevgimi gösteriyorum kendi evladım gibi bakımını üstleniyorum.Güzel bir duyguymuş.Allah inşallh bizlerede nasip ederde kendi bebeklerimize bakarız.:16::34:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşş hemde ennn tezz olanındannnn biran öncee

gitim canım persembe saat 10 da aşılamam var.ama sadece 1 tane sağlam yumurtam varmış

canımm ortada daha üzülecek bişeyy yokk... inşallahhh sana tutunur bebişin....allah yardımcın olsunn...bir tane sağlam yumurta olduğunu nasıl anladı doktor..

reyyan özelden mesaj atamadım. ben yarına okurum meryem suresini
ALLAH cc razı olsun canım
mrb canım biz kaarrar verdikk.çok korkağımm ben aslında ama tak dedii artıkın canıma:))herbişeyi göze aldımm..

canım ben hiç bişe yaptırmadım aslında bir de doğal gebeliğim varr doktor 8 haftalıkken kalp atışı durduu kaan hoca buna dna hasarı sebep olabilir demiştii..ben sadece hormon tahlili birde yumurta takibi yaptırdımm doktor güzel dedii ama sanırım tüp bebek öncesi rahim filmide istiyorlarr :(((çektirmesemm olmazmıı?)))eşimde görünen problem oda kaan hocaya gidecek dna hasarına bakılacakk bakalım ona göree bizde martta tedaviye başlayalım diyoruzz...ama henüz bir görüşmemiz olmadı

canım hayırl ısonuçlar çıkar inşallah

sorun olsa bile düzeltilebiliyormuş, tedavisi varmış şükürr

biz şuan tedavideyiz

benim eşimin % 100 hasarlı

sağlıklı olması gereken grup ise 0

ama benim hala umudum var
her türlü sonuca hazırla kendini ve azla umutsuzluğa kapılma

rahim filmine gelince

sanırım rapor için gereli

inşallah Allahım hakkında hayırlısını versin gönlündeki senin için hayırlıdır ben eminim sen bu güzel yüreğinle tüm güzellikleri hakediyosun
dualarımız seninle...

Nasılsınız geleceğin güzel anneleri :16:

Ayrı ayrı yazamıyorum ama cümleten söylüyorum,

Tedaviye başlayacaklara sabır,kolaylıklar ve Rabbimden şifa diliyorum :nazar:

Tedavide olanlara acil şifalar ve olumlu sonuçlar diliyorum :nazar:

Hamile olan arkadaşlarımıza,hayırlı doğumlar ve sağlıklı hayırlı güzeller güzeli evlatlar diliyorum :nazar:

Burda hepimize karşılıksız dua eden gönlü güzellere de,dualarının kabulunü,mutlu huzurlu sağlıklı ömür diliyorum,Rabbim herşeyi gönüllerine göre en hayırlısından nasip etsin :nazar:

Bu hafta hepimize hayırlı haberler almak nasip olsun...Bizi üzen her şer gördüğümüz olaylarda,içinde olan asıl hayrı görüp anlamayı nasip etsin Mevlam.İnşaallah dualarımız kabul olsun,boy boy hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun.Cennetin kokusunu dünyada almak nasip olsun :16: :16:

Kızlar bu arada Safer ayındayız,yani belaların 1.kat Semaya indiği ay.Bu ay La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim tesbihini günlük 100 defa okumak lazımmış.Okuyanlardan,en hafiff fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela kaldırılırmış.Aklımızda olsun,okuyalım inşaallah.Rabbim görünür görünmez,küçük büyük her türlü beladan hepimizi muhafaza buyursun :nazar:

Bu arada kendi aramızda; La Havle Hatimi de yapılabilir aslında,çok önemli ve büyük bir tesbih :nazar:

Nasılsınız geleceğin güzel anneleri :16:

Ayrı ayrı yazamıyorum ama cümleten söylüyorum,

Tedaviye başlayacaklara sabır,kolaylıklar ve Rabbimden şifa diliyorum :nazar:

Tedavide olanlara acil şifalar ve olumlu sonuçlar diliyorum :nazar:

Hamile olan arkadaşlarımıza,hayırlı doğumlar ve sağlıklı hayırlı güzeller güzeli evlatlar diliyorum :nazar:

Burda hepimize karşılıksız dua eden gönlü güzellere de,dualarının kabulunü,mutlu huzurlu sağlıklı ömür diliyorum,Rabbim herşeyi gönüllerine göre en hayırlısından nasip etsin :nazar:

Bu hafta hepimize hayırlı haberler almak nasip olsun...Bizi üzen her şer gördüğümüz olaylarda,içinde olan asıl hayrı görüp anlamayı nasip etsin Mevlam.İnşaallah dualarımız kabul olsun,boy boy hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun.Cennetin kokusunu dünyada almak nasip olsun :16: :16:

Kızlar bu arada Safer ayındayız,yani belaların 1.kat Semaya indiği ay.Bu ay La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim tesbihini günlük 100 defa okumak lazımmış.Okuyanlardan,en hafiff fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela kaldırılırmış.Aklımızda olsun,okuyalım inşaallah.Rabbim görünür görünmez,küçük büyük her türlü beladan hepimizi muhafaza buyursun :nazar:

Bu arada kendi aramızda; La Havle Hatimi de yapılabilir aslında,çok önemli ve büyük bir tesbih :nazar:

Yüreğine sağlık canım ne güzel dua etmişsin Rabbim kabul etsin inşallah.La Havle Hatimi de yapabiliriz evet.Güzel düşünmüşsün canım benim

[h=3]BAZI ZİKİRLER VE FAZİLETLERİ[/h]

(La havle ve la kuvvete illa billah okumak, 99 derde devadır. Bunların en hafifi sıkıntıdır.) [Hakim]
(1) [Güç ve kuvvet ancak Allah'tandır.]

... (“Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billahil aliyyil azîm” okumak, 99 derde devadır. Bunların en hafifi sıkıntıdan kurtulmaktır.) [Ebu Nuaym]
(2) [Güç ve kuvvet ancak şânı yüce Allah'tandır.]

(La ilahe illallah demek 99 belayı defeder, en aşağısı sıkıntıdır.)[3] [İ.Asakir]

[3] ('Allah'tan başka tapılacak ibadet edilecek ilah yoktur')
(Gece ibadeti zor gelen, hayra mal sarf edemeyen veya düşmanla savaşmaya korkan, çok Sübhanallahi ve bihamdihi desin. Bu, Allah yolunda harcayacağı bir altın dağdan daha kıymetlidir) [Taberani][4]
(Allah'ı, ona hamd ederek tesbih ederim)

(Zor bir duruma düşen, "Bismillahirrahmanirrahim ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billahil aliyyil azîm" derse, Allahü teâlâ, onu her türlü bela ve musibetten korur.) [Deylemi] [5]

[5] [Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla Güç ve kuvvet ancak şânı yüce Allah'tandır]

Resulullah(sallahu aleyhi ve sellem) buyurdular:

Hakkını vererek(La'yı uzatarak) bir defa "La ilahe illallah"('Allah'tan başka tapılacak ibadet edilecek ilah yoktur') demek 4000 tane büyük günahı kırar geçirir.

"Dile hafif, mizanda ağır, Allah'a sevgili olan iki kelime (iki cümlecik) vardır Bunlar: "Subhanallahi ve bi-hamdihi(Allah'ı, ona hamd ederek tesbih ederim)", "subhanallahi'l-azim(büyük Allah'ı tesbih, ederim)'dir"

Bir kimse, (Sübhanallahi velhamdü lillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim) derse, hem tesbih [sübhanallah], hem tekbir [Allahü ekber], hem tahmid [hamd] , hem tehlil [la ilahe illallah], hem temcid [la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim] söylemiş olmakla, en kıymetli tesbihi okumuş olur.

Kızlar nasılsınız .pek giremedim bugun..
Persembe gunu arkadasınıza aşılama yapılacak dualarınızı istiyorum.rabbim tez zamanda hepimize hayırlı saglıklı evlat nasip eder iinş.

canım benim allah işini rast getirsin zoru kolaylaştırsın inşallah dualarımız seninle

huuuuuuuuuuuuuu bayanlar huuuuuuuuu canlarım nerelerdesiniz
hava soğuk diye mi gelmediniz hala :27::27::27::27::27:
gözlerim yollarda kaldı :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

huuuuuuuuuuuuuu bayanlar huuuuuuuuu canlarım nerelerdesiniz
hava soğuk diye mi gelmediniz hala :27::27::27::27::27:
gözlerim yollarda kaldı :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

Hayırlı sabahlar canım nasılsınnn.:27: gözler müthiş bu arada :9:

yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane ESMA OKUDU
bahar==4tane okuDU
antikdeniz==3tane okudu
topeguk==1tane ESMA OKUDU
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okudu
antisocial==1 tane okudu
seminay84==3 tane ESMA okuDU
sebiilem==3tane okudu
orlic==4 tane okudu
ozay37barış==5tane okudu
şaşkınanne==3tane SEVİL OKUDU
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=4tane okudu
yandev==3 tane okuDU

melek04==3tane okuyacak
esmacvs==4tane okudu
ayse035===4 tane ESMAokuDU
özlemlk==3 tane TURKUAZ okudu
turkuaz== 3 tane okudu
taylandilek=3 tane okudu
seyyan ==4 tane yasin okudu
e_m_a==4 tane okudu
candan==4 tane okudu
rainsun==3 tane okuDU
ecrin007==3 tane okudu
dilek==3 tane ema okudu
sevil61==3tane okudu
muhat==3tane okudu

mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 1 tane ema 1tane ssonmez okdu 1 yasını kaldı
ecrin23==3tane okudu
witchgirl01==3tane ema okudu
nekadarzor==2tane okudu-
Simaybade== 4tane ESMA OKUDU
SÜPRİZ06==7 tane okudu
ESLEMLİVA==4 tane okudu
SSONMEz==1 TANE OKUdu
reyYan1984 ==5 tane okudu

esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi

supriz06 120 tane okudu
ayse035== 100 tane okuDU
eslemlıva==1000 tane okudu
asbelove==100 tane okudu
perlanore==100 tane okudu
ecrin007==100tane okudu
rainsun==75 tane okudu
Esma 200 tane okudu
Antikdeniz 100 okudu
Ssonmez 260 okudu
E M A 100 Tane okudu
taylandilek 50 tane okudu
REYYAN ==25 TANE OKUDU

okumak isteyenler eklenecektir
okuyupta eklemediklerim bildirsin lütfen..gözümden kaçmış olabilir
ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN YA RABBİ

tam 40 kişiyiz fakat herkes meryem suresini okur mu bilmiyorum bu hafta sadece 1 arkadaşa okuyalım..bakalım okunuyorsa devam ederiz ve yukseltebilirsek haftada 2 arkadaşa okuruz

hamdolsun iyiyim canım .. neler yapıyorsun canım benim..ben tum arkadaşlarıımı çok seviyorum ama sana kanım kaynıyo

Allah razı olsun canımıniçi duygular karşılıklı bende hepinizi çok seviyorum ayrıca seni bir kardeş gibi görüyorum Yüce Mevlam o güzel gönlüne göre versin inşallah.Eksik yasinimiz var galiba bitanem

Allah razı olsun canımıniçi duygular karşılıklı bende hepinizi çok seviyorum ayrıca seni bir kardeş gibi görüyorum Yüce Mevlam o güzel gönlüne göre versin inşallah.Eksik yasinimiz var galiba bitanem

amin cümlemizin inş.evet canım 2 tane kaldı..sonrası yeni listemizi yapacağım inş

Back
X